Sziasztok!
Köszönjük a poz energiákat, férjem jobban van. Para csak attól van, kiderült nem gyomorrontás. Reggel telefonált, h nem megy dolgozni, erre kiderült, h ő volt az 5. betelefonáló

. Remélem, én nem kapom el! A héten itthon van, én meg ápolgatom.
Bogi: örülök, h rendben a vérnyomid.
Crocus: nekem is kicsit kevesebb a magzatvíz, de doki mondta, ez ilyenkor már nem baj.
Zsufi: remélem, h sikerült a mai vizsgád!
Stelly: ha zárlat lesz, majd hálóinget adunk apára és teszünk egy párnát a hasára, mintha ő is szülni menne

!
Julcsi: bizti a vizsgálattól van a barnás váladék. A 2 héttel ezelőtti vizsg. nekem is fájt és utána volt is barnázás nekem is. Múlt héten, meg ma észre sem vettem, h vizsgál

, nincs is semmi. Sajnálom, h csatlakoztál a kókusz táborba

!
Zétivera: jó, h jelentkeztél! Pihizz, pihizz! A végén még túlhordod Olivért!
„Bírom” az ilyen orvosokat, akik totál hülyének nézik a pácienst

. Nyilván jobban tudja, mint te, hiszen annyi császáros hege van a dr-nak, és olyan sokszor volt már várandós is. (feltételezem, férfiak voltak)
Zsu: jó, h nincs csőnyelés! Gratula a kókuszmentességhez!
Én holnapra terveztem a papírok előkészítését, akkor úgy néz ki elleszek velük.
B79andi: szegény Erik, remélem ügyes lesz, aki megszúrja és hamar túl lesz rajta.
A bőréből lassabban tűnik el a sárgaság és a legvégén a szemfehérjéből.
Andus: ez nagyon ari volt a férjedtől. Én is tök meghatódtam, amikor kiderült, h a férjem ott akar lenni.
Zümis: sajnálom az echodens dolgot

, mondtak rá valamit? Képzeld ugyan ennyi idősen szinte ugyanezeket az adatokat mérték nálunk is. Gratula a jogsidhoz! Zsónak van már étvágya?
Ma is voltam NST-n, vizsgálaton. Fájás max. 15-ös, külső méhszáj jóindulattal 1 ujjnyi, vizelet fehérje neg, vérnyomi jó. Áramlás jó, lepény II. fokú. Alex becsült súlya 3500 gramm. Még nincs jele, h szülnék

. Nálunk is érzékelő rugdosás volt

.
Ja, a nap csúcsa, h miután a dokim megvizsgált hívták a műtőbe, de mondta, h szól egy kollégájának, h UH-ozzon meg és ha ok, mehetek haza, ne várjam meg. A kedves másik dr-nál jelentkezem, mondja kicsit várjak, mindjárt visszajön. Azóta is jön

.
A dokimat meg állandóan a műtőbe hívták, így több, mint 3 órát vártam rá. Jól el is fáradtam.
Nagyregényt írtam nektek, ha uncsi, csak ugorjátok át

!