A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Petne! Üdv újra itthon! Majd mesélj, ha lesz időd.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Innen a sarokról rendelnék...
de nem (most még) hősiesen ellenállok. Esetleg este a férjemmel.
Most próbálok rájönni mi lehet a pizzában, ami hiányzik a szervezetemből. (a baromi sok CH-n kívül :twisted: )

Ugye, szerintem sem picike, meg azért van egy olyan érzésem, hogy megvárja a 40. hetet, és akkor még nőni is fog a csillagom.

Nagyon szép gyerek lesz és pont. :)

Kép
gombócmakka

Katuska! Nem semmi, amit te Mátéval alakítasz! :D
Lessz-e segítséged az első hetekben? Mi férjemmel ketten is kevésnek bizonyulunk néha. Nem is merek belegondolni, hogy nemsokára éjjel-nappal egyedül kell ezt csinálnom.
Külön szobában altatjátok őket, vagy együtt?

Petne! Üdv újra itt! Ahogy tudsz mesélj! És várjuk a képeket is.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gombócmakka: olajbogyó? paradicsom? Úgy látom, a kismamik szervezetéből valami pizza-alkotóelem nagyon hiányzik :wink: én egyébként nagyon szeretem a kelttésztát, persze fehér lisztből... ebben most sokáig nem volt/lesz részem :?

Enikő: szerintem hamarosan összeszokik a kis csapat, menni fog egydül is, nyugi :wink:

Csöre
csöre74

Enikő! igen külön lesznek, Petra az első időkben velünk a hálószobában, Máté meg a sajátjában...éjjel úgyis jön át bújni...
Bele sem merek gondolni mi lesz ha ketten lesznek. Igyekszem Mátét minél több önálló dologra megtanítani...
Pl ha odahúz egy széket akkor tud magának vizet engedni inni, kis segítséggel levetkőzik és elmegy fürdeni, csak arra kell ügyelnem, hogy a csap jó helyen legyen és akkor még vizet is enged magának. Enni ezsik egyedül csak oda kell neki adni, meg egy csomó mindenben szívesen segít. PL a mosógépbe bepakolni, ezt azt a helyére tenni. Csak mndani kell neki és lelkesen csinálja. Olyan kis buzgó :) Mostanában már a játékait is visszahordja a szobájába szóval alakul...
katuska79

Hu babaeso, NAgy gratula Batkatanak
Katuska igen most mar mi vagyunk kovetkezok a sorba, el sem hiszem, na kivancsi vagyok melyikunkre jut eloszor a sor. Nekem az az erzesem, hogy rad, Attila, nagyon nyugodt, semmi gorcs semmi fajas, szoval allitolag jol el van, es en sem erzem ugy hogy ki akarna jonni. Na majd meglatjuk:)
Na megyek huzok mert odlgozgatnom kell, meg ebedelni es kene, na rajtam viszont nincs efszekrakas, meg jo hogy itt van anyum es megcsinal mindent :oops: na azert valamit csinalgatok, csak mondjuk nem sokat. :?
pusz mindenkinek

Kép
brestovsky

sziasztok:a mai ctg holnapra halasztva remélem akkor már jobb lesz az idő :roll: katuska:jó terv a péntek,én is kiegyeznék vele :lol: nálunk bogika visszafelé fejlödik pedig még nincs is meg a hugi,de már naponta többször csinálja hogy csak lefekszik az ágyra és oá-zik mint a kisbabák :roll: nem tudom vajon mi lesz később......gombócmakka:szerintem sincs gond a mérettel,nekem se valami nagy babát jósólnak,hétfön volt 92 mm a buksija,aztán majd kiderül hogy mekkora ha kibújik....én már nem hiszek ezekben a méricskélésekben...pizza:nálunk tegnap az volt az ebéd,anyukám csinálta nagyon finom volt :D petne:üdv itthon :D :D egész éjszaka keményedett a pocakom és a közérzetem is egyre rosszabb,állandóan kínoz a sav,közbe egyfolytába ennék valamit de nem tudom hogy mit :roll:

