A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

sotske! te szegeny, a 2 kis csaj melett meg dolgozni is kel, mitt csinalsz? hat nem volt semmi az elso betegseg, meg mi sem voltunk betegek es nem tudom hogy majd mitt is kel csinalni, anyira fogok agodni :oops: :oops: na remelem kontrollon minden rendicsek lesz :wink:

szanet! jo a kocsi, de en is a hisztitol felek :oops: tehat van gracoduosport amivel el ferek mindenhova, ja lift az nincs :evil:

judit! nagyon szepek a bodyk, kar hogy ki megy :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

eszti! jaj de szornyu volt :cry: :cry: :cry: jo hogy bent maradhatot Szava is veletek, az ember roszul van ha csak olvasa, nem hogy meg at eli, nem csoda hogy sirtal...

Kép

demoniq13

Fanni,
csak megerősíteni tudlak téged is,meg a többieket is. Én is sokszor mondom magamnak, nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz lesz, egész másra számítottam. Gondolj arra, h ez csak egy átmeneti időszak, és sokkal de sokkal jobb lesz. És nekem is van néha lelkiism.furdalásom, mikor kiborulok tőlük vagy hangosabban rájuk kiabálok, mikor már nem bírom az ordítást. Főleg azért van, mert rájövök, milyen kiszolgáltatottak, akármennyire is próbálgatják a határokat, még nem tudnak beszélni, járni, önállóan semmit nem tudnak csinálni, úgyhogy annak nem nagyon van értelme, hogy haragudjak rájuk.

Petricsek,
én is nehéz szívvel adok nekik bolti sonkát, de én mindig csak kétfélét veszek magunknak is, a Kaisersben lehet kapni a Landhof pulykasonkát, vagy mindenhol a Delko pulykasonkát. Sajna bizti azokban is sok szemét van, sok só, de még mindig a leginkább színhús felvágottak. Illetve néha főzök egyben csirkemell filét, amit aztán vékony szeletekre vágok, kennyére majonézt kenek, és azt teszem rá, egész jó.

Eszti,
elhiszem, h szörnyű lehetett, ne is mondd!

Judit, nem röhögünk, nagyon aranyosak. Egyáltalán fantasztikus, h ilyesmire szánsz időt!!!

Most más nem jut eszembe.

KépKép
lili73

Helló
Ma végre újra együtt aludtak el. Én is lépek pihenni mindjárt.

Binyek, táblába javítsd kérek, h napi egyszeri alvás, dél felé kb 2 óra

Vasalás közben szoktam végiggondolni, h miket akarok csinálni (főzni, tennivalók, stb), nem szeretem, de a gyűrött ruhákat utálom, mióta gyerekeim vannak. Előtte SOHA nem vasaltam 8)

Gyerekekkel kiabálás: én szoktam :oops: legfőképp azért, mert amúgy is kiabálós típus vagyok. Nem vagyok rá büszke, de én is emberből vagyok, és van mikor kiborul a bili.
Téli depresszió: én sokat teázom, minden nap megyünk sétálni (muszájból, és nem sokat, ugye szmog van, de piacra ennivalóért ki kell menni) legalább fél órát, és van bérletünk játszóházba, ahová megyünk is holnap terv szerint. Rég voltunk a hülye torokgyula miatt.

Petricsek, miért nem örül a család, h elköltöztök a jéghideg garzonból???? :shock: :roll:

Eszti, jó, h újra otthon!!!!!

Kép
an°°di

Andi
A séta tényleg jó és sokat segít a friss levegő.Mi tegnap koriztunk kb 3 órát és mintha kicseréltek volna.Csak lelkifurdim van a kölkök miatt,de megfagytak volna.Majd jövőre kapnak kétélű korit :lol:
Sétával az a bajom,hogy városszélen lakunk,itt semmi nincs.Meg fél óra mire felöltöztetem,lecipelem őket.Mínuszokban tovább tart az indulás mint a séta :lol: De jön a felmelegedés és akkor tudunk csavarogni. :lol:

Én este vasalok amióta másznak :lol: ,közben legalább megnézek egy filmet.Úgy tervezem a vasalást,hogy olyasmi legyen a tv-be mi érdekel.Így kecske is káposzta is.

