A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok,

becenév...Hú Reni, te aztán totál úgy írtad ahogy én is gondolom. Rühellem a kicsinyítő képzőket, Orsika...jaj, futkos a hátamon a hideg.
Veronikának a Roni szerintem jó becenév.

Reni, na ez jó hír, úgy lálom örölsz neki, hgy Iván már kezd lemondani a ciciről. Úgyis kell a kistesónak pár hónap múlva. :)

Dorottyának nagyon boldog szülinapot!!

Emese, képek. :lol: ari a kis orrtúró!

biribon, képek nagyon tetszenek, édes kiscsaj ez a Luca.

most csak ennyire futotta mert gyerek nagyon anyás, most hogy 2 napig nem látott...de élvezem is, emrt annyira hiányzott.

szép estét
snooopy

Hi!

Veronikusz!
Roni becézés tényleg van! A Juga Veronikát is Roninak becézik (BK-ból a Kata)
Szóval szerinted Mirci én Martin apa? Megoszlanak a vélemények erősen.

Memme!
Ez a két csaj eszméletlen! :lol: :lol: Privit nem felejtettem el!

Tea: azt én is szeretem. Én a milfordokat csípem, de szeretek mindig újat kipróbálni. :lol: :lol:

Autósülés:
nekünk maxi cosi priori van. Jó kényelmes, a törés tesztről nem tudok nyilatkozni, szerencsére…

Kriszta!
Van kép az első alma evésről? Nekem van Martinról, ő is vágott egy fejet. Hogyhogy elkezdted? Már csak, hogy írtad, hogy megvárod a 6hót.

Enikém!
Pocak gyönyörűséges!

Aproo!
Szegény Levid! Mikor Martin most már Myrtill is beteg, komolyan, mintha kést forgatnának a szívemben…

Reni!
Hát nálunk is kb így zajlott a cici dolog. Én mondjuk összeszorított fogakkal szoptattam, mert nagyooon fájt, de ő is először a reggelit, délit hagyta el, az esti meg az éjszakai már nehezebb dió volt, kellett egy kis segítség hozzá. Én nagyon nehezen éltem meg lelkileg, lelkifurim volt meg minden…

Dorottyának boldogságos szülinapot! Szép kislány! Ő mit kapott?

Biribon!
Szia! Én is kiváncsi! Gyönyörű Luca baba!

Tünde!
Köszönöm a tapasztalatokat! Igazából Mirci 3hetes korában kiharcoltam neki egy babakocsit, jó, de ez álmaim babakocsija, mózes, hordozó, esernyőre csukható, vízszintesig dönthető a sportrész, kaptam hozzá táskát meg minden, bár ez a 4. babakocsink, de a felét anyu fizette így könnyebb volt és használtan vettük a bolti ár feléért. És már május óta vadásztam ezt és isteni jelnek véltem, hogy pont akkor találok rá véletlenül amikor nem is keresem. Na jó nem teljesen véletlenül… :lol: :roll:

Tencikém!
A színeink miatt mondod az olaszt? Képzeld mikor összejöttünk a férjemmel állandóan testvéreknek néztek minket…

MSE!
Király a kép! És a komment! Jót rötyögtem rajta! :lol: :lol:

Adri!
Most lehet, hogy hülye vagyok, de nem később lesz Matyi szülinapja? Egyébként a kádban pózolós kép királyhoz méltó! Bájós gyerköc!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Itt még... :wink: Bár vacak hangulatban, de még mindig tart a nemszülős érzés.

Zsó, Levi egy kicsit jobban? Megyek, résztveszek a harcban... úgyis rettentő ingerült hangulatban vagyok. A távirányítót sikeresen földhöz vágtam. Szóval, ha ennyin múlik, akkor szülhetek is, nem? A szokásos dolgokon felül egy wellsoft plédet vettem Jankának. :)

Dorottyának és Marcinak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Veronikusz, örülök, hogy Szofi jobban. :roll:

Memme, dejó, hogy jól sikerült a napotok.
vbea

Veronikusz
Örülök, hogy Szofi javulóban! Hát, a szopi azért nem teljesen úgy, ahogy elképzeltem, de...ez is jó, hamár így alakult :? Én a tandemről álmodoztam....

