A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok!
Megint csak gyorsan,bocsi!
Probáltam végigszaladni a dolgokon,szépek a babakocsik,a bútor is szép!No meg az egyágyas szoba is!Én is kiváncsi vagyok az árára :lol: !
Án anno a szt.imrében szültem,ott csak egy és kétágyas szobák vannak,és a látogatók nem jöhetnek be.Nagyon szerettem,szép volt,tiszta,nyugis.Most a bajcsyba van rendelve a gólya,hát ,elkezdtem spórolni a minimum illetve maximum kétágyas szobára,bármennyire is szarul állunk.itt átlag négyágyasak a szobák,és boldog-boldogtalan bejárhat.Elképzeltem,hogy szoptatni szeretnék,de két másik anyukánál csak két látogató van... :shock: ...
Fürdö-wc-röl nem is szólva...
Szóval szerintem az ha nincs egyedül az ember lánya nem baj,de inkább egyedül,mint négyen... :wink:
A másik amit akartam(,bár egyszer már azt hiszem irtam):amikor összel kerestünk Botnak autósülést,találtam egy Bababoltot.Nagyon sok mindenük van,és nagyon jó áron.Az oldalon márkákat nem tüntetnek fel,de nem csak noname cuccokat árulnak.A Dharma-féle babakocsi pl.tokkal vonóval ha jól emlékszem 19500.
Na mindegy,ha vkit érdekel www.babaholmiolcson.hu
"röviden" most ennyi!
További szép napot!
gizu

Az én cukorterhelésem is megvan. Az első 4,7 , a második pedig 6,2. Barátnőm szerint ez is nagyon jó! Ezek szerint folytathatom az édességevést!!! :)

Köszi Lányok az együttérző sorokat! Egyébként mi is jó előre kiírtuk, így igaziból senkit sem érhetett váratlanul, de mi is gondoltunk így utólag arra, hogy a házirendből csatolni kellett volna az ide tartozó részeket.
A baj az, hogy ahelyett, hogy a pakolással foglalkoztam volna, helyettte jól kistresszeltem magam. Hát remélem, innen már könnnyebb lesz!

Cat! Jól néznek ki a bútorok! Nagyon szépek!

Ettike!Mennyibe kerül ez a csúcs szoba?

Egyébként úgy tudom, hogy nálunk a MÁV-ban (ÁEK), három személyes egy szoba. Igaziból jó-e vagy sem másokkal lenni, az szerintem csak a szobatársaktól függ.
Nyár végén mikor be kellett feküdnöm a kórházba, nem volt túl sok kedvem másokkal beszélgetni, nem tudtam hogy az akkor még csak 6 hetes magzatommal mi lesz. Akkor kifejezetten idegesített, hogy a szobatársam úgy gondlta, hogy én azért fekszek ott, hogy őt szóval tartsam, szórakoztassam.

Gabka! Szerintem is ezek a dolgok a legcsodálatosabbak!
Nálunk tegnap este a párom Janikovszky Évától Az örülj, hogy fiú című könyvét olvasta fel nekünk hangosan, s a csöppségünk az apukája irányában nyomta ki magát. Együtt hallgattuk apát :)
Olyan igazi család-élmény volt!

Gizu! Tényleg jónak és olcsónak tűnik ez a bolt! Majd februárban, amikor már jobban ráérek majd kimegyek megnézni.

KépKép
annaszuszi

Sehol senki? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Már igen rég nem jártam erre :oops: Felzárkoznék hozzátok.?

Kép
karneol

Zsu!

Én akkor is az egy ágyast preferálom, mert a férjem minden idejét velünk szeretné majd tölteni. Így legalább majd nem zavarunk másokat. Ettől függetlenül azért majd kommunikálok más kismamával is, így nem leszek egyedül.

Annaszuszi!

Gratula a jó eredményhez, és kellemes édesség evést!

Megyek pihizni, mert holnap reggel lesz az utolsó stresszes megméretettésem a munkahelyemen. Elő kell adnom az osztályom 2009-es stratégiáját az igazgatóságnak, persze, mindezt angolul. Drukkoljatok!

Kép
gesztenye74

Annaszuszi grat a jó eredményhez! Sok-sok finomságot akkor,de csak módjával persze :) :wink:

Gizu ezen a honlapon láttam legelőször olyan kiságyat,amit szerettem volna jó áron. Közben lett máshonnan,de megérte az utánajárást :)

Szoba: Ettike leköltözöm Ácsra barátnőmhöz,ha Győrben ennyire szép a szoba és ott szülök Győrben én is :D
Egyébként amikor korábban voltam kórházban,akkor engem spec nem zavart,h sokan vagyunk egy szobában. Így az a pár nap nekem sztem kibírható lesz. Bár abban igazat adok Nektek,h szoptatni nem a legjobb,ha bent van 500 látogató és a babácskának sem épp a leghigiénikusabb :?

Cat nagyon szép a bútor,Beninek nagyon jó kis dolga lesz majd :)

Karneol gyere csak nyugodtan!!!

Gesztenye holnapra egy kalappal!!!! Angolul...az szép. Ügyi vagy!

dharma

Sziasztok!

Cukrosoknak nagy gratula és bűntettlen csokievést :-)

Cat!
Nagyon szép szobája lesz Beninek.

Én nagyon örültem, hogy többágyasba kerültem. asszem baromira megijedtem volna egyedül. A klinkára nem jöhetnek be a látogatók a szobába így ez nem volt gond. viszont nagyon jó volt hogy volt kihez szólni illetve mikor a hullámvölgyekbe tudtuk egymás segítni. Mondjuk ott pocsékok a csecsemősök és nem segítettek semmibe.. szóval ott álltam a kicsi babámmal és még azt se mutatták meg hogy szopiztassam, pelust csere köldökcsonk ápolását semmit :-( Dehála égnek, hogy volt ott egy anyuka aki segített.
Nekem ez sokat jelentett, de ez csak én vagyok.

üdv
szilvi

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Ha fellehet iratkozni a gyors szülésre, akkor én is jelentkeznék.

Bogi a remény hal meg utoljára Egy kolleganőm is mielőtt eljöttem táppénzre,akkor mutatta csöndben a karikagyűrűt, ami még csak eljegyzést jelen és 10 éve voltak együtt, 2gyerek is van. Akkor mondtam neki is nevetve, ejjj ráérünk arra még..

Cat jó a bútor, de még nem is megy iskolába Beni és már iróasztala lesz, de jó neki.

