Sziasztok!
Katuska: nagyon jófej tanár, én bírom

Pasi, vállig érő haj, motoros dzseki, mert nagy motoros, és hihetetlen humora van. Nekem még azt is mondta, hogy nem ér így vizsgázni, mert a baba megtanulta az anyagot, és lesúgja nekem

Amikor meg volt ez a kettes beszólása, egyből mondták többen poénból, hogy ők is terhesek, erre a tanár mondta, hogy ha valaki fel tud mutatni még egy ekkora pocakot, akkor oké!
De meghallgattam volna Máté énekét! Nagyon édes lehetett!
Kata: Holnap már biztos babázol, tök jó! Nagyon örülünk

Apa pánik aranyos! Én nem is tudom mi lesz enyém Apával. Tegnap kente a pocimat, meg játszott Milánnal, és láttam rajta, hogy eszébe jut nemsokára kint lesz Babó, hát ne tudjátok meg a szemében minden benne volt. Nem kicsit van betojva életem
Mondtam neki beszéljen ő is a fiával, hogy 2 hétig maradjon még bent, erre ezt úgy adta tovább, hogy: Milán baba MINIMUM két hétig ne gyere még ki!
Hanna: Te hova pörögsz? Engem fél 10-kor dobott ki az ágy, de tény, hogy éjfél körül aludtam be, és négyszer ébredtem...
Pat papa: Képet nem teszel a lánykáról? Szép kis formás lehet a méretei alapján
Csöre: Ez az 56-os téma nálunk is befigyelhet, szerintem talán ha két rugink van ilyen méretben, és talán ennyi bodyval is büszkélkedünk. Bár jövő héten kapunk még két adag rucit, nem tudom mekkorákat, szóval bizakodom
Tök fura, hogy sokan már babáztok, amíg még jópáran gurulgatunk
Kérdés: létezik, hogy néha olyan érzésem van, mintha a méhszalagok még nyúlnának?
Na, megyek, ma megint anyuéknál székelek, mert Apa szoliban, aztán nem rajong, hogy egyedül vagyok így a finisben. Drága aggódósom