na, judy, izgultam is már érted, de nagyon örülök, hogy igazam lett

igazán jó hír! nagyon örülök veled!!!
az algopyrin papírján az van, hogy a 6. hónaptól nem szedhető. Gondolom van rá okuk, hogy ráírták, gondolom a dokiknak is, ha javasolják. Én abszolút homeopátia párti vagyok...
Tasin, hogy vagy? hátad? szoktam rád gondolni, mikor nem tudok felkelni

vizsga? elfelejtettem, mikor leszel túl rajta. és meddig dolgozol még?
tisa, üdv újra itthon!
gizu, neked írtam tegnap még, hogy én biztos kelteném reggel vagy délben a gyereket. Ami egy kegyetlen dolog, de megpróbálnám két dolog miatt: az egyik, hogy az éjfél előtti alvás sokkal többet ér. A másik meg hogy nekem kell vagy két óra a gyerekek eltűnte után, hogy lecsengjen a nap, és lenyugodjak, beszélgessek a férjemmel, olvassak, ilyenek. Persze nem tudom, mikor kel másnap, nyilván, ha hatkor, akkor nem kelteném

Szóval ha 10-kor alszik el, alszik másnap 8-9-ig, délben meg kettőkor fekszik, mindent egy órával korábbra tennék. legalábbis megpróbálnám. Ha van rá igénye, pár nap, max egy hét alatt átszokik.
Meg ha keveset is alszik, és fáradtnak tűnik, nekünk volt egy olyan időszak, hogy vagy másfél órával előbb tettem le, és így a korábbi lefekvésidőben már elaludt, reggel meg még később is kelt

mire ágyba került átesett a holtponton, és nehezen aludt el. Egyébként nekünk az esti szertartás kb fél7-től két-két és fél órát tart(én bent vagyok velük, míg el nem alszanak) , és ahogy nőnek egyre lassabban alszanak el, szóval az is lehet, hogy csak simán "nincs ideje" aludni

mert túl sok a dolga, ahogy mondta is

cuki a fiú!!!!
evike, köszi!!! ez igazán jó hír!!! már az akvi!
gesztenye, éljen, hogy vége a stressznek! tök jó! és ügyi vagy nagyon! a március meg mindjárt itt van. És talán ide is tudsz írni majd bővebben meg gyakrabban
babakocsi témánban annyi, hogy szerintem áprilisi babáknak nem annyira kell a mózes, elég egy vízszintig dönthető babakocsi lábzsákkal. De lehet, vannak ellenérvek... csak hogy sokan írták, hogy ez fontos.
Kókuszmatraccal meg egyetértek ettikével. Kőkemény. Én biztos nem tudnék rajta aludni, de újszülöttnek biztos jó az egyéb tulajdonságai miatt, mert ő még nem tudja, mi a jó

meg igaziból egy puhább matracot sem nyom be, olyan pici a súlya, és a szellőzése meg ilyenek határozottan hasznos tulajdonságok!
annaszuszi, jó a családi közös meseolvasás

jók ezek az élmények!
Tünemény, jobban vagy?
kórházzal én is nem egyedül párti vagyok, nekem kell a társaság, bár a bőgés tényleg kellemesebb egyedül, meg legyen aki vigyázzon a gyerekre. A mávban meg nem jöhetnek be a látogatók, így ez nem negatívum. Meg minden szobához van zuhanyzó meg wc, ez sem utolsó.
Tünemény nagyon jó a máv! lehet, hogy nem olyan tiptopak a szobák, de a rendszer és a személyzet nagyon jó (volt két éve). ódákat tudnék zengeni...
megjött anyukám, segít a héten. részben jó, de annyira el van keveredve nándival, hogy réka egész rossz állapotba fog kerülni estére

majd valahogy próbálom kompenzálni. Ilyenkor, ha több időt töltünk együtt, mindig fellángol a féltékenység. Ha hazamegyünk, nem, mert ott apu meg réka-párti, és ez jól eloszlik. A férjem szülei valahogy egyensúlyban tudják tartani a dolgot, érdekes.
Megyünk hétvégén a barátnőm esküvőjére, úgy izgulok, mintha a tesómé lenne! szupi lesz! nagyon várom már! pénteken megjön a családom többi tagja, összesen 8-an, vicces lesz

Réka is már nagyon várja, szereti, ha nagy a nyüzsi körülötte, mondjuk nándi is egyre jobban élvezi.
Egyébként a pici miatt kicsi aggódok megint, olyan furán rugdos, görcsösen, nem érzi jól magát. már vagy három napja. Tegnap meg nem tudom, mit rugdosott odalent - megint ül - de iszonyúan fájt. Remélem visszafordul megint, most naponta fordul meg, remélem csak kezd neki kényelmetlen lenni, és keresi a helyét, nem pedig feltekerte magára a köldökzsinórt... péntek doki, csak megnyugtat.
na, most nem jut eszembe más. nekilátok kicsit háztartani, ha már van, aki a gyerekekkel foglalkozik.
szép napot, és senki ne essen hasra!