Tegnap meséltem hugomnak a mandarin és ák mizériát,azt mondta, mivel ő dietetikus majd ír diétát és mindig azokat ajánlhatom és akkor mindenki egészséges lesz…

Gratula a jo eredményekhez!

kocska

Kocska!

Beni akarta az íróasztalt.
Hiszen rajzolni már most is szokott, és ha ovis lesz, egyre több dolgot csinálhat ott.
Ha pedig nem használja, akkor lehet rá pakolni is.

Sziszike!

Húgom Debrecenben szült a Klinikán. Kétágyasban volt, de egy szintén első babás kismamával.
Nekik sem mutattak meg semmit.
Amikor meglátogattam , akkor mutattam meg, hogyan kell a köldökcsonkot ápolni, és úgy pelenkázni, hogy kevesebb pisi és kaki follyon ki a pelusból.

Azt ráadásul a csecsemősök sem mutatják meg sehol, hogy egy fiút nem ugyanúgy kell pelenkázni, mint egy lányt. Oda kell figyelni, hogy a fütyije le legyen hajtva, mert akkor nem folyik ki a pisi. Ezt nekem a gyerekorvos mutatta meg.
Vendég

Jó estét Csajszik!

Lassan-lassan csak előkerülök én is. Most már kezdek végére érni a dolgoknak és több időm lesz Rátok is. No meg a drága Férjecském 3 hét után ma kezdett el dolgozni megint... :cry: Olyan jó volt Vele ez a kis idő, ma nem is igazán találtam a helyem.. :cry: Úgyhogy nekem most zárult le az ünnepségsorozat, jó hosszúra sikeredet. Majd mesélek...

Ne haragudjatok, nem fogok tudni mindenhez hozzászólni, annyi mindent érintettek és nem is tudok Mindenkinek személy szerint reagálni. De elolvastalak Benneteket és Veletek voltam lélekben-gondolatban.
Csak néhányat kiemelve, ami eszembe jut most hirtelen:

Először is üdvözlöm az Újakat, jó időtöltést velünk!

Sziszike: hogy van Apukád? A híreket nem láttam, de nagyon sajnálom a történteket! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neki!

Kisvirág! Jesszus!!!! :shock: :shock: Hogy vagy??? Ugye nem lesz semmi bajod, illetve a Babónak??? Kendének jobbulást, nem kellemes neki sem, de nála biztos semmi különös nem lesz! Mit mondott Neked a dokibácsi? Vigyázz Magadra nagyon!

Cat! Te hogy állsz a bárányhimlővel. Azzal sem árt vigyázni, mégha rajtad nem is jön ki...Vigyázz Te is a Babóra nagyon! Beni már pöttymentes??? Szupi lesz a legényszoba, biztos nagyon fogja élvezni. Mókásak a fogantyúk a bútoronk, már majdnem jónapottal kell köszönni nekik, olyan tekintélytparancsolóak. :D

Éljenek a Lakásfelújítók! Annaszuszi és Ildi! Kitartás, gyönyörű lesz minden a végére. Csak az lebegjen a szemetek előtt, hogy ha befejeztétek milyen jó lesz leülni a kuckótokba, végignézni az egészen és azt látni, hogy ugyan sok meló volt, de megérte! És olyan lesz amilyenre vágytatok. Hát még amikor majd gyerekkacaj fogja megtölteni a szép új otthonaitokat! :D

Tasin! Gratula minden sikeres vizsgádhoz, szupi okos csajszi vagy! Már nincs sok hátra, ezt már féllábon is végigcsinálod! Ugyan van egy uccsó nagy hajrád, de legalább már nem kell melóznod. Nagyon fogok szorítani, de szerintem Te azt is kirázod a kisujjadból!
Hogy vannak a gyönyörű lányaid? És Mirella?

Gesztenye! Ügyes legyél a bemutatón! Lazíts egy kicsit, biztos vagyok benne, hogy idővel mindenki kezd lefáradni az előadáson (nem azért mert béna lennél, hanem mert ezek mindig ilyenek :lol: ), és úgyis a szépen gömbölyödő pocakodon fognak eltűnödni, és máris mindenkinek máshol jár a gondolata és nem az előadáson. Szóval csak annyit, hogy úgysem nagyítóval fogják végighallgatni. De Te csak készülj szorgalmasan! :D Drukkolok holnap? Egyébként meddig dolgozol még?

Zsu! Pusszantás Neked is! Emma jól van?

Örölök, hogy mindenkinek jó a cukorterhelése! Nasizzatok tovább :lol: !
Szuperek a képek is a picasában! Meglestem mindenkit. Végre Bogi is felkerült, mert van otthon net! JUPPPIIIIÉÉÉÉ!

Judy! Mi lett végül is a Te cukormizériáddal?

Tünemény! Hogyhogy nincs már otthon neted meg TV-d?? Figyu, van a Kenguruhoz kuponfüzetem, és egy csomó mindenhez kedvezmény. Én csak két vmit használtam fel belőle, de szívesen Neked adom, ha kell. Úgy érzékeltem, hogy Te sűrűbben jársz arrafelé... :D

Kikocska! Helóbeló! Hát hogy van a Kislegény???????? Kiderült már valami okosság? Mert ez nem állapot, hogy ide oda szaladgálsz és semmit nem tudnak neked mondani. Lassan felőrlödsz benne Te is! Réka hogy van? Visszaszokott az oviba? És éljen az 5 lábujj! És biztos nem lesz semmi rejtett baja a Bébinek, ne aggódj feleslegesen! Pussz!

Kocska! Elolvastam mindent, no komment! :? Jó sok erőt kívánok Neked az elkövetkezendő időben. Legyél okos! Tudom meg lett tépázva a kis lelked, de próbáld meg szép lassan beengedni magadba a jót. Meglásd idővel egyre könnyebb lesz. De légy nagyon okos! Szorítok Neked! :D

Rengetegen vagyunk, kit hagytam ki? Dharma, pussz Neked is és szuper a járgány. A többiektől bocsi, majd folyamatában! :D
Remélem mindenkinek nagy már a pocakja?!Szeretnék új pocakképeket látni!!!!!

