A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Niki - várjuk a képet akkor. Nevek dolgában hogy álltok? Buzi ex-feleség? :roll:

Melinda - csak sikerült :D Marcell nagyon jóképű!!! A lavór nálatok is menő játék, vagy csak úgy ott maradt?

Kép
vindolanda

Vindo!
Köszönöm :) Látod, Te dícsértél a vonalzóért és nélküled nem ment volna a kép :D Kép én lennék
Kép M&M

Kép Marci és a karácsonyfa

Kép alvóbaba

Kép ajándékbontás

Ezek a legfrissebb képek. Én elég gáz vagyok, de ez van :oops: :D

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Kép

Hat o lenne a mi kis uj jovevenyunk... 11+2 het, 6 cm... :D

Az a kis bigyo a laba kozott.....felcsillant a szemunk, mikor meglattuk, de azt mondta a szonografus, hogy ebben a stadiumban igy nez ki a kislanyoke is... :shock:
Vendég

Melinda, nagyon szep kisfiad van, nemcsak okos!! :D Es nem vagy gaz!! Nagyon csinos vagy!! :D
Vendég

Szia Niki!
Mi magyarok vagyunk mindketten, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy kicsi fiam halandzsa nyelven folyékonyan és folyamatosan beszél, érthetően meg csak pár szót.

Vindo!
Mégegyszer köszönöm a segítséget! Lavór :D Teregettem a teraszon, de Marci mint egy tornádó, végigsöpört :lol:

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is :wink:

Emesém hát a képek magukért beszélnek:-) ez a testvéri szeretet!!!! jaj olyan jó őket nézni:-) már én is alig várom.

Képzeljétek tegnap az Auchanban Péterke egy babát vetetett magának :shock: igaz kicsi baba, de baba. Szeretgeti, puszilgatja és mondja neki, hogy BA-BA:-)

Öltöztetés: nálunk is hasonló. Hosszú ujjú bodykat szeretem ráadni, meg kötött pucsit. Én egyébként benn is van hogy húzok rá harisnyát a vékony pamut naci alá, de ha vastagabb a naci, akkor nem. Szerintem a földön mindig hidegebb van és sokat ücsörög a padlón.

Ujjas kesztyű nagyon menő lett nálunk:-) tegnap vettem az auchanban potom 140 ftért.

Morzsi üdv köztünk:-) édes Marci:-)

Éjszakai nem alvás: nálunk már sorozatban nem tudom hányadik éjszaka jön át Péterke éjfélkor :shock: eddig csak hajnalban szokott. Mellettünk meg nagyon jól alszik.

Móni remélem nem lesz semmi füles dolog. Reménykedjünk,, hogy csak a foga.

Vera édesek lehettek:-) Mira egy csodabogyó!

Regi Szeli nagyon édi:-) mi már nem hálózsákozunk, egy jó nagy takarója van, az rajta marad.

Kérdés: benti cipőnek mit használtok???? nekünk most Zetpol mamusz van, de szerintem elég kemény a talpa, kopog is a laminát padlón, meg mintha be is izzadna a lába. Nem tudom milyet volna érdemes venni. Cipő nélkül meg nagyon csűszik a zokni, sőt még a szilikonos sem az igazi.

Heni
KépKép
heni81

Ja..... :lol: :lol: de hulye vagyok!!! Azt gondoltam, tan a ferjed arab... :lol: Na, jolvan, megartott a sok tanulas.. :roll: Ja, az a halndzsa nyelv viszont ismeros, Ranianak gyakorlatilag be sem all a szaja, es ugy magyaraz, hogy mimikazik is hozza, mintha tenyleg ertelmes dolgot magyarazna...meg kell zabalni.. Mikor felebred, meg kb fel oraig mondja a magaet a kisagyban, mielott bemegyek hozza...beszelget az allatkaival... :D
Vendég

Niki!
Köszönöm a kedves szavakat! :)
Nagyon formás ez a pici - pocaklakó :D Gratulálok!

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Emese! A kepek tenyleg EGYSZERUEN SZUPEREK!!!! Ahogy nezegetem, mar alig varom, hogy mi is itt tartsunk!! Nagyon-nagyon edes Gegi es Zsofi, meg a konnyeim is kijottek! Es Gegi egyszeruen gyonyoru!!!
Vendég

morzsesz, üdv köztünk :)

Heni: Zsófi szandálban van.

