A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

jó reggelt!

jajj, nagyon jók a képek ismáét! ;) Andris az etetőszékben, Zsombi és Zéti hasonfekve! Barbi szép szöszke hercege! :)

a kollázsos szavazásra én is szerettem volna reagálni, csak elfelejtettem, és Szuszu megelőzött... én is úgy gondolom, hogy nem kell szavazni, mivel minden baba gyönyörű, így csak a mi örömünkre csináljunk több kategóriás kollázst, szóval akkor hajrá! mi is a következő téma!? az ordítós, sírós, visítós fotók? akkor mindenki nyomassa a képeket, de akkor, ha lehet egy olyat, amit szeretne, mert ne én válasszam már ki, ha nem muszáj, hogy melyikkel nevez a gyermek! ;) köszi!

protexin úgy igaz, ahogyan Barbi írta! nekünk annó a normaflore-ra azt mondta a dokinéni, hogy a tápiba keverjük, szóval szerintem csak az a lényeg, hogy nem natur, hanem valamiben feloldva! na jó, biztosan nem a gyógyszerben! ;)

kakilásra. nekünk is mondta a dokinő annó a laelovac-ot, de végül nem használtuk. nálunk a lázmérő, vagy szélcső, illetve a cukros kamilla ment, ha nagyon muszáj volt! amúgy ez a motyó, mármint a laelovac tejcukrot tartalmaz...

köszönjük a szavazatokat!!! nem értem, hogy többeknek miért ír ki hibát, de azért köszönöm, hogy megpróbáltátok!

az egyébként nem világos, hogy hányszor lehet szavazni, így én minden nap párszor nyomok magunkra, na nem a nyeremény miatt, csak szeretnénk a két nagyinak odaadni a vasárnapi blikk-et, mivel mind a kettőjüknek a hónap végén van a szülinapja, így ez egy örök emlék lenne! ;)

sophie27

Zsófi, én is szavaztam. :D

Nekünk nem nagyon van sírós képünk, csak majdnem sírós (és végül ebből sem lett sírás).

Kép

szuszu

akikről már van bömbizős fotóm: Andris, Emma, Málnus, Beni, a többieknek hajrá!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2009.01.21 11:01-kor.

sophie27

augusztus 23-i fotót talátam csak, ahol Beni sír...

Kép

sophie27

Vendég

Szerintem sem kell eredményt hirdetni íme az én kicsi fiam augusztus 30án ez a kedvencem... Kép :lol:
Vendég

többre nincs most időm reagálni... majd Pénteken.. képek szépek... puszi

Zsófi szavaztam és messze ti vezettek nálam...

majd jövök...
Vendég

köszi a bókokat!

én csak azt nem értem, hogy ha baba a kategória, akkor miért nevez valaki a 6 éves gyerekével... de mindegy! ;)

sophie27

sziasztok

a magasságom 167 cm :) szóval az 58 kiló pont jó hozzá .:) de nem tornázom és eszem is rendesen. csokit is. ugyhogy inkább az elején idegből fogytam, most meg már beállt a súlyom. ennél jobban mondjuk nem akarok lefogyni.

sziszka: a dokinénink azt mondta, hogy valszeg azért kel többször csabi éjjel, mert kevés a tejem neki. szóval elkezdtünk nekiestére tápszert adni, napközben meg már eszegeti a bébipapit. amióta az uccsó etetéskor tápszert kap, alszik egyfolytában 5 órát és csak 3-fél 4 körül ébred. utána meg még alszik, de mocorog közben reggel fél hétig. szóval kezd rendeződni a dolog. mondjuk a dokinéni azt mondta, hogy este is inkább fözeléket adjunk neki mint tápot, de hát csabi még csak ezen a héten kezd ismerkedni a tejen kivüli ételekkel, úgyhogy még kel pár hét mire kiválthatjuk esetleg a tápot valami más kajával.

egyébként még csak 6420 g és 66 cm-esesk vagyunk, most csak 220-at hizott egy hónap alatt. kiváncsi leszek a következő havi mérésre.

etetőszék nekünk is kell, mert minden csupa bébipapi, ha az ágyon etetem. :)

puszi mindenkinek.
lei

zsófi: szavaztam rátok :) édesek vagytok a képen!
lei

Én nem is írtam a súlyomat (amire nem vagyok büszke), de most 59 kg vagyok és 70 kg voltam, amikor bementem szülni. 54 kg voltam, amikor kismama lettem. Ha visszafogynék annyira, akkor boldog lennék, de mivel én sport és koplalás nélkül nem tudok fogyni, ezért ez szoptatás alatt számomra szinte lehetetlen. Én amúgy 158 cm magas (mély) vagyok.

