Ancsi: Úristen, bocsi, hogy nem válaszoltam, dehogy haragszom Rád!

Csak bevallom, eddig, ha lemaradtam, mindig visszaolvastam és Word-ben megírtm a válaszokat. Most viszont annyi minden közbejött nekem is, hogy nem volt időm nekiülni úgy igazán. De most visszakereslek!
Az előszobában 18-20 körül van, a szobában 25-26, de a földön pár fokkal hidegebb.
Nekünk nem kell mennünk gasztrora. Nektek miért?? Febr.16 elég gáz.
Mi a tizennégy kerben lakunk, a Nagy Lajosnál, az M3-s kivezetőnél. Ti 15-ön belül merre?
Tali ellen nincs kifogásom, bár mi még nem bkv-ztunk, autóm meg nincs, apa jár cégessel.
Myra: segítség szerencsére van, de így is el vagyok csúszva. Én is hibás vagyok, mert inkább mosogatok, mosok, játszom a srácokkal… de hát … majd felturbózom magam ezen a fronton is! Neked azért jóval gázabb! Nagyszülők, barátok? Kár lenne azért a sok belefeccolt energiáért.
Banika: tök ugyanilyenek Zsombékán is!
Szanet: köszi, megpróbálom a poharat! Bár már egy szimpla pelenkázás is minimum szauna, mert annyira nem hagyják magukat. Vettünk gatyapelust, de sokszor a szrt se tudom letörölni a seggükről, már elindulnának!
Andi: én is kiabálós vagyok! És még csapkodok is néha! Bár a családom szerint már sokat fejlődtem pozitív irányba a srácok születése óta!
Davandi: én botmixelek mindent és csak a z.borsót passzíroztam volt, de a lányok azt javasolták, hogy mostmár nem szükséges. Hogyha nincs különösebb pocakbajuk, akkor turmixold.
Móni: köszi aranyos vagy. Igen négyesben költözünk és már alig várom!! Lesz kert, ahol rohangálhatnak!
Eszti: képek aranyosak, de Neked híznod kellene most egy kicsit, vagy rosszul látom?!
Amonré: Ti miért voltatok kórházban?? Valszeg írtad, de nem olvastam vissza …
lanyané: -10

hogy? mivel? Ügyes vagy, nagy gratula!
Csajok, ez jó!
Apa most kiabált bentről (pelenkázta Zsombit), hogy szedjem már le a szart a gyerekről, ha már megvetettem ezt a rohadt bugyipelenkát. Megyek be, erre nem lehúzta, mint egy gatyát??? Tiszta szr lett a gyerek lába. Jót röhögtem rajta ….
Hú, ez sok lett, bocs!