Eszti
Mit dolgozol te?

Juci
Szerintem tök ügyes vagy.De tényleg miért kimosható?Van olyan is ami megmarad.nem?

Csajok
Akinek reggelire,vacsira tápszert eszik a gyereke,az mennyit eszik belőle?Mi a normális adag?Nálunk 240-260 simán lecsúszik este :shock: De ők még nem vacsiznak egyebet,az utolsó szilárd kaja az uzsi.Na de azt sem csak mutatóban vmi,hanem egy normál adag :shock:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:27-kor.
davandi

Davandi
Én nem paszíroztam egy percet sem :lol: :lol: :lol: Botmixer vagy turmix.A turmix kicsit levegősebbre csinálja,azt előbb meg szoktam csinálni.
Vendég

Mi ez a rizspép?Olyan mint a sinlac?
Vendég

Banika,
Aliz 200 tápokat iszik reggel is, este is (Barnus mindig hagy belőle), de este fél hétkor vacsiznak előtte. Szerintem teljesen normális adag, amit írsz!

Davandi,
én is mindig botmixereztem, bár, ha nem voltam elégedett az állagával, előfordult, h szitán át is passzíroztam, csak már nem emlékszem, h mit.

Binyek,
nálunk is egy alvás van már csak, fél1 és 3 között.

Mostanában mi sem mentünk levegőzni, pedig mutogatnak az overall felé, de valahogy nem úgy jött ki, plusz szmogriadóban nem akarom.

KépKép
lili73

Folyt.köv.
Szóval úgy volt,hogy kedden hazaengednek.hétfő éjjel alig aludtam(nem mintha a többi éjszaka simára aludtam volna a bőröm),egész éjjel hánytam,ment a hasam és lázas lettem.Na,nálam itt lett tele a bili,elfogyott a maradék türelmem is,majd közölték,hogy Noának ráment a tüdejére a trutyi,kész voltam.Bőgtem,hisztiztem,mint egy kis óvodás.Közöltem,hogy csak akkor maradok,ha apjuk is itt lehet velem egész nap,mert képtelen voltam felkelni,nem tudtam a csajokat ellátni,borzasztó volt.Kaptam 1,5l infúziót,jó néhány b6-ot ás lázcsillapítót vénásan,így estére jobban lettem.Apát hazaküldtem,legalább egyikünk pihenje ki magát.
Közben Noa branült kapott,mert vénásan adagolták neki az antibogyót.Hát persze,hogy a jobb kezébe adták,ő meg azzal a kezével cumizik.Hát azzal a lendülettel,ahogy berakták a branült,én ki is szedettem.Az aznapi ügyeletes doki nagyon megértő volt,aztán másnap a főorvos közölte,ez így nem jó,kell a branül!!!Anyád!3 helyen szúrta meg Noát,fél órán keresztül ordított,végül a fejébe tették.Majd miután odaadták,jól leugattam a főorvost,hogy mit képzel.

Hát lányok,hihetetlen,de ezek a helyzetek tényleg kihozzák az emberből az anyatigrist.Én tuti a problémás anyukák közé tartoztam a kórházban,de egy cseppet sem érdekelt.Ha kérdésem volt,kérdeztem,ha valami nem tetszett,hát szóltam.Mindent tudni akartam,miért,hogyan,mennyit,meddig....

Noa kapta 3 napig vénásan az antibogyót,közben napi 4-5-ször inhaláltunk és pénteken ugye hazajöhettünk.

