Sziasztok!
Új vagyok még itt, és nagyon örülök, hogy rátok találtam.
Magunkról néhány szóban: 2008 július óta (tehát fél éve) próbálkozunk babával, sajnos sikertelenül.Párom egy elég súlyos betegségére már 18 éve szed gyógyszert, emiatt gyanakodtunk, hogy talán baj lehet a 'katonákkal'. Ezért már december elején jártunk andrológusnál, aki meg is állapította, hogy baj van (6-8millió, 25% igazán mozgékony). Sajnos gyulladásra utaló jelek is voltak, igy kapott különböző gyógyszereket. Vasárnap megyünk kontrollra, ha a helyzet változatlan, akkor első körben inszem lesz (remélhetőleg).
Nekem még a szokásos vizsgálatokon kívül nem volt semmi, mivel hőgörbe alapján, meg egyébként is teljesen jó a ciklusom, a nődoki azt mondta, nálam ne vizsgálódjunk tovább. Viszont, ha a vasárnapi kontroll eredménye inszem, akkor én azt minél hamarabb szeretném. Fejembe vettem, hogy a követekező ciklusomnál már stimut szeretnék... ez február 16.án kezdődik. A probléma csak az, hogy még semmilyen vizsgálaton (vérvétel, átjárhatósági) nem voltam. Dévai doktorral még csak telefonon beszéltem, ő azt mondta, ha nagyon hajtok, még esélyes lehetek

) Hétfőn megyek hozzá az első konzultációra, és beutalókért.
Nagy kérdésem, hogy szerintetek lehetséges-e 3 hét alatt mindent megcsinálni?? Elég pitbull típus vagyok ilyen szempontból, ezt kalkuláljátok bele.
És persze minden érdekel, mire figyeljek, stb, ami csak eszetekbe jut, teljesen kezdő vagyok.
És még egyszer, nagyon örülök nektek, remélem ti is befogadtok!
Üdv,
Julcsi
Ui: és még annyi, hogy mi is két kutyával és egy macskával élünk együtt, egyelőre nekem ők a mindeneim, imádom őket.Láttam, hogy többen vagytok még ilyen cipőben
És elnézést a kisregényért, de belelkesedtem