AprooZsó
Háááát, ez nekem nagyon nem nyert...Bocs, olyan brazil szappanoperás 8) De hosszabb is lett így, szal semmi értelme. Nekem legalábbis....Nameg kire mi illik...Úgy gondolom, hogy egy rövid nevet minek becézni :wink: Persze én sem mindig Ivánnak hívom....mókusmaszat, nyusziegér, cicavirág...mikor mi jut eszembe :lol: De ez más, így az oviban, suliban, melóhelyen senki nem fogja hívni...majd egyszer a hálóban a csajok :lol:

Orsi
-ka,-ke, ezekben az a legbosszantóbb, mikor valaki még mézes-mázosan is mondja :? Bááááááááá
Jobban örültem volna, ha nincs ez a rossz érzés és mehetett volna a tandem szopi :roll:

Steffi
Mi két évesen hagytuk el az éjszakait. Két nap alatt. Az első éjszaka macerás volt. Pici sírás, de egész éjjel magyaráztam :roll:

Nálunk pont a délutáni cici volt a központi. Reggel meg este már csak fél perces cummogás volt.
Martin azért kisebb volt, mint Iván! Még most is az :lol: Szóval tök megértem! Akkor még én is lelkifuris lettem volna. Nálam 2 éves korig tartott az igényszerinti szopi. Onnantól éreztem, hogy kell a korlátozás. Reggel-délben-este-éjjel.Ezek között nincs. Aztán másfél hónap múlva jött az éjszaka és maradt a három...

Tigrincs
Múlt héten én is felfedeztem az első őszhajszálat :? De én itthon festek, mindig. Ez is gyorsabb, mint a fodrász :lol: Nem csípem ezeken a helyeken a légkört valahogy...

MARCINAKÉSDOROTTYÁNAKBOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni nem idegeskedik!!!! Eni nyugiban van!!! Eni nagyon örül a 13-as számnak!!!! :lol: :wink: 8)
És nem törjük össze a távirányítót, mert az a Kölykök :lol: dolga!!!! 8)
Eninek :lol: kérdés tőlem! Amikor fájásocskákat érzel, az milyen???? Olyan, mintha "szúrna" lent az alhasi tájékon??? :oops:
De lécci ne mondd azt, hogy olyan, mint amikor menzeszelsz, mert azt nem toom milyen! :oops:

Adri!

Boldogságos szülinapot Marcinak!!!
De miért nem azt írja ki a vonalzója, hogy 8 éves és hogy boldog születésnapot? :roll: (mint Dorottyánál)
De biztos én értek félre valamit!! :oops:

Emse!

Flórka egy Tündér!!! Apukám most mondaná a kép láttán, hogy- Kislányom, mintha téged látnálak ennyi idős korodban, mikor még bányásznak készültél!- :lol: :lol: Én is kinőttem.....Ő is kifogja! :lol:

Na menek egy kicsit pihizni! :wink: Most nyugalom lakozik "bennem"!!!! :wink: :lol: 8) Nem is értem ezt......biztos csak álmodom!!! :shock: :shock:

Szép álmokat Kedveseim! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Csak egy gyorsat. Van dokim. Új! V-vel kezdődik a vezetékneve, és G-vel a keresztneve.
Kitaláljátok? ;)
linocs

Steffi
Marcinak lesz hétfőn, de ma tartottuk a barátos bulit. A tavalyi 15 fős fiúbuli után nem mertem az idén is bevállalni az itthonit. Szétszedték a házat tavaly. :D

Tigrincs
Azért mutatja, mert 19-én lesz, jól megkavartam, mi? :lol: :lol: :lol:
A szavazásnak meg nem számoltam utána, csak gondoltam javítok a fiúk szavazati arányán. :lol:

Biribon
Lucababa csodaszép. Gratulálok hozzá mégegyszer! :D :D :D

Paklincs
Jó, hogy el tudtad kapni a kellő pillanatot! :lol: :lol: :lol: Flórka még így is tetszik! :D

Linocs
Én kitaláltam!

szopihoz:
Most nem jegyzeteltem( meg még nem is olvastam mindent el), de valaki kértdezte. Pati nem magától hagyta abba, egy kis szülői szigor kellett, meg a szégyenérzetem. Három évesen kezdte az ovi, még szept-okt-ben szopizott, aztán a déli öltözésnél rákezdett: Anya, ugye otthon kapok cicit! Hát tanulmányt lehetett volna arról írni, hogy hogyan néztek ránk. Kicsit szégyelltem ám. Otthon megbeszéltük, hogy ő már nagylány, nem kell neki, és egyszerre hagyták abba Marcival. Marcit még hagytam volna, de nem akartam túl nagy lelki gondot okozni Patinak azért, hogy a tesónak lehet, neki meg nem.

Szonibaba
Gratulálok a 3. vonalzóhoz!

Memme
Rosszullét hesssssssssss!

