Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltűntem, de megvolt az utolsó két napos kitérőm szülés előtt. Rendbe vágtuk (=lefertőtlenítettük) Apával Milán szekrényeit, kiságyát, bepakoltam a gyerekrucikat. A kiságy még nincs megvetve, az ráér, ha mi kórházban leszünk. Holnap megyünk intézni az őssejtes projektet, szóval igyekszünk mindent időben elintézni...
Katának és Erzsébetnek: óriási gratula a babákhoz, sok-sok tejcsit kívánunk!!!
Csodaszépek a babák, kérünk még képeket! Olyan gyönyörűek a kislányok, hogy lesz ám verseny a kegyeikért
Katuska: Az a csaj a tv2 időjósa volt a babavilágban, én is néztem, hogy terhes, vagy mit keres ott? Ha jól tudom ő már igencsak harminc fölött van, szóval ossza csak az észt, aztán majd les, hogy a gyerek nem csettintésre jön...
Nem sokára babázol?
Picuranyu: tényleg belehúzott Kristóf, mi pénteken megyünk, remélem lesz uh, mert két hete volt, de egy hete nem.
Mágnes: Várjuk mi is a képeket, meg a történetet!
Nem alvós babák mellé kitartást az anyukáknak!!!! Enikő: nagyon édi lehet Levente!
Csöre, batkata: Ti vagytok az irány, majd most jól kiokosodom, hogyan kell kezelni a két nagyobb gyerkőcöt, amikor megérkezik a kicsi! (Remélem egyszer én is 3 (vagy 4) gyerekes anyuka leszek

)
Jandrea, Hanna: Én 2 napja úgy bőgtem a kocsiban az autópályán, mint aki meghülyült! Csak eszembe jutott apum, meg anyum, hogy mennyire szeretnek és milyen sokat tesznek értünk, és hogy én ezt hogy hálálhatnám meg. Nagyon sokat besegítenek, hogy több dolgot megvettek Milánnak, és nekünk, és ha náluk vagyok mindent megcsinálnak nekem/helyettem. (Na tessék, míg ezt leírom, folyamatosan potyog a könnyem...)
Gombócmakka: én vagyok a mosható pelusos!

Egyelőre 1-1 mintát vettünk a Bambino Mioból, meg a Kushiesból (később egy plusz belsővel ez éjszakára lehet jó). Olyan pelusban gondolkodunk, ahol külön van a belső és a külső, mert pazarlásnak tartom, amikor egyben van, és moshatod mindkettőt, míg ha külön van, akkor a külsőt, csak nagy trutymák esetén kell mosni. A Bambino Miot az 5 kilóstól fogjuk használni, amíg köldökcsonk van, addig nem moshatózunk. Igazából függ attól is, hogy Milán milyen combú lesz, hogy mennyire ereszt majd a lába mellett a pelus

Azok nem tetszenek amik olyanok, hogy 3-9 kilóig (vagy meddig vannak), mert óriási különbség van egy 3 és egy 9 kilós gyerek között, és brutál csomagot képezhet ez a pelus egy vékonyka és kisebb jerkőcön

Ahogy utánaolvastam, amikor már hosszabb etapokat alszik a baba a BM kevés éjjelre, így akkor mást fogunk használni, majd még kitalálom mit... Találtam is egy hasznos honlapot, majd belinkelem egyszer csak
Amíg meg nem érjük el az 5 kilós álomhatárt, eldobhatósban nyomjuk, vettünk Liberot, Huggiest, meg Babylove-ot.
CTG, fájások: Nődokinál a magánban, csak szívhangot néz a gép, így fájásokról nem tudok nyilatkozni. Hajnalban szokott lenni olyan érzésem, mintha meg akarna jönni, de csak nagyon lightosan és pár másodperc, aztán bele is alszom. Milán egyre kevesebbet mocorog nap közben, szerintem már sokat alszik, de azért este még elég aktív tud lenni a lelkem, főleg ha Apa dumál

Nagy a szerelem köztük, még hogy a fiúk anyásak
Na, megyek, estére megint anyuméknál leszek megőrzésben