A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nekem meg kijön az ekcémám ha sok tejet iszom, úgyhogy hiába kívánom, inkább ritkán iszom, mert különben vakaródzhatok! :lol: Na, szép kis társaság! :lol:

Katy!

Azért késő a fél 5, mert férjem egész héten "normálisan" dolgozik, reggeltől délutánig. Viszont nekem olyan a munkám, hogy délutántól estig melózom. Úgyhogy egyedül a pénteki nap lenne a hétvégén kívül, amikor már délutántól együtt lehetnénk, mert akkor én nem dolgozom. Így ezt nem szívesen adom fel.Hátha találok valahol délelőtti időpontot... :roll: :wink:

Kép
Kép
tabati

Köszi Lányok :lol: :lol: :lol:

Nem talált bal oldalon van a fejecskéje a jobb oldalon a teste. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hoppá, akkor ezt benéztük! :oops:

De most már látom.
Bal oldalt van a feje. Ahol "U" alakú fekete folt van az a feje búbja, alatt jobbra és balra egy-egy fekete folt, azok a szemei. Alattuk középen pedig egy fehér folt, sötétebb középpel: az az orra és az állkapcsa. És nyitva van a szája.
A jobb oldali a teste. A felső fekete foltot a szívének, az alsót pedig a tüdejének nézem.

:wink:

Kép
Kép
200907?

Te tényleg látsz ilyeneket? Én még egy jobb minőségűn se veszem észre... :roll:
Képzeljétek, kedden megyek a 12 hetesre. úgy várom már!

Kép
pagika

200907! :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen jól láttod :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Ma nagyon ráértem :lol: ,pl.kínai naptárazni.Azt mondja fiam lesz megint-amúgy szerintem is :D .

Próbáljátok ki,jó szórakozást :) :

https://www.fortunebaby.com/chinesegend ... 5&month=10

Kép

Kép
lidike

Aztán kíváncsi vagyok ám az eredményekre :wink:

Kép

Kép
lidike

Pagika!

Én is kedden megyek :D ! Alig várom már :wink: ! Ez most különösen izgi lesz, mert apa eddig is mindig velemjött, de nem bírja elviselni, hogy a szeme láttára hüvlyi uh-t csináljanak, szóval mindig csak a fotót látta :? ! Most fogja először látni, ahogy fickándozik a töpörtyű! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsidodi, honnan tudod, hogy már hasi lesz? Megkérdezted? Én is nagyon szeretném már, ha láthatná, meg ő is, de a hüvelyi az kizárt nálunk is. Valahogy az nem, de akkor neked nem kell magyaráznom. Én viszont úgy tudom, hogy ez még mindig hüvelyi, és majd az ezutáni lesz hasi. Legalábbis nálunk még a 20 évvel ezelőtti dolgok a menők, úgyhogy biztosan így van. Mondták már egy csomóan. De egy-két hét múlva megyek magándokihoz, oda már jön a párom is. Lehet megpróbálok feltenni egy pocis képet, nem biztos, hogy sikerül.
jJa, a kínai naptárnál meg kérdezném, hogy kétpetéjű ikrek esetén mi lesz? Mert nekem lányt írt. :D

Kép
pagika

Túl nagy a kép,m ost nincs időm átméretezni, majd később, holnao.

Kép
pagika

Kép

Kép
pagika

Na, el se hiszem! Ez sikerült.

Kép
pagika

Pagika szép pocakod van:)

Nekem a 12. heti még hüvelyi uh volt. Csak most a dokimnál volt rendes hasi uh. Az én páromat nem zavarja a hüvelyi uh, arra is bejön. Úgy fogja fel hogy ez egy vizsgálat. Nem féltékenykedik emiatt.
Szülésnél is vizsgálnak menetközben, ott sem ment ki sosem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok csajok!

Pagika nagyon szép a pocakod! Neked is és Kicsidodinak is szorítok a 12. heti uh-hoz!

Lidike! Nem tűntem el, olvasgattalak benneteket, csak a melóból mindig későn és fáradtan értem haza, és már nem volt erőm írni. A héten voltam védőnőnél és a dokimnál is. Minden rendben, szerdán 13 órára megyek vérvételre, ez most az integrált tesztes vérvétel, amiből megcsinálják az AFP-t is. Te mikor mész? Ha gondolod talizhatunk valamikor, kórházon kívül is! :wink: :D Írd meg mikor érsz rá.