Le sem tudom írni,milyen volt.Nem kívánom senkinek,hogy átélje.
A lányok borzalmas türelmesek és toleránsak voltak,le a kalappal,komolyan.Szávának egy szava sem volt.Tűrte,hogy a kiságyba van "bezárva" ,hogy kevesebb idő jut neki,egy szó nélkül.Mielőtt hazajöttünk,kezdett picit türelmetlenebb lenni és csökkent az étvágya,fogyott is 10dkg-t.
Noa pedig egy hős.Borzasztó büszke vagyok rá,végig mosolyogta az egy hetet.
A legnehezebb az volt,hogy nem volt terük mozogni,hogy sosem volt csend,emiatt nem is tudtak pihenni,de összességében nagyon hősiesen viselték az egészet.

Én kikészültem.Mindenen bőgtem,nem volt türelmem a végén már a lányokhoz sem és emiatt meg borzasztó lelkiismeret furdalásom volt.Nem tudtam tusolni,sőt,wc-re is akkor jártam,mikor apjuk ott volt,vagy a csajok aludtak.El tudjátok képzelni,milyen élmény volt,mikor ment a hasam.A higiénia egyenlő a 0-val,ááááááá,leírhatatlan.
Vendég

Binyek
Beírnád a táblába,hogy Noa is ül?Köszi

Csajok,leginkább Száva,a kórházban teljes mértékben bojkottálta a tápszert,Noa még iszik este kb. 1 dl-t,de szerintem ez nála már csak egy kis szomjoltás és megnyugvás.

8hós adatok:
70cm mindkét csajszi
súly-8kg
kaja:reggel 7-8 között tejpép/gyümi gabonapéppel
ebéd 11-12 között főzelék
uzsi 15 gyümi gabonapéppel
vacsi 19 tejpép/főzelék+Noa 100ml táp,Száva 100ml gyümilé
Vendég

Banika
Tanítok

És akkor néhány fotó:
Száva rácsok közt
Kép

Gyógyulunk
Kép

Apával vagyok és csak mosolygok,mosolygok...
Kép

Kis börtöntöltelék
Kép

Kis türelmes Száva
Kép

Anyapuszi Noának
Kép

Tündérkém
Kép
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:28-kor.
davandi

Fanni
Én párolt alma levét adom a csajoknak,imádják.Illetve most akciós nálunk a Rossmannban a Humana gyümölcsital,2,5dl 149ft,azt vettem nekik.
Vendég

Lányok
köszönjük mindenkinek,aki gondolt ránk,drukkolt nekünk,küldte a gyógypuszikat és a vudukat,Banikának pedig köszönöm a közvetítést :wink:
Vendég

eszti! borzaszto lehetet, de nem csak a csajok voltak ugyesek hanem te is, laz, hasmenes stb, a fontos az hogy otthon vagytok, a kontroll isok lesz :wink:

Kép

demoniq13

eszti! szegenykek, nagyon rosz lehetet igy latni Noat, Szavat pedig a racsos kisagyban :cry:

Kép

demoniq13

Eszti,
szuper, h otthon vagytok, szörnyű lehetett! Nagyon szépek vagytok aképen mindannyian! Az apás kép a kórházban csúcs édes!
Mit tanítasz?

KépKép
lili73

Eszti
Szörnyű az a rácsos ágy nem?Ha csak ránézel már zörög :evil:
Vendég

Eszti !
Átérzem amin keresztül mentél, mi is egy hetet voltunk korházban ,nemrég,Regit vénásan gyógyszerezték és mivel rossz volt a vénája szétdurrant ezért szinte naponta szúrtak újat neki ,szegényem úgy üvöltött ,de sajnos muszáj volt a vénás antibiutikum ,mert úgy hatott a legjobban.A végén már neki is a fejét szurták ,elötte a kezeit a lábát.:(Regikém még szerintem most is nehezen viseli a dokikat a fehér köppeny láttán sir ,eléggé megviselte a dolog de lassan helyrejön.

