A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Torkom még mindig szar... :( Szelinek adom az Engystolt megelőzésképp. Remélem, használ!!!

Silka! Mai ebédem: feta sajttal töltött pulykamell, párolt bébirépa (ezt rendeltem), vacsira meg maradt még a tegnapiból.
Az öntetes sali finom! :) Csak én télen nem szeretek hideget enni... :?
Tegnap én is szemezgettem egy mignon-nal, de nem ettem! :)
-3,5 kilónál tartok! :) (Kicsit most lelassult a fogyásom, de nem bánom, csak bírjam!!! :))

Maggie! Megy a drukk!!! +++++ (de miért is? ;))

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Én asszem sejtem! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie - akkor némán drukkolok Neked én is 8) :D

Wc-s sztorik - jaj, de jó!! :D Én is szoktam az ölemben Rugóval pisilni. Ha pl. épp felébredt, még nem lehet letenni, és akkor hirtelen rám jön :shock:

Amúgy mindig jönne utánam oda, nagyon szereti a wc-papír gurigáját, az ott található felmosót stb :shock:

Regina - ez a 3,5 kiló jól hangzik :D

Silka - jó is az, ha az embernek rendes pasi a férje.

Felébredt, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Mesi: Csatlakoznék az előttem szólokhoz szintén bekönnyezett az szemem.Kicsi Gegi olyan kis formás és tényleg nagyon sokat változott :D Zsozsi neked simán hagyja hogy elől felküsd a haját? Petra üölt pedig óvatosan csinálom neki és persze egyből kiszedi :roll:

Regi: Tök jó hogy van akaraterőd fogyózni.Nekem is nagyon kéne mert nagyon bálna vagyok :oops: De megpróbálom!

Maggie: Remélhetőleg Bercó kis erős és nem fog kijönni rajta az oltási mizéria.( nekünk a 8-9.napon lett a láz :oops: )

Sense: Drukkolok hogy Lotti minnél hamarabb előbújjon.Mondjuk holnapután :wink:

Silka: Drukk +++++++++hogy minden oké legyen a dokinál!

Ktimi: Jók a képek nagyon.Mi egyszer voltunk ezen a játszón csak rengetegen voltak de szerintem is nagyon jó. :D

Vindo: Imádom Rugót nézegetni tehetnél sűrűbben képet! :D

Viranka: A héten Doki?

Beszéd: Nálunk semmit nem mond egyedül az "any any"meg ha kérem mondja a babát meg appppa ennyi nem nagyon beszél csak a maga kis arab nyelvén :lol:

És átaludtuk a ma éjszakát is 8) Bár a tegnap éjjeli 20 perces kelések után ránk fért!

Kép

Kép
agica1126

...füstölt sajttal töltött a pulykamell, amit ma eszek ebédre...

Kép

Kép
regcsiken14

Wc: Nálunk mindig levan hajtva nekünk egybe van fürdőnk és még!nem jött rá hogy ezt fel is lehet hajtani.És mikor leülök én is egyből jön és az ölembe akar ülni :shock: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Szép reggelt :)

Ágica!
célozzuk meg a csütörtököt jó?

Regi!
tök jó :)

Maggie miért is jön Pestre vki árulja már el :) akár odaát :)

KépKép
viranka

Sense: Tényleg te kinek szólsz ha megszületik Lotti? Tudjuk kit keressünk mint Mesinél Viranka :D Mikor megláttam hogy írt mindig azthittem.... :lol:

Kép

Kép
agica1126

Viranka: Egyenlőre oké! Ha változik beszéljünk. :D

Kép

Kép
agica1126

Mintha visszaaludt volna...

Szóval a gurigát már mi is szedtünk ki onnan.

Boti nagyon házias, az biztos :D Rugó is csinál mindent (söprés, porszívózás - berreg hozzá -, felmosás - időnként a felmosóval visszamegy az üres vödörhöz, és beletunkolja-, teregetés), de a wc-kefe szintjét nem érjük el.