Veronikusz
Jobbulást Szofinak! Remélem csak tényleg a köhögés miatt hányt! :cry:

Most megyek, mert én nem bírom az éjszakázást, mint egyes vasalócsapattagok. :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Linocs!
Nagy nehezen rájöttem :lol: :lol: Lassan már VG lesz a cyber csapta hivatalos nőgyógyász-szülésze :lol:

Na léptem, jócakát! Tenci nem jelentkezett!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Reni!
Most egy kicsit megnyugodtam, hogy az éjszakai nektek is magyarázós volt! Nekünk is. De megértette. Ja le tudlak képzelni bakancsban meg beszárított hajjal! :lol: Én is tavaly 4ből 3x elégedetlen voltam a hajammal, mikor eljöttem a fodrásztól, pedig ő azt csinálta, amit kértem, csak nekem nem tetszett. Meg le is vágattam 2x rövidre és utána megbántam. De most növesztem! :D

Na tényleg léptem, uncsi egyedül.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!!!

Linocs :wink: Ezt a döntésedet az életben nem fogod megbánni. Talán hirtelen kijelentés, de én biztos vagyok benne.

Tigrincs, pedig olyan. :D :D Te sose görcsöltél mensi közben? Basszus, cseréljünk... Nálam a jóslók is ugyanolyanok, mint az igaziak, talán ezért maradt észrevétlen Benedekkel a 15 perces rész. Mert akkor már hetek óta. Nyilall, alhas egyértelműen fáj, sugárzik a combba, és a derekamba. VISZONT! Nem beton a hasam, Rita is mondta, hogy az igaziaknál majd kőkemény lesz. Most nem foglalkozom szüléssel. Tényleg nem. Annyira "számítottam" rá az elmúlt napokban, hogy most már utánam a vízözön, vagy mi... úgysem marad ott Janka. :roll: Ja, férj nem lesz a közelben kedden, úgyhogy... jaj.

Steffi, egyedül voltál este? :(

Reni (vagy Renáta)... érdekeseket írtál. Én kijelentettem két évvel ezelőtt, hogy Benedek az Ben, esetleg Beni. Az is volt kezdetben. (Egy Benről kapta a nevét.) Látod, valahogy kialakult a Benci is, ha vki ezt mondja nekem kezdetben... :lol: A haj, hm, kezdetben én is mindig így jártam. Azóta, bármily röhejes, képpel megyek fodrászhoz, hiába mosolyognak össze a hátam mögött. A színét egyedül nem tudnám megoldani, bár épp az nem szokott soha összejönni a fodrásznak. :shock: Ja, egyszer volt életemben tökéletes a hajam. Esküvő. :D
vbea

Eni :lol: :lol: jól van, megvagy. Janka bébinek meg érik még a tüdeje egy kicsit. Abban reménykedsz, hogy ez is olyan, mint lyánykorodban a rendesszépgazdagcsaktégedimád pasi??? Akkor jön, amikor nem is gondolsz rá??! :lol: :lol: :lol: úúúúgy legyen.

Linocs :lol: :lol: 8)

Emese kár, hogy Flórka ezen tudományát nem mutatta be. Pedig hogy szeretném ha Kristóf is… :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd jövök,

Kép
vkbrigi

Janka!, vízöntő akarsz lenni igaz? :wink: :)

Kép

Kép

Kép
memme

Linocs, örülök én is a döntésednek. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Eni
megvagy :lol:

többi pocis???

Emese
Balunak is volt ilyen korszaka!!Milyen szép is ez a Kaiser kellős közepén :lol: :oops: :oops: ...... :lol:

Brigi-VK
mizu? :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Brigiiiiiiii!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan pasi soha nem jött... :roll:

Memme, szerdától vízöntő, drukkdrukk. :D
vbea

JELENTKEZEM! :lol: :lol:

Még én is 2in1!!!! :lol: :wink: Bár én nem sietek annyira, mint Egyesek!!! :wink: :lol:
Még ki kell mosnom-vasalnom a bébiruhákat, hétfőn tudunk csak menni "apanevéreveszigyereket" :lol: :wink: papírt intézni, és még egy-két CTG-re is szeretnék beugrani!!! :wink: 8) :lol:
És én is vízöntőre gyúrok!! :lol: :lol:

Eni!

Hát ha a pocaknak is "keményednie" kell, akkor még nem kezdek el nagyon parázni!! :roll: Tegnap napközben éreztem "fájásocskákat" ott alhas tájékán, délután meg a derekamban egy kicsit. :roll:
De azóta semmi! :wink: Kicsit megnyugodtam, mert a jövő héten még van egy kis dolgom és még két szülinapra is hivatalosak vagyunk Adrival. Egyik 24-én, másik 31-én lesz!!! :lol: 8) :wink:
Szóval én még a vízöntő mellett még erősebben gyúrok a februárra!! :wink: 8) :lol:
Eni, ha Jankusz nagyon akar jönni, akkor max. 2 nap fort engedünk Neki ÖcsiHugival!!! :wink: :lol: De többet nem, hogy ne unatkozzunk bent mi sem "egyedül" két napnál többet!!! Okés? :wink: :lol: 8)

Reni!

