Na itt vagyok csajok... lehet valami elkezdődött, mert nem tudok aludni a mensis görcsöktől. Tutti a dugó volt, mert már a mostani pisinél nem volt semmi véres...
Krisz! Én is szedem a Caullofillyum-ot, de a szülésznőm szerint CH5-nél gyengébbet nem érdemes, a 30-as az jóval kevesebb!!
Mivel tegnap én sem tudtam eldönteni, hogy mi csorog (olyan volt, mintha nem éreztem volna, hogy pisilek), beugrottam az éppen ügyeletes szülésznőmhöz, hgy nézze meg. Megnyomogatta felül, mikozben vizsgált, ha ott fenn lukadt volna ki, de csont száraz volt. És akkor magarázta el (mert nekem is ez volt a parám, mi van csak ha szivárog és a baba feje miatt nem folyik jobban), hgy a szivárgás is pont elég ahhoz, hgy egy bugyit eláztasson. Én komolyan nem emlékszem Pötyivel mennyi víz folyt el, de nem egyszerre az összes, azt tudom.

Így megnyugodtam.
Szóval Krisz, ha szivárog, azt észre fogod venni!
Gombócmakka, én az egy hét alatt a 3. féle fájást produkálom. Annyira elegem van ebből a bizonytalanságból, hogy akkor most ez az, vagy nem az???
- Van az összehúzódással, pocakkeményedéses fájás (ezek rövidek)
- Derékfájásból átsugárzó alhasi fájás (ezek akár 5-10 percig is sajognak, általában forró vízre elmúltak)
- és a mostani állandó jellegű mensis fájás
Na most én már szültem, de mivel nem voltak fájásaim egészen a 4 ujjnyiig, amikor is bekötötték az oxitocynt és jöttek rögtön a 2 percesek (na az már olyan igazán mindent elöntő fájás volt, amikor csak légzéstechnikával tudtam létezni), halvány fogalmam sincs hogy kezdődhet egy otthoni vajúdás...
Andi, kijavítottam.

Isten éltessen sokáig!!! Ma van Csonka Bandi szülinapja is,most láttam a reggeliben!!!
Vicky, szerintem egy 3 hetes baba még nem tud hisztizni. Én még most is azt hiszem néha, hogy a lányom hisztiből, szórakozásból nem alszik éjjel és utólag mindig kiderült, hogy volt valami baja (foga, nem szelelt az orra, fájt a hasa). Egy 3 hetesnek főleg a hasa fájhat. Nem tudod még elkapatni, nyugodtan vedd magadra (nálunk az segített legtöbbször, hgy a hasamra tettem, kinyúlt mint egy kisbéka, és aludt...)
MOndjuk most utána olvastam a hozzászólásodnak: az a kérdés mikor sírt? Éjjel, etetés után, vagy amikor le akartad tenni aludni este, fürcsi és szopi után? Ha az utóbbi, akkor bizony hiszti. Nálunk két hetesen kezdte, hogy nem aludt el magától. Hiába ráztuk a seggét, azt vettük észre, hogy még éjfélkor is fel-alá járkálunk vele...
Na ekkor kaptam egy könyvet (Aludj jól gyermekem) és 5 nap alatt megtanítottam elaludni... Azóta is ha letesszük elalszik magától, nálunk soha nem volt olyan, hogy még 9 után kukorékolt volna. Szegény Katuska, nem is értem, Te hogy bírod!!!
Kitartás csajok! DE láttátok ma milyen szépen süt a nap???????
Barti