JELENTKEZEM!
Még én is 2in1!!!!

Bár én nem sietek annyira, mint Egyesek!!!
Még ki kell mosnom-vasalnom a bébiruhákat, hétfőn tudunk csak menni "apanevéreveszigyereket"

papírt intézni, és még egy-két CTG-re is szeretnék beugrani!!!
És én is vízöntőre gyúrok!!
Eni!
Hát ha a pocaknak is "keményednie" kell, akkor még nem kezdek el nagyon parázni!!

Tegnap napközben éreztem "fájásocskákat" ott alhas tájékán, délután meg a derekamban egy kicsit.
De azóta semmi!

Kicsit megnyugodtam, mert a jövő héten még van egy kis dolgom és még két szülinapra is hivatalosak vagyunk Adrival. Egyik 24-én, másik 31-én lesz!!!
Szóval én még a vízöntő mellett még erősebben gyúrok a februárra!!
Eni, ha Jankusz nagyon akar jönni, akkor max. 2 nap fort engedünk Neki ÖcsiHugival!!!

De többet nem, hogy ne unatkozzunk bent mi sem "egyedül" két napnál többet!!! Okés?
Reni!
Hát a becézésekkel én is úgy vagyok, mint Te. AZ AGYAMRA MENNEK!!!
Ezért is választottam/tunk olyan nevet a gyereknek, amit nem lehet agyonbecézni!!! Adriennt (mi legalábbis itthon) Adrinak szoktuk szólítani a Mani, Csibe és még egy-két "házilag"

használt becenevén kívül. De mikor jönnek egyes rokonok-ismerősök és elkezdik "Adrikázni"....a hideg futkos a hátamon!!!
És végülis a Bálintot meg a Jázmint azt szerintem nem is nagyon lehet becézni. (na jó, azon felül, amit házilag akasztasz a gyerekre, de az más!) Szóval ez nálam is egy szempont volt.
Fodrász: én életemben, eddig összesen két fodrásznál jártam. Az elsőt azért "cseréltem le", mert kezdett kicsit naon drága lenni.

Egyébként mindig úgy csinálta meg a hajamat, ahogy kértem, sőt még a szinét is mindig eltalálta.
A mostanit is imádom és negyed annyit fizetek, mint a másiknál!!! A hajszínem itt is mindig eltalálódik, mert képzeld el a festéknek pont olyan színe van, mint a hajam eredeti színe!!!!

Szóval a lenövés az nem látszik, csak az, hogy már megint látom a sok őszhajszálamat. És itt Battán, (mármint az ott, mert mi ugye Érden lakunk!

) mikor megyek a Csajszihoz szinte sosincs senki max. Apa meg a Gyerek

mert együtt szoktunk menni! Szóval Nóri ezt úgy oldja meg, hogy általában "váltsák" egymást az emberek. Úgy hogy Nála, nincs az a "kibeszélekmindentésmindenkit népgyülekezet"!!
Linocs!
Hányszor lehet tippelni a dokira???

Azt hiszem, hogy ez nekem most nem fog menni!!!

Majd szerdán, ha megyek CTG/UH-ra végigbogarászom a várakozási idő alatt a doki névsort és megpróbálom majd onnan kitalálni!!!!
VIDÁm

napot addig is!!!
Tenci, Cukipofa, Szonibaba, Újak, RégiÚjak???? (bocsi, de most nem jutott eszembe Mindenki neve!!!) Merre jártok????
Na megyek egy kicsit olvasgatni! Jah, meg ebédre Apukámékhoz megyünk, úgy hogy lehet, hogy már csak éccaka

jövök!!!!
Szép napot Mindenkinek!!! Bár nálunk elég nagy köd van!