Kép
gizella82

petne: örülök, hogy otthon vagytok már és várunk majd a beszámolóval, mikor időd és energiád engedi. :)

gombócmakka: szerintem is jók a méretei, meg ezek amúgy is csak saccolások. Aztán szülésnél nehogy meglepődjetek. :wink:
Nekünk sem jósolták Kristófot a végére 3500 grammnál többnek, mindketten kicsik vagyunk, pici a pocak, stb.
Bár inkább egy 3500 grammos picur, mint egy 5 kg-os. :D Nem mindegy melyik bújuk ki ott lent. :wink:

Ha pizza, akkor ajánlom nektek katuska receptjét. :) Nekünk nagyon-nagyon bejött. Sok-sok sonka, ananász, rengeteg sajttal. :lol:
Vendég

Rita! nekem sincs semmi jele, hogy szeretne kibújni. SE jósló se keményedés...mozogni már keveset mozog...
katuska79

Sziasztok Lányok!

Ha megengeditek, én is csatlakoznék ehhez a jó kis társasághoz. Már a terhesség eleje óta olvaslak Benneteket (ezúton is köszönöm a sok hasznos dolgot, amit tőletek tanultam), de elég sokáig dolgoztam a terhesség alatt, így már estére soha nem volt időm aktív részese lenni a fórumnak.

Magunkról röviden: kis pocaklakónkat, Bálintkát január 25-re vártuk, de megtréfált bennünket és január 4-én, 2800 gr-mal és 51 cm-mel megszületett :oops:
A szülés szerencsére ugyanolyan problémamentes volt, mint az egész terhességem, így csak szép emlékekkel tekintek az elmúlt 9 hónapra.

Lassan 1 hete itthon vagyunk és próbáljuk kialakítani a napirendünket, hát eddig sajnos nem sok sikerrel :oops: Bálintka tündéri kisfiú, csak nagyon aluszékony, ezért a szopizás kicsit nehezen megy, mindig bealszik. Tapasztaltabb Anyukák, nincs valami jó tippetek, ilyenkor hogyan lehet ébresztgetni? Amiket eddig próbálgattam, elég sikertelennek bizonyultak :oops:

Segítsetek, képet hogyan tudok feltölteni? Mindig azt írja ki, hogy képméret túl nagy, pedig már le is vágtam a kép széleit :oops:

Na megyek, mert Bálintbaba nyöszörög :roll:

Pocakosoknak jó várakozást, Anyukáknak kitartás! Vigyázzatok magatokra ebben a ronda időben!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Katuska! Máté nagyon ügyes, ha ilyeneket csinál egyedül. De az is lehet, hogy te vagy ügyes, küldöm hozzád Leventét! Ő még nem eszik egyedül, ez szerintem az én hibám, mert úgy bosszantott, mikor malackodott, hogy inkább megetettem. És mostmár elkényelmesedett a drága. :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szia Bálintanyu! Üdv itt :) Gratula Bálint babához :D
Saci is bealszik, büfire ébred.... nekem Mesinél azt javasolták, hogy csikizzem a talpát... részben bejött :roll:
Képcsökkentés: nem vagdosni kellene, hanem a pixelek számát csökkenteni. Milyen programot használsz?