Hát a becézésekkel én is úgy vagyok, mint Te. AZ AGYAMRA MENNEK!!! :evil: :evil:
Ezért is választottam/tunk olyan nevet a gyereknek, amit nem lehet agyonbecézni!!! Adriennt (mi legalábbis itthon) Adrinak szoktuk szólítani a Mani, Csibe és még egy-két "házilag" :lol: használt becenevén kívül. De mikor jönnek egyes rokonok-ismerősök és elkezdik "Adrikázni"....a hideg futkos a hátamon!!! :evil: :evil:
És végülis a Bálintot meg a Jázmint azt szerintem nem is nagyon lehet becézni. (na jó, azon felül, amit házilag akasztasz a gyerekre, de az más!) Szóval ez nálam is egy szempont volt.
Fodrász: én életemben, eddig összesen két fodrásznál jártam. Az elsőt azért "cseréltem le", mert kezdett kicsit naon drága lenni. :? Egyébként mindig úgy csinálta meg a hajamat, ahogy kértem, sőt még a szinét is mindig eltalálta.
A mostanit is imádom és negyed annyit fizetek, mint a másiknál!!! A hajszínem itt is mindig eltalálódik, mert képzeld el a festéknek pont olyan színe van, mint a hajam eredeti színe!!!! :wink: Szóval a lenövés az nem látszik, csak az, hogy már megint látom a sok őszhajszálamat. És itt Battán, (mármint az ott, mert mi ugye Érden lakunk! :wink: ) mikor megyek a Csajszihoz szinte sosincs senki max. Apa meg a Gyerek :lol: :wink: mert együtt szoktunk menni! Szóval Nóri ezt úgy oldja meg, hogy általában "váltsák" egymást az emberek. Úgy hogy Nála, nincs az a "kibeszélekmindentésmindenkit népgyülekezet"!! :wink:

Linocs!

Hányszor lehet tippelni a dokira??? :wink: :lol: 8) Azt hiszem, hogy ez nekem most nem fog menni!!! :lol: Majd szerdán, ha megyek CTG/UH-ra végigbogarászom a várakozási idő alatt a doki névsort és megpróbálom majd onnan kitalálni!!!! :wink: :lol: 8)
VIDÁm :lol: 8) :wink: napot addig is!!! :lol: :lol: :lol:

Tenci, Cukipofa, Szonibaba, Újak, RégiÚjak???? (bocsi, de most nem jutott eszembe Mindenki neve!!!) Merre jártok???? :roll:

Na megyek egy kicsit olvasgatni! Jah, meg ebédre Apukámékhoz megyünk, úgy hogy lehet, hogy már csak éccaka :lol: jövök!!!!

Szép napot Mindenkinek!!! Bár nálunk elég nagy köd van! :?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok!

Memme!
Már a kari képeken is láttam hogy Melinda egy óriási manót szorongat a hóna alatt, akartam kérdezni, hogy ő a legjobb barát, hálótárs és ilyesmi???mert ha igen akkor neki külön hely kell az autóban :lol: :lol: :lol: kicsoda ő?????Lányok még mindig cukik :lol: :lol:

Eni!
Jankuc jó helyen van......csak a kiváncsiság ugye ...hidd el minden ugy lesz ahogy szeretnéd és a papa nélkül nem fog kibújni :lol: :lol:

Dorottyának és Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánok!

KépKépKépKép
vdorka3

jah és persze Flórka imádom.....még így is édes és a kommentár olyan MSE-és :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!! Aranyosak vagytok!!
Nagyon ritkán írok (főleg mióta dolgozom) és akkor is csak kérdezek :oops: és még így is számon tartjátok a névnapomat!! Nagyon jól esik :!: :!:

Gyógyuljanak a beteg Gyerkők és Mamik!!

Kép
tikó

Sziasztok!!!
Mi is itt!!! :lol: :lol: :lol:

gyors leszek,ma délután nem lesz net,estére szabad a pálya,majd jövök!!!

-Tényleg mi is van ezzel a házassági anyakönyvi kivonattal????újítani kell???-asszem van itt egy pár anyuka aki jártas ebben :wink: :wink: :wink: -előre is köszi

[b]SZÜLINAPOSOKNAK SOK SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok

Eni, kidühöngted magad tegnap? mi volt a baj?