Niki: kistesó :lol:

viranka: Fruzsi-lakot mindjárt lefotózom :)
Vendég

Na, két kép :)

Az első Zsófi-lak, 23+2-nél, a második Fruzsi-lak, 23+3-nál :)

Kép Zsófi

Kép Fruzsi
Vendég

Panndi - szép pocak :lol:

Niki - hátha mégis lesz ott valami :lol:

Melinda - szépek vagytok :D És az alvós kép is nagyon ott van :wink:

Heni - Rugó harisnyában plusz zokniban nyomul. Van egy kis mamusza, de azt csak akkor adom rá, ha hazautazunk (ott hideg részek vannak a lakásokban, nálunk mindenhol azonos a meleg). Itthon nem szeretem ráadni, meg ő nagyon izzadós is, a lába tiszta víz amúgy, ha leszedem róla :shock:

Kép
vindolanda

Morzses!
Üdv közöttünk! Marcell Nagyon aranyos kisfiú!

Heni!
Botond egész nap cipőben ven itthon. Nekünk is Zetpol van, de nem mamusz, hanem ilyen tavaszicipő féle. Vászon anyagú, és 2 lyuk is van rajta felül. Soha nem vettem még észre, hogy beizzad benne Botond lába. Nálunk a konyhában a kő elég hideg és mivel ki-be jár, nem akarom, hogy cipő nélkül legyen.

Öltözés:
Kb úgyanúgy öltöztetem Botondot, ahogy írtátok. Body, vékony + vastag pulcsi, harisnya, nadrág , overall, sál, sapka. Na nem vagyunk sokat kinn, akkor inkább kölön overall nadrás és kabát. Ebben könnyebben mosoz, mint az egyben overallban.
Prezentáció :
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Egybe overallos képet nem találtam. Látszik, hogy nem vagyunk kinn túl gyakran. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok,

Sense a miénk is vászon, de teljesen zárt, tépőzáras fajta. Hát lehet csak vastag a zokni, majd próbálok vékonyabbat adni rá.
Édes a sétáló Botó!

Egyébként én sem nagyon szeretem az egyberészes overált, olyan mint egy mackó, nehezen mozog.

Panndi szépen növöget a pocid:-)

Csajok elkezdtem nézegetni az erszényeket kistesónak, mert annó Péterkének volt kenguru, de nagyon nem volt jó, el is adtam gyorsan.

Azt hiszem Viranka a szakértője ezen témának. De én nem szeretnék olyan kötözőset, mert biztosan nem tudnám megkötni :oops:

Ezt a két tipust néztem ki:
http://www.babakozelben.hu/praktikusinf ... rszeny.htm
http://www.teszvesz.hu/item528306990_uj ... szeny.html

Vélemények?????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Vindo! Boldog névnapot! :) (Neked nem színezem be, jó? ;))

Szeli délután olyan nyűgös volt, ölbebaba, aztán este se tudott elaludni, mintha valami zavarta volna, de nem lehetett erős fájdalom, mert nem sírt. Csak nyüglődött. (Amikor nem álmos, akkor nem csinál ilyet, hanem bohóckodik, de ez most nem azért volt, az biztos.) Olyan rossz volt, 1 órán keresztül próbáltam kitalálni, mi lehet a baja, ölelgettem, simogattam, egyik pillanatban letette a fejét, hogy alszik, a következőben már mocorgott, nyöszörgött, felült, sírdogált kicsit...
Most vagy az oltás (1 hete kapta), vagy a foga... Mindenesetre adtam Viburcol kúpot, az hamar megnyugtatta.
Reggel jókedvűen ébredt! :)

Niki! Igen, Szeli elég komoly, az utcán sokan zokon veszik, hogy nem mosolyog rájuk... :roll: Csak nekünk szokott, közeli családtagoknak! :)
Azért ez az ex-feleség sztori érdekelne! ;)
Nagyon aranyos a bébid az UH fotón!!! :)

Morzsesz! Csini vagy! Fiad egy tünemény! :)

Heni! Nekünk muszáj a hálózsák, különben Szeli kijön játszani (főleg a nappali alvásnál) hiába fekszem mellette. Ha rajta van a hálózsák, valamennyire gátolja a mozgásban (bár egyre ügyesebb) és így nem jön ki (egyelőre :roll:)
Meg annyira forgolódik éjjel, átmászik hozzám, dobálja magát, nem hiszem, hogy a takaró alatt tudna maradni. Pedig én is szívesen váltanék már, de egyelőre ez a tuti! :)

Én szilikonos vastag zoknit használok itthonra, ha csak harisnya van rajta, arra húzom rá. (De ez lakás, a házban lehet, nekünk is kell majd valami mamusz/szandi.)