A Narnia Krónikáit én leginkább Ben Barnes miatt nézném meg - már a Csillagporban kiszúrtam magamnak :oops: (Caspian herceg)

A halak megtámadták egymást az akváriumban :shock: Volt egy algaevő fajta (nem tudom a nevét), és a nagyobbak nekik estek... Már csak a holttestüket találtuk meg :( Így most hoztunk ugyanabból a fajtából egy nagy böhöm példányt, meg neonhalakat. Hogy azok milyen kis csinosak :D

Lassan befutottak a disszertációm opponensi véleményei. Most majd meg kellene rá írni a reakciókat, egyeztetni a védés időpontjáról, megrendelni a pezsgőt-kávét-gyümölcssalátát a fogadásra utána, Gábornak szabadnapot kivenni, hogy Rugó elhelyezése is megoldott legyen.

Már vettem magamnak egy szép felsőt a nagy napra, de még kellene egy fekete alkalmi naci is. A nadrágkosztümöm alapja csíkos anyag, a felsőben meg van egy betét, ami pöttyös. Így egy egyszínűre vadászok majd.

Fogyókúrával kapcsolatban - Én nagyon meg tudok érteni minden fogyókúrázó embert a topikban. Tőlem az a nézet, hogy ugye gyereket szültünk, és az ember onnan már nem is hasonlíthat régi önmagára, nagyon távol áll. Nehéz - legalábbis számomra - elfogadni azokat a változásokat, amivel a terhesség-szülés-szoptatás jár. Pedig én alapjában nem panaszkodhatok, de valahogy még így is nehéz. Gábor amúgy meg sem látja a különbséget, vagy legalábbis nem érdekli. Nekem viszont még vannak emlékképeim a régi testrészeimről :roll:

Anyósom mondogatta korábban, hogy nem is baj, hogy szülök, mert majd jól megerősödök onnantól. Én meg csak néztem, hogy mi lesz abban a jó :roll:

Ő szülés előtt egy nádszálvékony leányzó volt, onnan meg felszedett vagy húsz kilót, amit nem is tudott/akart leadni.

Szóval lányok, csak annyit akartam írni, hogy rengeteg kitartást kívánok Nektek!

Kép
vindolanda

Petra ebben a pillanatban beleejtette a cumiját a wc-be.Amire az apja kicsit kényesen reagált.Bevágta a szobába a cumit mert épp hogy elkapta a csobbanás előtt :lol:

Kép

Kép
agica1126

Na, kellett nekem ennyit beszélnem a wc-ről :roll: :D

Rugó tegnap este fél 11 óta alszik. HOgy mikkor lesz ebből délutáni alvás, azt nem tudom...

Mióta nem fáj a foga (kb. két napja), nagyokat alszik és nap közben is nyugodtabb.

Kép
vindolanda

Végre nyögéseket hallok az ágy irányából :arrow:

Kép
vindolanda

Egy ébredés utáni fotó. Amely illusztrálja, hogy a rendes frizuráért folytatott küzdelmem szélmalomharc csupán.

Kép

Csak mert Ágica több képet kért :wink:

MIndjárt megfésülöm meg rendbe teszem :oops:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo!
Szerintem zseniális Rugó haja! :lol:
Narnia jó volt, de nekem ez a fickó kicsit sok. Úgy értem túl nőies, én pedig azt nemn szeretem.

Botond átaludta az éjszakát. Életében először. Este 8-tól reggel 6-ig. R emélem nem egy véletlen, hanem a homeos bogyók hatása...

Viranka!
Akkor ha nem baj, akkor én is neked jelezem, ha történne VALAMI. Bár most semmi esemény.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense - hát igen, Statham férfiasabb az biztos :wink: :D Nekem ezek a macsó-fajta férfiak nem jöttek be soha 8)

Mi is megnézzük majd egyik este, azt hiszem.

Akkor most jó éjszakátok volt. Lehet, a homeos cuccoktól :D

És akkor nem lenne semmi gond, mire Lotti megszületik.

Kép
vindolanda

Sziasztok!!!!

Jaj mennyi esemény!

Péterke most aludt el, hát gyorsan kihasználom és irok nektek, mert már nagyon hiányoztatok ám!

Vindo nagyon jó kis frizkója van kispasidnak:-) most én is úgy döntöttem, hogy nem vágom le már Péterke haját, jobban áll neki a haj, mint a kopasz 8)
Egyébként ez az útszélesités dolog :evil:

KTimi nagyon édes Ádika:-) teélen nem igen járnak a játszóra a gyerekek???? már csak mert a háttérben egyet sem láttam...

