Sziasztok!
Mozgalmas napom volt, de nagyon boldog vagyok, összejött minden amit terveztem, és rájöttem, hogy én már igencsak az aktív második trimeszterben vagyok benne.
Voltam afp-n, csak ketten voltam előttem. Utána az időpontkérés is sikerült a 18 heti uhra, majd láttam, hogy az ekg-n nincs senki, így azt is megejtettem.
Aztán vettem egy torna nacit (köszi klarka, asszem te írtad a reserved boltot) nekem is ugyanaz lett, mert lila és rózsaszín a felső pót része. És mint kiderült, mert megkérdeztem, ez nem kismamanadrág, hanem azért ér fel magasabbra, mert aerobic gatya és hogy hasból is jobban izzadjanak a nők torna közben.
Utána irány a varrónő, akit már reggel lebeszéltem telefonon (húha, már nem emlékszem ki ajánlotta tegnap...) Vettem egy farmert 3800-ért, meg egy fekete szövetgatyát 2000-ért és még varr nekem ugyanolyat, mint a fekete barnában. Én is mindenkinek tudom ajánlani, mert állítható nadrágokat árul csak, divatosakat, csípőnadrágok és onnantól jön a kismamarész, és még alulra övet is lehet rakni bele, mert úgy van kialakítva, hogy hátul rendesen fut, elől meg poci alatt. A néni meg nagyon kedves, szimpatikus, és amint látjátok nagyon olcsó is. Nem türelmetlenkedik, segítőkész, és megkérdeztem, nagy választéka van nyári ruhákból is majd ha arra kerül a sor, csak az még nincs előszedve neki.
Utána meg még jött a könyvesbolt, aholis megvettem A bába válaszol c. könyvet.
És nem utolsó sorban most megint érzem azt a furi mocorgást a hasamban. Remélem tényleg a babi az!
Pagika!
Nagyon jó, hogy már tudsz örülni, és szupi, hogy lett új dokid, most már akkor jó kezekben vagytok!
Nansy!
Igen, igen, kérünk képeket!
Gumilány!
Hát tényleg elég biztosra akar menni a dokid, nekem csak megemlítette, hogy ha fáj akkor szedhetek, de én nem tartottam fontosnak.
Gabi1!
Én a meleg vízbe, vagy langyosba, amiben sok idegen ember is megfordul inkább a bacik miatt nem merek bemenni. Állítólag abban jobban terjed mindenféle, mint a hidegben.
007!
Esküvői ruhát láthatod az iwiwen, már meg is nézted nem?

Mint ahogy már mindenki megnézheti!

A nyuszikás fűnyírós viccet meg el nem mesélem, mert annyira szakállas, hogy nem hiszem el, hogy nem ismered!
Lola!
Nem mondod, hogy neked azóta is minden hónapban megjön?

Hallottam már ilyenről, de te nem parázol minden egyes alkalommal?
Boo!
Azért én megbeszélném a dokival ezt a vérzés dolgot, bajod nem lehet belőle.
Krissy!
Szerintem nyugodtan lehet hason aludni. Eddig is így hallottam, de képzeld, most olvasom ebben a könyvben, hogy a keresztcsont fájdalom is normális a várandósság alatt, én meg eddig azt hittem, hogy a derekam fáj, közbe meg nem. Állítólag hátrébb lehet a méhem, és írja, hogy jó rá a hastánc

, meg az is, ha hason alszom, csak egy henger alakú párnát kell a has aljához tenni, hogy kíméljük a porckorongokat. Szóval ezek szerint lehet hason aludni, csak ügyeskedni kell.