A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Gondoltam,hogy ez nyomaszt Zsuzsi.Én is így gondolom és sajnos nekem a környezetembe van rossz élmény ezért se tartogattam magamba.Pozitív gondolkodás nem ezen múlik.

Kép
martik77

Ha egy százasszöget rágcsálok az is jó??? :wink: :lol:

Kép
martik77

Zsuzsi, sajnálom, hogy a munkahelyeden ilyen vacak állapot alakult ki. :(

Kép
flóra 11

Viszont én most tényleg megyek mert L.levisz a b.nőmhöz ő meg hazajön és pihen.Pusz majd jövök!! :D

Kép
martik77

Na, de tényleg mentem lányok. :D

Kép
flóra 11

Milyen egyszerre. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Még neked Zsuzsi. Ezt akarom megvenni.

http://www.energy.sk/hu/menu.asp?id=821

Kép
flóra 11

Flóra,megnéztem, tényleg érdemes egyszer megpróbálni!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ebéd megvolt, megyünk pancsizni. Jó pihit mindenkinek! :D

Kép
muzsuzska

Na,voltam kint,megjöttem.

Gyógyszertárban pont a héten fogyott el a Gynex, :evil: , de rendel a nő, tehát jövő héten lesz,mehetek majd érte.

Kép
flóra 11

Viszont vettem magamnak két farmert, egy sötétkéket és egy feketét. A kéket vihetem vissza becserélni,mert elég szűk,pedig az 48-as méret, a fekete meg 38-as és jó. Ki érti ezeket a számozásokat! :shock: Ha összemérem őket egyformák, csak a kék nem annyira rugalmas, nem enged annyira.

Kép
flóra 11

És bementem a F.-hoz is. Először még nem is volt annyira kedvem,mert már jöttem volna haza,megfagytam kint, nagyon hideg van. De végül mégis bementem,hogy kicsit vele legyek. És olyan jó volt, hogy bemntem! Pont ebédelt, beszélgettünk,vagyis én kiöntöttem a szívem. Meséltem neki a Gynexről, hogy azt is akartam venni. Meg hogy már dühít, hogy ez a dokinő is csak küldözget ide-oda kivizsgálásokra, meg Pozsonyba akar küldeni elég kellemetlen és fájdalmas kivizsgálásokra, azt sem tudom, hová,melyik kórházba,ott fogok bóklászni valahol,meg hogy semmi kedvem ehhez.

Kép
flóra 11

És félek is tőle. Meg aztán,hogy azt nem értem,hogy miért nem lehet végre ezt a cisztát kezelni, hiszen az az oka minden bajomnak. Miért nem ezzel csinál ez a dokinő is valamit a vizsgálatok helyett. A ciszta csak termeli nekem a hormonokat és egy állandó középidős állapotot tart fenn.így perszehogy nincs pirim, hiszen a szervezetem nem kapott utasítást arra, hogy a másik oldalon érjen a pete! Mert állandóan azt az utasítást kapja, hogy itt ennek kell megrepednie. Amíg ez nem reped fel,addig az egész ciklusom stagnál. De ezt egy orvos sem tudja és nem érti? Mindegyik arra vár, hogy magátólpukkadjon ki, mert hogy nem olyan nagy,hogy kezelni kellene. :x Akár mekkora, a ciklusomat zavarja és addig nincs baba. :( Minden gondom megoldódna,ha nem lenne a hülye cisztám.

Kép
flóra 11

Szal ezt mind elmondtam a F.-nak és arra jutottunk, hogy tényleg kell nekem ez a szörp. Az a pajzsmirigyemre is jó,a cisztámra is és a miómákra is. Egy hónapot kiszedek belőleés meglátjuk. Azt mondják, segíts magadon,az Isten is megsegít. Hát nagyon remélem.