Kínai naptár eredménye: Fiú! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy bejön e?

Nekem a héten nagyon sokat fájt a hasam, gondolom növekszik Bogyóka :lol: és vele együtt a méhem is. Doki azt mondta, hogy 4x1 MagneB6-ot szedjek.
Ja! és pár napja érzem azt a kis csiklandozást, amit már többen is mondtatok. Olyan mintha belülről valami pillangó rebegtetné a szárnyait. Őt érezhetem?
Vendég

Pagika!

Nagyon cuki a pocid, tényleg jó nagy :wink: :D!
Az én dokim tudja, hogy ez a helyzet, hogy a férjem nem szereti, ezért már a múltkor felajánlotta, hogy ha gondolom, már azt is megnézheti hasival. Persze még lehet hogy vizsgálati szempontból jobb a hüvelyi, szóval megkérem a dokit, hogy apa hadd nézhesse a lurkót egy kicsit, aztán max. kimegy és csinálhat hüvelyit, ha szükséges :wink: !

Ja, és a kínai naptár nekem lányt mutat, aminek én örülnék, mert kicsit inkább azt várok :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

200907? :D
Nagyon örülök,hogy volt valaki aki olvasta az én írásaimat is.Nem nagyon tudom,hogy kapcsolódhatnék be bővebbe.A cukor értékről annyit tudok írni,hogy a vizeletet, a vizeletcsíkkal nézi a védőnő,és ott a legsötétebb zöld színt mutatta.Remélem nincs komoly baj,most szerdán voltam vérvételen,várom az erdményt!Majd megírom milyen lett.Az ultrahangon minden rendben van ,az értékek jók. :P :P
A pánikról annyit,hogy ez már több éve megvan nekem,elég sok problémák sorozatából alakult ki.Ami betette a kaput az akkor volt,amikor közölték,hogy a lányom aki most 14 éves ( akkor 9 volt)lisztérzékeny,és én is! :oops: Erről a betegségről azt kell tudni,hogy egy életre szól,és állandó speciális diéta mellett tünetmentes. :arrow: Illetve társbetegség társul mellé.(pajzsmirigy,csalánkiütés,cukorbetegség stb) Idáig nem volt bajom a cukorral,igy csodálkozom ha most derűl ki,hogy van.Bár a védőnő azt mondta,hogy a terhessség rejtett betegségeket kihozhat.
Igazad van ,egy kicsit félek ettől a terhességtől,pedig tudom hogy nem kéne.Az első terhességet olyan szépen végicsináltam,ettől miért parázok nem tudom meg mondani.Talán a korom miatt, a pánik miatt,nem tudom! :oops:
A leveledből úgy érztem,hogy arra utalsz,a pánik miatt alakulhat ki a cukor is? Lehet! Írj te is magadról,had iamerjelek meg .Várom a válaszod!

Kép
anyagirl

Ezt most készítettem. Így szembesültem vele, hogy mennyit nőtt a pocakom. :lol:

Kép
Vendég

Norka, a 12. 14. hét között nincs is akkora különbség, mint a 14. és 15. hét között, akkor hatalmasat nőtt a pocid. Legalábbis a képek alapján. És már biztos őt érzed, de jó!
Anyagirl! Nyugodtan írj, szerintem mindenki szívesen olvassa a történeted, és ad tanácsot, ha tud. Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha ki is alakul a terhességi cukorbetegség, az még nem jelenti azt, hogy szülés után is megmarad. De tényleg ne stresszeld magad, mert azzal többet árthatsz a babának, és magadnak is. Persze, tudom, könnyű ezt mondani. Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!
Kicsidodi, jó nektek. Nekem nem a saját dokim csinálja, mert az övét nem fogadják el kötelezőnek (mivel nem főorvos). De egy nagyon jó doki fogja csinálni, akinél majd a 4D-t is akarom. Viszont valószínű az uh után már nem lesz idő levetetni a vért, azt másnap fogják, szerintetek az nagy baj? Remélem, nem. Végül is a nő,a ki a beutalót adta, mondta, hogy lehet így fog kijönni. Mivel először mindenféleképpen az uh-t kell megcsináltatni, és utána újabb beutaló a vérvételre, aztán betegkapu, és utána a labor. De az meg csak délelőtt van. Na, mindegy, nekem így lesz. Nektek is ilyen macerásak a kórházi adminisztráció miatt a vizsgálatok?