SEnse örülök, hogy végre sikerült az átaludnia Botusnak az éjszakát???? végül is milyen homeós bogyókkal nyomod???? Én eddig az ébredést fogzásra fogtam, de nálunk inkább az van, hogy ha ébred és nem talál maga mellett senkit az a probléma :D hiányzunk neki:-)

Ma reggel úgy ébredt fel már mellettem, hogy felült az ágyban , madj az arcomra hajtotta az arcát és simizett:-) jaj de jó igy ébredni:-)

Maggie drukkolok ma!!! de aztán este gyere!

WC nálunk is izgatja Péterke fantáziáját, de mindig elmondom neki, hogy az kakás, aztán talán majd csak nem fogja.

Mesi én nem tudom jól látom e, de egyre inkább az apukáját látom a kis Gegiben:-) hihetetlen mennyire nől amúgy:-) apánknak mindig mutogatom a tesós képeket:-) olyan édesek együtt!!!!

REgi szépen haladsz! majdcsak sikerül annyit leadnod amennyit szeretnél:-)

Olyan vicces, rajtam nem is láccik kabátban, hogy terhes lennék, tavasszal levetem a kabátot, aztán meg csak előbújik a kis öcsi:-) Aztán majd hallgathatom, hogy nem is voltál terhes, nem is tudtuk 8)

Péterke tegnap szánkózott:-) annyira élvezte:-) lefelé csúsztak tasómmal, majd amikor húzta fel lefeküdt a szánkón :shock: nagyon vicces volt, meg is van örökitve , majd feltöltöm:-)

Ma voltam a védőnőnél, ez a nő olyan gáz, semmit nem ér, hogy oda járok, de hát mindig jól kihúzom, ritkán megyek :roll:
Péterkére még csak ügyet sem vetett. Pedig megmérhette volna, ha már ő is ott volt, de nem akartam erőszakoskodni vele.

Heni
KépKép
heni81

Pár kép még:

Sétára készen:
Kép

Barkácsolnak apával:

Kép

Sminkelek:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Mamácskák!
Nagyon jók a képek! Milyen szép Szelike, Rugó mindig mosolyt csal az arcomra, annyira aranyos Kiscsibész, Ádi is nagy Betyár, csodás kis szőkehuszár, Emma kész nő, zabálni való, Zsófi milyen kis husimusi még mindig, és micsoda gondoskodó "Anyuci", Gegi meg sztem még mindig tiszta Apja, nagyon aranyos Kisbaba!

Mesi! Aztaaa, nem semmi szülésed volt! Gratulálok!!!

Silka! Örülök, hogy Lizkó már iszogat! Én is szétaggódtam volna magam. Jó, hogy Te is tettél képeket, annyira helyes Lizi, és milyen okos :shock:

Regi! Gratulálok a fogyihoz! Ügyes vagy, és kitartó, csak így tovább.
És minden fogyis Lánynak szorítok, és sok erőt kívánok!!! Jön a tavasz, sok fincsi zöldség-gyümölcs lesz!

Erről jut eszembe: Nolka vegetáriánus lett :roll: kiköpdösi mindenből a húst, amúgy mindent eszik szerencsére, úgyhogy nem aggódom, Apukája is csak a halat ette meg pici korában, még a ledarált csirkehúst is szálanként kiköpte. Én nem erőltetem, nem darálgatom neki, ha Ő így döntött... Rania (Niki babája) sem evett még húst, mégis gyönyörű egészséges kislány.

Ma voltam AFP-n, a genetikai UH 2 hét múlva lesz (Silka, megteszed, hogy beírod a tábliba: február 3. 18heti UH), talán a neme is kiderül akkor :roll:
Hörcsög! Még nem tudjuk, csak érzem, hogy Kislány :wink:

Maggie! Drukk++++++++++++++++++++++!!! és nagyon várunk este a JÓ hírekkel!!

Már nagyon rég tettem én is képet :oops: ígérem hamarosan...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Heni! Kabátban rajtam sem látszik :lol: én is már alig várom, hogy lenge kismamarucikba nyomjam :lol:
Péterke nagyon jó fej ahogy barkácsol :lol: De irigyellek Titeket a hó miatt!!!

