Na, újra itt
Madaran: Persze, hogy emlékszem Rád. Nagyon örülök a babavárásodnak, és hogy ismét topikozol

Az augusztus jó hónap, én is akkor születtem
Csöre: akkor egyelőre nincs más ötletem az éjszakai büfiztetésre. A guppit megehette a többi hal is, nem? Mondjuk egy másik guppi. (Mondom ezt persze nulla hozzáértéssel, mivel soha nem voltak halaim...

Szóval lehet nagy ökörséget írtam...

)
Picuranyu: a két sziámi nem nyírta ki egymást? Azokat még az állatkereskedésekben is egyedül tárolják
gombócmakka: nem is kell óriásbébi, majd megnő kint

Nekem a dokim kérdezi szinte minden egyes uh alkalmával, hogy mekkora súllyal születtünk, mert elsőnek Milán buksiját méri, és az rendszerint egy héttel idősebb, mint a normál kora, aztán persze jön a kis tyúkmelle (törzskörfogat az kb. jó, vagy kisebb) és a korához képest rövidebb combija, ami egyértelműen Apától van. Na ezek alapján bármekkora lehet, mert itt már tényleg a genetika számít, rövid combbal is lehet majd 58 centis, és nagyobb buksival is lehet csak 3 kilós. A kobakja miatt kicsit aggódom mondjuk, mert az 36 hetesen volt 9 centis, remélem már nem akarja nagyon növeszteni, mert akkor kissé nehezebb lesz megszülni Drágámat
Gizella: családban a két évvel idősebb gyerkőc a tesó születése után visszaszokott a cicire, és hiába beszélt már teljesen jól nem volt hajlandó bilibe, csak pelusba végezni a dolgát, és utána be is jelentette, hogy tegyék tisztába

Nagyon gyerek és azért szülő függő, hogy hogyan reagálnak a kistesóra. Igazából nálad is Bogi lesz a középső, ahogyan Csörének, és Batkatának is a 3. gyerkőc érkezése kicsit megkavarta a kisebbik nagytesó lelkivilágát. Nem lesz egyszerű menet az biztos.
Boginak nincsen olyan babája, ami hajaz egy újszülöttre? Akkor esetleg lehetne, hogy együtt babáztok, és nem ő játssza a babát, hanem ő az "anyuka".
Katuska: hihetetlen, hogy milyen jófej Máté, már el is képzelem, ahogy viszi a cumit a huginak, amikor sír, meg ilyenek.
Hanna, Bartika: Moffliról valami újabb infó?
Rita: én sem vagyok fészekrakásban... Jó lenne takarítani, mert szalad az egész lakás, de semmi ingerenciám nincsen rá. Mosok, mert már nagyon kell, de Apa besegített a cuccok elrakásában

Teregetni nem fogom hagyni, mert egyszer-kétszer hagytam, hát én csak

ahogy a pólókat teljesen elcsúszva tette fel
Petne: nagyon kíváncsi vagyok a kórházi élményeidre, mert én is a Jánosban leszek, és a csecsemősöket nem dicsérik agyon

Mi az, amit nem vittél, és kellett volna, vagy vittél, de felesleges volt akár a babának, akár számodra? Bocsi a hirtelen lerohanásért...