Csajok, ti kiváltottátok már a Rossmannban a Hipp 2-es csomagot? Csak mert én totál elfelejtkeztem a kuponról, aztán úgy szólt az egyik barátnőm. Még anno a kórházi felicitas csomagban volt. Tegnap váltottam ki és volt benne üveges gyümi, tasakos mindenféle, kiskanál meg egy cuki póló. Érdemes elmenni érte.

Lenne egy kérdésem is: nektek volt már olyan, hogy a baba talpa és tenyere tiszta apró pici pötty? Csak mert nekünk tegnapelőtt este lett pöttyös Andris talpa, aztán tegnap délután már a tenyere is. Máshol nem pöttyös és nincs semmi baja, de fogalmam sincs, hogy mi lehet ez.

szuszu

szuszu én a múlthéten váltottam ki, de nem adtam még oda a babának majd késöbb annál is inkább mert erdeigyümölcsös itóka van benne :shock:

andrisnál ez valami allergia lehet föleg, hogy a végtagjaiban ragad a szervezete által kiútált anyag, de nézesd meg orvossal mindenképpen!!!!mit evett?
Vendég

Még csak almát :(

szuszu

De azt már múlt hét óta kapja, akkor már akkor is pöttyösnek kellett volna lennie.

szuszu

Szia Szuszu! Ezt még régebben írtam neked:

Szuszu - Úgy emlékszem, neked van egy születéses excel táblázatod. Arra gondoltam, hogy esetleg ki lehetne egészíteni a babák fotóalbumos elérhetőségével, és a többi linkkel (pl. videók, stb.), és feltenni a netre. Én szívesen megcsinálom. Akkor megmaradnának a linkek, mindent vissza lehetne keresni.

A kiütések szerintem is valami allergia miatt lehetnek, de kérdezd meg a doktornőt vagy a védőnőt!

Ligetes séta szerintem jövő hétre halasztva a szutyok idő miatt.

Én közben el lettem havazva, készítettem megrendelésre egy honlapot, tegnap bejött egy lakásfelújításos tervezéses munka, és a munkahelyemről felhívtak, hogy kéne segítség. Úgy tűnik, vége a láblógatásnak :(

Nagyon helyesek a babák, imádom a sírós képeket is! És többen milyen ügyesek, főleg Rizsike meg Dorca! Mi még át sem fordulunk, csak dumálunk egész nap :)

sushy

Jaj Szuszu! Andrisról ez a fotó! Nagyon falat, ahogy felhúzza a ksi orrát! Pötyik szerintem is allergia jelei. Beszélj a dokival!

A mi bömbizős képünk:
Kép

Az anyókás képpel még mindig lógok, de nem tom, hogy hol a fenében van az áttöltő-kábel. Páromnak :evil: érte! Remélem előkerül lassan....

Mi megyünk be a városba, van egy két elointézni valónk.
Randa szutyok idő van itt is. :(
Képzeljétek, tegnap megérkezett Réka útlevele. Nagyon vicces, hogy már van neki ilyen :D . Mint kiderült eddig átcsempésztük a határokon. Számunkra kb 2 hete vált világossá, hogy ha külföldre megyünk, útlevél kell neki. Hát most már nem lesz gond (mondjuk edig se volt belőle baj, szerencsére)

Zsóf! Igen ez a laevolac ahogy néztem laktózt tartalmaz. Én se akarok neki adni csak ha már más nem segít. Mivel most egy hétre elutazunk, gondoltam jó, ha van nálam vmi végszükség esetére...