Ha ma nem jönnék többet: CSÍPŐS BOLHÁKAT, RÓZSÁS ÁLMOKAT!
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa

Bocsi Cat,én vok a kivétel,nekem legelöször az mutatták meg :lol:
Ma este altatásnál kisfiam közölte velem:kimegyek tévét nézni!
Mire levegöt kaptam,már az ajtónál járt... :roll: Pedig a délutáni elalvások olyan szépen mennek-egyedül!Este meg hiába rakom le fél kilenc-kilenc körül,boldog vagyok,ha háromnegyed tiz körül elalszik... és ezek szerint lassan már le is kell kötöznöm az ágyhoz :roll: :lol:
BoróSára meg rendszeresen olyankor kezd bele az esti bugiba amikor végre a bátyja megszunnyadt-hát nagyon örülnék,ha áprilisig sikerülne egyeztetniük :roll: Bár azt hiszem nem Boti lesz aki megtanitja a hugát,hogy anyát meg apát hagyni kell kicsit aludni... :lol:
Megyek is, mert reggel nincs kegyelem!!!!

Ja és nem is volt a tv bekapcsolva... :roll:
gizu

Gizu! Ez mókás nagyon! A Férjuram jót kuncogott rajta! Gondolom, élőben már nem annyira mókás...de nekünk tetszett a sztori. Édes lehetett Boti, ahogy nekiindult tévézni :lol: :lol: :lol: . Ahogy nézem az órát, hn 10, sikerült elaltatni végre?

Kép
Kép
tisa

Ettike, Te sem vagy ám elfelejtve! De úgy vettem észre, hogy most körülöttetek minden nyugiban van... Szerencsére! Mi a helyzet a lepényeddel, erről lemaradtam?

PADRI, EDA, LEO!!!!! MERRE VAGYTOK???? :shock: :shock: MINDENKIVEL MINDEN RENDBEN VAN??? :roll: Egy pár sor erejéig, kukkancsatok már be légyszilégyszilégyszi!!!!!!

Kép
Kép
tisa

tisa:

igen velünk minden rendben.szerencsére :lol: :lol:
a lepényre a dokim azt mondta hogy valószínűleg nem ciszták hanem bevérzések.terhesség elején görcsölgettem akkor alakultak ki,csak kifele nem véreztem.majd 27.-én megyek uh-ra.akkor többet tudok mondani.

asszem tegnap megvoltak az első jóslóim.aminek egy kicsit örültem is mert Patrikkal nagyon tartotta magát a méhszájam és most talán több esélyem van rá hogy szépen magától elkezd kinyílni és Alex nem marad benn tovább.pont számoltam hogy ha csak 6 napot húzunk rá most is akkor 10.-én szülök és ha neadjisten császer lessz akkor a fiúk jöhetnek a kórházba locsolni.pedig szeretnék húsvétra itthol lenni,tojást festeni.és ha olyan idő lessz,elmenni Patrikkal tojit gurogatni.

gyors szülés:

én már annyiszor megálmodtam hogy szülök....és mind gyors volt.
remélem ezt jelnek vehetem hogy ne húzzam az időt majd az indulásnál.

képzeljétek tegnap nem bírtam magammal és kimostam egy adag babarucit :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
azzal magyárztam magamnak hogy ha esetleg be kéne feküdnöm idő előtt akkor legyen a picinek mosott és vasalt rucija.ne anyumnak keljen akkor jönni és mosni.
párom kérdezte hogy hányszor fogom még ezt az adagot kimosni szülésig de belegondoltam ha hetente csak egy adagot mosok akkor kb. a 36. hétre lessz kimosva az ami kell.és én amúgy sokat mosok magunknak így nem tudnám 2 hétbe bele süríteni.plussz a vasalás is.........szóval szerintem épp ideje volt elkezdeni.

szombaton jön villanyszerelő.végre lessz a kisszobában is áram rendesen.most csak a mennyezeti lámpának van.(így vettük a lakást csak elfelejtették mondani az eladók)meg a nagyszoba eggyik felén sincs.ott is lessz.csak úgy néz ki szétt kell bontani pár helyen a falat.ennek nem örülök mert a kisszobát,és a konyhát akkor festettünk mikor ideköltöztünk.

Kép
Kép
ettike

na, írtam vagy két oldalt. aztán valami történt,ahogy el akartam küldeni,é s eltűnt az egész. nem vagyok képes újra írni. pedig írtam majdnem mindenkinek :( szomorú vagyok. :cry:
majd holnap megint próbálkozom talán, ha lesz idő és energia.

kikocska

Sziasztok Csajok!

Tisa!!! de jó hogy visszajöttél! (bár elhiszem tök jó lehetett otthon lenni apával és végre együtt tölteni egy szép hosszú időszakot!) Te már nem is dolgozol ugye? Köszi a kuponokat, hát igen, én imádom járni ezeket a bababoltokat! :D

Gizu nem semmi a nagyfiú! :lol: úgy látszik, ő az, aki TÉGED altat! mikor meg elszunnyadtál, ő mehet is filmezni! :lol: jókat fog tanulni tőle Sára! :lol:

Annaszuszi én is pont azt néztem tegnap, mert bementünk a mávba a cukor eredményért, hogy 3ágyasak voltak a szobák, nekem nagyon nem tetszenek, olyan csúnya kórházi az egész, apa persze mondta, hogy ne foglalkozzak ezzel, azt a pár napot kibirom, és úgyse a kórházzal fogok foglalkozni, ha meglesz a baba. Viszont pont akkor tettek a kiságyba egy pindurka babát, és könnybe lábadt a szemem mikor mutattam apának, hogy nézd milyen kis picike! :D

tegnap életem egyik legrosszabb napja volt. még ma is le vagyok törve, de hát ez van...nem elég, hogy nyakig állsz a trutyiban, beledöngöl még jobban a sors vagy ahogy akarjátok hivni, mert én már egyre kevésbé hiszek akármiben. reggel áttettem a karikagyűrűmet a kisujjamra, mert rádagadt az ujjam, megnéztem, nem esett le, tartotta rendesen. munka után egyből mentünk a mávba, utána a dokihoz az eredménnyel. a doki várójában vettem észre, hogy nincs rajtam. el is tört a mécses, apa vigasztalt, hogy semmi baj, majd csináltatunk másikat, ha nem lesz meg. komolyan, azt gondolom, hogy inkább rohadt volna az ujjamra a gyűrű, minthogy ezt, ami tényleg fontos nekem, elhagyjam. mit tud még elvenni tőlünk ez a hülye sors vagy akármi amire mondják, hogy segit... persze, csak nem nekünk, hanem annak, aki megnyeri a lottó ötöst, vagy megtalál egy gyűrűt az utcán csak úgy... azért este már csak arra gondoltam, hogy ok, vegyen el mindent, csak apát, a Lucát, a tatáékat meg a Mincikét-Dinamót (kispatkányaink) ne vegye el. bocs, hogy ilyen depisre sikerült, csak ez tényleg nagyon bánt.