Kép
pagika

Pagika nekem úgy volt hogy amikor mentem az uh-ra akkor be kellett jelentkezni az uh-ra és a vérvételre is. Megcsinálták az uh-ot utána lementem a vérvételre de kiderült hogy az ünnepek miatt nem csinálják meg. Így 1 hét múlva kellett újra mennem a vérvételre. Úgy hogy nyugi egyáltalán nem baj. És én is akkor már elmúltam 13 hetes. Dokimat is megkérdeztem ás ő is azt mondta hogy nem baj.

Kép

gabi1

Pagika! Nekem sem 1napon volt az uh és az integrált vérvézel. Kedd uh, szerda integrált vérvétel, csütörtök laboros vérvétel. Még szerencse, hogy szünetem volt. A kórházi adminisztráció engem is megőrjít. Lassan be kell jelentkeznem a 18. heti uh-ra, és gondoltam személyesen teszem, ha már bent vagyok a kórházban. Erre kedvesen közölték velem, hogy csak telefonon lehet. Értitek ti ezt? :roll:
A pocakom tényleg elég sokat nőtt másfél hét alatt. A 14. hét elején készült a 14hetes kép, és a 15.hét vége felé a másik. A hasam elég sokat is fájt, biztos voltam benne, hogy nőni fog, aztán a képen szembesültem én is vele.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, most nem tudok visszaolvasni, viszont lenne egy gyors kérdésem, tudjátok a babakocsiról...

Végül ma nézzük meg, de megtudtam, hogy graco a márkája. Megnéztem a honlapjukon és ott csak egyfajta újszülött babakocsit látok. Szerintetek is csak az van? mert nem nagyon nyerte el a tetszésem, ugyanis ahogy látom, nem fordítható át a tolókarja. Tud valaki valamit mondani erről a típusról? Bevallom azt gondoltam, hogy ennyi pénzért (állítólag 100 fölött van, de a honlapon ezt sem tüntetik fel) már ilyet tudnia kellene, meg van olyan babakocsi ami eleve átalakítható sportkocsivá, na szerintem ez azt sem tudja. Jó, mi olcsón megkapnánk, de olyan fura ez nekem, vagy csak én néztem valamit nagyon el? Még annyit, hogy akinek ilyen van, volt, hogy vált be?

Előre is köszi mindenkinek, remélem még délutánig kapok valami választ, mert valszeg akkor megyünk megnézni.

Kép
Kép
tabati

Szia, tabati! :)

Gracot nem ismerem. Nekünk annak idején az volt a fő szempont, hogy többfunkciós legyen és ne legyen horribilis ára. Végül egy ABC Design Travel Sport Jumpy-t vettünk. Az árában benne volt a bébihordó is. Akciósan volt negyven körül, már nem kapható.

http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx?productid=140209

Most nem írok kisregényt róla, ha bővebben érdekel, akkor egy-két véleményt találsz róla a Neten. Nekem bejött, mert könnyen kezeléhető, jól varálható, jó a tömegközlekedésben is és nem nehéz.
A tolókarja nem fordítható, de én ennek nem is tulajdonítok akkora jelentőséget. Nekem teljesen jól elvolt már egész kicsinek is, hiába nem látott menet közben (És amúgy is könnyen bealszanak). De ha mindenáron szerettem volna, hogy szemben legyen, akkor a bébihordóba betehettem volna, mert az a babakocsihoz csatlakoztatva felém nézett volna.

Sürgős most választ adnotok, nem ér rá mondjuk 1 hét múlva?

(A Brendon honlapján vannak Graco kocsik, azok között mazsolázhatsz)

Kép
Kép
200907?