Mesi! Ajtónyitás nálunk is: múltkor leszaladtam a szeméttel (Nolka Apával fent) erre jövök visszafelé, szomszéd mondja: "A kisfia kint áll az ajtóban" :shock: áááá mondom az nem létezik, és tényleg... Apa se hallotta, hogy kinyitotta, azóta zárjuk az ajtót.

Egyébként képzeljétek Nolka EGYEDÜL jön-megy a lépcsőn, nyilván azért tanulta meg ilyen hamar, mert én nem emelgetem már (13,5kiló), és a 2.-on lakunk, mindennap megyünk ugye sétálni...
Szó szerint ellöki a kezem, még meg sem foghatom :shock:

Ja Regi! még Neked akartam írni, hogy van, hogy Nolka is elalszik az utcán babakocsiba, de én nem tologatom, feljövünk (na akkor cipelem, vagy Apa lejön érte) és alszik mint a bunda tovább, óvatosan sztem le tudod Őt vetkőztetni.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Heni!
Dőltem a röhögéstől, amin Péterke CUMIVAL A SZÁJÁBAN barkácsol az apjával!!!! Annyira cuki! :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Lépcsőzéshez: persze a korlátba kapaszkodik azért :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na én is igyekszem felvenni a fonalat :D

Képeken tündériek a gyerekek!

Mesi: nem semmi szülésed volt, de megint gyors voltál! A két szülésed gyorsabb volt együtt, mint az én egyem :wink:

sense: kitartás, már tényleg mindjárt Te jössz :)

babakocsi: Zsófi nem alszik el benne, mindennek az az oka, hogy bele sem ül. Kb két és fél hónapja használtuk utoljára, mindenhova jön gyalog :shock:

ajtónyitás: kinyitni nem tudja, de a kulcsot el tudja fordítani a zárban :shock:

És rohamosan nő a szókincse, hihetetlen a fejlődés. Ismételni eddig is ismételt, most már a háromszótagos szavakat is ismétli, az aktív szókincse meg nagyon nagyon nő, péntek óta még kb öt szót használ magától :shock:
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, betegeknek jobbulást!!!

Képek szuperek!! :D

Kisregény :arrow: :oops: Vagy inkább nagyregény. :oops:

Rizsfelfújt receptjét valaki nem osztaná meg velem?

Zéti ordít :arrow: Jön megint két hátsó foga felül.

Puszi, születéstörténetet elolvasom még ringatás közben.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mesi megkönnyeztelek. :oops: Zétus nem érti miért bőgök. Szinte szültem veled én is. :D

Zéti megint csak 20 percet aludt. Mostanában ennyi. Nem tudok így angolozni alvásidőben. :( Meg mást sem nagyon.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vindo! Szélmalomharc! :lol:

Sense! Hú, remélem!!!

Péterke cuki! Várom a szánkós videót! :)

Anitja! Á! Szeli nem az a típus, ő egyből felébred, de úgy szoktuk, hogy felhozom, levetkőzünk, aztán lefekszünk az ágyba, és általában visszaalszik, ha véletlenül elaludt a babakocsiban. De aznap valahogy volt is kedvem sétálni :), már ennyire hiányzik a torna... :?
(És ma meg a torkom miatt nem tudok menni... mindig van valami... :evil:)

Nolka nagyon ügyes, hogy lépcsőzik! :)
Szelit is rá kéne szoktatni! Jó ötlet! :)

Panndi! :) Nem semmi!
Szeli azért egy idő után elfárad (vagy ki tudja). Általában a boltig sétál, visszafelé meg ül a babakocsiban.

Aludtam egyet Szelivel, hátha javít a közérzetemen. Ő még szunyál.
Mostanában átmászik az én matracomra, ami nem lenne baj, csak alig tudunk forgolódni... Ha ez így folytatódik, kell venni (már a házba) egy nagyobb matracot.
Egyébként nagyon lassan halad a munka, Zs a hideg miatt nem tudja egyelőre folytatni Miskolcon a munkát, meg várnak még valami engedélyre, így a többi pénzt se kapta meg, úgyhogy a csempénk ott vár a boltban... de gáz... Sebaj, Apa építi az előtérnek a falát! :)

Kép

Kép
regcsiken14

...mármint az eddigi munkáért már megkapta a pénzt, a többi munkára és az azért kifizetett pénzre várunk (jaj, olyan hülyén fogalmazok...)