A lényeg ,hogy most már jobban vagytok és otthon. :D
amonré

Sziasztok!

Sotske: jaj, sajnálom az elmúlt hetet. Igazad van, hogy kérdeztél és tudni akrtál mindent. Az lenne a normális,hogy folyamatosan tájékoztatják a szülőket. De sajnos nem ez az általános. Gyönyörűek a Kicsikéid!Te jól vagy ?

Davandi : nagyon szépek a lánykáid: Számomra teljesen egyformának tünnek. :D nálunk 2:1 apa javára jelenleg.

Banika : jó lehetett a korizás.

Juci: nekem tetszik, ügyes vagy! de tényleg kár, hogy mosáskor kijön.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Basszus Eszti, én ezt nem is bírtam volna. :roll: Azért Te is hős vagy, lásd be! 8) ... Mondjuk visszagondolva el is ámul az ember saját magán, hogy miken képes keresztülmenni ...

banika: a Te pasijaid is megállíthatatlanok?! :lol: ... más: Ha jól emlékszem, Nálatok is volt most a láz mellett kiütés?! Zsombinak 2 nap után elmúlt a láza, de tiszta piros folt és pötty a hasa és háta. Védőnő szerint nem biztos, hogy b.hímlő, lehet, hogy 3napos lázunk van nekünk is. :roll:

lili: sonkamárkát jegyeztem! :lol:

móni: valamit akartam írni Neked is, de a lendülettel el is felejtettem :roll: ... ... ... JAAA, sinlac! Ez egy Nestlé pép, de egyenértékű vele a főzött rizs v. zabpehely pép is. (dokit megkérdeztem)

andi: a család annak nem örül, hogy a belvárosból (ahol mindenkihez aránylag közel vagyunk) kiköltözünk D.Harasztira. Sokmindenen mentünk keresztül és eléggé ragaszkodunk egymáshoz. brühüm :roll: ... A srácoknak mindenképp jobb lesz, de szerintem a rokonoknak is. Azért csak kert lesz és jó kis bilukat lehet majd rendezni. 8) :lol: Nekem is rossz lesz, mert senkit nem ismerek, segítség nem lesz, autóm nincs. Már akartam is kérdezni, hogy Ti hogy álltok ezzel a család közel/messze kérdéssel. ...

Petra
Kép
petricsek

banika, ezt Neked küldöm! :lol:

Kép

ezitten meg én volnék a pöttyös zsombékával 8)

Kép

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:29-kor.
davandi

Nem tudom mennyire látszanak a pöttyök.Tipikus csalánkiütésszerű.A láz elmúlása után jönnek elő és kb 2-3 napig maradnak :lol:
Kép
A bárányhimlő nem ilyen.[/img]
Vendég

Annyira jófejek a kapucnis szerkóban.Mindig megmosolyogtatnak
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:29-kor.
davandi

Andi
Ez még sokkal rosszabb is lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most mi a baj a pöttyeinkkel?
Amikor már pöttyös,akkor teljesen jól van a gyerek.Addig nyűgös amíg lázas.Cseppfertőzéssel terjed.Küldjek levélben? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Davandi
Ezen a hűtős dolgon jót nevettem :lol:

Amióta hazajöttünk a kórházból,extra érzékenyek a csajok :( És sokkal jobban ragaszkodnak egymáshoz.Imádják egymást és minden reggel úgy megszeretgetik egymást,öröm nézni.

Banika
Rácsos ágy,brrrrrrrrrrrrrrrrrr.Száva minden éjjel azt játszotta,hogy keresztbe fordult benne és verte hozzá a fejét.Hiába fordítottam vissza,addig ficánkolt,míg vissza nem ment az előző pozícióba :shock:

Myra
Köszi,jól vagyok.Muszáj :!:

Amúgy tényleg,hihetetlen,hogy az ember mikre képes és erre csak utólag jön rá.