Lányok!
Nagyon szépek a pociitok.
Nekem semmi nem látszik, csak hájacska...
Néztem a kínait: ha jól értelmeztem, akkor lányom lesz. :)
Nem tudjátok, mikor érdemes 4D-s-re menni? A kislányommal nem voltam, de most nem akarom kihagyni, viszont akkor már a nemét is szeretném tutira tudni, meg persze felvételt is szeretnék.
Szombathelyen csináltatnám.
Az én dokim a 12. héten még hüvelyi UH-t csinált, majd a 18.on megyek sima UH-ra, remélem már hasi lesz. Bár a férjem benn volt a 12-esen is, és nem szólt semmit, csak a gumióvszert találta kissé mulatságosnak. Férfi! :oops:
Közületek tervez valaki papás szülést?
Az elsőnél benn volt végig a férjem, de akkor is a végén döntötte el: mondván: ki tudja, több ilyen alkalom lesz-e. Most eléggé elzárkózik a kérdéstől, azt mondja, majd ha ott leszünk, megbeszéljük. Szerintem jobb ezt eleve tisztázni. Ad egy kis biztonságérzetet.

Kép
hendegabi

Sziasztok!

Tabati!
Nekünk volt graconk Jázmin nagyon szerette,és én is,viszont a miénk csak sport volt!
Nem volt hozzá hordozónk sem!
Viszont ez már 6 éve volt,azóta nagyon sok új modell jött be!
Vannak olyanok amiknek a naptetejét át tudod fordítani és akkor a babát is rakhatod úgy bele hogy feléd néz!
Szerintem ha ilyen amit megnéztek akkor az nagyon szuper áron lenne!
Itt a link ahol én is nézegettem ezeket a gracokat!

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/i ... 59_125_138
20140328174041

Hendegabi!

Én pont a héten jelentkeztem be 4dre!
Nekem sem volt egyik gyereknél sem ilyen,és most én sem szeretném kihagyni!
Szombathelyre megyünk mi is!
Én február 13.án megyek akkor leszek 21 hetes!
A honlapjukon minden részletesen le van írva!

http://www.4dbabamozi.hu/index.php
20140328174041

sziasztok!
Hát a babakocsihoz nem tudok mit szólni,mert még nem is nézegettem egyet se.
Nekem nagyon szarul indult a napom. Reggel mikor felkeltem kiderült, hogy megint vérezgetek. Felhívtam a dokim, mondta menjek ki ügyeletre mindenféleképpen, és vigyek csomagot is, ha ott kell maradnom. Na, ezután a beszélgetés utána kezdtem el bőgni, előtte még egész nyugodt voltam. Aztán elmentem újra wc-re, akkor egy kicsit több mennyiségű, de alvadtabb jött ki. Azóta nem is véreztem, csak a vizsgálatkor, meg a tisztasági betéten van egy két maszatos folt. Szóval kimentem ügyeletre, megvizsgált a doki, de csak kézzel, azt mondta, méhszáj zárt, méh puha, szerinte nincs ok a nagy ijedtségre, inkább haematoma lehet, adott beutalót uh-ra holnapra. Persze azt is hozzátette, hogy minden vérzés fenyegető vetélés jele, de konkrét jelét ennek nem látja, de sose lehet tudni. (marhára megnyugodtam). Aztán találkoztam a dokival, akinél voltam a múltkor, akkor ő volt ügyeletben, és ő állapította meg, hogy ketten vannak. Elmondtam, mi van, és azt mondta, hogy pont 4 hete voltam nála, szóval neki a mensi jutott eszébe, lehet amiatt van. És utánaszámoltam, igen mostanában kellett volna megjönnie. Vagyis a múlktori és a mostani között pont egy ciklusnyi idő van. Ő fogja csinálni holnap az uh-t, dél körül, remélem, rendben lesz minden. Ez lesz amúgy a 12. hetes uh-m. Próbálok nyugodt maradni, de nem olyan egyszerű az.

Kép
pagika

TAbati! Ezt most találtam:
[quote]B írta:abakocsiban nem tudok segíteni,a mienk Graco,hordozóval,textil mózessal,lábzsákkal.De nem átfordítható,nehéz,és 100000 ft volt.Én imádom,mert minden kritériumnak megfelel,amit mi akartunk.

Kép
pagika

Köszi, Moncsy!
Még gondolkodom, hogy melyik héten menjek. Én március vége felé gondoltam, az olyan 25. hét nekem. Ahogy elnéztem, pont egy héttel későbbre várom a babát, mint te.
Ennyire előre be kell jelentkezni, vagy ráérek még?