Kép
flóra 11

És kérdeztem tőle,hogy őt is bántja-e a dolog, hogy nem jön össze, mire mondta, hogy perszehogy. Én nagyon sokat emésztem ezen magam,azt mondta, hogy az nem jó.Tudom,de mit csináljak? Aztán megbeszéltük,hogy ha másképp nem megy, akkor kikérem egy harmadik doki véleményét is,csak nem tudom,hogyan,és csak utána mennénk Pozsonyba. És mondta, hogy ő is szívesen venné, ha már lenne baba. :cry:

Kép
flóra 11

Lányok,én majdnam bőgve jöttem haza a sok keserűség miatt,hogy miért velünk történik ez mind. Hogy nem volt elég, hogy a házasságom olyan szarul sikerült, annyit szenvedtem,mint hat ló, meg a megaláztatások.... Aztán végigkínlódom az egyetemet három gyerek mellett, a régi munkahelyemen ig helyettes voltam,mire igazgató lett volna belőlem,addigra a polgármester ellenem fordult, most egy szlovák sulin kell kínlódnom,ami nincs igazán ínyemre. Közben ugye megismerkedtünk a F.-nal, vele is volt a kapcsolatunkban jó is rossz is,voltak hullámvölgyek, de megoldottuk. Közben az anyám cirkuszai meg a sok munkahelyi probléma....hogy már a F. anyját ne is említsem,aki szintén nagyon megkeseríti az életemet. Mire széppé alakult volna minden, akkor jött a baleset,köv.megpróbáltatás. Azóta meg az anyagi gondok nagyon beárnyékolják az életünket. :( És akkor ugye kifogtam egy dilettáns dokit, aki miatt egy év kárba veszett. Most meg megint nem történik velem semmi. Csak lityi-fityi kivizsgálások,amiknek sok értelmét nem látom. A fő ok meg marad. :evil:

Kép
flóra 11

Én már nem is tudom,kihez fordulhatnék tanácsért, de mindig oda lyukadok ki, hogy látjátok,mindig mondtam,hogy nálatok sokkal jobban értenek a meddőség kezeléséhez, mint nálunk. Lehet ez akármilyen doki, itt nálunk nem fogok eredményre jutni velük. :( Talán össze kéne szedni a pénzt és menni hozzátok kivizsgálásokra. Már nagyon tanácstalan vagyok..... :(

Kép
flóra 11

Drága Flóra!!!
Részemről a tanács mindig ugyan az,hogy nem szabad feladni!!!!

Én inkább jó hallgatóság vagyok,mint tanácsadó. :oops: :)

A cystáról meg annyit,hogy azt itt se veszik komolyan mert mikor Dömének volt a veséjében nekem is azt mondták,hogy 5 cm alatt nem műtik,de ha kilyukadna azt észrevesszük mert a falat fogja kaparni a fájdalomtól és akkor rögtön kórház!!! :x

Mondjuk neki 6cm-re megnőtt és így műtötték. :)

Én megértem a F-t is mert lehet ő meg tudat alatt magát vádolja,de mivel férfi nem fogja mondani,csak emészti magát.
Még jó,hogy ti megtudjátok beszélni,így tényleg társai vagytok egymásnak!!! :)

Kép
martik77

Ez nem lenne hülyeség ide jönnöd,ha nálatok tényleg ennyire nulla az eü,csak tényleg a pénz az ami....... :(

Kép
martik77

Benó bocsi ha reggel túl erős voltam!!! :oops:

Tesód visszajelölt!!! :D

Kép
martik77

Köszi,Márti, nekem már az is elég, ha meghallgatsz. :wink:

A petefészek ciszta nem okoz mindig tüneteket, vagyis 4-5 cm alatt semmilyet. Ha kipukkad, azt sem érzed, csak egyszerűen távozik. így én sose tudom, hogy van, vagy nincs. Távozott-e pirivel vagy sem.

Kép
flóra 11

Vissza kéne keresnem,hogy valamikor májusban melyik oldalamon volt a ciszta,mert nem emlékszem. Legalább abból tudnám, hogy ez még mindig az, vagy egy másik lett.