Fejecske mérete: Lányok, nekem az utolsó UH adat alapján Saci feje volt a legkisebb, a valóságban meg a legnagyobb :roll:

Csöre
csöre74

Na, újra itt :)

Madaran: Persze, hogy emlékszem Rád. Nagyon örülök a babavárásodnak, és hogy ismét topikozol :) Az augusztus jó hónap, én is akkor születtem ;)

Csöre: akkor egyelőre nincs más ötletem az éjszakai büfiztetésre. A guppit megehette a többi hal is, nem? Mondjuk egy másik guppi. (Mondom ezt persze nulla hozzáértéssel, mivel soha nem voltak halaim... :roll: Szóval lehet nagy ökörséget írtam... :lol:)

Picuranyu: a két sziámi nem nyírta ki egymást? Azokat még az állatkereskedésekben is egyedül tárolják :shock:

gombócmakka: nem is kell óriásbébi, majd megnő kint ;) Nekem a dokim kérdezi szinte minden egyes uh alkalmával, hogy mekkora súllyal születtünk, mert elsőnek Milán buksiját méri, és az rendszerint egy héttel idősebb, mint a normál kora, aztán persze jön a kis tyúkmelle (törzskörfogat az kb. jó, vagy kisebb) és a korához képest rövidebb combija, ami egyértelműen Apától van. Na ezek alapján bármekkora lehet, mert itt már tényleg a genetika számít, rövid combbal is lehet majd 58 centis, és nagyobb buksival is lehet csak 3 kilós. A kobakja miatt kicsit aggódom mondjuk, mert az 36 hetesen volt 9 centis, remélem már nem akarja nagyon növeszteni, mert akkor kissé nehezebb lesz megszülni Drágámat :shock: :roll:

Gizella: családban a két évvel idősebb gyerkőc a tesó születése után visszaszokott a cicire, és hiába beszélt már teljesen jól nem volt hajlandó bilibe, csak pelusba végezni a dolgát, és utána be is jelentette, hogy tegyék tisztába :shock: Nagyon gyerek és azért szülő függő, hogy hogyan reagálnak a kistesóra. Igazából nálad is Bogi lesz a középső, ahogyan Csörének, és Batkatának is a 3. gyerkőc érkezése kicsit megkavarta a kisebbik nagytesó lelkivilágát. Nem lesz egyszerű menet az biztos.
Boginak nincsen olyan babája, ami hajaz egy újszülöttre? Akkor esetleg lehetne, hogy együtt babáztok, és nem ő játssza a babát, hanem ő az "anyuka".

Katuska: hihetetlen, hogy milyen jófej Máté, már el is képzelem, ahogy viszi a cumit a huginak, amikor sír, meg ilyenek. :D

Hanna, Bartika: Moffliról valami újabb infó?

Rita: én sem vagyok fészekrakásban... Jó lenne takarítani, mert szalad az egész lakás, de semmi ingerenciám nincsen rá. Mosok, mert már nagyon kell, de Apa besegített a cuccok elrakásában ;) Teregetni nem fogom hagyni, mert egyszer-kétszer hagytam, hát én csak :shock: ahogy a pólókat teljesen elcsúszva tette fel :roll:

Petne: nagyon kíváncsi vagyok a kórházi élményeidre, mert én is a Jánosban leszek, és a csecsemősöket nem dicsérik agyon :? Mi az, amit nem vittél, és kellett volna, vagy vittél, de felesleges volt akár a babának, akár számodra? Bocsi a hirtelen lerohanásért... :oops:

biga.csiga

Üdv küztünk Bálintanyu!

Képek kicsinyítése- jobb egérgomb, szerkesztés- aztán előjön a kép jó nagyban- bal sarokban fent rámész a képre- utána nyújtás-döntés- és ott leveszed legalább 50%-ra. Ha még mindíg nagy, akkor még veszel le belőle %-ban kb ennyi.

Petne, üdv otthon!!!

Képzeljétek, még mindíg nem kaptam meg a decemberi tápénzem. Novemberben betegszabin voltam még csak, akkor a cég simán utalta amikor a fizetésemet. Akik régebb óta vagytok táppénzen, mikor kapjátok a pénzt?

Olyan falánkság jött rám. Már túl vagyok egy joghurton, egy grapefruiton és még a mogyorókrémet is megcsócsáltam. Ja és egy marék mogyoró. :oops: Teljesen ki vagyok magamtól.

