A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok, én is vagyok! :) Már megint majdnem 11-kor dobott ki az ágy. :lol:

Hatalmas gratula Erzsébetéknek! Sok-sok boldogságot, egészséget, tejecskét! :)

Hát igen, úgy tűnik Kristóf belehúzott. :) Az UH szerint 2 hét alatt 600 grammot hízott. :shock: Ki tudja mi lesz a vége. De a szülésznő 3500 grammra saccolta a végét. :)

katuska: nyugi, én sem tudom hol van a szülészet. :lol: Életemben kb. ha 2X voltam a kórházban. Annyit mondott a dokim, hogy menjek majd a 6.-ra és ott úgy is segítenek majd. :)

kisbogacs: Ági tündéri. :) Milyen szép arcocskája van. :wink:

mágnes: én is várlak a beszámolóval. :)
Vendég

Laptető! :lol: :lol: :lol:
Emlékszem, hogy mikor még a babatervezőkhöz írtam, ez nagy dolognak számított. :wink:
Vendég

Mágnes! Én is várom ám a beszámolót és Bencéről a fotókat. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok! Megjöttünk a dokitól. CTG jó, mutatott fájásokat, de én semmit nem éreztem. :shock: A méhszáj még mindig zárt. Hétfőn megnézik valami szondával a magzatvizet, hogy tiszta-e. HA igen, akkor túlhordás. Elég rémisztően hangzik ez a szonda. Mindjárt sírok. Remélem, megszületik addig, és nem lesz rá szükség.
Bartika, Jandrea: hívom az Uzsokit rendületlenül hétfői időpontért, de nem veszik fel. Délután már nem lehet elérni a ctg-s melléket?

Összedobok valami kaját, aztán visszaolvasok. Jövök még.

krisz78

Erzsébetnek gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyors felépülést, sok örömöt és sok tejcsit!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Mágnes, üdv itthon! Sárgulást és a karmolásokat sajnálom. Nagyon várom a beszámolót! Anna hogy fogadta a tesót?

Kisbogács, Ágibaba gyönyörűséges azzal a rengeteg hajával!!!!!!!!!!! Hogy telnek a napok?

Krisz, nyugi, minden rendben lesz! Nem fogod túlhordani :wink:

Kép
vickybabe

Krisz: szerintem ilyenkor már nincs ott senki, max. véletlenül téved arra valaki. Szerintem holnap délelőtt próbálkozz megint (fél 9-től már tuti vannak ott).
Megértem, hogy rémisztően hangzik a szonda, de reméljük tapasztalt anyukák mindjárt leírják, hogy "ááá... nem is érzel semmit" :-) !!!
Tök jó lenne, ha így hárman egyszerre szülnénk!!!!!

Kép
jandrea

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de megvolt az utolsó két napos kitérőm szülés előtt. Rendbe vágtuk (=lefertőtlenítettük) Apával Milán szekrényeit, kiságyát, bepakoltam a gyerekrucikat. A kiságy még nincs megvetve, az ráér, ha mi kórházban leszünk. Holnap megyünk intézni az őssejtes projektet, szóval igyekszünk mindent időben elintézni... :roll:

Katának és Erzsébetnek: óriási gratula a babákhoz, sok-sok tejcsit kívánunk!!!

Csodaszépek a babák, kérünk még képeket! Olyan gyönyörűek a kislányok, hogy lesz ám verseny a kegyeikért ;)

Katuska: Az a csaj a tv2 időjósa volt a babavilágban, én is néztem, hogy terhes, vagy mit keres ott? Ha jól tudom ő már igencsak harminc fölött van, szóval ossza csak az észt, aztán majd les, hogy a gyerek nem csettintésre jön...
Nem sokára babázol? ;)

Picuranyu: tényleg belehúzott Kristóf, mi pénteken megyünk, remélem lesz uh, mert két hete volt, de egy hete nem.

Mágnes: Várjuk mi is a képeket, meg a történetet! ;)

Nem alvós babák mellé kitartást az anyukáknak!!!! Enikő: nagyon édi lehet Levente!