Kép
flóra 11

Dömének se okozott tünetet,még a laborja is tök jó volt véletlenül derült ki nála. :?

Persze,hogy meghallgatlak!!!

Én sokkal többször borulok ki mint ti mégis meghallgattok. :wink:

Attól mert te erős és talpraesett vagy téged is nyomasztanak dolgok amiket ki kell adnod magadból!!És ezért is vagyunk itt egymásnak!!! :)

Kép
martik77

hali..cupp

volt valami izgi,visszaolvassak,vagy itt vagytok?

Kép

Kép[/
tancsu

Olvass és vagyunk!!Ha minden igaz a Flóra is!!!!! :D

Kép
martik77

Vagyok...itt voltál Szilvinél?

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Csatlakozom Mártihoz,mi itt mindenkit meghallgatunk,max ha tanácsot nem tudok adni,akkor méllyen hallgatok hogy hülyeséget ne mondjak...
Viszont azt ne feledd,hogy ezek miatt a dolgok miatt vagy az aki vagy....
Ha más lett volna az életed,akkor most más személyiség lenél... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen!!Nála teáztam,néztem,hogy nem e vagy lenn de nem láttalak. :? :? :?

Kép
martik77

És a Benó leszidásban is egyet értek,én tudom milyen feküdni 2 hetet és bőgni hogy mi lesz a babával....
Tessék pihenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ez szép volt Tancsu!! :wink:

Kép
martik77

Fél11-kor eluszocskáztunk a tescoba,onnan gyalog haza és 12-ig sétáltunk lent....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most mosok egy adagot,utána még egyet,L.meg kész van a makarónival,úgy hogy kajcsi!!!! :)

Kép
martik77

Inasom elaludt,páromék munka után elmentek a kollégájával sportoltba nézelődni,én mewg szétunom az agyam....
Gyógyitom magam egy mogyorós bonbonnal,már a felénél járok... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen csak az tudja akiben már benne volt a félsz!!!!

Nem véletlen az aggódás!

Uszocskázás=Buszocskázás???Vagy ez nálad valami egyedi úszásnem a kádban??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Jóétvágyat!!!

Kép

Kép[/
tancsu

csak szarakodik a bbbbbbbbbbbbbbetüm.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Akartam sütni meggyes sütit,de rájöttem mi hiányzik!!!

A gyúródeszka és a nyújtófa!!! :lol: :(

Kép
martik77

Adok,nekem van..:P

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem a PÉÉÉÉÉÉÉMMMM szokott ilyet csinálni.
Tudom az is másoknak is gond. :wink: :?

Kép
martik77

Megettem egy doboz bonbont...:)
Nem a lelkem gyógyult meg,a hasam kezdett el fájni.... :cry: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Köszönöm,jó étvággyal vagyok!!!

Kép
martik77

Gyógyítod a lelked??Gond van??? :shock: :shock: :shock:
DR KISS rendel!! :D :wink:

Kép
martik77

Én már ebédeltem,tepsiskrumplit saviubival...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Csak szétunom az agyam,ez a lelki gondom....kicsit elegem van a bezártságból... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Az nem is jó.Ha tudtam volna mentem volna hozzád. :)

Kép
martik77

Tesómék 50 km-re laknak,ma itt voltak a szomszéd boltban,kb 200 méterre és telón mondta hogy majd este hazafelé benézünk...
Én meg kiosztottam,hogy 6 után a lábát ne tegye erre,mert nem engedem be...jöjjön napközben amikor nem nyügös a gyerek,nincs fürdetés,altatás,stb.... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Inaska alszik??
R.mikor ér haza??
Most nem mentek anyósék?? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Az előbb kivasaltam vagy 20 pelust,de meguntam...ma nincskedvem semmihez... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Inas alszik,de lassan fel fog kelni,4-kor kaja van...
R. már végzett,most csaviznak....
anyósék holnap este jönnek csak...

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor ne csinálj semmit. :)

Tesód már elfelejtette,hogy kisbabánál nem illik este menni???

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?