Kép
Kép
cs_erika

Erika: én is folyamatosan eszem...
táppénz: a tb malmai igen lassan őrölnek :roll:

Bigacsiga: Saci melle is mindig kisebb volt :D (hát, elég kis vékony is neki :D)
A guppi nem ragadozó... és a többi hal sem... ha megtaláltam, jelentkezem :wink: lehet, bebújt a növények levele közé, és ott múlt ki :?
Szopi: Mesi 1,5 éves volt, amikor Zaza született, simán visszaszokott a cicire... igaz, adtam neki szívesen... szerintem szándék kérdése.
Kisnagytesó: Zaza úgy tűnik, mintha egyáltalán nem foglalkozna a kistesóval... nem beszél róla, nem tutujgatja, de ő az első, aki meghallja, ha sír :roll:

Csöre
csöre74

bálintanyu: üdv itt és gratula Bálinthoz. :) Akkor megint nőtt a fiúk tábora. ;)

biga.csiga. :) Aznap nem. Másnap reggel meg mikor láttuk mi történt a guppikkal. ... Nos, repültek a háztól mind a ketten. :oops:

Megyek készülődni, lassan indulunk házidokihoz.
Remélem este már lesz hír moffliról. :)
Vendég

Bálintanyu üdv köztünk! :)

Hol szültél? Sajna én még nem tudok tanácsot adni szoptatás ügyben, de azt tudom, hogy anno én is ugyanezt csináltam anyuval, és nem is jutott velem sokra... :oops:

biga.csiga

Sziasztok!

Mindenkinek nagy-nagy gratula a csodás bébikhez!!!
A még otthon lévőknek meg kitartás lányok.......hamarosan eljön aminek el kell jönnie:-)))

Mi túl vagyunk az első itthoni éjszakán, nem volt nagy gáz....rosszabbra számítottam az első fiamból kiindulva.
Zétény nagyjából 3 óránként (plusz mínusz 20 perc )kaját követel, éjjel is és nappal is. Közte nagyrészt alszik, kisrészt ordít....dehát végülis ez a dolga.
A bébiőrünk érzékenységét belőttük a gyári javallat szerint.....ennek megfelelően amikor a kicsit ágyba tettük meg is szólalt minden második percben. Úgyhogy elővettük a leírást és bűvöltük a masinát éjfélig.......addigra persze felébredt a kicsi....szóval nem aludtuk magunkat hülyére hogy finom legyek.
De sebaj:-).

BÁlintanyu: az én fiam aki már 5napos :lol: is bealszik szopi közben. Én félidőben tisztába teszem........ez nem a legjobb taktika mert ugye már félig tele pocakkal nemolyan jó tornásztatni a gyereket.....de attól hogy a fenekét azzal a hideg popsitörlővel törölgetem felébred és folytatjuk tovább a szopit. Egyenlőre idáig jutottam én is, a rázogatás, arc cirógatás talpcsikizés és hasonló urban legend módszerek nem jöttek be! Próbáld tisztába tenni akkor amikor éppen bealudt a cicin szerintem neked is meg fog ébredni.....
Pont ma mondta egy ismerősöm hogy ő kivitte a gyereket a hálóból és a nappaliban hangos tévénél szoptatta és úgy tartotta ébren a gyereket (meg magát). Nekem ez egy kicsit HARD verzió hogy finom legyek.......ez a pelusozós sokkal gyengédebb és ezt lehet a hálószoba félhomályában ..........
Jobb ötletem nincsen de ha bárkinek van én is örömmel fogadom :lol: .

KépKép
peni

Csöre: :lol: Hát én sem voltam soha egy vastag kölök, szóval Milán a igencsak vegyes köretnek ígérkezik az eltérő méretek alapján :D
Na, ennyit a haltémáról is... :roll:
Akkor Zaza látványosan tüntet, de a jelek szerint titkon izgatja Saci ;)

Erika: Én is kajás vagyok, de már többször keveset kell ennem, mert nem bír el sokat a gyomrom (sav, meg egyebek), és azt vettem észre, hogy kajálás után Milán egyből helyet csinál magának, mert utána 10 percen belül irány a klotyó (nem hányni :oops:).