Angolt tanítok 4-99 éves korig,és talán szeptembertől újra tudok fejlesztő és iskolaelőkészítő foglalkozásokat is tartani.A bibi az,és ez most életem másik gyenge pontja,sokat szomorkodom miatta,hogy az egyik régi tanítványom anyukája,hozzá kell tennem,az egyik legmódosabb család a városban,most indított egy ugyan ilyet.És már 3 régi tanítványom át is ment hozzá,mert ugye én eddig nem tudtam tanítani :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Utálom ezt a rohadt,igazságtalan világot!!!Neki ez csak hobbi,én meg ebből keresném a kenyerem.

Petricsek
Nagyon helyesek a "bejárónőid".

Reggel megyünk kontrollra,drukkoljatok,hogy minden ok legyen.
Vendég

nincs időm bocs ha rövid vok meg kimarad v-ki
fanni tudom miről beszélsz nagyon kivagyok :cry: ide-oda igyse jo ugy se jo megforditom visszafordul sir.........
hippes teát ultra lightbe ami szereti jázmin csak ha bruti édesre csinálom azt meg nem akarom inkább az üveges barackpürét felhigítom abba nincs cuki,de fini na azt benyakalja
demoniq köszi ari vagy :D
petricsek makik királyok :D
banika varga fiúk jöhetnek ide mosogatni-kispöttyös bizti nem bari-de furi mi holnap megyünk egy menő bőrgyogyihoz mert a lányokon száraz foltok vannak
sotske szegénykém,tudod én az elején mennyit voltam a heimpalba velük ugyhogy tudom az érzéseidet,és a képeken a rácsos ágytól visszajöttek a rémképek-drága kis fejkötös tündérbaba meg a drága tesókája éshát a fodros hurkás combikák,sok sok puszi remélem hamar elfelejtitek
előbb bekaptam egy füstölt sonkaszeletet most meg ami szopogatja a kezemet mint egy őrült biztoi izlik neki :D
binyek komolxyan a fürdőben aludtál :D :?: :D :D
szép rövid lettem :oops:
ja mondtam-10kg.n ál tartok :D
holnap veszek egy my77 fürcsirucit azok nagyxon tetszenek és állítolag elmegyünk fürdőzni.....

lanyané

..
davandi

Eszti! Nagyon sajnálom a múlt hetet, tudom milyen szar érzés, hogy nem kapsz normális felvilágosítást. mikor mi voltunk bent, a vizitnél mindig ki kellett menni, nagyon utáltam, mert nem tudtam mit beszélnek, de szerncsére jó dokinőnk volt.
Nagyon édesek a lányok, Noáannyira aranyos, ahogy ott fekszik az utolsó képen kötéssel a fején. Szívem szerint magamhoz ölelném.

Banika! Nem túl szépek ezek a kiütések. Kell rá szedni valamit? Viszket neki?

Davandi! Viccces, és egyben elkeserítő, amit a kajáról írtál, de mint tudjuk a remény hal meg utoljára, és majd csak lesz jobb is.

Lanyané! Gratula a -10 kg-hoz? Hogy csináltad? Jó vásásrlást a fürdőrucihoz, és utána jó szórakozást! Mikorra tervezitek a kiruccanást? Csak 1 nap vagy hosszabb lesz?

Juci! Jók a bodyk, kár hogy ki jön mosásnál.

