sziasztok!
bocsánat, hogy így eltűntem, de magába szippantottak a hétköznapok
úgy érzem, hetek óta folyamatosan készülök a baba érkezésére, de sosem érek már a végére
először is isten éltesse a szülinaposokat!
Na éss persze NAGY GRATULA ANDINAK!
gyönyörű kismanó, és szerintem sem látszik rajta, hogy korábban jött. a lányom is pont ekkora volt, pedig ő időre született.
stelly nekem van kutyám, de én nem vettem észre rajta, hogy megváltozott volna a hozzám való viszonya (vagyis inkább úgy mondom, hogy nagyon fiatal még, és néha vannak kamaszos hülységei, de ezek szerintem függetlenek az én állapotomtól). igaz én nem is nagyon dédelgettem eddig sem, és vagyok a főnök, a falkavezér, feltétlen szófogadást várok el tőle. a család többi tagja babusgatja helyettem is
nilabali ez a borotválós sztori nagyon tetszett!

én is vizuális típus vagyok, hát gurultam a nevetéstől
bjuti én is a nullás géppel vágom rövidre, a fenti részeken meg kozmetikus gyantázza. mivel fémallergiám van, nálam a borotválás szóba sem jöhet, mert úgy nézek ki utána, mint akit megnyúztak.
gjéti nagyon sajnálom a kutyusaidat. elképesztő emberek vannak
zsu szerintem a férjed nem fogja megbánni, ha bent marad veled végig. tuti, hogy olyat nem fog látni, amit nem szeretne, de olyan pillanatoknak lesz részese, amit egész életében sajnálhatna, ha kimarad
takarítás: hát én egy egyszerű húzással ezt megoldottam, van egy takarítónőm, aki jön heti egyszer. Persze a napi dolgokat így is meg kell csinálni, de azért a fürdőket ő takarítja, port töröl, pókhálóz, stb, ezeket elég egy héten egyszer.
és pl az ilyen sikálós dolgokat is rábízom, hogy a kiságyat, hol a kádat, hol a babakocsit sikálja ki nekem. Aranyba kéne foglalni, nagy terhet vesz le a vállamról ezzel.
Már akkor is megvolt, mikor még terhes sem voltam, gyerekek oviban, én meg itthon. de a férjem ragaszkodott hozzá, mert szerinte ő nem háztartási alkalmazottnak vett el engem, szerencsére ő azt gondolja, hogy az ő feleségének egyszerűen alapvető emberi joga a takarítónő
Apa nálunk egyébként mindent csinál a házimunkából (egyedül a mosást nem, de azt én nem vagyok hajlandó átengedni), sokszor teljesen magától, ha pl hazajön, és a konyha romokban, mert vacak napom volt, akkor minden rossz szó, és nyűglődés nélkül megcsinálja, teljesen hibátlanul. Pelenkázik is, és kel a gyerekekhez éjjel, ha szükség van rá. szóval istenlába egy pasi
zsu én nem vidéken szültem, de én is kaptam az első gyerek születése után homokzsákot.
köntös: én is a vékonyat raktam el
ellenanyag. akkor van csak gáz, ha az anya VÉRCSOPORTJA negatív. szóval elif nálad tuti nem lesz baj. én negatív vagyok, mindkét terhességem alatt negatív volt az ellenanyagom, de mivel mindkét gyerekem pozitív lett, megkaptam az anti-D szurit.
szerencsére most is negatív volt az ellenanyagom. POZITÍV VÉRCSOPORTÚ ANYUKÁK NE PARÁZZANAK, őket ez a problémakör nem érinti! az ő esetükben simán rutinból nézik csak az ellenanyagot.
zsancy drukkolok a párodnak, hogy mégis minden rendben legyen a cukrával, és csak múló probléma legyen!
zsu a Te férjednek is jobbulást kívánok! Nem csodálom, hogy kivagy, nem hiányzik ilyenkor az ember lányának egy plussz aggódás...
verus 
hú, ez rémesen hangzik, hogy megkínoztak

kívánom, hogy mihamarabb túllegyél ezen a szörnyűségen! a súlyod miatt ne aggódj, a bébi tuti nem sínyli meg!