a doki azért uh-zott, mert apa mondta neki, hogy hátha ez felviditana most egy kicsit, és a kicsi jól van, doki mondta, hogy a súly meg pocakméretem rendben van, bár próbáljam ne nagyon túlszárnyalni a 13kilót...hááááát :roll: lehet, nem lesz könnyű... mondta hogy szedjek vasat, mert vérszegény vagyok, és inkább a természetes kapszulákat szedjem, mert amit ő felir, az fogja a hasat. és mondta, hogy jó, hogy vettem a hasövet, mert majd meg fogom látni, hogy segiteni fog, és utána is jó eredménye lesz hogy hordtam!

szóval apa próbált vigasztalni, hogy látod, a Luca jól van, ez a fontos, ne aggódjak, mert a pici is érzi. most meg, hogy irok, bökdös, biztos ő is próbál belülről jókedvre deriteni.

na most megyek, mert épp fizukat utalunk, legalább történik valami jó is...

egyébként az a bababolt tényleg olcsó! lehet apával majd kinézünk, mert a bútorok is olyanok, amiket kerestünk, és jóval a többi bolt árai alatt vannak!

Kép
tünemény

tünemény, a férjemnek az életét mentette meg valószínűleg, hogy elveszítette a gyűrűjét, egy hónappal az esküvő után, és aztán, mikor kórházba került, meg is találtam, mikor a cuccait szedtem össze, hogy vigyek be, pedig megnézte 10-szer a táskájában, mégis ott volt. Szóval nem lehet tudni, mi mi miatt történik, és még elő is kerülhet...
És anyukám is elveszített egy családi örökség gyűrűt kertészkedés közben, és két évvel később!!!!!!! találta meg a földben újra. szóval akármi lehet még! kitartás! és igen,m indig van rosszabb :(

kikocska

Tünemény!

Rossz érzés lehet elveszíteni egy gyűrűt, ami fontos. De tényleg annyi más van, aminek viszont örülhetsz. Inkább arra koncentrálj! És akkor a jó dolgok fognak megtörténni Veled.

Ettike!

Én még vissza sem kaptam a ruhákat. Majd kb egy hónap múlva.
Igaz, hogy a húgom kimosva és kivasalva tette el, de én azt hiszem a finisben még kimosom majd egyszer.

Tisa!

Úgy néz ki, én megúsztam a bárányhimlőt. ERltelt 3 hét és semmi jele. :)

Ma voltam nőgyógyásznál is, és a méhszáj teljesen zárt, a méhem nagysága megfelel a terhességi kornak. Uh majd csütörtökön és vérvétel szintén.
Az urológus mai eredménye: vese enyhe üregrendszeri tágulatot mutat. Állítólag ez a terhesség természetes velejárója, semmi kóros.
Vendég

Tünemény!
Sajnálom! De pótolható.... nem a táryg miatt tartoztok össze! Majd ha lesz rá egy kis keret akkor csináltattok egy másikat.... ugyanolyat! Vagy ki tudja addig még valahonnan elő is bukkanhat!
Fel a fejjel!

Cat vérvétel? Miért? én úgy tudtam hoyg a cukros után csak a 37. hétben van még egy utolsó aztán nem szurkálnak! Vagy neked ez az? Csak azért nem rakm össze a képet mert neked már tudjuk hoyg diétán vagy?

Valaki megy valamikor a MÁV-ba erre a felkéstzítőre?
Én mennék, de még lélekben nem készültem fel! Bárhoyg is van csak tartok ettől a szülés dolgotól, így elég távolinak érzem és boldogan tudok mindenre gondolni, de félek ha ott annyira elmondják akkor, közelibb lesz az egész és bennem lesz a szorongás az meg nem jó senkinek, őleg nem a babának!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!

Valamikor a 24. hét környékén van egy teljes vérkép vizsgálat, ha jól tudom. Ez nekem akkor kiamardt.
De egyébként sem minden úgy történik nálam, ahogy a hivatalos terehsgondozás előírja.
A vesém miatt elméliteleg gyakrabban van vérvétel, hogy a kreatinin és még ki tudja milyen szintet ellenőrizzenek.
És azt hiszem az ellenanyagot sem ártana, mert én Rh- vagyok, a férjem pedig Rh+. Beni is + lett.

Szülés miatt ne izulj! A legfontosabb, hogy az orvosodban megbízz! Ha ez így van, akkor nyugodtabb leszel, és minden sokkal könnyebben megy majd.

Már én is álmodtam szüléssel. Nagyon könnyű volt, és másnap már olyan volt, mintha semmi sem történt volna. Igaz, Marci kicsi volt, legalábbis Benihez képest, így azt hiszem előbb született, mint kellett volna. De egészséges volt. :D
Vendég

Sziasztok!
Röviden magamról. 34 éves vagyok, első babámat várom. 2 nevelt fiam van (ikrek) 14 évesek. Szóval a párom tapasztalt kispapa :) A Szt Jánosban fogok szülni.
Még ezen a cukor terhelésen nem voltam, jövő héten megyek, a dokimhoz gondolom akkor fog elküldeni. Nem tudom, mire számíthatok, mert hetente 3* biztos sütök valamit és anyósom is minden héten süt, de a fiúk mellet ez gyorsan el is fogy mára darázsfészket rendeltek.

Tünemény:
Természetes termékek közül a Schüssler só a Ferrum phosphoricum D12 vashiányra nagyon jó! A családban már évek óta használjuk. Meggyőző vagy a hasőv témában :) én is veszek, mert már elég sokat fáj a derekam, a műtéthelyén, pedig még csak 4,5 kg szedtem fel . :cry:

Kép
karneol

Karneol!

A terehességi diabétesz független attól, hogy mennyi édességet eszel. Csupán a hasnyálmirigyed működésétől függ.
Reméljük, hogy nyugodtan ehetsz majd továbbra is édességeket a teszt után is.

Nekem például az első babával semmi bajom nem volt, most pedig már 7. héttől adnom kel az inzulint.
Senki sem érti, de így alakult. Néha megmagyarázhatatlanok ezek a dolgok.

Mióta neveled a fiúkat?
Nem nehéz velük ebben a korban?
Én már most rettegek, mi lesz 10-11 év múlva...
Vendég

catherine

nekem sem úgy mennek ezek a dolgok a 10. héten voltam laborba azóta nem küldött a doki, pedig cicusunk is van a házba, aki ki-be járkál. Védőnőn mindig vért talál a vizeletben 2 vagy 3 kereszteset, de nincs mellé tünetem.