Babakocsi témában nem tudok hozzászólni.
Az elsőnél "örökölt" Prego-s volt, vissza kellett adnom, mert azóta született az unokatesóméknál is még egy baba, teljesen lestrapálták. Nem igazán akarok sokat invesztálni bele, mivel sportkocsim van, és szupi is, meg főként autóval járunk mi is.
Bár itt a faluban azért kelleni fog.
Én egy kicsit babonás is vagyok. Szerintem ráérek még babakocsit nézegetni.

Kép
hendegabi

Anyagirl!

Én pont tegnap olvastam a kismamkönyvben, hogy a vizeletben megjelenhet cukor, anélkül, hogy az bármilyen rendellenességre utalna :wink: . Ettől nem kell megijedni, ha egy kismamkönyv azt írja, hogy várható, nyilván nem lehet nagy baj :wink: :D ! Én egyébként 6 éves korom óta vagyok cukorbeteg, Breki pedig 5 éve, de nekünk hála Istennek nem okozott ez túl nagy lelki problémát :) ! Legalábbis úgy tudom Brekinek sincs ilyen panasza...
Amúgy nagyon rossz lehet a pánik... :( De nyilván megtanulsz/tál vele együtt élni, ahogy a lisztérzékenységgel is! Sajnos muszáj....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nagyon szépen nőnek a pocik!!
Majd én is teszek pocakfotót!! Most megyek, mert holnap lesz egy vizsgám és hát nem árt egy kis ismétlés!!:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Komolyan megjelenhet a cukor a vizeletben??? Nekem utoljára akkor volt amikor cukros lettem 3 éve novemberben! Hála Istennek még csak 3 éve vagyok amúgy cukros :lol: :lol: ! A pánikbetegség elég sok dolgot kihozhat! Nekem is volt 4-5 éve egy pánikrohamom (egy volt szomszédom zaklatása miatt), ki tudja nem játszott -e szerepet a cukor kialakulásában ez is (mivel nálunk rajtam kívül egy cukros sem volt a családban)???? De mivel amúgy nagyon kiegyensúlyozott életet élünk, azóta sem jött vissza ez a dolog. Viszont sosem felejtem el, hogy azt hittem inkfartusom van, majdnem megfulladtam, a lábaim görcsben voltak és a szívem a torkomban dobogott, úgy, hogy közben nem is tudom mennyi lehetett az amúgy 90-100 körüli vérnyomásom. Anyuéknak telefonáltam, hogy szerintem inkfartusom van és ha bármi történik velem nem lettem öngyilkos, hanem fogalmam sincs, hogy mi ez egész! De az utána lévő EKG mutatott is eltérést az I, II és AVF elvezetésekben. Azóta híre hamva sincs!!!!

De erről ennyit és nem is szívesen idézem fel ezt a rémálmot, örülök, hogy soha többé nem éltem át!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Bocsi megint az OFF-ért!

Ha valakit érdekel BERGON babakocsi, autós hordozóval, akkor dobjon egy privit.

Nagyon jó állapotban van és nagyon olcsón adnám, mert nincs hol tárolnunk!

Minden jót,
Fatima

fatima

Sziasztok

Nekem Graco babakocsim volt A másodiknál és a harmadiknál, pont ez a 100 ezer ft-os. Én nagyon szerettem, de tényleg nem átfordítható. A kocsi része 3 fokozatban dönthető, és a hordozó szemből rápattintható. Végül is két gyereket szolgált ki, utána odaadtam kölcsönbe egy ismerősömnek, na ők leamortizálták rendesen, igaz hogy visszaadták, de én ki is dobtam rögtön.

Nekema második gyerekemmel volt egyszer vizeletemben cukor, de én is előtte gyümölcslevet ittam, lehet attól volt, legalább is a védőnő ezt mondta. Aztán a terheléses cukor mérésen a terhelésnél 7 volt, éhgyomorra meg 5. De a doki azt mondta hogy a 7-el még nem kell csinálni semmit. Annyi hogy odafigyeltem hogy a cukros löttyöket nem ittam, mondjuk amúgy sem kívántam, csak néha volt hogy ittam. De aztán sosem volt belőle gond.