panna1

Ja, még annyi, hogy én néha már felemelem Rékának az ülést a babakocsiban. Persze amikor ébren van, és nem teljesen merőlegesbe, hanem kb úgy, mint amikor a pihiszékben ül vagy a hordozóban. (Persze bekötöm, mert tuti kicsúszna egy idő után)Nagyon élvezi hogy sok mindent lát. Nem győz rácsodálkozni a dolgokra. Van, hogy sikongat meg hö-get folyamatosan ahogy tolom.
Szegénykém ma nagyon szenved, már 4napja nincs kaki. Remélem ma lesz, és megkönnyebbül. MEgyek is pátyolgatni...

panna1

Enikő így hisztizik néha:

Kép

yuyu79

Bocsi, de tegnap nem kapcsoltam be a gépet, nem is nagyon voltunk itthon. Tegnap is meg tegnapelőtt is jó sokat aludt Eni a babakocsiban, most ilyen alvós napjai vannak. Tegnap egyhuzamban 2 és fél órát, tegnapelőtt meg 3 és felet, úgy hogy közben átraktam Anyuéknál a babakocsiból az erkélyre az utazóágyba... Aztán meg voltunk Anyóséknál is (remélem mostanában nem látom, mert ma viszont nagyon kiakadtam rá), délután meg babamamatornán voltunk tegnap...Meg eléggé el vagyok maradva a házimunkával is... Most értem a végére az olvassással, de nem jegyzeteltem, úgyhogy egylőre nem is reagálok, bocsi... Csak annyit hogy minden kép nagyon jó. Ja és én is szavaztam Zsófiékra, de nekem is csak 3.-ra sikerült...

yuyu79

Réka édin bömbizik, Eni meg aranyosan felhúzza a száját. Beni milyen kicsike még, rá se ismertem! Andriska meg hogy ráncolja az orrát. És Zsigi a kis sapiban! Meg kell zabálni :)

Yuyu - Tegnap kaptam paksi fotókat az építkezésről, rendesen előrehaladt. A főnökeim persze egy csomó dolgon ki vannak akadva, de nekem összességében tetszik. Neked mi a véleményed?

Panna, szerencsétek volt, hogy a határon eddig nem kapcsoltak le titeket útlevél nélkül :) Hallottam erről sztorikat, hogy babával kimentek Ausztriába, aztán nem engedték őket vissza útlevél nélkül.

Feldobok néhány Emmás cuccot, amit még karácsonyra készítettem.
Kép
Kép Kép

sushy

Anna, ezek nagyon jók! Milyen programmal készítetted őket?

A bömbizős képek is tetszenek. Nekünk nincs szerintem, mert sose jut eszembe fényképezni, ha sír :)

Zsófi, próbálkozom én is szavazni, eddig nem sikerült.

OFF:
Ha van kedvetek olvasgatni jópofa történeteket, nézni road videókat látogassátok meg a bátyám honlapját :)

Palkonya, egy tüneményes falu. Kisjakabfalva, az előző rendszerben elfelejtették, most hála néhány kitartó embernek újjászületik. Tippek, hogy hova érdemes ellátogatni. Milyen borokat érdemes inni. Két videó mellé immáron rövid leírás is született. Hamarosan újabb látnivalók, kirándulási célpontok. Felejtsétek el a téli depressziót! Részletek itt: www.bringato.hu
ON

A mai dévény kezelés sem volt egy nagy élvezet :( de ha szükség van rá... viszont egyre ügyesebben mozog Zsombi.
Valaki belinkelte a MűPa-ban a Ringató foglalkozást, küldtem ma e-mail-t jelentkezéssel, de azt hallottam eléggé tele vannak, majd meglátjuk mit válaszolnak. Ili nénit szeretjük :D Zéti jár hozzá, csak a Fonóban a ringató csütörtök délelőtt van, pont amikor a jóga :(
Holnap mi megyünk jógázni, apum jön vigyázni Zétire.
Vendég

Csenge, én voltam a ringatós! ;) kíváncsi vagyok, hogy mennyire kell előre foglalni a helyet... majd számolj be légyszi! jó lenne ide is többünknek elmenni, ez is lehetne találkozási pont, nem sokkal van messzebb (pl. nekem), mint a Tranzit! ;)

Anna, nagyon jók Emma képei! tök ügyi vagy!

lányok, a bömbizős képeket mentem szorgosan, szóval csak hajrá!

még mindig köszi a szavazatokat!!!

Aproo, JázminAndi, akkor várható, hogy az én Bergonom kereke is megadja magát egyszercsak!? :( amúgy a gariban vajon a kerékcsere is benne van???

