Sziasztok csajok!
Csak gyorsan jelentek, h ismét volt pár nap kórház, persze összesen 1 vizsgálatot végeztek, de az legalább eredményt hozott.
H kilégzési tesztünk volt, és kétszeresen is kiderült mi a bajunk.
Mivel már a teszt elején is volt Hidrogén a leheletében vékonybél kontaminációs syndroma a betegség. Életemben sem hallottam róla, most már profi vagyok, és persze laktóz érzékeny is lett a szentem.
No, a doki az elsőről semmit nem mondott, csak h szedjünk rágótablettát, oszt kész. Persze minden étkezés előtt oldok neki fel babavízben, mivel karamellás, legalább szívesen eszi.
De persze a vékonybelesre semmit nem adott, mivel a gyomortartalomban nem tudtak semmit kitenyészteni. De kérdem én, ha a gyomorban nincs semmi, attól még lehet a belében sok sok baci,nem? Én sem élnék a gyomorsavban szívesen a bacik helyében.
És a záróba beleírta h ez a betegség igazolódott, de nekünk nem is szólt róla!!!
Pedig antibiotikum kell, magától ez nem múlik el.
És ettől feszítget, mert éles hasi fájdalommal jár, bélgázzal, bűzös széklettel, fáradékonysággal, hányással, böfögéssel...
Szóval mindennel, amit Nonoka produkált az elmúlt hónapokban!!!
Alvásra közölte, h ha aluszékony lenne aludna a kórházban is. Ja, első nap abban a nyüzsiben nem aludt, csak olyan fáradt volt, h ezerrel járt keze lába az egész napos túlpörgéstől. Másnap meg már állandóan aludt. 2x jött be a doki a szobába mindkétszer aludt a gyerek, míg fel nem ébresztette a hangos beszéddel, de ez a gyerek nem alszik.
Meg h nincs is súlyállása, meg ne is haragudjunk de ez a gyerek borzasztóan kövér.Most 72 cm és 9210 gramm, dec. elején 9070 gramm volt!!!
Ja, és mivel fájt a hasa csak 80-at evett, 2 óra múlva éhes volt, ordított, vazze, rámszólt a nővér h nem etethetem meg, mert nem ehet a doki parancsa alapján 3 óránként sűrűbben, mert ha 80 at evett, akkor majd 3 óra múlva 200at eszik. Azt hittem felrúgok valakit!
Szóval a tűzoltó utcai klinikát messziről kerüljétek, legalábbis a gasztrót és neurológiát!
Természetesen a labor megint szar lett, de gondolom ha az emberben 2 hónapja fertőzés van, enyhén leromlik az állapota.
Szóval hétfőn irány az itteni gyerekdoki és feliratok vele antibiotikumot, mert a lactase tablettától nem tűnnek el a bacik a beléből!!!
Büdö vén k...va osztályvezető főorvos asszony...iszonyat tombol bennem az indulat, nem is tudom h tudnék visszavágni.
Ja, és amikor bementünk hétfőn közölte h a H tesztet már decemberben megcsináltuk, nem? Mondom miről beszél????
No, röviden ennyi, megint elment egy hét, és a gyerek még mindig szenved.
Van olyan nap h 700at eszik meg összesen. És alszik mint egy mormota, és ezért marad el a fejlődésben, mert beteg, fájdalma van és a kedve is sz@r, érthető okokból. És remélem nem lesz maradandó károsodása, mert a bacik melléktermékként tejsavat termelnek, gondolom azért magasabb a vérében a laktát.
Ja, és a laborra is azt mondta h teljesen normális, meg sem akarta mutatni, úgy szóltam rá h adja ide, és megint ott voltak benne a 3 csillagos eltérések!
Már aludni sem tudok mert ezen agyalok állandóan.