Csöre, batkata: Ti vagytok az irány, majd most jól kiokosodom, hogyan kell kezelni a két nagyobb gyerkőcöt, amikor megérkezik a kicsi! (Remélem egyszer én is 3 (vagy 4) gyerekes anyuka leszek ;))

Jandrea, Hanna: Én 2 napja úgy bőgtem a kocsiban az autópályán, mint aki meghülyült! Csak eszembe jutott apum, meg anyum, hogy mennyire szeretnek és milyen sokat tesznek értünk, és hogy én ezt hogy hálálhatnám meg. Nagyon sokat besegítenek, hogy több dolgot megvettek Milánnak, és nekünk, és ha náluk vagyok mindent megcsinálnak nekem/helyettem. (Na tessék, míg ezt leírom, folyamatosan potyog a könnyem...)

Gombócmakka: én vagyok a mosható pelusos! ;) Egyelőre 1-1 mintát vettünk a Bambino Mioból, meg a Kushiesból (később egy plusz belsővel ez éjszakára lehet jó). Olyan pelusban gondolkodunk, ahol külön van a belső és a külső, mert pazarlásnak tartom, amikor egyben van, és moshatod mindkettőt, míg ha külön van, akkor a külsőt, csak nagy trutymák esetén kell mosni. A Bambino Miot az 5 kilóstól fogjuk használni, amíg köldökcsonk van, addig nem moshatózunk. Igazából függ attól is, hogy Milán milyen combú lesz, hogy mennyire ereszt majd a lába mellett a pelus :? Azok nem tetszenek amik olyanok, hogy 3-9 kilóig (vagy meddig vannak), mert óriási különbség van egy 3 és egy 9 kilós gyerek között, és brutál csomagot képezhet ez a pelus egy vékonyka és kisebb jerkőcön :shock: Ahogy utánaolvastam, amikor már hosszabb etapokat alszik a baba a BM kevés éjjelre, így akkor mást fogunk használni, majd még kitalálom mit... Találtam is egy hasznos honlapot, majd belinkelem egyszer csak :roll:
Amíg meg nem érjük el az 5 kilós álomhatárt, eldobhatósban nyomjuk, vettünk Liberot, Huggiest, meg Babylove-ot.

CTG, fájások: Nődokinál a magánban, csak szívhangot néz a gép, így fájásokról nem tudok nyilatkozni. Hajnalban szokott lenni olyan érzésem, mintha meg akarna jönni, de csak nagyon lightosan és pár másodperc, aztán bele is alszom. Milán egyre kevesebbet mocorog nap közben, szerintem már sokat alszik, de azért este még elég aktív tud lenni a lelkem, főleg ha Apa dumál :lol: Nagy a szerelem köztük, még hogy a fiúk anyásak ;)

Na, megyek, estére megint anyuméknál leszek megőrzésben :roll:

biga.csiga

biga.csiga

Kisbogács! Nagyon szépek vagytok! Mekkora haja van Ági babának...

Mágnes üdv újra itt! Hogy telnek az első napok otthon?

Szüléstörténet

2009.01.03. délelőtt áramlásmérés – minden rendben, méhlepény II fokban érett, magzatvíz mennyisége jó, baba feje beilleszkedve. NST – minden rendben, közben 3 jól mérhető fájás.
Este 8:30-kor megittam a bábakoktélt. Hasgörcs, hasmenés semmi.
11 óra körül menstruációs görcsök, egyelőre szabálytalan, nem túl erősek. Fél óra múlva erősebbek, bár nem szabályosak.
12-kor beleültem egy kád meleg vízbe, hogy kiderítsem igazi, vagy jósló fájások.
Pár perc múlva nagyon erős rúgkapálást éreztem bent, egy nagy rúgást, meg fura hangokat hallottam és éreztem, mintha folyna belőlem valami. Felálltam és láttam, hogy halvány zöld a magzatvíz. Gyorsan hívtam a szülésznőt, ő mondta, hogy ahogy tudunk azonnal induljunk. Anyósom jött a nagyobb gyerekhez, őt megvártuk, aztán indultunk. Az autóba lefeküdtem, hogy a köldökzsinór nehogy előreessen, ekkor már 3 perces fájások jöttek, kb 1 percig tartottak és nagyon erősek voltak, közben meg a hányingerrel küzdöttem. Minden összehúzódásnál ömlött a magzatvíz. Mire beértünk a derekamtól a talpamig csupa magzatvíz voltam.
Fél 2-re értünk be, gyorsan meghallgatták a szívét a picinek, minden rendben volt (én addig kétsége voltam esve, hogy valami baja van, mert a nagy rúgás után nem mozgott),megnyugodtam. Az ügyeletes megvizsgált, szűk egy ujjnyira volt nyitva a méhszáj!Hívták a dokimat.
Innentől 4 óráig egyre erősebb fájásokkal (szinte már szünet nélkül jöttek) bő ujjnyira tágultam (a szűkről). A doki szerint mivel a gyerek feje kimozdult, nem a méhszájat nyomta fájásokkor, hanem a medencémnek nyomódott és a szívhangja kezdett romlani, minden fájásnál 100 alá ment. A fájások alatt hánytam, hogy még kellemesebb legyen (gondolom ezt is a ricinusnak köszönhetem).
Mivel már csak lefele mozdult ki a szívhang császár mellett döntöttek. 4:25-kor született meg Milán, a légútai eléggé tele voltak, szegénykém nem sírt fel a műtőben, kint le kellett szívni, pár perc után kezdett el nyöszörögni.

