Hello Lányok!
Itt vagyok, de még csak most tértem magamhoz. Reggel visszaájultam, ahogy elment a család, aztán rohanás UH és NST-re, majd annyi erőm volt csak, hogy megebédeltem és visszaájultam aludni. Pedig most éjjel is aludtam éjféltől 5-ig... nem tom mi bajom... szerintem a hülye meleg front.
Még nem szülünk... tegnap este megint nagyon erős fájásaim voltak, további nyákdugó távozott, doki szerint megint tágultam. Még a végén basszus itthon kiesik a gyerek...
Krisz! Én ismerem a Cimicifugát, már be is szereztem. Szülésznőm szerint csak akkor érdemes elkezdeni, amikor már jönnek a rendszeres fájások, szóval nekem a szülőszobás csomagomban van. De már láttam olyan alkalmazást, ahol a Caullofyliummal együtt a 37. héttől ajánlották. Ebből is a CH5-öst és 2x5. Szülésznőm szerint ha elkezdődnek a rendszeres fájások, akkor felváltva negyedóránként kell szedni a kettőt, 5db-t... Hát nekem szerintem nem lesz már erre időm.
Holnap fél 9re megyek, te mikorra is? Talizunk? Be akarok ugrani Andihoz is, mert ma még az őrzőben volt, amikor arra jártam. Még nem jött sms sem tőle, szóval tutti nincs magánál.
Katuska, legalább pihennél egy kicsit a kórházban, nem?

Rád férne, ahogy olvaslak.
Engem vasárnap fektetne csak be a dokim, mert UH alapján is minden ok, áramlás is, és nem is túl nagy szerencsére töki: 3600g, de Pötyit is fölé lőtte. A méhlepény sem túl érett, nem is értem, ki gondolta volna, hogy a RENNIE ilyen tápláló...

Nézett köldökzsinór áramlást, és még azt is, hogy elég oxigént kap-e az agya. Hihetetlen mit meg nem tudnak már nézni egy ilyen géppel. De a legnagyobb élmény az volt, hogy noha 3D volt csak, tisztán kivehető volt a pici pufók arca, a szemei, az orra, annyira kis szabályos volt és én majdnem bőgtem, hogy bárcsak megsimogathatnám már.
Enikő, nagyon sajnálom, hogy ilyen nehezen boldogulsz. Én is be vagyok parázva, de nekem annyi a szerencse, hogy addig lesz segítségem amíg csak akarom, és nappal ugye Pötyi oviban van, éjjel meg Apa csak segít. A fürdetést én együtt tervezem majd, a kicsit állványon, Pötyi a kádban egyedül. Biztos elképzelhetetlennek tűnik most, de bele fogsz jönni. Mindenki azt mondja, hogy az első 3 hónap a kritikus. Nem tudsz segítséget kérni?
Rita, de bazi irigy vagyok a 15 fokért!!!!!!!!
Vicky, egyáltalán nem 3 hónaposnak néz ki a kislegényed! Jól tartod, látszik.
Móni, neked miért is lesz császár?
Gizella! Maja baba is csodaszép!!!!
Na megyek visszadőlök, nem tom mi bajom... alig élek.
Barti