Jo reggelt!!!
En is boldog nevnapot kivanok Nektek,
Vindolanda es Viranka!!
Vizsgara keszulok ma is, aztan egy darabig pihi...mondjuk ma a varosba is be kell ugranom, hat nem tudom, meddig jutok..
Neztem, milyen hideg van otthon nalatok...itt annyi pozitivuma van az idojarasnak, hogy minuszba ritkan megy, bar a mult heten szokatlan fagyok es ho volt itt is. De tegnap mar 8-9 fok volt, ma is hasonlo lesz. (De mielott irigykednetek, tegnap egesz nap szakadt az eso....

errol ennyit..)
Panndi, nagyon aranyos pindurka pocakod van! Es olyan egyformak, mintha csak polot csereltel volna!!!
Nekem sokkal nagyobb, mint Raniaval volt ilyenkor, gondolom, azert, mert a harmadik baba...

Errol jut eszembe, kepzeljetek, nagylanyom ma 16 eves...olyan hihetetlen, en magamat erzem kb. annyinak....
Reggeli: En eleg kenyes vagyok a kajakra, mikor meg nem voltam vegetarianus akkor sem tudtam a felvagottakat, virslit, stb enni, elkepzeltem, hogy mennyi szemettel, rossz minosegu, ki tudja miota levagott allat husaval van tele, aztan sokszor disznoszor, ez-az-amaz benne....undorodtam ezektol.. Most meg ugye ez megoldva, mert hust nem eszunk, de itt hatalmas valasztek van a szoja-tofu alapu virslibol, felvagottbol, pastetombol, es ezek, amik itt kaphatoak, iszonyu finomak, es izre SEMMI kulonbseg nincs az "igazi" es ekozott. (Multkor meg paprikas kolbaszt is talaltam, teljesen megegyezik az otthoni szegedi csipos kolbasz izevel-felvasaroltam a boltot...

)
Szoval Rania ezeket kapja reggelire, de igyekszem valtozatos lenni, sokszor kap toastra olvasztott sajtot, sajtkremes kenyeret, szoktam csinalni padlizsankremet, es szerencsere imadja a zoldseget-gyumolcsot, ugyhogy ezek melle kiloszam a paprikat, paradicsomot, uborkat. (zoldhagymat nem szereti..

)
Sense! Boti nagyon aranyos, milyen szepen setal, fogja a kezeteket...

Ez nalunk nem sikerul...Amint kiveszem Raniat a kocsibol, megy 2 lepest, es elindul a masik iranyba, pontosabban elROHAN a masik iranyba, alig birom utolerni...

Kezfogas.....
Regi! Ex-feleseget leirom kicsit kesobb, ha kicsit tobb idom lesz....
Puszi nektek!!
Niki