Petricsek! Nálatok tényleg ilyen hideg van, hogy így be kell öltözni? Miért? Édesek a fiúk, ahogy rendezik a háztartást! :) :) :)
Remélem nem haragszol rám, hogy nem válaszolsz a kérdéseimre. Ha megsértettelek, Bocsi!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi
Már el is múltak.Kaphatott volna calcimusc-ot,de nem befolyásolta volna az elmúlásukat.Nem viszketett neki.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:30-kor.
davandi

Tündi :P
Köszi. Már ki is próbáltuk. Milcsit lefoglalta kicsit, Márkó megijedt tőle. Mármint az újságtól. A plüssállatok sajnos csak 1-2 percig érdekesek nálunk…

Banika :P
Nagyon korán vettem a játszószőnyeget. Már csak max. 10 percig érdekes, bármit is lógatok rá… A pihenőszékben is már csak esznek, amúgy utálják. Pedig régebben oda is lógattam ezt-azt és mindig bejött…
A sütő előtt van nektek babavédő lap? Vagy hogy véded ki, hogy odamenjenek a forró sütőhöz? (Nekünk nincs még, de szerintem vennem kell, ha kúszni kezdenek…)
Zörgő könyvünk nincs még. Írok privit.

Petra :P
Előásom a mesekönyveinket… hátha…
Szépek vagytok!

Tontica :P
Szeptemberben elmúlnak 1 évesek… meglátom, hogy bírom. Találtam egy magánbölcsit, „családi napközi”-nek írja magát… de jó drága persze… viszont nagyon közel van.

Binyek :(
Enyémeknek is kézben jó csak… Az alvásról ne is beszéljünk… Mostanában Milcsi csak simogatással alszik el, fogja a kezem és amikor megébred, akkor is ez kell neki. Nem hagyhatom sírni, mert Márkó is ébred rá és ébreszti szegény Apát, aki meg dolgozik…
Nekünk is van itthon alma-citromfű. Talán a kórházi csomagban volt? Csakhogy van benne cukor… és az enyémek amúgy sem soványkák…

Judit :)
2 fél évessel? Az utcára nem merek kimenni… Később majd biztos jó lesz egy ilyen…
Nagyon ügyi vagy! S micsoda ötlet! Nekem sincs semmi kézügyességem :wink:

Eszti :?
Te jó ég! Miken mentetek keresztül? A gyerekek fel sem fogták… Örülök, hogy otthon vagytok ismét, egészségesen.
Párolt alma levét is kipróbálom, köszi. Nagyon szép család vagytok! Drukk holnapra!

Szanet :P
Darabos gyümölcstea jó ötlet. Kipróbálom, köszi!

Móni :P
Ez annyira így van, hogy ma pl. valami furcsa oknál fogva egész jók voltak és annyira szerethetőek, hogy el is szégyelltem magam, mit írtam… :oops:

Lili :P
Én nem is haragszom rájuk soha. Magamra haragszom, hogy miért nincs több türelmem hozzájuk és miért nem „elégít ki” engem az, hogy végre vannak babáim és itthon vagyok velük.

Andi :P
Játszóházba mióta jártok? Mennyi idős kortól élvezik a babák?

Davandi :P
Nálunk már uncsi a játszószőnyeg. Már ülnek a gyerekeid? Enyémek még nem tudnak ülni az etetőszékben, pedig már jó régen megvettem nekik. Dönthető, de nagyon csúszik és kicsúsznak belőle…

Mariann :P
Gratulálok a -10 kg-hoz. Nem semmi! Ügyeske vagy!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

petricsek! kerttesbe koltoztok? nagyon szupi, a sraccok nonek es nem lesz mar olyan nehez, majd nem kel olyan sok segidcseg es koszi a sinlacot, aszt hiszem hogy itt is van valami hasonlo, majd jol meg nezem az uzletben :wink: enni valok a sraccok, de te is aranyos anyuka vagy

banika! de szegeny kis torpe :(

davandi! nekemis vannak ilyen melegito huzasaim, pedig nekem csat 2 gyerekem van :D

eszti! sajnalom a tanitvanyaidat, de majd lesznek masok, ne agodj :D nekem is kene agy kis angol frissito

lanyane! nagyon ugyi vagy, hogy csinalod? en meg csak -2nel vagyok, de csak 1 hete csinalom

Kép

demoniq13

fanni! orulok hogy ma jok voltak, te meg ne agodj szereted-imadod oket es kesz :D mind minden anyuka, akkor is ha neha tele van a hocipo
:D

Kép

demoniq13

A pihiszéket ilyen dolgokra használják mostanában
Kép

Játszószőnyeg az első pillanattól van,néha elteszem,aztán előveszem nekik.

