A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Erzsébet! Ja. :)
8-kor ébren voltam.
Már csak krumplit kell pucolnom a husihoz. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Na, velem lesz tele minden. :oops: :oops:

Mágnesről és Bence babáról képek a blogjában.
Apuka tette fel. :wink:

Kép
hanna30

Jó reggelt LÁnyok!
Kaptok egy bónusz táblát ma ok? :wink:
Petne&Petne Apu!!! Nagyon gratulálok!!!! :lol:

Katuska! Ne akarj fájásokat. :roll: Én pont azon sopánkodok itt a családomnak, hogy éjjel is, ma is hót vacakul vagyok és akkor semmi eredménye, mert egy hete ez megy mégsem vagyok közelebb (csak kronológiailag). :? És nem is tágultam ki jobban.
A Pötyivel meg semmi fájásom nem volt, és mégis megszültem 2,5 óra alatt az első fájásokatól a végéig. :shock: KATA legalább tágulgat közben!!!

Hanna, mi lesz az ebéd? :wink: Én most állok neki buktát sütni. :roll:

Nekem is kellett adni vizet Pötyinek, annyira sárga, zsíros volt a tejem. Meg jött a meleg is.

Csajok az is fájásnak számít, ha folyamatosan görcsöl a hasam és fáj a derekam? Nincs benne szünet. Meleg víz enyhítette kicsit, de most megint fáj. :cry:
Na egyelőre ennyit, megyek sütni.

Írtam Mofflinak, ha válaszol hozom a híreket.

Puszi:
Én

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Katuska: nagyon jófej tanár, én bírom :) Pasi, vállig érő haj, motoros dzseki, mert nagy motoros, és hihetetlen humora van. Nekem még azt is mondta, hogy nem ér így vizsgázni, mert a baba megtanulta az anyagot, és lesúgja nekem :lol: Amikor meg volt ez a kettes beszólása, egyből mondták többen poénból, hogy ők is terhesek, erre a tanár mondta, hogy ha valaki fel tud mutatni még egy ekkora pocakot, akkor oké! :D
De meghallgattam volna Máté énekét! Nagyon édes lehetett!

Kata: Holnap már biztos babázol, tök jó! Nagyon örülünk ;) Apa pánik aranyos! Én nem is tudom mi lesz enyém Apával. Tegnap kente a pocimat, meg játszott Milánnal, és láttam rajta, hogy eszébe jut nemsokára kint lesz Babó, hát ne tudjátok meg a szemében minden benne volt. Nem kicsit van betojva életem :)
Mondtam neki beszéljen ő is a fiával, hogy 2 hétig maradjon még bent, erre ezt úgy adta tovább, hogy: Milán baba MINIMUM két hétig ne gyere még ki! :lol:

Hanna: Te hova pörögsz? Engem fél 10-kor dobott ki az ágy, de tény, hogy éjfél körül aludtam be, és négyszer ébredtem... :roll:

Pat papa: Képet nem teszel a lánykáról? Szép kis formás lehet a méretei alapján ;)

Csöre: Ez az 56-os téma nálunk is befigyelhet, szerintem talán ha két rugink van ilyen méretben, és talán ennyi bodyval is büszkélkedünk. Bár jövő héten kapunk még két adag rucit, nem tudom mekkorákat, szóval bizakodom ;)

Tök fura, hogy sokan már babáztok, amíg még jópáran gurulgatunk :lol:

Kérdés: létezik, hogy néha olyan érzésem van, mintha a méhszalagok még nyúlnának?

Na, megyek, ma megint anyuéknál székelek, mert Apa szoliban, aztán nem rajong, hogy egyedül vagyok így a finisben. Drága aggódósom :)

biga.csiga

Bartika!
Szépen alakul a tábla. :)
Ha folyamatos a fájás, akkor szerintem beindult valami. Vicky nekem is a zuhanyt ajánlotta minap, de nekem miután 3x lezuhanyoztam elmúlt.
A buktáért irigy vagyok, de én már nem merek enni ennyi ch-ot.
Most krumplit sütök grillezett csirkecombbal. Azaz még nem sütöm, mert Laca dolgozik és ez csak frissen jó. Na, meg hol van még az ebéd. :)
Este Laca elgurít vacsorázni. :)

Kép
hanna30

Moffli hírek: vérnyomása már rendben, de mivel két ujjnyira nyitva van, úgy vettem ki az sms-ből, hogy bent tartják.
De egyelőre Noémi sem igyekszik kifelé... nesze nekünk hidegfront. :roll: Még a teliholdban bízhatunk? :wink:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Biga.Csiga! Ha azt mondom, hogy éjfélkor aludtam el?
Jó fej volt a tanárod. :)

Bartika! Köszi a Moffli híreket.