Kép

Kép
regcsiken14

Szelinek is volt tegnap egy üvöltős "rohama", fél óráig nyomta, mire megvigasztaltam... :shock: Ma is kezdte délelőtt (persze mindkét esetben úgy kezdte, hogy valamit nem szabadott neki, de ennyire azért nem szokta magát felhergelni). Arra gondoltam, hogy vagy fáj a torka (mert elkapta), vagy jön a foga. Kaját se kért, így cseppentettem neki Cataflamot. Egyből abbahagyta a sírást, és megevett két banánt tízóraira! :)
Ebédre meg krumplis tésztát evett, szép adagot! :) Talán jön vissza az étvágya!?

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok, egy gyors kérdésem lenne, Anyum 65. szülinapját szeretnénk valami olyan helyen ünnepelni
-ahová nem megy el sűrűn az ember, tehát kicsit különegesebb
-a gyerköc is elvan, (gyerekszék minimum, és esetleg kicsit mendegélhet)
-és hát Budapesten
Egy órája ülök a net előtt és keresek valamit, de hát eddig a Tortugát találtam, ami kalózos, de ott félek, hogy belelép a vízbe
a lovagos éttermet és fucs. Ha van valakinek ötlete, szívesen fogadnám.

Jövök még, remélem, olvasok

Kép
Kép
nektarin

Silka! Voltatok dokinál??? Mit mondott?

Kép

Kép
regcsiken14

Kép ébredés után

Kép "add csak ide..."

Kép Anyával a napon

és akkor egy pocakfotó, nem kiakadni, Nolkával se volt kicsi :oops:
Kép

egyébként: Nolkával 17 hetesen:
Kép
ha már így belejöttem a képekbe..... :lol:

ja és majd teszek videót a lépcsőzésről!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

[quote="gremese"]D írta:gremeserága Lányok!

Nagyon nehezen tudlak követni Benneteket, nem beszélve a reagálásról.
Teljesen szét vagyok csúszva, alig élek....
De ennek megvan az oka!
Apával tanakodtunk, hogy megosszam-e már veletek, és úgy döntöttem igen.
Nem tudom, hogy fogok írni Nektek, és a tali is bizonytalan, de ezt nézzétek el nekem! :wink:

Kép 2008. május 13.
Kép 2008. május 16.
Kép 2008. május 19. 6+4

Még nagyon picike, és nem akarok semmit elkiabálni, de már dobog a szíve...

Kérek szépen tőletek sok sok vudut, és erőt, hogy nagyon erősen kapaszkodjon ZSÓFI KISTESÓJA!!!!!! :D

Hogy szalad az idő... :shock: :lol:
Vendég

Bocsi, csak visszaolvasgattam, és ezt találtam :oops: Mesi, remélem nem baj :)
Vendég

Ja és akkor a Kistesó se maradjon ki:
Kép
Egy igazi homorítós :lol:

Na eldugultam....

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

... és az ígért videók:
Lépcsőn le: http://www.youtube.com/watch?v=SOlhcmYL ... annel_page

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Rizsfelfújt, rizskoch :)

25 dkg rizs,3/4 l tej,4 dkg vaj,8dkg cukor,kevés reszelt citromhéj,4 tojás, egy csipet só

Rizst felteszed főni annyi vízzel amennyi ellepi,beleteszed a csipet sót és a vajat.Miután elfőtte a vizet ráöntöd a tejet és puhára főzöd.Mikor kész kiteszed hűlni.
Miután kihűlt a tojásokat szétválasztod.A sárgáját kikevered a cukorral és beleteszed a citromhéjat.Ezeket összekevered a rizzsel.Ezután felvered a tojásfehérjét és a többihez kened.Jénait kivajazol beleöntöd, elektromos sütőben 180 fokon alsó-felső légkeverésnél kb. 45-50 percig sütöd.

Én ezt a receptet ismerem,szeretem bevált,DE dupla adaggal szoktam csinálni és másnapra alig marad :oops:

:arrow: kispasi már bömböl :( ma apjával,mírával együtt voltak a szobábanés akkorát esett :( szeme mellett óriás seb :( MÉG NEM KÉKÜL,HOLNAP LEFOTÓZOM :oops:

KépKép
viranka

Péterke szánkózik keresztmamival
http://www.youtube.com/watch?v=2I7pad23GAA

Heni
KépKép
heni81

Nolka eszméletlen ügyes! :) (Asszem mi is elkezdünk lépcsőzni.)
Kistesó is aranyosan homorít! :)

Szegény Báló... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja! szép a pocid! Neked is nagyobb a 2. bébivel! :)

Péterke csúcs, ahogy szánkózik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

anitja: Nagyon ügyes Nolka.Tényleg nagyobb a pocid :D

Heni: Édes Péterke ahogy szánkozik :D

Viranka: Mindig akkor esnek a legnagyobbat mikor van mellettük valaki legalábbis Petra mindig.Puszi Bálónak a szemére.