Kép
karneol

Catherine

Köszi, akkor nyugodtan falhatok 8)
3,5 éve élünk együtt 4-esben. Néha hullik a hajunk tőlük és jókat mosolygunk rajtuk de szerencsénk van mert mindent megtudunk beszélni, a lényeg, h következesen kell velük bánni nálunk ez bevált. Az is sokat számít ,h az édesannyukkal nagyon jóban vagyunk és Ő elfogadott engem, ezt megbeszélte a fiúkkal, h ugyan úgy számíthatnak rám mintha Ő lenne velük.

Kép
karneol

sziasztok!

Köszi a biztatást. majd kiheverem, csak mégis olyan borzasztó érzés.

Karneol köszi, munka után megyek a patikába hazafele menet. Jó, hogy a családon belül igy kijöttök egymással, és a fiúk anyjával is jó a viszony. és milyen jó, hogy kilóilag is ilyen jól állsz!!!!

én a tegnapi estével befejeztem a mozizást és a horrort! a rossz nap 'megünneplésére' meghivtam apát egy pohár borra, én meg alkoholmentes koktélt és egy deci rosét ittam, utána meg megnéztük a fűrész5-öt (diákjegyeket kaptunk! :lol: ). szegény kislányom rugdosott is közben, mondtam neki néha, hogy semmi baj, anya megvéd, meg apa is. :D irtó kényelmetlenül éreztem magam, sehogy se volt jó, utolsó sorban ültünk, igy nem zavartam senkit, a helyezkedéseimmel, de mondtam apának, hogy én már nem jövök többet, mert inkább megnézzük otthon, koppincsfilmként.

Kisvirág hogy vagy?? Cat jó, hogy nem kaptad el a bárányhimlőt! és örülök, hogy mindent rendben talált a doki is! én most az influenzát próbálom megúszni, mert kollegám tök betegen bejött dolgozni, és kerülöm nagy ivbe! mondtuk is neki, hogy menjen inkább haza! persze a főnök örült neki, hogy félholtan is bejött, szép japán szokás szerint, de azért nem lesz jó, ha lefertőz mindenkit. :roll:

Kép
tünemény

Szia Mindenkinek!

Túl vagyok a prezin, úgy hogy most nagyon meg vagyok könnyebbülve 8)
Persze, az én drága Luca babám, pont mielőtt belekezdtem volna, olyan rodeot rendezett a pocakomban, hogy szinte elakadtam a hangom. Tök zavarba jöttem, meg voltam győzödve arra, hogy ezt az igazgatók is látják kívülről. Erősen koncentrálva mégis csak belekezdtem, és valószínűleg a hangom miatt, Luca végre lenyugodott.
Azt hiszem, hogy elég jól sikerült a dolog.

Tisa!
A zárótéma tényleg a pocakom volt, mindenkit érdekeltek a részletek. Egyébként úgy tervezem, hogy február végéig mindenképp dolgozom, márciusban már nem feltétlenül. Természetesen, ha nem bírom, akkor bármikor abbahagyhatom, nem lesz gond. Stresszes témákkal már nem zavarnak (a mai volt az utolsó).

Kép
gesztenye74

Gesztenye! Ügyes vagy! és igaza van Tisának, biztos sokan inkább a pocidat nézték, és felére se emlékeznek, mert persze az érdekelte őket jobban mint egy száraz prezentáció! :lol: :lol: Luca meg gondolom produkálta magát odabent! :lol: most már lazithatsz, és jó, hogy nem kell már stresszelned magad!

Kép
tünemény

Sziasztok!

Csajok holnap nagyon vigyázzatok mert ónos eső lesz és valami piros jelzést adtak ki.Úgyhogy akinek nem muszáj ne menjen sehova nehogy valami baj történjen.
Én holnap még boltba sem megyek.Apa megy be és hozza haza nekem ami kell, azt mondta még az udvarra se menjek ki nehogy elessek.Tök ari volt.

Kész lett ám a bablevesem, ettem is egy nagy tányérral.Annyit csináltam, hogy holnap sem kell főznöm.

Tünemény sajnálom a gyűrűdet nagyon! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
gabka7926

Piros, vagyis a legmagasabb szintű figyelmeztető előrejelzést adott ki szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Az éjszakai óráktól ónos eső és jegesedés várható ugyanis az ország legnagyobb részén. A meteorológusok azt tanácsolják: aki teheti, se gyalog, se autóval ne induljon útnak. Az OMSZ előrejelzése szerint az ország déli területein, valamint Pest megyében és Budapesten várható jelentős mennyiségű ónos eső. A - várhatóan kialakuló - jégpáncélon még téli gumival sem lehet majd biztonságosan közlekedni. Ónos és fagyott esőre csütörtökön is számítani kell, bár a csapadék mennyisége csökken majd.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Én is épp most hallottam a holnapi ónos esőről.
Ha tényleg nagy gáz lesz, akkor én sem indulok el dolgozni.

A védőnőhöz is holnap reggel mennék, de hát az halasztható.

Vigyázzon mindenki magára, ne kockáztassatok!

Tünemény!
Gyűrű nem került elő?

Kép
gesztenye74

Szép Estét Mindenkinek!

Tegnap és ma is baba ágy nézegetésben voltunk. Baján vettünk is egyet. Holnap lefényképezem és felrakom, hogy milyen.

Csak gyorsan pár szó, mert itt ülve a manónk kiböki a jobb oldalam.

Bogi és Annaszuszi gratulálok a cukor eredményekhez.

Cat: nagyon szupi a bútor.

Ettike: hát elvagyok képedve, hogy létezik ilyen szoba is. Ez vm. csodaszép.

Svs: az avent sterilizáló 5.750,- Ft-tól van.
A Pro-Mama Kft. Webáruház honlapján. Itt.
http://plaza.kulcs-soft.hu/pro-mama/

Nem akarom túl ragozni a témát, de akit érint kolléganőmmel utána nézettem a ház. kivonatnak. 2009. január 1-én változott a törvény és a házasoknak nem kell új kivonatot kéri.

Puszi mindenkinek: Évi

Kép
evike79

Hali!

Gyors kérdés!
Kismamáknak fejfájásra mit lehet szedni?

Kép
evike79

evike79

Attól függ, h milyen jellegű a fejfájás: homeopátiás szerek közül ezeket lehet alkalmazni tehesség alatt:
Belladonna 9 ch
Cyclamen europaenum 9 ch
Iris versicolor 9 ch
Lycopodium clavatum 9 ch
Nux vomika 9 ch
Pulsatilla pratensis 15 ch

Kép
karneol

Oké Köszi.
Én még egyébre gondoltam.
Úgy tudom legalábbis védőnő, dokik azt mondták, hogy algópirint is szabad szedni. Más valamit tudtok???