Panndi! Szép formás pocak! :)

Körkérdés: Mit adtok a gyerkőcöknek reggelire meg vacsorára???
Szeli kicsit unja a virslit, a kenyeret nem eszi. Anyu sütött pogácsát, azt se kéri, pedig állítólag nagyon finom (én nem ettem belőle, mert fogyózom ugyebár), párizsiból alig eszik. Vagy lehet, hogy az oltás miatt nincs étvágya néhány napja???????? :roll:

Eddig bírta a Drágám... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Akkor Te nem ma tartod, ugye?

Botondova nagyon cuki abban a kék kabátban! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Szerintem ettől kényelmesebb a mei tai

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, kösz!

Rugó, tekintettel a nap különlegességére, nem ébredt éjszaka egyszer sem :D

Reggeli: virsli, péksüti, felvágott kenyérrel (leginkább szalámi), panírozott hal, kroaszon (nem tudom lebetűzni most fejből :oops: )

Virankának boldog névnapot, szerintem ma tarthatja!!

Kép
vindolanda

Ja, és fornettit is szokott enni reggelire.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Hát, nálunk reggelire megy minden: corn flakes, joghurt, péksüti, kenyér, felvágottak, májas, savanyú káposzta, lekvár, méz, sajt, süti, virsliami van :lol: Vacsira ugyanez, tegnap épp sütőtököt vacsizott. (Meg persze azt mindig meg kell kóstolni, amit én eszem :wink: )
Vendég

Jaaa, és boldog Vera napot :)
Vendég

Köszi! Épp a Fornetti jutott nekem is eszembe, le is mentünk gyorsan, érdekes, a túrósból 4-et benyomott... :shock: Elég nyügi volt reggel, nem tudtam kizárni, hogy nem éhes, mert csak 1 virslit evett, semmi mást nem kért, abból is csak ennyit... :roll:
Bár még most is ölbebaba, szerintem az oltás dolgozik benne... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Jo reggelt!!!

En is boldog nevnapot kivanok Nektek, Vindolanda es Viranka!!

Vizsgara keszulok ma is, aztan egy darabig pihi...mondjuk ma a varosba is be kell ugranom, hat nem tudom, meddig jutok.. :roll:
Neztem, milyen hideg van otthon nalatok...itt annyi pozitivuma van az idojarasnak, hogy minuszba ritkan megy, bar a mult heten szokatlan fagyok es ho volt itt is. De tegnap mar 8-9 fok volt, ma is hasonlo lesz. (De mielott irigykednetek, tegnap egesz nap szakadt az eso.... :twisted: errol ennyit..)

Panndi, nagyon aranyos pindurka pocakod van! Es olyan egyformak, mintha csak polot csereltel volna!!! :D
Nekem sokkal nagyobb, mint Raniaval volt ilyenkor, gondolom, azert, mert a harmadik baba... :roll: Errol jut eszembe, kepzeljetek, nagylanyom ma 16 eves...olyan hihetetlen, en magamat erzem kb. annyinak.... :? :shock:

Reggeli: En eleg kenyes vagyok a kajakra, mikor meg nem voltam vegetarianus akkor sem tudtam a felvagottakat, virslit, stb enni, elkepzeltem, hogy mennyi szemettel, rossz minosegu, ki tudja miota levagott allat husaval van tele, aztan sokszor disznoszor, ez-az-amaz benne....undorodtam ezektol.. Most meg ugye ez megoldva, mert hust nem eszunk, de itt hatalmas valasztek van a szoja-tofu alapu virslibol, felvagottbol, pastetombol, es ezek, amik itt kaphatoak, iszonyu finomak, es izre SEMMI kulonbseg nincs az "igazi" es ekozott. (Multkor meg paprikas kolbaszt is talaltam, teljesen megegyezik az otthoni szegedi csipos kolbasz izevel-felvasaroltam a boltot... :D )