Picuranyu: nem is tudtam, hogy a sziámi harcos repülni is tud :roll: :lol: ;)

biga.csiga

Peni: Saci, ha bealszik, ágyút lehet mellette döngetni... szóval a tv tutira nem jönne be :wink:
Üdv itthon :D Örülök, hogy minden ok, és Zétény rendes gyerkőc :D
Bébiőr: néha én is túl érzékenyre állítom :roll: akkor mindent hallok: ha Zaza a szomszéd szobában csatakiált, ha elslattyog a mosdóba... szóval minden gyerekemet figyeli :wink:

Csöre
csöre74

SZia Bálintanyu!

Én is mindig mást csináltam ha elaludt Máté szopi közben. Cirógattam, csipkodtam finoman stb stb....de egy idő után úgyis ott szoptattam ahol ért a nap úgyhogy szólt a tv, beszélgettünk stb így Ő is ébren maradt. A gond majd kicsit nagyobb korában lesz amikor meg minden eltereli a figyelmét és feszt forgatja a fejét, hogy mi történik.

Enikő! Máté is szokott úgy enni, mint a malacok, a levest kézzel, meg két villával két kanállal vagy úgy hogy pakolja a villára, kanálra akaját és két kézzel tornázza be. De másként nem tanulja meg csak ha ráhagyom. A ruhát ki lehet mosni, kaja után meg gyorsan felsöprök, hipp hopp feltörlök és kész is. Muszáj hagyni nekik önállóságot!

Biga.Csiga! pont attól félek, hogy túlbuzgó lesz a tesójával kapcsolatban is. A babájának állandóan tömi a cumit a szájába....

Na elkészültem a pulykanyak prökölttel, az oldalas meg a rakott zöldbab sül a sütőben, meg gyorsan csinálok egy kis túrógombócot mert megsavanyodik a túró....és két napig a konyha tájékára sem megyek. Max a mikróig:)
katuska79

Biga.Csiga! Milán csak ügyel az emésztésedre:)
katuska79

Katuska, Enikő: a 6-8 évesek sem esznek késsel, villával ám :wink: láttam én olyan 8 évest, aki félretartott fejjel, kézzel eszi a spagettit :wink: csak mert pont úgy esik jól nekije :D

Csöre
csöre74

Katuska: :lol: Nem hiába dicséri mindig a nődoki is, hogy mintagyerek :D Remélem a szülésnél is az lesz, és segít anyájának ;)

Peni: Ez a tisztába tétel jó ötlet, ha Milán ilyen lesz már van egy módszerem, köszi :D

biga.csiga

Üdv Bálintanyu és gratula így utólag is!

Táppénz: az októberi táppénzem november 26-án jött meg, a novemberi január 6-án. Szerintem iszonyú lassúak.

Megoldottam a pizza problémát: a brassóira oregánós ketchupot raktam. :) Szerintem oregánó hiányom volt :shock:

És csináltam egy karalábélevest. most meg el tudnék aludni....
Tiszta hülye vagyok ma...

Kép
gombócmakka

Csöre: Én ismerek olyan felnőttet is, na nem spagettivel, hanem egyéb húsival, sültkrumplival stb... :lol:

biga.csiga

Annyit írtatok a pizzáról, hogy az lesz a vacsink :roll: Na nem sütögetünk, Apa elugrik a Don Pepébe :oops: :D
Gombócmakka brassóit is tudnék enni :roll: Igazából mindegy, csak valami hús legyen, és hagyma 8)

biga.csiga

Biga.csiga:
A brassóit még anyós csinálta, és el is fogyott, így küldeni még fénypostával se tudok.