Adri, Marcinak boldog szülinapot!!

Zsófi, Levi jobban van már? remélem enyhült az orrfolyása.
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:44-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:44-kor.
Vendég

Steffi
Szerintem az éjszaka, az mindenhol így van, ahol anya előbb unja meg, mint kölök átaludná az éjszakát :wink:
Én is vágattam rövidre párszor...Kb. egy hét múlva utáltam :roll: nem volt mit lobogtatni koncerten :lol: :lol: :lol:

Eni
Vízöntő? Most amúgy mi van? Ezek a téli jegyek nekem kicsit kiesnek. Senki nem született ilyenkor a családban...
Nálunk is van Ivánci :lol: De csak ritkán, amikor kuncsorog, hogy "Anyuci, ropiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...." meg ilyenek, akkor szoktam neki mondani, hogy "Ivánci, neeeeeeeeeeeeeeem, majd kaja után!" De az a éegcukibb, mikor a nyakamba borul, hatlamasakat sóhajt,"hjajj, hjaaj, Anyuci nadon szejetem én!" Ilyenkor elolvadok és Iváncizom :lol:

vkBrigi
Ááááááá, ilyen pasi nincs is :lol: :lol: :lol: Szóljon aki megtalálta :lol:

MSE
Comment...No comment :lol: :lol: :lol:

Linocs
Éljen a váltás :wink:

Tigrincs
Szerinted én mit szóltam, mikor Ivánkáztak???? Öltem 8) Mondogatták, hogy "Jaj már, csak amíg picike!" Az Ivánka akkor is hülyegyereknek való név :evil: Nameg sztem ilyen nincs, Ami rajta ragad valakin....Nagypapám még 50 évesen is Dezsőke volt Dédimamának, olyan viccesen hangzott :lol: Én sokszor mondtam Anyunak, hogy úúúúútálom, hogy mindnenki Renának hív a családban. Annyit ért, hogy azóta tudják :? Talán ez a becézés a legrosszabb. Egy időben becéztek Rencsinek, szivatásból, de rámragadt, végülis akkor illett is rám :lol: Zabolátlan kamaszlány voltam 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ha Matyi mondjuk húsz év múlva is így nézne pl. rám.... :oops: :wink: :)

Florka, ne hagyd magad, nagyon ügyesen csinálod! :lol:

Jól van, csak benéztem, megyek tovább takeszolni.

Kép

Kép

Kép
memme

Orsi! Barátnőm ezt csak terhességi agyhúgykőnek hívta... :lol: Ő mindössze 3x akart válni a második terhessége alatt. :roll: Saját tapasztalatom (is) az, hogy a második valahogy jobban kiveszi az energiáimat, nehezebb valahogy ez a Férj-Feleség dolog is, annyira Apa-Anya vagyunk... szóval nem egyszerű, és ez előfordul. Sajnos vagy nem sajnos.
vbea

Eni,
ez érdekes. Nekem terhességi agyhúgykövem nem volt(szerintem legalábbis :D ), bezzeg szülés utáni...

Kép
Kép
paklincs

Eni!

A reggeli Tehozzádvaló :lol: írásomból lemaradt a kérésem. Reninek írtad, hogy életedben (legalábbis eddig! :lol: ) egyszer volt tökéletesen olyan a hajad, amilyet szerettél volna. Az esküvődön!
Na akkor az lenne a kérésem, hogy kaphatnék egy esküvői képet.....a hajadról??? :lol: :wink:

Reni!

Tőled meg azt akartam kérdezni, hogy akkor most a Reni-megszólítás megfelel :oops: vagy melyiket szereted a legjobban? Mert akkor úgy foglak szólítani!!! Beccs szóra!!! :wink:
Téli hori jegyek: Nyilas (nov.23-dec. 21), Bak (dec.22. jan. 20.), Vízöntő (jan. 21.-febr. 20.).

Na most át kell tepernem a laptopra :twisted: , mert Jánosom visszajött szomszédolásból!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na itt is vagyok! :lol:

Olvasok tovább aztán írok is! :wink:

Pusz! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Reni, ha nem hát nem, én nagyon szeretem az olaszos beceneveket, amikos Tazei találkozókra jártunk és segítők voltunk, Milánóban kezdtük és az testvérek becéztek mindek Lucia, Sophia és Julia néven, nekem ez volt az egyetlen hét, hogy szerettem a nevem. De persze nem jöhet be mindenkinek!

Eni, nagyon jól érzi magát Janka! :lol:

Lányok mi majd februárban megyünk MÜPA, Levi eléggé nyekereg, rekedt, így olyan mint egy rozsdás szekér, ez az alaphang megy egész nap, így Ő lenne az x. hangszer....a fertőzést nem említve.