Kép
evike79

Sziasztok!

Évike!
Én szedtem algot. nekem engedi a doki. azt mondta, hogy mértékel, de lehet. Nekem még a piros panadolt mondta.

Cat!
De jó, hogy ilyen jók az eredmények. márnem kell sokáig aggodni. kitartás.

Én is hallottam az ónosesőről, de Nekem holnap kéne vinnem kolit bőrgyógyászatra, de most már annyira mondják, hogy lehet lemondom és kérek másik időpontott.

Tünemény!
Nagyon sajnálom a gyűrűt , d egondolj arra hogy az csak egy tárgy ami még lehet meg lesz vagy lehet pótolni. a valodi jelentését nem. az meg rendben van :-)

Gesztenye!
Nagy gratula , hogy jól sikerült az előadás.

Mi jól vgayunlk. Annyira jókedvem van, mert pénteken Kolira a keresztszülei vigyáznak így végre eltudok menni a minimanóba meg az elefaniba és remélem a butrot el is tudom intézni. NAgyon paráztatnak a koraszüléssel így haladnunk kell.... és a Koli régi kisruháin kivűl semmi nincsen meg. így gyorsan meg akarom csinálni a szobáját aztán a többi. Hétfőn uh- remélem minden oké lesz.

szilvi

Kép

Kép
sziszike22

Cat szerencsére ezt a kukihajtogatós témát én már begyakoroltam az otthonban, de azért biztos lesznek meglepetések.

Tisa Köszi jól esik a biztatás!

Tünemény gondolom, hogy kész vagy,de a lényeg a baba meg van és ennél szarabb már ne történjen. Ha összeházasodtok, lesz új és ha várod a másodikat szépen addig elteszed dobozba.
És engem is meggyőztél hasöv ügyileg.

Karneol irigylésre méltó ez a családi idill,főleg az előző asszonnyal. Ritka az ilyen. De jó!

Kis segítség a névválasztáshoz,vagyis ahhoz nem :) DE jó!
http://nevlexikon.freeblog.hu/archives/ ... 22/951323/

Én az enyémen akkorát nevettem,hogy a baba is majdnem kiugrott.
Mivel műkörmös vagyok és Ildikó....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Karneol!

Miért veletek élnek a fiúk és nem az anyjukkal?
Vagy félreértettem valamit?

Evike!

Nekem is Algopyrint mondott a doki.
Amikor Benivel terhes voltam és a vesém miatt kórházban feküdtem, akkor folyamatosan kaptam az infúzióba is. És azt is az orvosom rendelte el.
Vendég

Sziasztok!
Mai altatás,fiam közölte:ma nagyon sokat dolgoztam! :shock: -gondolom csak ezért nem akart fél tizkor megint tv-t nézni... :roll:
tizre el is aludt-nyolc ötvenötkor volt lámpafújás...
Bár én nem dolgoztam ma olyan sokat,viszont elfáéradtam ugyhogy megyek aludni!
Ja Tünemény,megértem a bánatod,én bele is betegednék,talán mert az egyetlen ékszerem amit hordok,de józan ésszel ha gondolkodom tényleg csak egy tárgy,kérjél gyorsan egy másikat a párodtól! :wink:
jut eszembe,csütörtökön lesz a kettedik házassági évfordulónk! :D és apa éjszakás :?
Na tényleg jó éjt mindenkinek!
gizu

Bocsi,csak próbálkozom...

Kép
Kép
gizu

és nem sikerült :(
gizu

Gizu!
Az aláírás mezőbe a BBCode-osat másold be, ne a http-set!
Meg talán a végén, hogy mindig engedélyezze a BBCode-ot, azt pötyizd be! És a végén elment/elküld. Hátha így sikerül!

Ma megnéztük a moziban a Valami Amerika 2-t! Mindenkinek ajánlom én is. Mi halálra röhögtük magunkat, sokkal-sokkal jobb lett, mint az első rész! Szuper!

Kép
Kép
tisa

Köszi a tanácsokat!

Továbbítottam a kismama ismerősömnek. 14 hetes és már egy hete fáj feje.

Jó éjszakát mindenkinek! :D

Kép
evike79

Sziasztok csajok!

Egy kicsit eltűntem, de csak a reagálások terén. Esténként azért mindig átfutottam, hogy kivel mi történt. :) Annyi minden volt mindenkivel, hogy nem is tudok ezekre mind reagálni.

Boglárka! Én is tervezem (még mindig), hogy megyek a MÁV-ba az előkészítőre. De még mindig nem sikerült kiderítenem, hogy mikor is van. Van aki azt írta, hogy havonta 1-szer. A múltkor kérdeztem a szülésznőt, aki a vért vette le tőlem és ő meg azt mondta, hogy minden héten van, de nem tudja, hogy mikor. A szülőszobán kellene megkérdezni. Fogalmam sincsen, hogy hol van.... Ma megyek be megint a kórházba (drukkoljatok, hogy ne legyen ónos eső), mert időpontom van és lehet, hogy megpróbálom kideríteni megint. Ha tudok valami írok.

És képzeljétek, hogy mi történt! Megcsinálták nekem újra a cukorterhelést (mivel korábban a zsemlés volt, ezen kiakadt a diabetológus és elküldött a cukorsziruposra). A zsemlés 8,1 volt. MOndta a dokim, hogy most még rosszabbra számítsak, mert ez nagyobb terhelés lesz, mint a zsemlés. Szóval megittam a löttyöt (citrom nélkül), tegnap voltam a dokinőnél és az eredmény??? 6,1!!! Ez normális, mert 7 felett van gond. Mondta is a főorvosnő, hogy ez nem utal terhességi diabéteszre és beírta a kiskönyvembe. De azért 1 hónap múlva visszahívott, hogy akkor is csináljuk meg a terhelést. Biztos ami biztos.
Szóval nem tudom, hogy mi volt. De azt írtátok, hogy az édesség nem befolyásolja az eredményt... Nekem csak az a magyarázat rá, mert karácsonykor össze vissza ettem a szénhidrátokat és rögtön utána voltam vérvételen. A dokinő is azt mondta, hogy valószínű, hogy közrejátszott a dologban. A stressz, idegesség kizárva, mert halál nyugisan teltek az ünnepek...
Szóval ez egy rejtély marad számomra. :shock:

Mindenesetre én most biztos, hogy jóval kevesebbet fogok nasizni, nehogy tényleg ebből legyen a gond. :) Azért muszáj becsúsznia néha egy kis csokinak, mert édesség függő vagyok. :)

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült.