Viszont volt olyan ismerősöm akinek terhességi cukra lett, és ahogy megszült visszament a cukor érték normál értékre.

Kép

gabi1

Ja még azt akartam mondani nektek, hogy múlthéten majdnem mindennap fájt a fejem. Aztán a dokim mondta hogy az elevitet hagyjam el, és helyette a femibipn szedjem. Na ezt megtettem és azóta a elmúlt a fejfájásom. Nem tudom hogy van e a kettő közt összefüggés, mindenesetre én ennek tudom be.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo a femibion mellett nem kell mást szedni, ezek a terhes vitaminok úgy vannak kitalálva hogy azt a mennyiséget tartalmazzák, amennyire egy kismama szervezetének szükségese van. Ebben benne van az is amit a baba elvesz tőlünk. Emellett lehet külön c-vitamint még szedni, meg calciumot. Másra egyáltalán nincs szükség.

Kép

gabi1

Breki!

bocsi a téves infoért :oops: ! Tökre az volt bennem, hogy a 20-as éveid végén lettél cukros :? !
Júj ez a pánikroham nagyon sz@rul hangzik, nekem hál'Istennek sose volt! De jó, hogy elmúlt :D :wink: !

Lányok holnap 11-kor vizsgázom, és debütálok pocakkal a csoporttársaim előtt. Utóbbi inkább pozitívum, a vizsga miatt viszont jöhetne egy kis drukk :mrgreen: :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Semmiség! 29 voltam!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Kinai naptart mar nezegettem a teherbeeses elott is :wink: ,megprobaltuk ugy idoziteni hogy kiscsaj legyen...szoval lanyt dob ki,remelem jo referencia leszek :lol: !

Pagika,Norka!:Szep pocitok van!!!
Pagika ne izgulj,persze konnyu mondani,pihizzel addig is egesz nap,tenyleg lehet hogy csak a mensi zavart be!++++++++

Az en elso es eddig egyetlen uh-om hasi volt,es nagyon szepen lathato volt minden...legalabb!Mi is tervezzuk a 4d-t,de csak a 26.hettol lehet menni oda is :( Oda nem kell beutalo szerencsere,de elobb nem mehetunk.

Anyagirl:Olvasunk am szivesen!!!Rossz lehet szembesulni egy ilyen betegseggel,es raadasul nem egyszeru es olcso mulatsag az eleten at tarto dieta.Azert ne keseredj el ennyire...latod a cukros lanyok is pozitivan allank a dolgokhoz!Ne is gondolj a tobbi dologra amik meg elojohetnek...egy gyogyszernek is rengeteg mellekhatasa lehet...megsem feltetlenul ezen ragodik az ember ha bevesz valamit.Ezeknek sem kell elojonniuk.Megkerdezhetem a korodat?Jo nagy korkulonbseg lesz a gyermekeid kozott!De legalabb a lanyod mar baratnokent is melletted allhat :wink: Es biztos sokat fog segiteni.Amikor a legkissebb tesom szuletett en 11 eves voltam,es annyira szivesen vettem reszt a gondozasaban...Ez biztos bagy oromot okozhat majd neked!Varja mar a kistesot?Es gratula a jo meretekhez!Fotod nincsen?

Boo:Lehet en is laktoz erzekeny vagyok,de lehet az epem nem birja...nem tudom,de begorcsolok a "normal"tejtol,es felfujodok.
Itt is bazi draga a laktozmentes,es csak most iszom,mert nagyon kivanom.Most szurcsoltem be megint vagy ket pohar turmixot :lol:
Jaj a fogaimtol parazok en is...Egy itteni noi komlex vitamint szedek,hatha segit megelozni a hianyossagokat...es hat tegnap is egy zacsi licsit benyomtam.Abban is van kalcium,foszfor,vas,B1 es C vitamin.Ezekkel probalkozom...
Ja karifat bontottunk mi is...ilyenkor megzakad a szivem...olyan szep volt!

Kép
Kép
ancsurti

Kicsidodi!
Akkor kuldom is a drukkokat!++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok,bocsi,h.bepofátlankodok közétek,de mint olvastam a babakocsi témánál akadtatok fenn.
Akit érdekel,nekem van egy külföldi két funkciós babakocsim.Alig használtuk 3 hónapig kb....Akit bővebb infó érdekelne,írjon pü-t.
Köszi előre is.Újszülött kortól használható,sok extrával.