Steffi, milyen babakocsit vettetek?

Marci, Isten éltessen!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni, tényleg gyúrj vízöntőre, a bak......saját tapasztalat! :lol:

Még a képeket akartam, kis táncosnőnk és TúrórudderHölgyünk, imádom!

Meg persze a szülinaposoktól is olvadozik itt az ember, megyek is mielőtt cseppfolyóssá válok.

Orsi Leviorra már nem Niagara vízesés, csak mondjuk Krk... :? de legalább ürül már.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lillus!

Köszi a virtuális tortaszeletet!!! Isteni volt!!! :lol: :wink:
De komolyra....a túrótorta főleg ami házilag készített és gyümölcsös a teteje, az a KEDVENCEM!!! :wink: Úgy hogy engem már a látványa is tényleg lenyűgözött!!!
És még nem szült Egyikünk sem!!! :lol:
Kivárásra gyúrunk Mind3an! :wink:

Tencikém!

Házassági anyi kivonat másolata kell, ami nem lehet régebbi 30 napnál! Bár én nem vok házas :wink: , de ugyanaz vonatkozik az apasági nyilatkozatra is, mint a házasságira.
Legalábbis eddig így volt!
Mi is hétfőn intézzük a papírt és így tuti beleférünk a 30 napba! :lol: 8) :wink:

Ha esetleg rosszul tudnám javítson ki bárki nyugodtan!! De nekem ez a legutolsó infóm ezzel kapcsolatban! :roll:

Eni! (még egyszer)

Előre is egy nagy és hatalmas MEGABOCSÁNAT!!! :oops: :roll:
De ha már nagyon nem bírod, hogy Jankusz még nincs idekint, azért akkor bevetheted a "Férj-Feleség" dolgot!!! Mármint biztos rá tudod venni, valahogy Istvánt egy kis "burokrepesztésre"!! :oops: :roll: (na de talán mégsem adom a tippet, mert a végén még nem vártok be minket!) :roll: És télleg Bocsánat!!! De ezt nem tudtam most kihagyni!!! :oops:
Lehet, hogy nálam meg így jelentkezik a terhességi agyhúgykő? :twisted: (hogy osztom az észt másnak?!?!)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na ha az orrtúrósnak ekkora sikere volt, itt van két bestiális
(próbálok majd írni is...)
Kép Kép

Kép
Kép
paklincs

Szeva,
Most sem szülök... Nem is akarom erőszakkal kicsalogatni Jankát!!! :!: Bocsánat, ha esetleg úgy tűnt. Tigrincs, nincs harag. Pasi sincs, nem is akarom. :roll:

Szeretném a szülésnek ezúttal minden pillanatát átélni, megélni, nem akarok kapkodni, szeretném, ha tudnék befelé figyelni és fordulni. Szóval a sürgetés nem a szülésnek szól. Nem Jankának szól. Az elkövetkező pár hétnek szól. Na meg, nem szeretem ezt a készültségi állapotot, szeretném, ha TUDNÁM, hogy EZAZ! :) Na, röviden.

Haj. Azért merem feltenni, mert már volt itt. Nyilván utcán nem flangálnék vele, de ahhoz az alkalomhoz tökéletes volt.

Zsó, Krk jobb egy fokkal. :roll:

Kép
vbea

Tenci!
Házassági anyakönyvi kivonatból 30 napnál nem régebbi másolat kell, tehát ki kell kérni onnan, ahonnan esküdtetek. De pl tőlem megkérdezte az ügyintéző hölgy bent a kútvölgyiben, hogy amit vittem az az övé-e. Én odaadtam, mivel direkt erre lett kikérve.

Lilluska!
Tudom, hogy raktál már fel képet és mondtad is, de milyen autót vettetek végül? Én kérdeztem az ajándékokat, mindig érdekel, hogy a különböző neműeknek és korosztálynak ki mit vesz.

Reni!
Most a Reni megszólítás maradhat? Milyen koncertekre jársz?

Aproo!
Jól van Levi? Chicco trio enjoyt vettünk, manhattan színben, mert ez olyan unisex, május óta kerestem az interneten 1x találtam, már lefoglaltam, de visszamondták, aztán okt végén megtaláltam ami nekem van. Imádom!!!! A mózes még ültető pózba is lehet állítani! Kicsit meg is van emelve Mircinek, hogy lásson is valamit!

