Lányok,én majdnam bőgve jöttem haza a sok keserűség miatt,hogy miért velünk történik ez mind. Hogy nem volt elég, hogy a házasságom olyan szarul sikerült, annyit szenvedtem,mint hat ló, meg a megaláztatások.... Aztán végigkínlódom az egyetemet három gyerek mellett, a régi munkahelyemen ig helyettes voltam,mire igazgató lett volna belőlem,addigra a polgármester ellenem fordult, most egy szlovák sulin kell kínlódnom,ami nincs igazán ínyemre. Közben ugye megismerkedtünk a F.-nal, vele is volt a kapcsolatunkban jó is rossz is,voltak hullámvölgyek, de megoldottuk. Közben az anyám cirkuszai meg a sok munkahelyi probléma....hogy már a F. anyját ne is említsem,aki szintén nagyon megkeseríti az életemet. Mire széppé alakult volna minden, akkor jött a baleset,köv.megpróbáltatás. Azóta meg az anyagi gondok nagyon beárnyékolják az életünket.

És akkor ugye kifogtam egy dilettáns dokit, aki miatt egy év kárba veszett. Most meg megint nem történik velem semmi. Csak lityi-fityi kivizsgálások,amiknek sok értelmét nem látom. A fő ok meg marad.