Sütővédőnk nincs,magasan van a sütő :wink:

Én csak hipp vagy milupa teát adok nekik mostanában.Nem gondolnám,hogy attól a cukormennyiségtől nagyon híznának. :lol: [/img]
Vendég

Vendég

Ancsi: Úristen, bocsi, hogy nem válaszoltam, dehogy haragszom Rád! :oops: Csak bevallom, eddig, ha lemaradtam, mindig visszaolvastam és Word-ben megírtm a válaszokat. Most viszont annyi minden közbejött nekem is, hogy nem volt időm nekiülni úgy igazán. De most visszakereslek! :wink:
Az előszobában 18-20 körül van, a szobában 25-26, de a földön pár fokkal hidegebb.
Nekünk nem kell mennünk gasztrora. Nektek miért?? Febr.16 elég gáz.
Mi a tizennégy kerben lakunk, a Nagy Lajosnál, az M3-s kivezetőnél. Ti 15-ön belül merre?
Tali ellen nincs kifogásom, bár mi még nem bkv-ztunk, autóm meg nincs, apa jár cégessel.

Myra: segítség szerencsére van, de így is el vagyok csúszva. Én is hibás vagyok, mert inkább mosogatok, mosok, játszom a srácokkal… de hát … majd felturbózom magam ezen a fronton is! Neked azért jóval gázabb! Nagyszülők, barátok? Kár lenne azért a sok belefeccolt energiáért.

Banika: tök ugyanilyenek Zsombékán is! :roll:

Szanet: köszi, megpróbálom a poharat! Bár már egy szimpla pelenkázás is minimum szauna, mert annyira nem hagyják magukat. Vettünk gatyapelust, de sokszor a szrt se tudom letörölni a seggükről, már elindulnának!

Andi: én is kiabálós vagyok! És még csapkodok is néha! Bár a családom szerint már sokat fejlődtem pozitív irányba a srácok születése óta! 8)

Davandi: én botmixelek mindent és csak a z.borsót passzíroztam volt, de a lányok azt javasolták, hogy mostmár nem szükséges. Hogyha nincs különösebb pocakbajuk, akkor turmixold.

Móni: köszi aranyos vagy. Igen négyesben költözünk és már alig várom!! Lesz kert, ahol rohangálhatnak!

Eszti: képek aranyosak, de Neked híznod kellene most egy kicsit, vagy rosszul látom?!

Amonré: Ti miért voltatok kórházban?? Valszeg írtad, de nem olvastam vissza …

lanyané: -10 :shock: hogy? mivel? Ügyes vagy, nagy gratula! :lol:

Csajok, ez jó! :lol:
Apa most kiabált bentről (pelenkázta Zsombit), hogy szedjem már le a szart a gyerekről, ha már megvetettem ezt a rohadt bugyipelenkát. Megyek be, erre nem lehúzta, mint egy gatyát??? Tiszta szr lett a gyerek lába. Jót röhögtem rajta …. :lol: :lol:

Hú, ez sok lett, bocs! :oops:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
A hasam fogom a nevetéstől :lol: :lol: :lol: :lol: Apa pelenka manőverétől :lol: :lol: :lol: :lol:
És jól látod,híznom kéne,de nem megy :roll: Sosem gondoltam volna,hogy egyszer ez is eljön :roll: Mármint,hogy nem fogyózni akarok,hanem hízni :oops:
Léptem tejbezabit főzni :arrow:
Vendég