Senki ne igyon bábakoktélt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erzsébet! Gratulálok! Sok boldogságot és sok tejecskét kívánok nektek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: Minden elismerésem, nem semmi menet lehetett. Én biztos besokkoltam volna.

biga.csiga

Krisz! Szerintem sem fogod túlhordani.

Biga.Csiga! Na én is pityergek. Muti képet!!!!!

Enikő! Nem semmi a történeted. A lényeg, hogy minden ok. :wink: :wink:

Kép
hanna30

Enikő: nem semmi!!! Milyen fura, hogy fürdés közben érezted, hogy folyik a magzatvíz! Fura hangok??? Az mit jelent????
Én pl. azt sem tudtam, hogy le kell feküdni a köldökzsinór miatt.

Kép
jandrea

Itt vagyok, rakott karfiol a sütőben.

Hú, Enikő, elismerésem neked. Gondolod, hogy a koktéltól indult be hirtelen? Ettől a zöld magzatvíztől parázok én is. Mennyire zöld, hogy képzeljem el?

Nagy gratula Erzsébetnek és a kis Nellinek!!! :D

Mágnes: üdv újra. Mesélj majd, ha lesz időd.

Kisbogács: Szépek vagytok!

Jandrea: köszi az infót, akkor holnap próbálkozok. Akkor még tudnak időpontot adni hétfőre, igaz? Ti mennyivel előtte szoktatok időpontot kérni? Tényleg jó lenne, ha hárman egyszerre szülnénk!

Voltam ma a suliban, leadtam a szüléses szabis papírt. Végre képben volt a gazdaságis az ügyintézésben. Kicsit dumáltam a kollegákkal. A gyerekek tök cukik voltak, körbevettek, érdeklődtek. Jót tett a lelkemnek.

krisz78

Nagy gratulo Erzsebetnek!!!
Eniko hat nem semmi, en probaltam a Katuska altal probaltal koktelt, semmi hatasa nem volt, habar az a lightosabb gyomberesebb fajtaja. Na ezt akkor nem kockaztatom meg. Pedig mar nagyon szeretnem a babocamat kint tudni:)
Ma en is sterilizaltam a mellszivot tanacsotokra, na jo elbibelodtem a szetszedesevel, meg elnezegettem a hasznalati utasitast stb. Szoval volt teendo:) amugy meg eleg carul vagyok, valahogy semmihez sincskedvem lehet azert mert tegnap visoznt bent voltam dolgozni. Persze most kellett ugy donteni, hogy egy hotelt suergossen be kell rendezni, es rohadt sok munkam lenne, csak kedvem nincs:( na pihenek egyet aztan majd meglatom mit cisnalok.

Kitartas mindenkinek, akinek meg a baba azert akiknek nincs meg meg azert :wink:

Kép
brestovsky

Krisz! Én azt gondolom a ricinustól kakiklt bele a vízbe. Bárcsak ne ittam volna meg! Nem volt tulságosan zöld. Mintha vízbe tennél egy kis zöld festéket és voltak benne magzatszurok foszlányok.