Kép

Kép
agica1126

Lépcsőn fel:
http://www.youtube.com/watch?v=YiWKfF5V-z4

és tényleg eldugultam :oops: mielőtt teleírom az oldalt... ritkán írok de akkor...

Viranka! :shock: szegényke...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Irina: nem mertem elkiabálni,de nekünk sem volt semmi,eddig az oltás után.Most vagyunk a 14 napon túl,remélem semmi nem is lesz már.. :)

Szépek nagyon a képek.. :)

Néha-néha benéztem ide is,de a barátnőmnek segítettem. Leírom máshova,hogy mit.

Emese kitartás nektek!

Sense és a többi kismamik,hogy vagytok?

No megyek át leírni a történéseket.. :)
varga tünde

Sziasztok !

Sajna nálunk ismét eltolódik ez a fránya 15 hós oltás.
Igaz ma volt Ádi 16 hónapos.
Tegnap délután pici hőemelkedése volt ami a könyvek szerint még nem az 37,3.
Ma reggel ismét ennyi volt és délutánra 39,5 lett a láza.
Semmi baja nincsen azon kívül, hogy kicsit nyügi de más semmi.

Szerintetek lehet a foga miatt ?

Igaz most este csak fél adag tápit evett de elötte evett rizsfelfújtat meg szendvicset.

Nagyon gáz ha megint beteg lesz a drágám.
Eddig mármint 15 hónapos koráig semmi betegsége nem volt most meg egyszerre egymás után. Hát ezt el sem hiszem.
Pedig már annyira túl lennék ezen a fránya oltáson.

Remélem legalább az éjszakánk nyugis lesz.
Estére adtam neki Nurofent remélem reggelre már nem lesz neki semmi baja.

Képek videók nagyon cukik.

Most ennyire telik tőlem.

Mindenkinek nyugodt éjszakát.
Holnap dél körül jön doki néni utána irok, hogy mit mondott mi a baja Ádinak.

Jó éjt.
20200310173350

Sziasztok!

Anitja nagyon édes Nolka és milyen ügyes! :D Zéti is hasonlóan lépked, csak itt nincs korlát rendes. A falat fogja. Olyan szép a pocid!

Heni: Péterke nagyon kis kényelmes, fekve élvezi a szánkót. :lol:

Viranka: köszönöm a receptet! Szegény Báló! :( Nagyon feljön a rizsfelfújt? Magasabb tepsibe tenném azt hiszem... Soha nem csináltam, akinél ettem életemben először ő sajnos már nem él. :( Tőle nem tudtam elkérni és mindenki tesz bele mindent akit kérdeztem. Nagyon örülök, hogy leírtad, ezt a "simát" szerettem volna megszerezni. :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Csajok

Sok vudut kérnék (na nem magamnak) a sógornőmnek nagyon szeretnének babát és ma vett egy tesztet és C látszik de a T nagyon de nagyon haloványan!!!Szerintetek? Ő nem bízik benne hogy sikerült.Mondtam hogy ne legyen negatív főleg most ne!

Ádinak jobbulást!

Kép

Kép
agica1126

Hello Lányok,

Maggie, mi volt ma? Tessék bejelentkezni és beszámolni. Én már lerágtam a 10 körmöm, és Regivel ellentétben halvány lila gőzöm sincs, h mi A dolog :)

Regi, én meg a főtt kaját nem bírom. A terhességem óta ha nem kellene, sosem ennék meleget. :roll: De ugye muszáj. És a vajaskenyér pirosarannyal nem is annyira egészséges. Szóval ezért sokszor hideg (sali+husi), és néha meleg (zöld köret+husi). Így mai Kaja: sali másik öntettel + fasírt, magában 2 tüktojás, 1 joghurt müzlivel, 1 túrórudi. :oops: De ügyes vagy, h nem eszel édességet! Én most úgy érzem, h muszáj 1 falat édességet ennem minden nap, cserébe annyival kevesebb kaját eszem. Mondjuk a túrórudi az olyan félédesség nálam... ...legalábbis ezzel nyugtatom magam 8) -3,5 kiló, gratulálok! :D