Na, kíváncsi leszek a mai napra. :)

Kép
hanna30

Hanna, köszi. Közben az jutott eszembe, hogy a hidegfront bekavarhat fájás ügyileg, olyankor mindig vacakul voltam. Csak kevés úgy tűnik ahhoz, hogy szüljünk is. Van ennél "hidegebb front"????? :shock: :lol:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Andi0716!!! Jelentkezz!!!! Nem szültél még meg?????

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! Az öcsémmel beszéltem, otthon nálunk éjszaka -23 fok volt, reggel 8-kor pedig -19. Költözünk? :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna! Költözzön a gólya, én nekem elég ez a hideg. :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Hogy ti mennyire pörögtök! :shock: Nem tudtatok aludni vagy mi történt?
Én alig bírtam kimászni az ágyból, de muszáj, mert jönnek ellenőrizni a cirkót. :roll: Pedig tudtam volna még durmolni. :lol:
Vendég

Biga.csiga: gratula a vizsgához, tényleg jó fej lehet a tanár!!! :D

Hanna: honnan vannak ezek a rejtett energiatartalékok?? :wink:

Vicky: bizony, kisfickó holnap könyörtelenül ki lesz paterolva :D Szegényt elképzelem, hogy kidugja a kis lábujját, megérzi, milyen hideg van és befeszít, nehogy ki kelljen jönni!
Alex tündéri, látom nagyon koncentrál :lol:

Bartika: nem vagyok túl nagy szakértő, de szerintem ez akár 'éles' is lehet, csak nekem csengett le folyton. Bár a napokban jól elkülöníthetően, szakaszosan jöttek a fájások.

Szerintem nyertem: fél egykor aludtam el, 6-kor keltem :lol: Mondjuk kézzel foghatót a dokilátogatáson kívül nem tudok felmutatni :oops: Anyuéktól kaptunk ebédet, úgyhogy nem kell főzni :D
Igazándiból henyélni van csak kedvem, filmet bámulni és nem rettegéssel eltelve gondolni a holnapra! :oops: De holnap délutánra már itt lesz a kicsi fiam, annyira hihetetlen!!!

Frontok: háááááááááááát....mit mondjak, nekem nem jöttek be,mint a mellékelt ábra mutatja :lol: De nem akarok 'rossz példát'
mutatni -- bár végülis nem rossze ez így, ha faragtunk nem keveset a vajúdásból :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Bartika! mi már csak a vajákos asszonyban bízhatunk, hogy jól ránk olvas! :lol: :lol:

Értettem akkor nem akarok fájni! áh csak hisztizek itt kínomban :P tök hiszpicsa lettem....

Különben is már csak ketten vannak előttem a táblában úgyhogy....a császisok nem számítanak akik suttyomban beelőznek :lol: :lol:

Én is tök nehezen ébredtem de azóta egyfolytában pakolászok....lecseréltem az ágynemű, vízbiztossá tettem az ágyat biztos ami biztos, végig négykézlábaztam a lakáson és összeszedtem egy kosárnyi játékot mindenhonnan...de nemsokára kezdhetem újra, közben gyúrmáztam egyet Mátéval így most majd gyurma darabokat is szedhetek :shock: , helyre pofoztam a szobáját, közben jöttek sílécet meg síbakancsot venni de azokat apa menedzselte, bevágtam az ágyneműt a gépbe, összeszedtem a száraz ruhákat, hintalovaztam pihenésképpen a gyerkőccel és akkor apa bejön és megkérdezi mi lesz az ebéd????? majd szopogatunk fagyott húst! Estére csinálok egy kis marahpörköltet mert marhát sikerült kikapni a fagyasztóból. Na még helyre vágom a konyhát, elzsákmányolom a porszívót Mátétól és feltakarítok, aztán elaltatom és azalatt felmosok és pihenek amíg alszik.
NA szóval ennyi volt a napom....délelőttre. Már nem megy az egy óra alatt helyrevágom a lakást projekt.....
katuska79

Kata! elképzeltem ahogy Martin két kézzel fejjel lefelé támaszkodik a csípőcsontodon és tartja vissza magát :)
katuska79

Peni! Gratulálok! Sok boldogságot kívánok nektek! Szép nagy baba Zetény!