A pelenkákról:
Az egyik vélemény:
"Ha kétrészes pelus mellett döntesz javasolnám az Imse Vimse külsőket a BM-ek helyett. A BM-ek jóval durvábbak szvsz.

Ha egyrészes All in One típus mellett döntesz, akkor a pop in jó választás lehet, és olcsóbb, mint a Bumgenius. Már van nekünk is pár darab és nagyon jók. És nem utolsósorban jó újszülöttkortól egészen szobatisztaságig, így már árban is komoly konkurrenciája a BM-nek.
"

A másik vélemény pedig a thristies (? ha jól írom) külsőket javasolta, és azt írta, hogy a popolino belsők is nagyon jók.

Én most ott tartok, hogy valószínű bambinomio-val kezdek, de az S-el, és nem az újszülött csomaggal, hiszem mire leesik a köldökcsonk lassan S-es lesz a kislány. (Gondolom én). És majd kiegészítem ezzel, azzal. De azért még szorgosan olvasgatok, hátha megvilágosodom.

Kép
gombócmakka

Na megyek, csak benéztem, gyorsan összerántom kicsit a konyhát.
Ha gyors leszek, még visszanézek:)

Kép
gombócmakka

Csöre ez komoly? Máté nagyon régóta szépen eszik villával....általában csak azzal hajlandó enni. Kis desszertvillát szoktam neki adni.
a kést is szívesen kipróbálná de arra még bőven ráérünk. Most csak a gyurmát darabolja a gyurmakéssel.

Nekem is az oregánó hiányzik! Szerintem az tetszik a pizzán meg a hamburgerben is!

Én sem kaptam decemberi táppénzt pedig nekem a munkahely fizeti. Csak a betegszabit számolták el...kőkemény 15 ezer forintot...

Na ma délután is elvittek két sílécet meg egy bakancsot:) úgy veszem észre itt a tél:)
katuska79

Gombócmakka! nálunk egybe van a nappali meg a konyha...egy kéznyújtásnyira van tőlem a tűzhely mert a onyha részbe települt a számítógép:) csak lépek egyet és megkavarom a kaját:)
katuska79

én mára kikapcsolom magam.

Legyetek jók. Reggel vajon lesz babahír? :D

Kép
Kép
cs_erika

A pizza "megfertőzött" mindannyiunkat. Szalámis-gombásat sütöttem. Legalább az idő is telt, míg tésztát gyúrtam.
Nekem a legnehezebb ez a "nincs kihez szóljak egész nap". Még jó, hogy vagytok ti, így nem érzem olyan magányosnak magam.

Peni: üdv újra itthon.

Megyek, mert végre itthon az "embör". Adok neki enni.

krisz78

Esti bekukk..

Azt hiszem elkapott a szülés utáni depresszió. Ez a harmadik este ami sírásba fullad.
kisbogacs

Hoztam a képeket, szüléstörténet talán holnap lesz :)
Kissé el vagyok méh úszva, de minden megszült kismaminak gratulálok!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231949956.6804.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231949999.9662.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231950051.1943.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: nagyon édes Bence és Anna is :) mekkora dugója van Bencének :D

Katuska: nem azt mondtam, hogy nem képes, hanem, hogy nem használja ki a képességét :wink: tudnak enni késsel, villával, de ha módjukban áll, bizony disznólkodnak :?

Kriszti: :( fel a fejjel :) gyere, olvass sokat, jobb kedved lesz :wink:

Bigacsiga: na igen... előfordul felnőttekkel is :wink: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Krisz, képzeld a férjem is gondolt pizzára, hiába no működik a telepátia:), mert ő tuti, hogy nem a babanetet olvasgatta a munkahelyén.
De megetettem karalábélevessel, most meg elaludt a kanapén. Szegény embör :)

Kisbogács! Egy kis sírás tuti jót tesz! Gyere és mesélj!

Kép
gombócmakka

Mágnes, nagyon szép gyerkőcök!

A beszámolót pedig várjuk!