Judy

Kép
judy_76

Judy!

8-10 órával a terheléses cukor előtt nem szabad semmit enni és csak vizet lehet inni. MInden egyéb bezavarhat.
Illetve én azt sem értem, hogy a tej-zsemle után, miért egy órával nézik a cukor szintet és nem 90 perccel később?
Hiszen a diabéteszeseknek is mindig étkezés után 90 perccel kell mérni, és akkol kell 7 alatti értéknek lenni.
Nekem már volt olyan, hogy véletlenül egy óra múlva mértem, és megijedtem, mert 8,4 volt. Mikor rájöttem a tévedésemre, akkor mgmértem rendes időben is, és akkor már csak 6,2 volt, ami teljesen normális. Tehát ilyen sokat számít az a fél óra.

Örülök, hogy a cukros lötyis teszt végül jó eredményt hozott.
Azért a szénhidrátra nem árt odafigyelni, márcsak a hízás miatt is.
Csokok nagyon finomak vannak diabetikusban is. (Milka, Canderel)

Gizu!

Nagyon édes a fiad. :D

Az enyém tegnap este közölte, hogy mégis velem akar elaludni és nem Apával. De iszonyatosan fáradt voltam, és mondtam neki, hogy rendben, de én most nem tudok mesélni neki, mert nagyon fáradt vagyok.
Akkor kitalálta a tutit. Apa mesél előbb, majd amikor végeztek átjött hozzám, és közölta, hogy akkor most mehetek elaludni vele. Mesélni már nem kell, mert azt Apa megtette. :D Olyan édes volt.
Vendég

Judy!

Amikor a párom fél hét előtt elindult dolgozni, még szárazak voltak az utak, de most már itt is elkezdett esni.
Így ha mész a kórházba, akkor csak óvatosan!
Vendég

sziasztok!

Én is kicsit eltüntem, de olvasni mindig olvastalak benneteket!
Hétfőn voltam cukros vérvételen, hát nem mondanám, hogy hú de jól éreztem magam.Jövő héten kell majd érdeklődnöm..

Utána voltam nőgyógyásznál is , szerencsére minden rendben, nem nyílt ki a méhszájam.

Tegnap pedig mindenféle egyéb ügyeimet intéztem.

A mai időtől rosszul vagyok :cry: :cry:

A falu nyert egy nagy pályázatot és ma van az egyeztetés. Anyunak kell lemenni az egyeztetésre, mert ő a polgármester és a jegyzőnővel mennek le kocsival Szegedre. Próbáltam lebeszélni, de azt mondja nem lehet elhalasztani.
Olyan ideges vagyok, nem is tudok másra gondolni.Pont a legkritikusabb zóna a szegedi.Tudom nagyon óvatosan vezet, de sajnos ha csúszik nem nagyon számít.....reggel óta gyomoridegem van. Bele se merek gondolni az egészbe.... :cry:

Tünemény !
Sajnálom a gyűrűdet, megértelek én is nagyon tudok kötödni a tárgyakhoz.....nagyon sok olyan kis vackot őrzök, amihez valami emlékem van..
a nagypapámtól egyszer kaptam olyan 8 éves koromban egy 3 cm-es porcelánbabát, amit valahol talált.
Azt mondta tegyem el, majd amikor férjhezmegyek varr neki ruhát a mama....
Sajnos nem érték meg az esküvőmet, de a kis baba még meg van,és féltve őrzöm..

Szerencsére Te még kaphatsz másik gyűrűt, ami majd még fontosabb lesz mint az első!!
A kislányod lesz a gyűrűhordozód!!

Nálunk is a második esküvőmön a nagylányom vezette be a páromat, és a kicsi adta a gyűrűket...

Gesztenye! Örülök, hogy jól sikerült az előadásod!
Karneol !Üdv a csapatban!
Cat! Ezek szerint megnyugodhatsz!Végre valami jó hír!
Kikocs! Én is Ildikó vagyok...bár mostanában nem lakkozom a körmöm... :lol: :lol: :lol: ( a többiek kedvéért----a névlexikonra utalva)

Tényleg, Nem is mondtam, csak beírtam a táblázatba, hogy úgy néz ki Mirella lesz a baba neve, ami a Míra becéző változata és csodálatosat jelent.
A Míra tetszett nagyon, de mivel ez mostanában elég gyakori, így lett a Mirella. Majd Mírának becézzük! :lol:

Meg a párom neve elég kemény, sok mássalhangzós, így kellett valami dallamos.

Négyes lett a vizsgám, így jó irányban haladok a vége felé!Tulajdonképpen nincs több vizsgám, egy beadandóra várom még a jegyet..

Hétfőn képzeljétek vettünk egy csomó dolgot a picinek.
Olyan jó volt utána nézegetni őket! :lol: Mondtam apának, hogy most már a kiságyat és a pelenkázót is rakja össze!! :lol:
Még baba ruhácskát kell vennünk, azt majd talán jövő szerdán megvesszük, és tulajdonképpen akkor majdnem minden meglesz.
Vettünk egy autósülést, amit a párom választott ( én kinéztem egy kics szép lányos színűt) ő meg egyszerűen meg volt gárgyúlva egy Ferrarisért... :shock: :shock:

Hiába mondtam neki, hogy ez LÁNY lesz...
azt mondta, ha a babakocsi lehet piros-fekete, akkor az ülés is....
és ezt majd mindig Ő viszi, meg majd bennehagyja az autóba is, hogy mindenki lássa :lol: :lol:
Aztán úgy voltam vele, hogy mindenben én döntöttem úgyis, még a névben is, hát legyen akkor meg az öröme... :lol:

( ráadásul én Merci drukker vagyok :lol: mondtam, hogy akkor venni kell egy merciset is-nekem :lol: :lol: ) Kép

Kép

Kép
tasin

Sziasztok,

Itt vagyok, bocsi, h nem jelentkeztem, de még dolgozom és nem nagyon van időm most írni, de azért olvasgatok. Most épp itt van egy új ember Svácból, aki 3 napig mellettem ül, mert be kell tanítanom pár dologra és jövő héten visszajön még 3 napra. úgyhogy bocsi....

A babával minden rendben, kb. 2 hét múlva megyek megint UH-ra.

Kép

Kép
leo50

na, judy, izgultam is már érted, de nagyon örülök, hogy igazam lett :) igazán jó hír! nagyon örülök veled!!!

az algopyrin papírján az van, hogy a 6. hónaptól nem szedhető. Gondolom van rá okuk, hogy ráírták, gondolom a dokiknak is, ha javasolják. Én abszolút homeopátia párti vagyok...