Ági-ne izgulj,minden ok.lesz!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ancsurti! Köszi szépen, bár nem egyszerű nem izgulni, de holnap kiderül minden. Remélem, csak jó hírekkel jövök. Azóta nem volt vérzés, és remélem, már nem is lesz.

De rossz lehet nektek, hogy nem ihattok csak úgy tejet, vagy nem ehettek akármilyen tejfölt, joghurtot. Én meg is őrülnék. Minden nap egy nagy bögre tejjel kezdem, aztán joghurtot búza-, zab- és rozspehellye. Most kaptam anyutól szezámpelyhet, és darált lenmagot. A szezám rengeteg kálciumot tartalmaz. Napi két evőkanál fedezi a napi szükségletet. És finom a joghurtban.

Hát én mire rájöttem mi az a : karifa..... Na, jó nem égetem magam, de már mindenre gondoltam. Karnis, karfa, ilyenek jutottak eszembe.... :D

Kép
pagika

Szia Timi! Pont most akartam neked privit írni!!! Ez valami telepátia??? :D
Na, de mindjárt írok is!
Puszi!

Kép
pagika

Pagika!
A sok rost az nagyon fontos!En is "pelyhezem"mostanaban,es brutal magos kenyereket nyomok.A lenmag meg nagyon helyre teszi az emesztest!Biztos nem lesz szorulasod!

Karifa :lol: :lol: :lol: !

Kép
Kép
ancsurti

Timci, amúgy kár, hogy nem ikerbabakocsi! Engem az érdekelne! :D

Ancsurti, igen, anyu meg nagy bio-s, és mindig hoz nekem valamit a herba házból. Még méhpempőt is kaptam ma tőle. :D Ja, meg a mai ebédnél az egyik köret pl. köles volt. Szóval majd kíváncsi vagyok az unokáknak vajon mit fog főzöcskézni... :lol:

Kép
pagika

Akit meg nem érdekel amit én ajánlok, annak melegen ajánlom ezt a kocsit.Nem is drága és minden van hozzá:

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=352

645oo Ft.

Ági-hát sajna nekem csak egy babám van, de egyenlőre elég is. :lol: :wink:
Te olyant nézz, amivel beférsz könnyen az üzletekbe, mert én a sajátommal alig férek be egyes üzletek ajtaján...pedig nem széles a kocsi.Azt ajánlom, ami egymás utáni üléses, nem egymás melletti.De ne téveszd össze a tesó kocsival, mert az más. Annak csak az egyik ülését lehet vízszintesre dönteni.Azért van egy pár választék neked is. :wink:
Vagy azt is lehet,h.vesztek két babakocsit és van ilyen hozzá való kapocs,amivel összefogod a kettőt, ha csak te viszed őket sétálni.Ha meg valaki csatlakozik hozzád,így mindenki tol egyet és könnyebb a közlekedés.Szerintem ez a legpraktikusabb módszer.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pagika!
De jo hogy anyud ennyire szereti a bio dolgokat!En is nagyon!Rengeteg kolest ettem,csak itt egy kicsit elkanaszodtam :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Pagika!

Mi is rengeteget járunk a Herbába, szinte majdnem minden ilyesmit onnan szerzünk be. Kenyérliszt, magok, teák, fogkrémek, szappanok etc. Nagyon imádjuk! Szerintem ma el is ugrunk és veszünk szezámpelyhet :lol: :lol: !

Tickerplayground.com
breki76

Szép jó reggelt kismamik!
Jó sokat termeltetek 3 nap alatt...
Mini hát kb én is ilyen képet kaptam a 12 hetes uhun,de én kértem videót szerencsére és ez kárpótolt azért.
Annyi mindent akartam írni,de minden kiment a fejemből.Na ha eszembe jut akkor majd folytatom.
Ja egy eszembe jutott:kínai naptár szeerint nekem lányom lesz.
párom lányt szeretne,én lányt érzek,aztán majd kiderül...

Kép
Kép
csibe83

Jó reggelt Kismamik :wink:

Nagyon szépek a pocakok :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?