Julcsi, jó kis programok! kár, hogy ma tényleg ilyen szutyok az idő... bár én kitettem most Benit a teraszra, éppen nem ázik, viszont a levegő meg kell. szóval most levegőzik a drágám, és remélem, hogy alszik egy jó nagyot! mi volt a gond anyóssal, már, ha publikus!?

Szuszu, és az nem lehet, hogy mondjuk beizzadt a talpija és a tenyere is!? mitől lehet allergiás amúgy? ettél valami olyasmit, amit amúgy nem szoktál???

tegnap amúgy este én úgy indítottam a vacsit Beninél, hogy Sinlac egy adagnak úgy durván a felét hamizta meg, aztán pedig szopi és végül tápi. de ennek ellenére 2 után ébredtünk, igaz, mikor visszatettem 1/2 4-kor a kiságyába, utána már csak 8 körül taliztunk, szóval ez így klassz volt!

ma meg kipróbálom, ha mindent egy órával hamarabbra időzítünk... eddig a fürdetés 8-9 között volt, szóval esélyem nem volt, hogy 10 előtt elaludjon, viszont ez így eléggé necces nekem is, páromnak is, főleg, ha 2 után kelek vele... szóval kipróbáljuk ezt az 1 órával előbbre csúsztatást!

egyébként nálatok hogy alszanak napközben a gyereke? nem az alvás hosszára, inkább a gyakoriságra lennék kíváncsi!

Beni olyan délelőtt 10-tő alszik, aztán ilyen tájban, szóval olyan 2-3 körül. viszont, ha ebből a délutániból felébred, akkor már estig nem alszik többet, így érthető, hogy este 9 körül már hulla és nincs energiája szenvedni a kajáért, és tök hisztis is... nálatok?

sophie27

Ezt most találtam az etetőszékekről:
http://www.csaladinet.hu/index.php?modu ... 1232406000

Zsófi szavaztam! Valahol lehet látni a szavazás állását?
Vendég

CsengeAndi, nem tudom, én nem találtam még meg sehol sem...

sophie27

Sziasztok!
augusztus 27dikei sirunk
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi! Mi a Cseppek Házába szeretnénk járni úszni. Ma fel is hívom őket, hogy mikor indul új csoport.

Na, de jó, hogy mindenki ilyen laza fertőtlenítés téren. Azt hiszem, én ezt túlzásba vittem!

Én súly ügyileg + 5-6 kg-on állok! :cry: Remélem, lesz ez még így se! De sajnos én is nagyon kajás vagyok, és ma reggel anyum hozott egy tál zserbót! Na, ez sem segít a helyzeten.
Persze nem kötelező megenni! :lol:

Feltöltöm a mai napi produkciókat! :shock:
Kép Mászás próba

Kép Mászás nem elég, kinyújtom a lábamat, hátha fejre esek! Anya meg vigasztalhat.

Kép Elvettem anya könyvét!

Hordhatom majd Csengét sportolni! :D

rizsimami

Én nem találok sírós képet! Pedig tuti van valahol! Majd pótlom ezt a hiányt! Minden nap van ordítás, mert valahová mindig beveri a kis fejét, vagy beakad a lába a kiságy vagy a járóka rácsába. Oda inkább már nem is teszem!
Nagyon aranyosak a képek! Csenge, nagyon jók a profi fotók, és hát Emmáról készült karácsonyi képekért is oda vagyok. Áron meg ahogy felnéz a kiságyból!!! Hihetetlen, hogy már most milyen értelem van a kis szemükben.

Zsófi! Én is próbálok szavazni, nem adom fel!

rizsimami

Zsófi! Erre sajnos minden esély megvan, ráadásul én sima egyenes úton haladtam éppen, amikor a kerék úgy döntött önálló utat jár. Apronak hála lett új kerekünk és szerencsére csak 1500 Ft volt.

szuszu! Jó hogy beírtad ezt a rossmannos dolgot, kb. 500x járt már az eszemben, hogy megkérdezlek titeket róla érdemes-e átvenni, mert itt Miklóson nincs.

Csenge nagyon stramm kiscsaj! Jók a mérgelődős képek, Rékában mintha csak Vikit látnám.