Bartika! Köszönöm az infókat, remélem nálunk sem tart sokáig az összeszokás. Pillanatnyilag napi 3 órát alszunk és éjszaka mindkét gyerek fent van, mivel a pici hasfájós ébreszti a nagyot, pedig külön szobában vannak.
A császár miatt meg sajnos a nagyot nem emelhetem, így őt megviseli, hogy nincs annyi összebújás.

Tejem egyelőre alig van, tápszerrel vagyok kénytelen pótolni.

Petne, Pet kispapa! Gratulálok! Kívánok nektek egészséget, sok türelmet a gyerek neveléséhez!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

MIlyen édes Bence baba! Haláli az a csákó a fején:) Majd emlegeti nagykorában!
katuska79

10-kor sikerült kelnem, és eddig még semmit se csináltam.
Csak reggelit, és kilakkoztam a körmeimet. (hetek óta nem voltak lakkozva,nem tudom, hogy jutott eszembe... :oops: )
végigolvasva, hgy ti mi mindent csináltatok, teljesen elfáradtam, pedig hamarosan sétálni indulunk.

Hanna, nekem is be van dugulva éjszaka az orrom, szerintem csak a megnövekedett nyálkahártyák, bízom benne, hogy szülés után elmúlik.

A szoptatásról mondjuk eddig is tájékozódtam, a kismamam magazint is szoktam olvasgatni, csak a védőnőm mondta ,hogy a szoptatásban nem túl profi, ezért gondoltam, hgy tán jobban utána tájékozódom.

Iszonyú álmos vagyok.
Éjszaka egy db görcsöm volt. Szerintem én kivárom az időmet :)

Kép
gombócmakka

Isaenikő, csak kitartást tudok kívánni!!!

Kép
gombócmakka

Katuska, ennyit én egy nap alatt nem csinálok meg....

Tegnap felugrott egy haverom, hát fél háromra jött, egész napos projekt volt, még rendet vágtam a lakásban, elmentem a boltba, és megsütöttem a hagymás lepénykéket és kimostam a békák akváriumát...

Kép
gombócmakka

kata: ahogy elképzeltem, amit katuska írt, majd bepisiltem a nevetéstől. :lol: :lol: :lol:

Bence nagyon édes. :)

És ahogy néztem a táblát, haladunk, haladunk. ;) Nem sokára több lesz a baba, mint a kismama. :)
Vendég

Jól becsomagolták Bencét :D Nagyon aranyos, még egyszer gratula Mágneséknek :)
Sacikámon csak a pólya volt, semmi pokróc :) (ja, és kék sapka - jó érzékkel...)

Hanna: tegnap reggel itt is -16 fok volt... ma állítólag melegebb van. Bp túl meleg :wink:

Jaja, Biga.csiga, gratula a vizsgához :)
Hát, a pocakod még bőven nőhet... :roll:

Tényleg, azt írtam, Csajok, hogy szombaton, mielőtt elindultam vizsgálatra (szülni) 8 cm-el kisebb volt a pocakom, mint előtte hétfőn :shock: akárhol mértem, nem tudtam nagyobbat produkálni... ok, hogy lecsúszott, átformálódott, stb... de kicsit megdöbbentem.

Enikő: kitartás! remélem, hamar beállnak a dolgok...

Sacikám ma két szopi között nézelődött :) kezd nagylány lenni :) már nem csak szopi-alvás váltóban nyomul :D és hihetetlen türelmes, nyugodt baba... eddig úgy tűnik, nem hasfájós, bár néha tekeredik... tegnap este már a fürdésnél sem sírt... igaz, Apus felvette a vízhőfokot 40 fokra... tudom, hogy ennél hidegebb az ideális, de ha ezt szereti a lelkem :roll:
A fejőt is kifőztem, majd kiderül, mennyit használom. Egyelőre az 1 cicit kiszívja, bár nem mindig...