Szoval Rania ezeket kapja reggelire, de igyekszem valtozatos lenni, sokszor kap toastra olvasztott sajtot, sajtkremes kenyeret, szoktam csinalni padlizsankremet, es szerencsere imadja a zoldseget-gyumolcsot, ugyhogy ezek melle kiloszam a paprikat, paradicsomot, uborkat. (zoldhagymat nem szereti.. :) )

Sense! Boti nagyon aranyos, milyen szepen setal, fogja a kezeteket... :shock: Ez nalunk nem sikerul...Amint kiveszem Raniat a kocsibol, megy 2 lepest, es elindul a masik iranyba, pontosabban elROHAN a masik iranyba, alig birom utolerni... :shock: Kezfogas..... :shock:

Regi! Ex-feleseget leirom kicsit kesobb, ha kicsit tobb idom lesz.... :twisted:

Puszi nektek!!

Niki
Vendég

Vindo!
boldog névnapot :) (én nem ma tartom,de szinte mindenki ekkor köszönt :)

Morzsesz!
üdv köztünk :) édes a fiad :) én is csak néztem mint niki :) de jó arabul beszél :lol:

Regi!
Bálint 3* reggelizik :) először velem miniadag vajas kenyert vmi felvágottal, aztán Mírával is szokott enni,majd 9 körül Papáékkal :)
ma reggel épp kocsonyát falatkázott :) de imádja a pácolt fokhagymát,így néha reggelente kicsit az is csúszik :)
Szeli bébit meg megzabbantom :)

Heni!
Én első időre Mei-Tai-t tuti nem ajánlanám,inkább az ergo vagy vmi hasonló szerzeményt :) ezta babaerszényt tervezem megvarrni aztán tudok vmi véleményt alkotni róla :) de itt a bneten is van hordozós topik vagy nézd meg a mamami.hu oldalon :)
s a babázás nem baj :) Bálint is előszeretettel adja oda Dórika babának a cumiját,eteti :) ha tudzs szerezz neki játék babakocsit lehet h. élvezné :)

Panndi!
de édes Fruzsi lak :) már majdnem akkora mint Zsófi lak volt :)

:arrow: mert időközben kiborította ceruzáit Mírának,megszerezte a távirányítót és már lassan 1 órája írom :)

KépKép
viranka

Heni! Én az Otto katalógusból rendeltem házi cipőt, két pár volt egy csomagban, nekünk nagyon bejött.

Panndi! Gyönyörű nevet választottatok Kistesónak!!!!!!!
A házikója meg szépen gömbölyödik, csak így tovább!!!! :D

Sense! Egyre többet gondolok Rád, most Te vagya célegyenesben. Zsozsival (a vonalzód szerint) még 1 napig voltam terhes. :wink: Remélem már összepakoltál! :D

Regi! Szelinád egy gyönyörűség, nem lehet vele betelni! Édes lehetett, ahogy kikúszott a hálózsákban, mint valami terepgyakorlaton. :lol:

Vindolanda! Boldog névnapot!!!!

Morzsesz! Üdvözlet közöttünk! (Zsozsi is 12 kiló felett van).

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, jók az új vonalzók :lol: Zsófit egy hete mérték, 10460 gramm :)
Vendég

Szelit letettem, elaludt, és megszöktem! ;)

Silka! Maggie! Ti elkezdtétek a fogyókúrát???? Meg még valaki írta, hogy csatlakozik, de elfelejtettem... :oops:
Nekem nagyon bejött a Cefamadar!!! -2,5 kg-nál tartok, és nagyon jó a közérzetem, szinte röpködök!!!!! :D (De ezt írtam máshová is!)

Niki! Nagylányodnak boldog szülinapot! :)
Húgom is vegetáriánus (csak tojást eszik), és kint él Londonban, ő is dicsérte, milyen jó ott a választék! :)
(Az Öcsém meg szénhidrátot nem eszik... tök jó sovány mindkettő... :roll:)

Vera! Nálunk az uzsonna ilyen... illetve az egész délután, Szeli tulajdonképpen mindenkivel eszik! :)

De most olyan rossz az étvágya, alig evett ebédre rakott kelt, pedig a kedvence. Itt valami bujkál... :?