MSE!
Tök jó ez a kép is! Nő a haja?
:lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

anyakönyvi kivonatnál nem szeretnék bekavarni, így azt irom, hogy mikor én szültem, akkor 300(!) napnál nem régebbi kellett, lehet, hogy azóta ez változott...a 30 napnál nem régebbivel baj nem lehet, az a tuti!

Steffi,
de ráérsz... :D Egyenlőre se csatt, se gumi-karácsonykor is a csomagokról leszedett öntapadós masni dobta fel a "frizuráját". Az öntudata viszont határozottan egyre nagyobb... :roll:, hogy az orrlukáról ne is beszéljünk... :D

Kép
Kép
paklincs

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:45-kor.
Vendég

Először is az ünnepeltjeinknek Dorottya, Marci és Tikó, sok boldogságot kívánok.

Péntek: visszakaptu a foglalót és kiderült hogy a csávó azért mondta vissza mert a hitele amit erre és egy másik lakásra vett fel együttesen, jóval meghaladja a vételárat, így nem tudná kifizetni a tehermentesítést.... hát legalább visszakaptuk a lóvét most 0-án vagyunk és ezerrel keresgélek!!!!

Eni!
A Janka-Eni és a menyasszonyEni kép is nagyon gyönyörű :D

Emese!
Orrfeltúrom és bestiaFlóri :D cukkancs!

Finiselők nagyon drukkolok ám!

Köszönöm a sok kedves szót lakás ügyben jól esett már túl vagyok rajta és ezerrel keresgélek, mert ahogy Memme mondta nem ez volt az igazi ;)

Még egy kérdés!
Tud valaki segíteni tb-s terhességi járandóság ügyben? küldenék pár kérdést!

Biribon!
Üdv újra itt hihetetlen csajszid van :D Megkérdezhetem miért döntöttél az orvosváltás mellett?

Reni és Brigi rókakomához kitartást! ;)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ami lemaradt persze a lényeg a két kis szülinapos képei nagyon édik, persze a nem szülinapos tesóké is :D

Andi!
Hogy vagytok? Mamád?

Gabi?? Ancsa??

Orsi

borsa

Aproozsó!
Mi is niagarárunk!!! utálom ezt a beteg hullámot! Holnap doki néni lesz belőle, mert durván hurutosan köhög a lelkem :D

A legjobb dolgokat meg megint kihagytam :D Emmus most hogy ügyvédhez szaladgáltunk inkább itthon maradt a nagypapival és imádta, nem is sírt meg semmi, simán elvoltak 1-2 órát annyira büszke vagyok rá :D

Orsi

borsa

És a táncoló vagány Melinda :D nagyon édesek! az Ágnes egyébként szerintem nagyon szép név :D és ha kisfiú?

Orsi

borsa

Eni, nagyon csini voltál az esküvődön! szép a ruhád is(már ami látszik. :)) és a hajad is.
terhességi agyhúgykővem nekem is volt, én egyszer kórházi rendelésen akadtam ki (bőrgyógyászat, ide sajnos nem volt jó a terhességi kiskönyv), akkor még volt vizitdíj és vagy 2 órát kellett várni e hülye rendszer miatt, el is késtem az időpontomról...szóval kiabáltam én ott már mindenkivel. :oops:

amikor én szültem 30 napnál nem régebbi anyakönyvi kellett, de mi fél éveset vittünk, meg sem nézték szerintem, mert nem szólt a nő. igaz, hogy mi abban az évben esküdtünk amikor szültem.

Lilluska, az a torta tényleg nagyon jól néz ki, leírnád a receptet, ha nem nagy munka? köszi szépen

Zsófi, rossz tapasztalataid vannak a bakkal?? húgom, és Koli is bak..szerintem jó jegy. :lol:

Steffi, jól néz az a babakocsi, nekem a chicco tri 4 me nagyon tetszik, de asszem az nehezebb.

Borsa, férjem könyvelő (is)...talán ő tudnak válaszolni a kérdéseidre. írj nyugodtan.

rólunk: Koli megtanult lépcsőt mászni, igaz csak felfelé de nagyon ügyesen. nagyon kell figyelni rá, mert leveszem róla a szemem és már a lépcső közepén tart. sajnos anyáéknál nincs megoldva a biztonság (még) - félek, hogy beesik két lépcsőfok közé (nincs ugyanis hátuk, tehát nem tömör lépcső).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snooopy 2009.01.18 21:38-kor.
snooopy

MSE!
Mirci alszik, a fiúk meg csajóznak. Mármint csak Martin. Legalábbis remélem :roll: Öntudatos Flórka - ez jóó! Vicces volt a turkász kép nagyon!

Lilluska!
rákerestem. Nagyon pöpec! Gondolom kényelmesen elfértek benne :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
szülinaposok boldog szülit!