Jandrea! Feküdni akkor kell, ha ömlik a magzatvíz, mrt akkor a feje nincs beilleszkedve, előrecsúszhat a köldökzsinór és a fejével fájásokkor elnyomhatja (nem jut oxigénhez).
Ha csak szivárog ilyen gond ne lehet.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Krisz: szerintem még kapsz időpontot hétfőre. Én akkor szoktam kapni, amikor ott vagyok és előre beírnak a következő hétre. De amikor legelőször kértem, akkor ha jól emlékszem hétfőn kértem szerdára és kaptam is! Igaz, már nem tudtam válogatni az időpontok között és laborba is kellett mennem meg uh-ra, úgyhogy jó sok idő volt a két vizsgálat között.

Rita: már ne foglalkozz szerintem munkával!!!

Kép
jandrea

Enikő: értem, köszönöm! Hogy te honnan tudsz ilyeneket????!!!!

Kép
jandrea

Hatalmas nagy gratula Erzsébetnek! (hát beelőzött. :P )

Enikő, fő, hogy minden rendben van veletek!

MI: orvosnál minden ok, változás múlt héthez képest semmi. Még mindíg elsimult ujjnyi a méhszáj. CTG tökéetes. Vettek vért újra, hogy legyen friss.
Szerintem az én gyerekem nem is akar megszületni, olyan jól érzi magát odabent.

Utána elintéztem a közművek átiratását, szóval most nagyon fáradt vagyok. Megyek is pihizni.

Kép
Kép
cs_erika

Már megszült kismamik, ti raktok be valami játékot vagy bármi mást nézelődni a gyerkőcnek a kiságyba?
kisbogacs

Sziasztok lányok!
Régen jártam erre---Átköltöztem az augusztusiakhoz :lol: :lol:

Mindenkinek gyönyörűséges a babácskája, nagyon gratulálok hozzzááá!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
puszi, egy régi topiclakó
anna (biztos van, aki még emlékszik)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran: üdv újra!!!! Annyira jó, hogy megint babát vársz!!!!! Gratulálok!!!! És nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!! Nagyon megérdemled!!!!!! Komolyan mondom, majdnem elbőgtem magam!!!! Vigyázz magatokra!!!!!

Kép
jandrea

Madaran: persze, hogy emlékszünk. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Vigyázzatok magatokra!

krisz78

ERZSÉBET!!! Tiszta szívemből gratulálok, jó babázást!!! :D

Hello Csajok, most kezdek magamhoz térni... horror éjszaka után (egybefüggő fájásoktól szinte semmit nem aludtam, csak azért nem mentem még be, mert itt lakom a kórház mellett és ha felálltam elmúlt a fájás :roll: :evil: ) reggel 7-re mentem CTG-re. Mire végeztem és a dokim is megnézett, addigra fél 10 volt. Úgy kiborultam amiatt, hogy SEMMI változás még mindig, pedig már éjjel nappal kínoznak a rendszertelen fájások, hogy nem bírtam hazamenni Anyóshoz... :x Férjecském telefonon átlátta a témát, jött értem és elvitt kicsit sétálni, majd beültünk egy kávézóba. Kicsit jobban lettem, hazaértem és bedőltem aludni, kettőkor keltem. :roll:

Jandrea!!! Tök jó, hogy találkoztunk!!! :lol: Neked nem kellett már következő időpont hétfőre (CTG)?

Krisz! Hétfőn én 10.45-re megyek CTG-re, kérjél akkortájt időpontot, ha neked is jó, és akkor ott talizunk (vagy a szülőszobán :wink: ).
Tényleg csak délig vannak ott, reggel fél 8-8-tól.
Én is azon akadtam még plusz ki, hogy hétfőn már nekem is meg akarja csinálni doki az amnioszkópiát. De ez nem szonda, ne izgulj, nem is fogsz semmit érezni. Egy pici tűvel benyúlnak a méhszájon át és magzatvízből pici mintát vesznek. Én inkább azon akadtam ki, hogy veszélyeztetett terhesként feküdtem mint a hülye heteken át, megfosztottam Pötyit a társaságomtól és akkor TÚLHORDOM Ádit????????? :evil:
Meg hogy így szenvedek a fájásoktól már napok óta és senki nem érti miért vagyok még egyben. :shock:
Na mindegy. Ma jobb is, hogy nem szültem, mert 40 ágyra 42 kismama jutott. Ne is kérdezzétek hol fekszik az a kettő?! :shock:

Enikő! Sajnálom, hogy ilyen rossz emlék maradt a szülésed, de szerintem se okold magad. Nagyon sokan ittak, isznak bábakoktélt és nem volt bajuk. Sokan meg nem ittak és hánytak, illetve kakis volt a víz. Én már napok óta szüléstörténeteket olvasok, hidd el semmi köze nincs a dologhoz. A lényeg, hogy Milán jól van! Ölelgesd meg, ő majd feledteti a rossz emlékeket.