Heni! Ja, persze, a mei tai az elején még nem jó... :oops:

Szeli meg ma egy kisautóval játszott, közben brrrrr! :lol:

Mesi! Tök jó az új 2 vonalzóóóó! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Már annyira hosszú Szeli haja is, és neki se merek állni levágni a frufruját, asszem, újra megpróbálkozom a gumizással... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, még Irina mondta, hogy fogyózik...

Kép

Kép
regcsiken14

Csak életjel, beteg lettem, már jobban vagyok, Robesz jól van.
Próbálok visszaolvasni, a képek, egytől egyik szuperek.
Képeket is rakok remélem hamarosan.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, és a fogadtatást :D Jól esik ebben a zegernye időben :D

Murci súlya: ráállítottam most a mérlegre, még mindig 12, 6 kg :oops: a hosszát meg pont vmelyik este mértem, mert oooolyan hosszúnak tűnik. Szóval nagykisfiú :D

Gremese!
Először is engedd meg, hogy szeretettel gratuláljak kisfiad érkezéséhez. Zsozsót olvastam többször is, hogy mekkora bébi :D és az az érdekes, hogy Murcogóhoz hasonlóan mégsem kövérséget okoz a (relatíve) nagy súly, hanem Ő is nyúlánk, hosszú nagykislány. És úgy tűnik, az öcsikéje követi Őt. Mármint a megadott születési paraméterek alapján. Jót mosolyogtam, amikor írtad, hogy Zsozsó vmelyik éjszaka 2 Aktíviát evett. Ez nálunk is duplázva megy.

Minden Verának, Veronikának nagyon sok boldogságot!

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Köszönöm a névnapi köszöntéseket :D

A mai nap amúgy csupa ünneplés - végig egyedül vagyok. Azért remélem, olyan fél nyolc körül beesik Gábor. Hátha hoz nekem valami meglepetést :roll:

Rugó elaludt, még ebédig sem bírta ki.

Nálunk az egy joghurt a bevett adag.

MOst rohanok dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Reggeli: vajas kenyér/ kifli, vagy boci sajtos kenyér/kifli, füstli, pulykamellsonka, túrókrémes kenyér (tejföllel kikevert túró, szoktam bele pritamint vágni apróra, attól szép színes), bundás kenyér, rántotta, kemény tojás, kakaós csiga, lekváros bukta, zabhely tejben, és ezek variációi. A vajat lehet esetleg meg lehet bolondítani: 1 kiskanál paradicsompürével, vagy ketchup-pal, vagy 1 kisakanál májkrémmel, vagy keménytojás sárgájával.

Regi!
Szelike talán megbarátkozik a kenyérrel, ha a karéjból pogácsaszaggatóval kis korongokat vágsz ki neki és kicsit mancsizhat. ?

Benti cipő:Murcinak kis tépőzáras textil mamusza van, mert egyébként mindent lecincál a lábáról, zoknit, szilikontalpú zoknit. És mucáj a mamusz, mert ok., hogy a szobák parkettásak, de a folyosó, a konyha köves, és mindenhová jön utánam :D van, hogy még a teraszra is követ :lol:

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Köszi Csajok! Azért van itt még 1-2 ötlet, amit nem evett Szeli! Pl. macisajt!!! Jó ötlet! :)
Kenyér: eszi Szeli, csak nem annyit, hogy jóllakjon vele. 1-2 falat után nem kéri. Főleg, ha rájön, hogy más is van (virsli, szalámi, sajt), akkor azt kéri... együtt még véletlenül sem eszi... :?
Végülis nem bánom, ha nem lesz "kenyeres"... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

köszi a tippeket.

Viranka én is gondolkodtam a megvaráson, úgy nem volna 5000 Ft, meg nagyon egyszerünek is tűnik. Csak nem tudom milyen anyag volna a legmegfelelőbb. Esetleg elvállalod nekem????

Regi nálunk a különböző kenők a nyerők, ma pl. tojásos kenőt csináltam, 2 szelet kenyérből a katonákat mint a pinty úgy bevágta Péterke. Az új izeket szereti és a változatosat. Néha már rendesen töröm a fejem mit kellene enni.