Kép
gombócmakka

Gombócmakka: és miben nyilvánult meg? vitt pizzát? :)

Csöre
csöre74

Mágnes: gyönyörűséges kisfiú! És milyen édes, ahogy a kislányod szeretgeti. Nagyon szép gyerekek! Büszke lehetsz rájuk!

krisz78

Na, vagyok én is. Csak megfőztem, kimostam, kitakarítottam. naaa

Bálintanyu! Üdv itt! Írj bőven. :)

Mágnes! Zabálnivaló Bence!

Laca röhögi a pizzát. :) Én tegnap azt vacsoráztam, ma azt reggeliztem és ebédeltem. :oops: Van valami a levegőben.
Nektek mandarin hiányotok nincs Csajok???? :oops:

Kép
hanna30

Csöre! jaaaa az más....én még most is képes vagyok malac módra enni :) Tényleg nektek nem morzsás állandóan a pocakotok?

Hanna! tegnap megettem majd egy kilónyi mandarint. De inkább ne emlegessük....bármikor képes vagyok rá:)

Mágnes! csodaszépek a gyerekek! Tényleg miylen nagy dugója van Bencének:)

Gombócmakka! szegény emböröd :lol: :lol:

Erika! jó pihenést!

Mi is jól bekajáltunk, megettük majdnem az összes pörköltet meg még nyomtunk rá egy kis túrógombócot. Apa szegény meg még mindig az autót szereli....el van csúszva a vezérlés, nem kap rendesen üzemanyagot, hidegben nem indul csak behúzásra....de ez így csúszós útban nagyon frankón kivitelezhető.
katuska79

Köszi a szopizós-bealvós tippeket, remélem beválik valamelyik.

Mágnes, édesek a gyerekek :D

A Szt. Imrében szültem, igaz nem a hotelszobaként berendezett alternatív szülőszobában, hanem egy simában, de így is nagyon meg voltam mindennel elégedve. A dokim, aki egyébként nem egy bőbeszédű ember, tündéri volt, minden elmondott, mit miért csinálunk, mikor lesz meg a baba, stb. Szóval már másnap azt mondtam, jöhet a kistesó :P Persze azért várunk még egy kicsit, mert most el se tudom képzelni, hogy bírnám, ha egy újszülött mellett még egy 1-2 évesről is gondoskodnom kellene.

És egy kép még 2 naposan a kórházban:

Kép Bálintka 2 naposan

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Mágnes: nagyon édesek a gyerkőcök!!! Elolvadtam az utolsó képtől!

Na! Én eddig még csak éhes sem voltam, most meg úgy, de úgy ennék pizzát!

Kép
jandrea

Bálintanyu: üdv közöttünk!!! Nagyon-nagyon édes a kis Bálint baba.

Kép
jandrea

Katuska! Éljen a mandarin. :)
Az autót sajnálom. :(

Bálintanyu! Édes nagyon Bálint!

Anyukák! Jöhetnek képek!

Vicky! Nagyon eltüntél.

Kép
hanna30

Annyit beszéltetek itt a pizzáról, hogy hétvégén tuti megcsinálom. :) Lusta vagyok elsétálni sonkáért, pedig azzal az igazi. ;)
És igen, mandarin hiányom van! Az is elfogyott. :cry:
Vendég

Picuranyu! :)
A mandarin csak Rennie-vel jó ám. :)

Kép
hanna30

Mágnes! Nagyon szép formás Beni baba! És Anna milyen édes! Hogy fogadta Anna a kisöcsit? Nálatok hogy alakulnak a nappalok, éjszakák 2 gyerekkel? Ébresztik egymást?
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam az SMS-re (pedig minden nap akartam)!
Ezúton kívánok nektek nagyon sok boldogságot és sok-sok tejecskét (hogy ne kelljen pótolni)!

Csöre! Neked is ettek egyedül már 2 évesen a gyerekek?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bálintanyú! Bálint baba is gyönyörű!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X