Sziasztok!
Kinai naptart mar nezegettem a teherbeeses elott is

,megprobaltuk ugy idoziteni hogy kiscsaj legyen...szoval lanyt dob ki,remelem jo referencia leszek

!
Pagika,Norka!:Szep pocitok van!!!
Pagika ne izgulj,persze konnyu mondani,pihizzel addig is egesz nap,tenyleg lehet hogy csak a mensi zavart be!++++++++
Az en elso es eddig egyetlen uh-om hasi volt,es nagyon szepen lathato volt minden...legalabb!Mi is tervezzuk a 4d-t,de csak a 26.hettol lehet menni oda is

Oda nem kell beutalo szerencsere,de elobb nem mehetunk.
Anyagirl:Olvasunk am szivesen!!!Rossz lehet szembesulni egy ilyen betegseggel,es raadasul nem egyszeru es olcso mulatsag az eleten at tarto dieta.Azert ne keseredj el ennyire...latod a cukros lanyok is pozitivan allank a dolgokhoz!Ne is gondolj a tobbi dologra amik meg elojohetnek...egy gyogyszernek is rengeteg mellekhatasa lehet...megsem feltetlenul ezen ragodik az ember ha bevesz valamit.Ezeknek sem kell elojonniuk.Megkerdezhetem a korodat?Jo nagy korkulonbseg lesz a gyermekeid kozott!De legalabb a lanyod mar baratnokent is melletted allhat

Es biztos sokat fog segiteni.Amikor a legkissebb tesom szuletett en 11 eves voltam,es annyira szivesen vettem reszt a gondozasaban...Ez biztos bagy oromot okozhat majd neked!Varja mar a kistesot?Es gratula a jo meretekhez!Fotod nincsen?
Boo:Lehet en is laktoz erzekeny vagyok,de lehet az epem nem birja...nem tudom,de begorcsolok a "normal"tejtol,es felfujodok.
Itt is bazi draga a laktozmentes,es csak most iszom,mert nagyon kivanom.Most szurcsoltem be megint vagy ket pohar turmixot
Jaj a fogaimtol parazok en is...Egy itteni noi komlex vitamint szedek,hatha segit megelozni a hianyossagokat...es hat tegnap is egy zacsi licsit benyomtam.Abban is van kalcium,foszfor,vas,B1 es C vitamin.Ezekkel probalkozom...
Ja karifat bontottunk mi is...ilyenkor megzakad a szivem...olyan szep volt!