KépKép
jazmin2005

Zsófik! felrakhatom az ezeréves talis képeket? most találtam rájuk képnézegetés közben.

KépKép
jazmin2005

RizsiSzilvi, az alma nem esik messze a fájától :-) nagyon ügyi Csengi :-D

yuyu79

Haéi!
Csak gyorsban, mert egyedül vagyok egész du. és éjjel is megint. Ez az ára a jövő heti kiruccnak, kb. kétnaponta ügyel Peti. :?

Zsófi, az én bergonomnál én voltam béna berögzítettem a ekreket, majd elfelejtettem és oldalt akartam tolni, Andinak meg régebbi a gép ha jól tudom.

Anna,Emmáról hogyan csináltad ezeket a képeket?

NA, ennyi jutott mára, de majd még jövök.
Sztem nekünk sincs sírós, mert akkor ölben van....de jó Nektek, némely "Sírós" kép annyira nem is sírós, hogy csak na, meg hogy írjátok, hogy már ritka. Mi még átlagban napi 2-3 órát biztosan sírunk, ölben is,ringatássalis, akárhogy. Hiába, ez a hülye szülés körüli herce-hurca. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Kicsit eltűntem mostanában. Időm és kedvem sem nagyon volt jönni. Sajnos még a hsz-eket sem tudtam visszaolvasni!
Hannának jön a foga és már egy hete iszonyú nyűgös. Be van gyulladva és dagadva az ínye, néha hőemelkedése van. Már legalább látszik elöl 2 kis pukli, de még mindig nem bújtak ki a fogacskák.

Betegeskedőknek jobbulást!

Ja és a képeken végigfutottam. Nagyon édes minden baba! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

A képeket photoshoppal csináltam.

Rizsike nagyon ügyi, mutogattam is Emmának, hogy tanuljon.

Zsófi - Talán még régebben kérdezted a püfölést. Hát Emma is csinálja egy ideje, ül a székében, jár a lába és a keze. Ha kezébe adom a majmocskáját, először megnézegeti, majd a székhez vagdossa szegényt.

Szerintetek valami front van? Emma egész nap nyügizik, mindig szopizni akar, büfizni nem hajlandó, nem aludt semmit napközben és megállás nélkül magyaráz. Most is bömbi van, megyek.

sushy

Anna, bocs, elfelejtettem küldeni az excelt, remélem erre gondoltál:

szuletesek.xls

szuszu

Anna, beleraktam még a teljes neveket és az email címeket is, inkább ezt használd:

szuletes.xls

szuszu

sziasztok csajok!

szuszu, gyere holnap feltétlenül mert viszem a vera által küldött orrspréteket!!

nikiről tudom, csengeandi is jön és esetleg még valaki?
zsófi te is eljöhetnél már!!mindig csak ígérgeted...

ma durván pórul jártam:
elmentem a (mom-nál lakunk) mammutba kertek alatt az essőben mert különben egészen tiszta a mai városi levegő (http://www.tiszta.levego.hu/)persze esőkabátomról az összes víz a combomra csurgott, így én eláztam .na beültem a szendvicsguruba, hogy ebédeljünk csengivel. ő végzett és büfi helyett egy durvát rottyantott a rugi LÁBSZÁRÁBA!!persze nem volt nálam semmi ,mert csak sétának szántam.na körbe karikába a két áruházba, hogy vegyek pelust,törlőkendőt, váltóruhát és közben volt egy randim is ja és a liftek nem mennek le a minusz 1-re csak az áruszállítók...na azt is megtaláltam végre és előkerült a pelenkázószoba is nagy nehezen, de már folyt rólam a víz...ennyi idő alatt mire minden meg lett haza is sétálhattam volna :twisted: :twisted: aranyosan fölszívta a zokni ami rajta volt és végülis nem is volt sok csak nagy erővel jött és kilövellt oldalt a pelusból :D
jó kis móka volt, de legalább lett egy csinos 68-as csíkos bady-ja meg egy frankó csíkos harisnyája ez is nagyobb méret , lesz alkalmunk hordani bőven mire kinövi :D
Vendég

hűűűű, majdnem elszállt, már kezdtem fölidegesedni :evil:

nekünk ez a sírósra nevezős bár istenigazából itt visított :wink: Kép
Vendég

andris és áronka sírósa is nagyon cuki!!megyünk fürcsizni, császtok
Vendég

Zsófi!