Heni
KépKép
heni81

Ja REgi a tojásos kenyér az nálunk is nagy kedvenc:-)

Heni
KépKép
heni81

Zsófi is leszedi a kenyérről a rárakott dolgokat, megeszi, és ha kérdezzük, hogy hova tűnt a szalámi, elkezdi keresni a földön :lol:
Neki a csípőspaprikás maci sajt a kedvence :shock: Egyik nap meg rengeteg gyöngyhagymát megevett :lol:
Vendég

Heni!
Ne aggódj, hogy baba kell Péterkének! Majd gondos, szeretgetős, türelmes, jó apuka válik belőle! De előbb meg jó testvérkéje a kicsinek.
Azt mondják 2 típusú férfi létezik: a machó és a családapa típus. Illetve minden férfiban benne van mindkettő, csak a keveredési arány más és más.

Murcogó sem játszik autóval, kisvonattal, inkább épít (egyre ügyesebben), és "olvas", lapoz, kirak-berak, pakol :D és van egy Hello Kitty figurája, meg egy mackója, akit néha megölelget, megszeretget.
Rajtuk keresztül tanulják meg, hogyan kell szeretetet adni, osztozni a kedves dolgokon (anya, cumi, stb :lol: )

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Panndi!
Gyöngyhagyma :lol: érdekes ízlésük van ezeknek a kismanóknak, tényleg most lehet velük megismertetni az ízeket, csak később se legyenek válogatósak.

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Jaj nem is meséltem: tegnap olvastunk Zsófival, és egyszer csak felhúzta a pólómat, és a könyvét bedugta a hasamhoz :lol: Kérdeztem, hogy Fruzsinak adod? Ő meg vigyorgott lés bólogatott :D Én meg olvadoztam :oops:
Vendég

sziasztok

Megvagyunk. hajnal 3 -ra értünk haza.
most déli alvás van. a csomagok kipakolása, takarítás, főzés....lesz mit csinálni a héten..de beosztjuk. :-)

Sajna mindenre nem tudok reagálni..de próbálok.

Betegeknek jobbulást,

Vindo: boldog névnapot.

Képek szupik édes minden gyerkőc..nem írok neveket nehogy ki hagyjak vkit.

Morzsesz: üdv köztünk! Szépek vagytok!

Fogyizóknak hajrá! Kitartás

A tesós képek, sztorik nagyon édesek....:-) ilyankor mindig elfog a vágy a kistesóra....de még picit várunk vele..:-)

Rólunk: képek hamarrosan. Súlyunk 8670g...3-4 hónapja stagnál..de növünk közben kb 77cm Emma. Továbbra is 8 fogacsak..de nagyon nyomul a többi.már érzek egy hegyecskét...lassan áttör. oltás 3 napja...eddig ..:-); étvágyunk jó..rengeteget eszik....néha van egy kis nyűg este a cumiért..de ez fogzáskor van csak..keze csuklóig a szájában és a füle is viszkethet vagy mi a fogáról.
hogy otthon voltunk....sokan sokat beszéltek hozzá, + gyerekekkel is talizott sokat...sokat beszél..ami tetszik neki azt utánozza és mondja...a legtöbbet ő is reggela játékainak beszél, illetve az autóbamn be nem áll a szája. Sokat vigyorog ( reptéren is állandóan kikezdett vkivel..addig nézi vigyorog míg az el nem kezd vele "játszani"..integet ha köszönünk, puszikat dobál, puszit ad aki tetszik neki annak...+ család....elalvás eddig változatlan :-), most nagyon örül a játékainka..újra felfedezi őket h 2 hete nem látta.:-) ...na jó sok lettem be is fejezem

majd jövök a képekkel

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, akkor amit ígértem. Egy átlagos pelenkázás képekben.
A fotók nem tartalmazzák azokat a pillanatokat, amikor pucin rohangál előlem, én pedig kergetem.