Mágnes! Üdv itthon!!! Ez vicces, mert nekem is Pötyi bojkottálta az egyik cicimet, ráadásul ami tök érthetetlen azt amelyikből jobban jött a tej. A kis finnyások!!! Várjuk a szüléstörténetet! Előzetesen csak annyit írj már meg, hgy ugye SIMA szülés volt?

Mi is kendőztük sokat Pötyivel. Volt hogy semmi nem nyugtatta meg, olyankor felkötöttem és tudtam tőle főzni, pakolni (még WC-zni is), ő csak aludt-aludt... nagyon jó pocakfájásra, mert összemelegszik a kis pocakotok és enyhít, na meg olyan mintha burokban lenne. :lol:

Mai tábla:

Kép
Csajok, én az Andit kiszedem az első helyről, nem jelentkezik, lehet már rég megszült. :roll:
Szép estét!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Madaran! Nagyon-nagy gratula!!!!!

Kép
hanna30

Bartika: az a tű se hangzik sokkal jobban. :cry: Neked legalább fájásaid vannak! Én még az állítólagosan meglévő fájásokat sem érzem. Neked mit mondott a doki? Hány nappal engedi túlhordani? Nekem egy hetet mondott, ha hétfőn tiszta a magzatvíz. Ha nem, gondolom, már haza se enged.
Ehhez amúgy miért a ctg-re kell bejelentkezni? Nem tudod véletlenül?

krisz78

enikő: még olvasni sem volt kellemes. :( Én tuti beparáztam volna.

madaran: jaj de örülök nektek! :) gratula a picihez, minden rendben lesz!

Hű, nagyon halad ez a tábla. ;) Nem rég, még a 22. voltam, most pedig már a 14. :D
Vendég

Enikő, nem semmi, amin keresztülmentetek! A lényeg, hogy Milán és Te is jól vagytok! Kitartás a két picihez, nem lehet könnyű...

Madaran :lol: :lol: :lol: nagyon örülök Nektek, gratulálok a picihez!!!!!!!! :lol:

Bartika, sajnálom a rendszertelen fájásokat...kitartás! OK, tényleg rég jelentkezett az Andi...Alakul szépen a tábla :lol:

Kisbogács, én az első 2 hétben nem tettem be játékot. Tegnap tettem viszsa a körforgót, már nagyon édin nézegeti, hallgatja a zenét :lol:

Kép
vickybabe

Nekem is egy hét, de én erre már nem is gondolok!!! :evil:
Nem ehhez kell a CTG, hanem onnantól kezdve, hgy betöltöd a 40. hetet, naponta nézik CTG-n a babát, ennyi. Amnioszkópiát pedig 2 naponta végeznek, ha túlhordod. :?
Hiába vannak fájásaim, ha semmi nem tágul, ott lent... :roll: :x
Bár aztán, látod Kata tágult is, már 3 ujjnyi volt, mégsem ott bújt ki Martin. Már nem is kombinálok... :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hahó babahírek!!!!!!

MA 12.25-kor 3960 g-mal szüleim és családom örömére megláttam a napvilágot:) Üdvözlettel: Újvári Borbála.

Batkata meg suttyomba elment szülni! Még iylet!

HAtalmas gratula!!!!!
katuska79

Elmentünk vásárolni de alig bírok menni. Teljesen lecsúszott a babám....
katuska79

Batkata! Nagy gratula Bori babához!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Azta! Ez váratlan volt! Gratula nekik! :D
Bartika: b.sszus 2 naponta???? Na, most kerültem padlóra. Most akkor azt sem értem, miért mondta azt a dokim, hogy a ctg-s melléken jelentkezzek be, és akkor ő megcsinálja ezt a magzatvizes vizsgálatot. Nem is egy helyen van a kettő? Bocs már, hogy értetlenkedek, de fogalmam sincs, hogy megy ez.

krisz78

Katuska! Akkor indul Petra is?
Én el sem jutottam vásárolni. Folyamatosan kőszikla a hasam.