Nekem elsőre sikerült szavazni, nagyon jó ez a kép rólatok! :wink:

Alvás:
Mi minden étkezés után 1-másfél órát vagyunk fenn, majd fél-egy, másfél óra alvás. Kivéve reggel, akkor 3 órát is képes fentlenni.

Egyébként én egyáltalán nem örülök annak, hogy Dorca menni akar, mert nincs el fekve, nem is gondolkodik a mászáson, esetleg ülve nézelődik, meg menne, de az se az ő , se az én derekamnak nem tesz jót!

Mi rengeteget sírunk, úgy alszunk el és úgy is ébredünk, meg aztán, ha nem úgy van, ahogy ő szeretné, akkor is sír, de arról még nem csináltam képet, mert abból elég az eredeti.

NAGYON JÓK A BABAFOTÓK, ÉS EMMA SZERKESZTETT KÉPEI IS SZUPIK!

Barbi!

Köszi a választ a szemeddel kapcsolatban, hát igen, nagyon jó dolog ez az orvostudomány, hol lennénk nélküle!

Mi tegnap kaptuk meg végre az utolsó dupla oltást, (most sem viselte meg Dorát) Méreteink: 62 cm és 6500 g. Lehet, hogy mi vagyunk a legrövidebbek?

Jövő héttől hetente járunk korai fejlesztésre Pécsre Dorcával, remélem lesz némi haszna.
Az altatásos vizsgálatunk jövő pénteken lesz, műtét utána!!

Sajnos már meguntuk az etetőszékbeni tevékenykedést, meg onnan mindent lehajigálunk, mostanában ez jön be:
Kép Kép
Kép Kép bátyusok nyakában

KépKép
koadri

Sziasztok!

Ma nekünk is nyűgös napunk van, szerintem a front lehet a hibás, vagy alszik a csemete, vagy nem tud mit kezdeni magával, ez megy egész nap. Ráadásul ma a kiságyban sem akart aludni, négyszer aludt el úgy a kezemben, hogy amint közelíteni próbáltam a kiságyhoz, rögtön felsírt. :(

Nagyon édesek a bömbizős képek, és természetesen a többi is, Emma, Dorca és Rizsike mászása is :)

Zsófi, nekünk az egész alakos bömbizőst tedd be légyszi :) Alvás, nekünk az ébredések reggel elég változóak, de az biztos, hogy ébredések után 2-2 és fél órát bír ébren, aztán újra szunya. Általában még 3 X alszunk egy nap, de olyan is van nálunk is, hogy 3-kor felkel, és utána már nem alszik, viszont ilyenkor nem is bírja 7-nél tovább, szóbal mi már fél 7-kor fürdetünk, csak akkor fürcsizik később kicsit, ha késő délután is aludt legalább fél órát.
Barbi: Köszi :)
Szuszu: mi van a pöttyökkel? Szerintem is allergia, de te is ehettél valamit!
Apró: tudom, hogy ez nem vigasztal, de mi is sírósak vagyunk, Málnus nagyon karakán kiscsaj, és amit szeretne, azt el is éri, ha kell, akkor addig sír, amíg ki nem találjuk mi a terve. DE én nem bánom, hogy nem az a tedd ide- tedd oda típus, persze sokszor nem könnyű, de ezt tudtuk, és vállaltuk :)
Lei: lehet, hogy kipróbáljuk, bár nekem kicsit fura, hogy nem lenne tejem, mert állandóan feszítenek a cickók, én eddig inkább arra gyanakodtam, hogy napközben csak 3-4 percet szopizik (bár sokszor óránként), és ez szerintem nem elég. Éjjel pedig 10 percig, szerintem addigra már nagyon éhes :) De egy próbát mindenképpen megér.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és a méreteink: 7450 gramm és 68 cm.