Ancsi
Ha egyszer erre jársz,vagy ha végre össze hozunk egy babanetes talit,élőben is megölelgetheted Noát,addig marad a virtuális.Ez is nagyon jól esik ám az embernek :wink:
Vendég

huhhhh csajok termeltetek bocs h nem név szerint
köszi a gratukat azért a fogyóhoz van segítségem egy legális receptköteles dolog.meg 15 perceket szobacangázok van hogy kölökkel a kezemben.csak ide megyünk újpesten nyílt egy nagy fürdőkomplex,de biztos kircsi csak ne jöjjön meg piri addíg.
szaros lett a lába lehúzta mint a bugyit :D hát férfi :D
nekünk is van tinti love könyvünk anditól vettük :D
varga fiúk a kis portörlők a sarkot se hagyják ki :D
hát én nem bírok a nyálas kis szarosaimmal fújják a nyálat a nyálfogó 5perc és tucsog most épp az ágyneműm lett olyan minha odapisiltek volna pedig a fejük volt ott :lol:
altatás ami akár elfordul ha úgyérzi és elalszik-jázmi viszont a fejéhez kell tenni a puha ágyneműt a ,ásik oldalra a fejem teszem belebújik az arcomba az nyugtatja ha szuszogok-és elalszik :oops: ja azért amikának néha van olyan,hogy magamhozszorítom risza a seggét álva megy a macis zenélő forgóka kedvenc száma és úgy szusszant be
ez van :lol:

lanyané

jázmin most azzal játszik hogy ráköpi a cumit a klaviatűrájára a laptopnak és röhög

lanyané

Mondom apának:fáj a könyököm,biztos jön a hó.
Visszakérdez:mi fáj?
Szótagolom neki:Fáj a hó
Erre ő:fáj a feneked?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyané
írtam privit

Elhúztunk fürdeni
Vendég

Banika, Lanyané, nehogy priviben beszéljétek meg a legális fogyiszert! :twisted: Engem is érdekel. :wink:

Davandi, én a főzelékbe turmixoltam a főtt csirkemellet.

Petricsek, akkor eddig gyalog mentetek mindenhová vagy hogy? Soha buszra/villamosra/metróra? :shock:

Jól elkapta a két srácot a háromnapos láz! Még jó, h csak egyszer van ilyen!

Kép
an°°di

sziasztok!
jó hírek:-)
Dani 2 kg 16 dkg (alulról ostromolja a hazaengedős súlyhatárt), Réka kerek 2 kg.
Dani nagyon tiltakozik a szonda ellen, Vanda most próbálja cumiból etetni, hátha elfáradna, és akkor talán még valami alvásszerű is lehetne ma éjjel:-)
ha így folytatódik, 3-4 nap és Réka is eléri a hazaengedős súlyhatárt....és ha időközben még enni is megtanulnának magabiztosan.....
1szálpasi

Sziasztok!

Banika: jót nevettem. :D Fáradtak vagytok?

Petricsek: Édesek a fiacskáid :D ! Úgy látom itt mindenkinek ilyen kis házias fiai vannak.Helyes. Jó lesz majd az asszonykáiknak.

Lanyané: én is gratula a fogyáshoz! ügyes vagy !

Eszti: szorítok holnapra

Davandi: az volt az álmunk, hogy két nagy gyerkőc után lesz majd egy harmadik. Most, hogy így alakult, szeretnénk majd még egy babát egyszer. De sajnos az anyagiak közbe szólhatnak.

Tünde
Kép

Kép
myra77

1szalpasi: szuper hírek. Szépen alakulnak a babócák. Csak így tovább. most már hamarosan hazavihetitek Őket.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Pasi
Ez már a célegyenes :lol:

Myra
Nem fáradtak,szimplán hülyék.

Andi
Amire én gondolok,az valóban legális,de sajnos negatív tapasztalatot hallottam róla.Ezért kérdeztem priviben.Ha egyről beszélünk Mariannal,leírom a történetet.Nekem elvette a kedvem tőle.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?