Borsa
anya holnap megy kezelésre
AMúgy okés minden
Láttam itt nálunk a 4emeletesekbe egy eladó lakást,rögtön Rátok gondoltam :lol:
merre nézel lakást???

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi,
Martin? Csajozik? Este fél 10-kor? Mi ez a lazaság? 8)

Kép
Kép
paklincs

Eni
Nagyon szép ez a kép!!!! A csokor meg áááááááááááááá, Lehetne egész alakosat is? Imádom a menyasszonyiruhákat :oops: :lol: Gyakran kérdezem is Zsoltitól, hogy nem venne el mégegyszer? :lol: :lol: :lol:
Terhességi agyhugykő :lol: Zsolti bólogatott ezerrel :lol:
Egyébként igen, sokkal nehezebb most a férfi-nő része, mint Iván alatt. Azért sokat kivesz az emberből a kölök...

Tigrincs, Steffi
Reni maradhat! Nem szeretem, de írásban egyáltalán nem zavar. Itt fontos minden leütött billentyű, a Reni rövidebb :wink: :lol: De ha összefutunk, akkor CSAKIS Renáta 8)

Steffi
Hát mostanában évi egy a limit :lol: Iván előtt azért gyakrabban mentem. Magyarok már nem vonzanak. Egy ideig Tankcsapda, de Iván elviselhetetlenül pogózott odabent, ha azt halgattam :? :lol: Szóval, azóta nem is. Meg meg is untam. Külföldieket szeretek, heavy és doom metal (ha esetleg érdekel név szerint akkor majd sorolom :D ). Nyáron heavy télen, doom, amilyen a hangulat :lol: Februárban lesz Tiamat. NAgy kedvencem, de ugye így nem megyek a PeCsába. Azért vérzik egy picit a szívem...múltkor is lemaradtam, 4 éve. Akkor sem volt kivel menni (Zsolti ki nem állhatja a tömeget :roll: ) Most viszont Kispipi miatt sem, de nem cserélném el őt egy koncertre 8) Majd 2010 végén, ha jön valami érdemleges, addig itthon nyomom, de inkább ha egyedül megyek vhová....

AprooZsó
Örülök, hogy nincs harag! nekem is tetszik egy csomó külföldi név, olasz is meg mindenféle, de ezek sztem csak az adott országban/ nyelvterületen hangzanak jól. Egy Kovács Lucie szerintem nem hangzik valami jól, mint ahogy a Hunor Jackson sem :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Brigi,
és akit még érdekel:
3 adag mosott ruha vigyorog rám a kosárból, holnap este ironparty?

Kép
Kép
paklincs

MSE
:lol:

Gabi????

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!

Köszi a képet!!! Teljesen elérzékenyültem!!! :shock: De komolyan!!! Nekem ilyenben sohasem lesz részem! :roll: (dolgokat meg nem szeretek erőltetni!!!)
De ez a kép, télleg megmozgatott a lelkemben valamit!!! És Benci tiszta Anyja!!!! :lol: :lol:
Frizkó is nagyon szupi rajta!!!! Nem túl "giccses", de mégis megragadja az embert!!! :oops:
És köszi, hogy nincs harag!!! Mindent megértek és tényleg CSAK :!: :!: viccnek szántam!!! :oops:

Emse!

BestiálisFlórka!!! :lol: :lol: Bestiálisan meg tudnám dögönyözni!!! :lol: :lol:

Folytatódik a Heti 7-es!!! Menek, majd ha vége még jövök!!! :lol: :lol:

Páááá!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Elösször is Dorottyának és Marcinak nagyon boldog születésnapot kívánok!

Bár hulla fáradt vagyok azért gyorsan beugrottam, mert gondoltam nem lehetek ennyire bunkó, hogy nem köszönöm meg Orsi szülinapi köszöntéseit :D , de látom ő kiesett a listáról :roll:

Veronikusz!
Orsi most hörghurutos volt és ő is hányt nyálkás cuccot...aztán kiderüt, hogy van a tüdejében cucc és annyira le van tapadva, hogy másképp nem tud távozni (orrából nem jött semmi)...

Tünde!
Na látod mekkora lüke vagyok...persze én abból indutam ki, hogy Dani soha nem vett semmi ilyet a szájába (Orsi gyöngyfűzőmániás és még szt sem), ő csak simán a fülébe dugja a dolgokat...így nekünk pont olyan kellett ami nem fér be a fülébe, orrába :roll:
Amúgy a bolyongolyókat apjuk élvezi a legjobban :D

CSAJOK!!!!!! ÁRON/HAJNI MERRE VAN????????????????

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?