Tasin, hogy vagy? hátad? szoktam rád gondolni, mikor nem tudok felkelni :D vizsga? elfelejtettem, mikor leszel túl rajta. és meddig dolgozol még?

tisa, üdv újra itthon!

gizu, neked írtam tegnap még, hogy én biztos kelteném reggel vagy délben a gyereket. Ami egy kegyetlen dolog, de megpróbálnám két dolog miatt: az egyik, hogy az éjfél előtti alvás sokkal többet ér. A másik meg hogy nekem kell vagy két óra a gyerekek eltűnte után, hogy lecsengjen a nap, és lenyugodjak, beszélgessek a férjemmel, olvassak, ilyenek. Persze nem tudom, mikor kel másnap, nyilván, ha hatkor, akkor nem kelteném :) Szóval ha 10-kor alszik el, alszik másnap 8-9-ig, délben meg kettőkor fekszik, mindent egy órával korábbra tennék. legalábbis megpróbálnám. Ha van rá igénye, pár nap, max egy hét alatt átszokik.
Meg ha keveset is alszik, és fáradtnak tűnik, nekünk volt egy olyan időszak, hogy vagy másfél órával előbb tettem le, és így a korábbi lefekvésidőben már elaludt, reggel meg még később is kelt :shock: mire ágyba került átesett a holtponton, és nehezen aludt el. Egyébként nekünk az esti szertartás kb fél7-től két-két és fél órát tart(én bent vagyok velük, míg el nem alszanak) , és ahogy nőnek egyre lassabban alszanak el, szóval az is lehet, hogy csak simán "nincs ideje" aludni :) mert túl sok a dolga, ahogy mondta is :) cuki a fiú!!!!

evike, köszi!!! ez igazán jó hír!!! már az akvi!

gesztenye, éljen, hogy vége a stressznek! tök jó! és ügyi vagy nagyon! a március meg mindjárt itt van. És talán ide is tudsz írni majd bővebben meg gyakrabban :)

babakocsi témánban annyi, hogy szerintem áprilisi babáknak nem annyira kell a mózes, elég egy vízszintig dönthető babakocsi lábzsákkal. De lehet, vannak ellenérvek... csak hogy sokan írták, hogy ez fontos.

Kókuszmatraccal meg egyetértek ettikével. Kőkemény. Én biztos nem tudnék rajta aludni, de újszülöttnek biztos jó az egyéb tulajdonságai miatt, mert ő még nem tudja, mi a jó :) meg igaziból egy puhább matracot sem nyom be, olyan pici a súlya, és a szellőzése meg ilyenek határozottan hasznos tulajdonságok!

annaszuszi, jó a családi közös meseolvasás :) jók ezek az élmények!

Tünemény, jobban vagy?

kórházzal én is nem egyedül párti vagyok, nekem kell a társaság, bár a bőgés tényleg kellemesebb egyedül, meg legyen aki vigyázzon a gyerekre. A mávban meg nem jöhetnek be a látogatók, így ez nem negatívum. Meg minden szobához van zuhanyzó meg wc, ez sem utolsó.
Tünemény nagyon jó a máv! lehet, hogy nem olyan tiptopak a szobák, de a rendszer és a személyzet nagyon jó (volt két éve). ódákat tudnék zengeni...

megjött anyukám, segít a héten. részben jó, de annyira el van keveredve nándival, hogy réka egész rossz állapotba fog kerülni estére :( majd valahogy próbálom kompenzálni. Ilyenkor, ha több időt töltünk együtt, mindig fellángol a féltékenység. Ha hazamegyünk, nem, mert ott apu meg réka-párti, és ez jól eloszlik. A férjem szülei valahogy egyensúlyban tudják tartani a dolgot, érdekes.
Megyünk hétvégén a barátnőm esküvőjére, úgy izgulok, mintha a tesómé lenne! szupi lesz! nagyon várom már! pénteken megjön a családom többi tagja, összesen 8-an, vicces lesz :) Réka is már nagyon várja, szereti, ha nagy a nyüzsi körülötte, mondjuk nándi is egyre jobban élvezi.
Egyébként a pici miatt kicsi aggódok megint, olyan furán rugdos, görcsösen, nem érzi jól magát. már vagy három napja. Tegnap meg nem tudom, mit rugdosott odalent - megint ül - de iszonyúan fájt. Remélem visszafordul megint, most naponta fordul meg, remélem csak kezd neki kényelmetlen lenni, és keresi a helyét, nem pedig feltekerte magára a köldökzsinórt... péntek doki, csak megnyugtat.

na, most nem jut eszembe más. nekilátok kicsit háztartani, ha már van, aki a gyerekekkel foglalkozik.
szép napot, és senki ne essen hasra!

kikocska

Tasin!

A Mirella szép név.
A bölcsiben van egy kislány, akit Mirának hívnak. Azért adták a szülei ezt a nevet neki, mert nem szeretik a becézéseket, és úgy gondolták ezt nem lehet. Tévedtek. A bölcsis nénik folyton Mircsinek hívják a kicsit.

Nem tudom mennyire biztonságoas ez a babaülés, de legalbb a párod is választhatott valamit. És a piros valóban jó a lányoknak is.
A Ferrari jel pedig nem is látszik majd, ha a baba benne lesz. (Bár a biztonsági övön lévő felirat igen...)
Vendég

Tasin! Grat az utolsó vizsgádhoz! :) Akkor végre Te is fellélegezhetsz! Aranyos amit a párod művelt a hordozóval! :) De így neki is van egy kis öröme, pláne ha már a pöttöm is benne lesz! Szerintem nagyon szép nevet választottál.

Cat! Igen, asszem figyelni fogok a szénhidrátra. Még jó, hogy a nasin kívül nem nagyon eszem kenyeret, péksütit, tésztákat ill. ha igen, akkor tönköly kenyér , és durum tészta. Így már tényleg az édességre kell ügyelnem. Ja! És legalább ehetek banánt is (ha nem is minden nap), mert az egyik nagy nagy kedvenc gyümim.

Sajnos már nálunk is el kezdett esni, de még csak eső. Remélem, hogy az is marad! Drukkolok én is mindenkinek aki útra kel, hogy ne legyen baja. Most néztem a met.hu-n és már Bp és Pest megye is narancssárga jelzésű. :( Tegnap még csak citrom volt. És hamarosan indulok busszal, aztán bkv. De majd azért is drukkolhatok, ha a párom jön hazafelé a kocsival.

Judy

Kép
judy_76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: