Sziasztok!
Bejöttem az irodába netezni!

függő vagyok, otthon meg ugye már tv sincs, igy takaritás helyett most itt vagyok!
Dharma jó a kocsitok! én épp ma mondtam nagyikámnak, hogy azt fogjuk utoljára hagyni, mert egyszerűen döntésképtelenség áll fenn e téren!
Gabka köszi a kókuszmatracos infot, majd mi is ilyet fogunk bele venni.
Sziszike remélem apukád jobban van. sajnálom. és sokszor ezek a balesetek pont valami idióta nemfigyeléséből fakadnak, persze nekik meg egy hajuk szála se görbül meg! vigyázz magadra, látod a baba is érzi hogy ideges vagy!
Gesztenye még nem vettem fel az új óriásbugyit, majd holnap az irodába! de ma már rajtam van a pocaköv, amibe még nőhet a hasam, és meglátjuk a használata segit-e majd a hátfájásban. én valahogy úgy érzem a legkényelmesebben magam, ha minden tartja a pocakom, a kismamanaci, a nagyisbugyi, ez az új öv, mert a régi fehérneműk mind has alatt értek véget, és nagyon kényelmetlen érzés volt, meg már szoritott is.
ma megfőztem életem első bablevesét! isteni finom lett! és a rántás is most először sikerült csomómentesre!!! azért e téren is fejlődésnek indultam!

jó sok csülök van benne, apa most azt evett ebédre, de még vacsira is azt eszik majd!
nagypapám most ment haza, mert megjelent egy új kötet a révay nagylexikonomhoz, és megvették nekem, erre fogta magát reggel, és felvonatozott Szegedről, meg hozott egy tálca almás sütit! egy kis drága!
Evike a hipp natalt lehet én is kipróbálom, igy kihagyom az elevitet (amit nincs nagy kedvem szedni) és talán ez is jó lesz. D vitamint nem szedek. az is kell most? a védőnő a vaspótlót monta, de még azt se szedek.
Annaszuszi neked szokott keneteket meg ilyesmit venni a doki? azt hiszem nálam az elején még a régi dokim terhesség előtt csinált szűrővizsgálatokat, de azóta semmi. vagy szóljak neki hétfőn??
Kocska te is most egyedül élvezed a kis pocilakó mocorgását? Nálam is mindig akkor produkálja magát a legjobban, mikor apa nincs a közelben!
szép vasárnap délutánt mindenkinek!