Kép
hanna30

Katuska: te is belehúzol???? Hajrá! Azt hiszem elmegyek kádat és fürdőszobát súrolni, hátha lesz eredménye.

krisz78

Batkata: gratulálok!!!!!! Úgy látszik, a lányok beindulnak a közeledő melegfrontra.

Na, mostmár én vagyok az első a táblán. Nem ám sokan beelőzni!!!!! :D
magdolnasz

Batkata!!!!!!!! GRATULÁLOK én is!!!!
Sutyi szülés, mi? Ez marha jó! Csak mert hamarabb felraktam a táblát??? :wink: :lol: Katuska, feltegyem újra? :lol: :lol: :lol:

Krisz, nem vagy értetlen ne aggódj, csak nem magyarázták el, de erre való a fórum, kérdezz bátran. :wink:
Szóval kérsz időpontot CTG-re, mert azt mindenképpen néznek, ha már betöltötted a 40-et, ha meg nem akkor a kiírás napjára szokták tenni. Aztán dokid levadászod, megnézi a görbédet és keres egy vizsgálót. A CTG szobában is le lehet függönnyel választani egy részt, de van még 2-3 másik vizsgáló is. Bugyi le, mészájat megvizsgálja dottore és gyorsan leveszi a mintát is.
Azért gondolom, hogy bent a kórházban teszi ezt, mert ha elfolyna közben a magzatvíz ne a rendelőben történjen. Azt mondják egy amnioszkópia elég szokott lenni, mert utána már nagyon beindulnak a dolgok, de erre is tudok ellenpéldát, szomszédasszonyomnak 2x ismételték még. :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! Várj szerintem egy kicsit még a táblával, hátha ......

Kép
hanna30

Moffli hír!
Benyalt valami vírust. Antibiotikumot kap.
Holnap indítják!

Kép
hanna30

szegény Moffli! Nagy drukk neki!
magdolnasz

Anna: ez szuper, de örülök :) hogyne emlékeznénk?

Batkata: nem ér! :lol: :lol: :lol: hatalmas gratula :) mekkorára nőtt Bori baba :)

Enikő: :( ne okold magad, Saci vizében is volt egy kis kaki... én semmi koktélt nem ittam, sőt, túl sem hordtam (bár ezzel egyes vélemények vitatkoznak, de én tudom, mikor fogant :wink:) lényeg, hogy jól vagytok :)

Kriszti: tegnap beraktam két ilyen hosszú csörgős bigyót a kiságyba, néz arra, de nem látom, hogy érdekelné... szerintem még nem nagyon látja... bőven ráérünk még...

Krisz: nekem még soha nem néztek vizet.... csak szülés közben :wink: igaz, még nem hordtam túl babát...

Fájásokhoz, keményedésekhez kitartást!!!!

Csöre
csöre74

drukk Mofflinak!!! szegény, összejött neki :(

Csöre
csöre74

Csajok, ma ölbebabám van....

Csöre
csöre74

Kata, Erzsébet, Batkata nagy gratula a babákhoz :D

Ma nagyon jó napunk volt, Patrik szépen szopizott és kb. három óránként kéri az adagját :D
Nemsokára jövök születéstörténettel és képekkel csak még nem vettem fel teljesen a babaritmust :D

Kisbogács: Nekünk a kiságyban egy plüsselefánt van egyenlőre

Bartika: császárral szültem.
A sebem már sokkal jobb, fel tudok kelni. Pénteken varratszedés.

sahli

Csöre! Édes ölbebabád lvan neked. :wink:

Sahli! Várjuk a képet Patrikról és a születéstörténetet!!!!!!

Kép
hanna30

batkata gratula! Sok-sok boldogságot egészséget, meg minden földi jót! :)
Szépen leléptél suttyomban szülni, mi? ;)

mofflinak pedig nagy-nagy drukk holnapra!!!

hanna: ma én is kősziklásat játszom. :roll: Olyan jó lenne beülni egy kád meleg vízbe. Szerintetek?
Vendég

Batkata, hatalmas gratula!!!
kisbogacs

Picuranyu! Zuhanyoztasd a pocakot. Én azt tettem, de nincs változás.

Kép
hanna30

Hanna: édes, persze :) de azért értékelném, ha nem igényelne 100%-os ringatást... kap egy hintát :roll: vagy nem :roll:

Picuranyu: szerintem is zuhi inkább ...

Sahli: :)

Csöre
csöre74

Csöre! :)

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?