Vindo, horror az akváriumban? Elég bizarrnak hangzik a vízben úszó holttest. Nekem anno aranyhörcsögöm volt. 2x volt vemhes, minden alkalommal olyan 7-8 kicsije volt. Ilyenkor nem szabad közelmenni, mert ha megérzi az emberszagot, akkor felfalja a picinyeit. Második szülése után beteg voltam és az osztálytársaim egymásnak adták a kilincset, h látogassanak. Persze belenyúlkáltak a terráriumba is, aminek az lett a vége, h Mimikém 4 nap alatt végzett a gyermekeivel :shock: Majd kimászott és vízbe fulladt. 2 hétig zokogtam. Na most ez is elég brutálisra sikeredett...
Vonalzót Rugó fején megdörzsölted? Totál olyan :lol:

Heni, látom Péterke is imád a táskákban pakolászni! :lol: Nálunk is nagy kedvenc ez.

Anitja, milyen ügyin megy Nolka a lépcsőn! Csak lesek. Olyan érdekes, nálunk a játszótéren is inkább a fiúk tudnak lépcsőn segítség nélkül jönni-menni. Ezek szerint akkor ez is egy fiús tevékenység. :wink:
Milyen kipihent a kis arca alvás után. Ilyenkor a legédesebbek! És szép a pocid is. Nem kicsi, de legalább nagy! :lol: Drukkoljak, h lány legyen?

Voltunk dokinál, de semmire nem jutottunk :twisted: Én ilyen tömeget még életemben nem láttam, a 30 nm-es váróban kb 25 gyerek és vagy 40 felnőtt volt. Szinte belépni sem tudtam. Lizit levetkőztettem, de megmozdulni sem tudott (amit marhára utált --- jogosan) én meg csak álltam, mint a karácsonyfa táskával meg kabátokkal, sálakkal... aztán 2 perc után úgy döntöttem, h holnap újra próbáljuk. Oda akarok menni kezdésre, de akkor még javában megy az alvás... :roll: Nem tudom hogy lesz, de holnap muszáj lesz végigvárni a sort.... Aztán lehet, h betegebben jövünk haza :twisted:
Egyébként tök jól van, de olyan, mintha lenyelt volna egy gőzölős vasalót... :?

Mivel holnap zűrös napunk lesz, még ma dobok egy táblát holnapi adatokkal :wink: Biztos ami biztos...

silka
silka

Tábla holnapra aktualizálva :D

Kép

silka
silka

Ágica, innen mennek a ++++++++++++++k! :) Majd írd meg, h mi lett.

silka
silka

Itt ülök tűkön egész este, Maggie pedig sehol... Bár az utolsó vonat elég későn ér be Db-be, de nem tudom, mivel utazott :roll: És még az otthoni teendők is ott vannak.

Betegeknek jobbulást!!!

Nolka, Péterke nagyon aranyosak :D A lépcsőn mászás tényleg profi, Péterke meg látom, a szerszámokhoz nagyon vonzódik :D

Anitja - tényleg nagyon feszít a kistesó :D

Silka - ajjaj, ez hörcsögös történet nem volt túl szívderítő :shock:

Rugó haját a természet alkotta remekbe, és mindezt tőlem örökölte. Egyszer már írtam erről az utánozhatatlan típusról: vékony, nagyon elektromos, minden csatot-gumit kidob, a hullámot kilöki, és zsírosodik. Kész főnyeremény 8)

Holnap majd jövök hosszabban, így bocs, ha valaki kimaradt.
Most már alszok. le vagyok strapálva. Gábor fél tízre ért haza, Rugó meg épp elaludt :x

Jó éjt :arrow:

Kép
vindolanda

Sense!
várom majd a sms-d :lol:

Miléna!
szerintem nagyon nem dagad,de dupla adagot csinálj :wink:
amúgy ez a arecept F.Nagy Angéla/Nők lapja receptgyűjteményből van :)

Anitja!
szépek vagytok :wink:

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?