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, akkor lehet hogy csak a hígabb tejet szívja ki Málnus, nem? Vagy fejsz előtte esetleg?

yuyu79

Julcsi: erre én már régóta gyanakodok, de közben meg fejlődik. Nem fejek már, mert úgy tűnik már nem viszik a tejet, mivel annyit nem tudtam adni, hogy kizárólag ez elég legyen, így elkezdték tápszerezni a tejtesónkat. De egyszerűen minden jobban érdekli az evésnél, a színek a képek a hangok....hermetikusan el kell zárnom, ha azt akarom, hogy rendesen egyen :)

<
sziszka78
Tolna

Nálunk se lehet megpisszeni se, ha szopizunk ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Én még fent, pelenkákat vasalok, csak gyorsan ideültem olvasni. :oops:

Vera, nagyon köszi az orrsprét. Csandi neked meg, hogy elhozod. Ezekszerint Vera ti nem jöttök holnap jógára...

Mára a pöttyeink elmúltak, az unitesóm szerint vagy melegkiütés (mert akkor jött ki Andris lábán, amikor harisnya plusz zokni volt rajta) vagy tényleg ettem valamit, amit nem kellett volna, de erről lövésem sincs, hogy mi lehetett.

Még azt szerettem volna írni, hogy a Ligetes találkozóban én is benne lennék, de a jövő hét nem fog menni, mert itt lesz a párom anyukája.

Ma Andris is nehéz eset volt. A végén már majdnem fejre is álltam, hogy szórakoztassam. Még szerencse, hogy van új etetőszéke, így azt is bevethettem mint alternatívát. De azért összességében jó napunk volt. Ja és szopinál nálunk is csendnek kell lennie, mert különben nem eszik. Én 5-6 alkalommal szoptatom Andrist és éjjel sem szokott már kelni. Este kilenckor elalszik és reggel 5-6 felé kel, de ma pl. csak fél 7-kor kelt fel. Rendes gyerek.

A képen az látható, hogy ma még a Kismama magazint is átfutotta, annyira ráérős volt neki.

Kép

szuszu

jó reggelt!sikerült beelőznöm a rendszeresen koránkelőket, bibibíííí :wink:
Vendég

én is nyomozok, ez ol. a gyerekülésekről infó:
http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_ ... yerekules/
Vendég

Jó reggelt!

Én zombi, jelentkezem egy strapás éjszaka után. Imi hányt, Eni köhögött, Regö is nálunk hemzsegett...

Nagyon szuperek a képek egytöl egyig, Szuszu az a grimasz írtó jó és Emma tunningolt képei is külön fantasztikusak!

Íme a legkisebb zsákállatka ül-dülön-gélve. :)

Kép

Mentem kotyvasztani.

Barbi
Vendég

Jó regeglt! vagy szép napot!

én igazoltan vagyok távol :wink:

Dönci nagyon édes és az utoljára feltett képeken szereplő fiúk lányok is továbbra is nagyon szépek!

Anyósom egész nap ölbe cipeli a fiam,,hiába kérem hogy tegye le .mintha a falnak beszélnék..pedig Zsigmond szeret egyedül eljátszani.. de már az alvásba menekül...mert a sok vele foglalkozás is kifárasztja....ennyit sosem aludt hihi

:twisted: :lol: majd szenvedhetek vele utána..... :lol:

ráadásul fogyózunk, ezt tudja is, és beállított egy adag töltött káposztával, túrógombócot csinált jó cukrosan vacsira.. stb stb és este 8kor biztatja férjem hogy fiam egyél még, kell enned...egyébként imádom, meg jószándékú.. de egyszerűen amit ő mond az van jól

:lol:

most is beszélgetni szeretne..úgyhogy megyek is..ennyi voltam :lol:

ja és egyfolytában szöszmötöl ha nem a gyerekkel van akkor ide pakol, oda pakol..minta Duracell nyuszi :lol:
Vendég

Jaj de jók a babafotók! Rizsike milyen ügyes!!!!
DÖncike is ügyesen ül, Dorca meg a nyakban ülve ügyeske!
Áron sírósa elképesztő! Szerintem ő változott legtöbbet pár hetes kora óta.
Jók Emma beszerkesztett fotói is!

Sikerült végre feltöltenem a képeket.
Íme az anyókásunk:
Kép

És akkor még egy jó pár fotó rólunk, már úgyis olyan régen dobtam képeket:
Kép Huncutka

Kép Hrrrrr

Kép vigyori

Kép apához bújva

Kép Anya ne mááááár!

Kép Mi, csajok

És a St.Coronás síelésről: