Hello Lányok,
Maggie, mi volt ma? Tessék bejelentkezni és beszámolni. Én már lerágtam a 10 körmöm, és Regivel ellentétben halvány lila gőzöm sincs, h mi A dolog
Regi, én meg a főtt kaját nem bírom. A terhességem óta ha nem kellene, sosem ennék meleget.

De ugye muszáj. És a vajaskenyér pirosarannyal nem is annyira egészséges. Szóval ezért sokszor hideg (sali+husi), és néha meleg (zöld köret+husi). Így mai Kaja: sali másik öntettel + fasírt, magában 2 tüktojás, 1 joghurt müzlivel, 1 túrórudi.

De ügyes vagy, h nem eszel édességet! Én most úgy érzem, h muszáj 1 falat édességet ennem minden nap, cserébe annyival kevesebb kaját eszem. Mondjuk a túrórudi az olyan félédesség nálam... ...legalábbis ezzel nyugtatom magam

-3,5 kiló, gratulálok!
Vindo, horror az akváriumban? Elég bizarrnak hangzik a vízben úszó holttest. Nekem anno aranyhörcsögöm volt. 2x volt vemhes, minden alkalommal olyan 7-8 kicsije volt. Ilyenkor nem szabad közelmenni, mert ha megérzi az emberszagot, akkor felfalja a picinyeit. Második szülése után beteg voltam és az osztálytársaim egymásnak adták a kilincset, h látogassanak. Persze belenyúlkáltak a terráriumba is, aminek az lett a vége, h Mimikém 4 nap alatt végzett a gyermekeivel

Majd kimászott és vízbe fulladt. 2 hétig zokogtam. Na most ez is elég brutálisra sikeredett...
Vonalzót Rugó fején megdörzsölted? Totál olyan
Heni, látom Péterke is imád a táskákban pakolászni!

Nálunk is nagy kedvenc ez.
Anitja, milyen ügyin megy Nolka a lépcsőn! Csak lesek. Olyan érdekes, nálunk a játszótéren is inkább a fiúk tudnak lépcsőn segítség nélkül jönni-menni. Ezek szerint akkor ez is egy fiús tevékenység.
Milyen kipihent a kis arca alvás után. Ilyenkor a legédesebbek! És szép a pocid is. Nem kicsi, de legalább nagy!

Drukkoljak, h lány legyen?
Voltunk
dokinál, de semmire nem jutottunk

Én ilyen tömeget még életemben nem láttam, a 30 nm-es váróban kb 25 gyerek és vagy 40 felnőtt volt. Szinte belépni sem tudtam. Lizit levetkőztettem, de megmozdulni sem tudott (amit marhára utált --- jogosan) én meg csak álltam, mint a karácsonyfa táskával meg kabátokkal, sálakkal... aztán 2 perc után úgy döntöttem, h holnap újra próbáljuk. Oda akarok menni kezdésre, de akkor még javában megy az alvás...

Nem tudom hogy lesz, de holnap muszáj lesz végigvárni a sort.... Aztán lehet, h betegebben jövünk haza
Egyébként tök jól van, de olyan, mintha lenyelt volna egy gőzölős vasalót...
Mivel holnap zűrös napunk lesz, még ma dobok egy táblát holnapi adatokkal

Biztos ami biztos...
silka