Pocakosok: hová siettek? :lol: :lol: :lol: tessék türelmesnek lenni :wink: (persze, ha még nekem is meglenne a pocak, tuti, nem ezt írnám :lol: :lol:) tudják ezek a babák, hogy -20 fokban nem szerencsés születni, fáznának :wink: Sacikámat is úgy becsomákoltuk, amikor a kocsihoz vittük...

Csöre
csöre74

Ja, Erzsébet, írtam, de leírom: Szamos Julcsi volt a szülésznőm, és csupa jót tudok róla mondani.

Csöre
csöre74

Látom, mindenki pörög. :)

Izgis nap.

Kép
hanna30

Csöre! ilyen édes dolgokat írsz Sacikáról és még csak jobban vágyom már a lánoymra!
Én is 40 fokos vízben fürdettem és akkor már nem sírt. A 37-38 fokos tök hidegnek tünt....én nem ültem volna bele.
katuska79

Hidegfront ide vagy oda, nálunk olyan meleg van, hogy kénytelen vagyok nyitva hagyni az ablakot. :roll: Süt a napocska. :)
Vendég

Jaj Csöre, de jó lehet már neked! :) Minket pedig itt esz a penész és még csak saccolgatunk, mégis mikorra várható vajon. :)
Vendég

Picuranyu! Hol laksz te, hogy meleg van?????? :shock: :shock:

Kép
hanna30

Na jó, nem azt mondom, hogy kánikula van, de nekem nagyon jó ez a hőmérséklet. :) Konyhaablak nyitva, legalább spórolunk a gázzal. ;) De amúgy sem vagyok fázós alkat.
Vendég

Na megyek kivásárolom magamat. :) Olyan izgi, már cipelem magammal mindenhová a szülőszobai kistáskámat. ;)
Vendég

Picuranyu! Édes lehetsz a kis táskáddal. :)

Kép
hanna30

sziasztok,

látom ma is nagy a pörgés. Mi délben keltünk, miután éjjel 1 órát sikerült aludni...

Fürdés: Leventének meleg a 37 fokos is...35-36-ban érzi jól magát.

Egyébkétn még mindig nagyon jó baba, éjjel sem sirt, csak éppen azt hitte, reggel van és bájosan nézelődött, szopizgatott órákon át. Anyája meg majd összeesett a fáradtságtól.

Bartika, szépen alakul a tábla :wink: :lol: holnapra előjegyezheted bele Martin babát is! :lol:

Kata, aludj, pihenj sokat, ne agyalj, ne csinálj semmit! Nézz filmet, olvass! Holnaptól erre jó sokáig nem lesz lehetőséged :wink: :lol:

Mofflinak drukk! A végén még ő is túlhordja Noémit :lol:

Picuranyu, tényleg hurcolod a tatyókat? :lol: Nekem 3 utazótáska volt, azzal viccesen néztem volna ki mondjuk ha megyek a boltba :lol: Te valahol a bahamákon laksz, hogy ilyen meleg van???? :shock: 8)

Na megyek pótolok az alváshiányon még picit...

Kép
vickybabe

Vickybabe: sajnálom az éjszakai műszakot, nem lehetett semmi :shock: Tanács megfogadva, most ébredtem :oops: Remélem is, hogy Martin előjegyezhető, ha már reggel 8-ra kell menjek :lol:

Olyan furi, izgulok, de nem vagyok pánikban, hogy jajj, mi lesz! Sokkal-sokkal édesebb az a várakozás,hogy végre itt lesz Ő! Főleg, ahogy írtok a csöppségeitekről!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Naponta másodpercnyi szabadidőm van csak egyelőre, de muszáj követnem ki van még egyben és ki babázik már :D

Peni, Petne, nagyon gratulálok!!!

Másról nem maradtam még le, ugye?

Picurkám egyre kevésbé sárgácska, és ma falánksági rekordot döntöttünk, elértük a 110 g-ot! Viszont egyre nyűgösebb mindig evés után... remélem nem lesz hasfájós a szentem... :?

Friss anyukák, ti minden etetés után lefejitek mindkét mellett?
kisbogacs

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a gratulációkat! :)
Hoztam egy fotót Gergőről. :)
A megszült Kismamiknak sok boldogságot és gyors felépülést kívánok, a pocakosoknak kitartás, szépen potyognak a babák, hamarosan Ti is babáztok. :)

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagy gartuláció Peninek!!!!

Én megbeszéltem kicsi lányommal, hogy kint hideg van, még maradhat. Bár egyre rosszabbul tűröm.

Valsózínüleg csak hétfőn jövök, ha nem jelentkeznék ne izguljatok, még egyben vagyok. :P

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt! :oops:

Kata! Már csak 1 nap!

Emese! Nagyon szép Gergő!

Kriszti! Örülök, hogy jól vagytok. Ági babának jó evőkéje van.
Majd ha lesz időtök, tegyél képet!

Erika! Írj azért bármi van! :wink:

Kép
hanna30

Emese! Gergő igazi kis pasi!

Kata! Mostmár te következel! Szorítok neked, hogy mielőbb és könnyen megszülessen kicsi fiad!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jelentem: szótfogadtam, délután aludtam :)

Emese: nagyon édes Gergő baba, tényleg tiszta kispasi :D

Kriszti: én eddig 1x fejtem, és csak abból a ciciből, amiből Saci szopizott... és csakis azért, mert fájt. Nem volt benne sok :roll:
Nekem gőzöm nincs, mennyiket eszik Saci :roll: de elég nyugis, gondolom, eleget :wink: :lol: :lol:
Ha Ági nyűgös evés után, lehet, hogy feszíti a pocit a tejcsi... Zaza is mindig túlette magát, aztán tekergett... Ha tekeredik, vagy erőlködik, akkor a pocak fáj. De lehet, hogy csak a cicin nyammogás hiányzik neki (Mesikémnél meg ez volt a szitu), akkor lehet bevetni a cumit, ha nem nagyon ellenzitek.

Viki: sajnálom az éjszakai műszakot :( ha fekve szoptatod, nem alszik bele?

Picuranyu: itt egész nap ködös-deres-fagyos hideg volt :? :( nem tudom, mikor lesz olyan idő, hogy kivihessem Sacit szellőzni... ráadásul Apus megnézte a légszennyezettséget, az egész ország pirosban úszik, úgyhogy mi nem szellőztettünk... jelzem, engem is megkérdezhetett volna, azért ezt már jelzi a tüdőm :?

Kata: nem is kell pánikolni :wink:

Csöre
csöre74

Picuranyu: na olyan jót nevettem magamon azt olvastam hogy jönnek ellenőrizni a cickót :D aztán amikor jobban megnéztem akkor látom hogy a cirkót hehe:)) na már én is jó hülye vagyok. Kata: holnap akkor a nagy nap :wink: :wink: kinéztem az ablakon és akkora telehold van hogy a férjem nem mer alkohot inni nehogy éjszaka beinduljon Nellike :D :D reggel nálunk is minusz 17 volt 8-kor nem semmi tényleg nem is csoda hogy inkább a jó melegben akarnak még maradni ezek a babók :D :D
erzsebet0312

Sziasztok!

Én is vagyok! Ma megint depis hangulatban. Sírhatnékom van, de hogy miért... azt nem tudom.
Nem is rontom tovább a levegőt!

Kata: nagy drukk holnapra!!!!! Minden rendben lesz!!!!

Kép
jandrea

Csöre! Örülök hogy pihentél.

Erzsébet! :)
Hátha jön a kiscsaj.

Jandrea! Sírd ki magad! Én is pityergek mindenen szinte. Ezért nehogy ne írjál!!!!!

Mi elmegyünk vacsizni, majd jövök.

Kép
hanna30

Kata, mi lesz holnap? Csak nem megindítják a szülést?
(Elnézést az alapos visszaolvasásra még nem jutott idő...)

Csöre, én is attól tartok, hogy pocakfájós lesz a kismanóm... :( én is az voltam babakoromban.