1. minden készen áll: játékok, távirányító az ágyon. Rugó épp evett, a kezében még fogkefe
Kép

2. elkezdődött a vetkőztetés
Kép

3. pucin a lavórokhoz fut, hogy játsszon velük (nagyon enyhén erotikus kép)
Kép

4. az ágy mellé állítom, és amíg a távirányítóval játszik, én tisztába teszem
Kép

5. a pelenkázás már a lavórok mellett zajlik, mert újra odafutott. Végül boldogan beleül a kerek lavórba.
Kép

A záróakkord az öltöztetés.

Most rohanunk levegőzni, mielőtt besötétedik :arrow:

Kép
vindolanda

Tépi le a fejéről a sapkát, sír de a szintetizátorát boldogan püföli, így ma kimarad a levegőzés :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: csúcsok vagytok!
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Tegnap dokinéni itt volt.
Nem túl jó a helyzet. Geginek színvi kell az orrát, C-vitamint és Calcimusk-ot kap kanálból. Éjjel szörcsög, fújtat, hajnali 3-tól 1,5 órát ébren vagyunk... Szegénykém. És még azt mondta, hogy ez veszélyes lehet a tüdejére, ha rosszabbodik az állapota, jelentkezzünk, mert baj is lehet.
Tudja, hogy nem megvalósítható, de ne érintkezzen és ne legyen egy légtérben/szobában azzal, aki beteg. Tehát csak velem lehetne.

Zsozsinak ömlik az orra, lázas. Ma mentek kontrollra, Apa most hívott, mindkét fülét felszúrták, 3an fogták le. :cry: Már kibőgtem magam...
Eszméletlen sok gennyet szívtak le.Nem fájt neki, kapott érzéstelenítőt, csak a pánik...
De még ez sem biztos, hogy végleges megoldás. Az apjának kiskirában 10x szúrták fel a fülét, mire kivették z orrmanduláját, ami a végleges megoldás volt.
Lehet, hogy Zsozsira is ez vár.
Én meg - főleg éjjel -, azt sem tudom, melyikhez ugorjak.

Persze nincs nagy vész, csak most kicsit kivagyok, mert jó lenne aludni is egy jót. Gegi 9 napos, idáig pörögtem, mint a motolla, de most kellene egy kis alvás.

Zsozsi megedzett, mert vele egész nap hálóingben voltam, háztartás úszott, mindig ölben volt, sokszor sírt...

Most meg csinálok mindent ugyan úgy, mintha nem lennék gyerekágyas.

Na, de most már meg is könnyebbültem, hogy ezt Nektek leírtam. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Sajna a reggeli hőemelkedésünkből láz lett.Egyenlőre az oltásra fogom de adtam neki az előbb nurofent.

Vindo: Köszi a képeket! És nagyon boldog névanpot! Remélem kapsz valami meglepit.

Kaqk: Örülök hogy szerencsésen megérkezetetk.Kezdődnek a hétköznapok....

Panndi: Megnézetm volna Zsófit ahogy olvastatni akart volna Fruzsinak :D

Morzsesz: Üdv közöttünk! Édes a kisfiad.

Lmóni: Hogy vagytok?

Viranka: Örülök hogy Bálint már nem annyira vakarózik.Köszi a reggeli segítséget. :D

Regi,Sense: Annyira édesek ahogy felvannak öltöztetve :lol:

Meryke:????????

Kép

Kép
agica1126

Szegény Zsozsi, ez borzasztó lehetett. Meg a kis Geginek is jobbulást!!!

Emese, kitartás...

Kép
vindolanda

Mesi: Szegény kicsi Zsozsi meg kicsi Geginek is jobbulást+++++++
Bethesdába vittétek?Kívánom Zsozsi is meg Gegi is pikk pakk meggyógyuljon.

Kép

Kép
agica1126

Mesi!
áááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhh :evil: :evil:
Kicsi Zsófi :( hideg kirázott :( gyógyuljatok most már meg a teremburáját :wink:
sok+++++++++++++++++ az elkövetkező éjszakákhoz,nappalokhoz s azért ha tudsz akkor aludj Te is kicsit

Ágica!
remélem semmi komoly :wink: és cak az oltás utóhatása.

Vindo!
ez a sorozat :) haláli :) én nem szeretnék így pelenkázni :) Bálint még elvan a pelenkázon :) nem jött rá,h. milyen jól lehet menekülni :)

Panndi!
megkívántam a gyöngyhagymát :) az olyan fincsi :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?