jajj, nagyon jók a képek ismáét!
a kollázsos szavazásra én is szerettem volna reagálni, csak elfelejtettem, és Szuszu megelőzött... én is úgy gondolom, hogy nem kell szavazni, mivel minden baba gyönyörű, így csak a mi örömünkre csináljunk több kategóriás kollázst, szóval akkor hajrá! mi is a következő téma!? az ordítós, sírós, visítós fotók? akkor mindenki nyomassa a képeket, de akkor, ha lehet egy olyat, amit szeretne, mert ne én válasszam már ki, ha nem muszáj, hogy melyikkel nevez a gyermek!
protexin úgy igaz, ahogyan Barbi írta! nekünk annó a normaflore-ra azt mondta a dokinéni, hogy a tápiba keverjük, szóval szerintem csak az a lényeg, hogy nem natur, hanem valamiben feloldva! na jó, biztosan nem a gyógyszerben!
kakilásra. nekünk is mondta a dokinő annó a laelovac-ot, de végül nem használtuk. nálunk a lázmérő, vagy szélcső, illetve a cukros kamilla ment, ha nagyon muszáj volt! amúgy ez a motyó, mármint a laelovac tejcukrot tartalmaz...
köszönjük a szavazatokat!!! nem értem, hogy többeknek miért ír ki hibát, de azért köszönöm, hogy megpróbáltátok!
az egyébként nem világos, hogy hányszor lehet szavazni, így én minden nap párszor nyomok magunkra, na nem a nyeremény miatt, csak szeretnénk a két nagyinak odaadni a vasárnapi blikk-et, mivel mind a kettőjüknek a hónap végén van a szülinapja, így ez egy örök emlék lenne!

[/url]
Mászás próba
Mászás nem elég, kinyújtom a lábamat, hátha fejre esek! Anya meg vigasztalhat.
Elvettem anya könyvét!

bátyusok nyakában

<
Huncutka
Hrrrrr
vigyori
apához bújva
Anya ne mááááár!
Mi, csajok