Gremese, Neked is nagyon gratulálok!
kisbogacs

Csöre: na,azért :wink: Nem, nem pánikolok.....ááááá :oops:

Gremese: tündéri Gegi, olyan kispasis,tényleg!!! Rendkívül sármos :D

Picuranyu: édes lehetsz, ahogy közlekedsz a csomaggal :wink: De jogos, bármikor kellhet! :wink:

Erzsébet: na, az is a természet fura játéka lenne, ha a nagy napotok előtt Nellike megindulna! (Vagy az én fiam, úgy mennénk, hogy spontán :roll: )

Kriszti: el is hiszem, hogy lefoglal akis hercegnőtök!Remélem, csak átmeneti a pocakfájás! (Nálunk Apa volt pocakfájós kicsinek, én állítólag egyáltalán nem...)
Hát, annyi a nagy helyzet, hogy holnap 9 nappal leszünk túl a terminuson, úgyhogy 'indítanak' (vagyis burkot repesztenek, mert a méhszáj elég jó stádiumban van ahhoz, hogy ne nagyon kelljen mást csinálni...remélem, hogy így is lesz! :oops: )

Jandrea: abszolút átérzem a helyzetet!!! De ezért ne maradj távol! Hát ki értsen meg, ha nem a kismamik? :wink:

Hanna: jó étvágyat nektek!!!

És köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és a drukkokat, igyekszünk rászolgálni!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Újra itt. :)

Nálunk tényleg jó idő volt, de pl. 30 km-rel lejjebb Pest felé már majd megfagytam mikor vásároltunk. :)
Végre megvan a babahordozó és az orrszívó. Már csak a bébiőr hiányzik. ;)
Amúgy nem a teljes kórházi pakkot cipelem magammal, hanem csak a szülőszobait, az pedig csak egy kisebb tatyó. Fő a biztonság. :lol:

Gergő nagyon cuki. :)
Olyan szép fórumos babáink vannak.
Én meg olyan-de olyan kíváncsi vagyok. :wink:

kata: hű, nagyon izgi nap vár rád holnap. :)
Vendég

Húúúú Kata, ez nagyon izgi!!! Szurkolok nagyon! Ha a méhszájad már most OK, tuti nem lesz gond, a burkot még úgy tudom mindenkinél sikerült megrepeszteni :)
Holnap akkor feltétlen felnézek a fórumra, hogy mi a helyzet veletek!

Puszi és ne izgulj! És koncentrálj a légzésre, nekem rengeteget segített a fájásokat elviselni! (csak az a fránya tágulás nem jött össze... :( )
Holnap már olyan boldog anyuka leszel, nem is lehet ekkora örömre előre felkészülni...
kisbogacs

Picuranyu: :) Itt nálunk is baromi hideg van :evil: Tűzforró lassan a radiátor, de kint olyan hideg van, hogy csak na...

Kriszti: köszi, drága vagy! Most olyan 2 ujjnyi (bár ez tegnapi adat, és éjjel még nyomattam az 5 perceseket, ma már nem vizsgáltak), talán nem egy rossz ómen onnan indulni :roll: Igyekszem koncentrálni a légzésre, ha épp elborulok, majd ott lesz Apa és helyretesz :oops:
Gyönyörű Ági baba az avatar képeden! Mekkora haja van! Holnap meglátom, kezet foghatnak-e Martinnal ezügyben :lol:

Most elbúcsúzom, megyek pihizni, holnap mégiscsak nagy napunk lesz :D
Legyetek jók, puszi minden babának és mamának, amint van valami, feltétlenül jelentkezünk!!!

KépKép

KépKép
kata8110

kata: nagyon-nagyon drukkolok, fantasztikus leszel, és alig várom majd a híreket. :)
(Estére azért már én is befűtöttem.)

És nem a CICKÓT, hanem a CIRKÓT ellenőrizték. :wink:
Cickó ellenőrzésre már nem is emlékszem. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Picuranyu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KAta! szorítunk értetek!!!!

Kisbogács! ATtól, hogy valamelyikőtök pocakfájós volt, az még nem jelent egyenes arányban semmit. Különben is régen midnenre ráhúzták, hogy biztos csak a hasa fáj, dehát annyi baja lehet szegény kis csöppségnek!
Nem tart örökké és mindent meg kell tenni, hogy jó legyen nekik!

Jól bekajáltunk marha pöriből nokedlivel, meg gyorsan csináltam egy tortát. AModa feldobom a recit mert olyan egyszerű, hogy még pici baba mellett is meg lehet csinálni vagy amikor már ott tobzódnak a vendégek a konyhában, hogy van-e desszert:)
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?