A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én úgy vagyok vele, hogy szabi, ha hosszabb időre lesz majd szükségem valamiért, akkor majd beszélek a körzetivel, és elmegyek betegállományba, aztán ha minden kötél szakad, és tényleg nagyon hosszadalmasra nyúlik akkor közlöm majd! De én tudod nagyon pozitív vagyok, ezért úgy érzem - és remélem jól - nem kell sok idő a babához! :) Remélem a próféta szólt belőlem! :oops: :lol: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kicsit megint itt vagyok. Bocsika, ha sokszor köszönés nélkül eltűnök, de héát csak megértitek.

Én beülti után egy dolgot fogadtam meg nagyon nem ültem kb másfél hétig autóba. Nem nagyon hajolgattam, de persze volt mikor nem sikerült kihagynom egy egy hajolgatást.

És tömtem a husti, a husit, ahusit, meg a fehérjeport ittam :-)

Aztán már nem ment a huei, szinte rá sem bírtam nézni, de azóta szerencsére visszatért a vércseénem. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági
Az autót én is hallottam, megfogadom :lol: Milyen fehérjeport ittál?

Közben lehet én is eltünök csak úgy, akkor hazaért apa és ebédelünk és indulunk :lol:
Vendég

Janaka!

Ügyesen! Gondolok majd rád! Aztán ne feledd!
BESZÁMOLÓ! :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Fehérjeport az egyik ismerősöm, aki gyúr, ő vette az edzőteremben. Vanikiás ízüt. Cswak apánknak nem mondtam, mert ő szerintem ki is rugott volna a rendelőből, ha ezt megtudja. :-)

Ági28

szia Ercsikati.Én egy kicsit szerencsés voltam első lombik sikerűlt 2005 ian 20 volt a beűltetés.A terheségel volt sok gondom de el mult és egéségesek az a lényeg.Én mindenkinek aszt szoktam mondani hogy ne ad fel és hini kel hogy sikerűlni fog !! Nekem a párom mindig monta nem baj ha nem sikerűl most majd kővetkező fog és én montam neki hogy most fog sikerűlni . Én a 3 hét beűltetés után csak fekűtem és fekűtem semi a világon nem csináltam! Szoktak mondani hogy ez se jó de nekem jó volt.
Sok sok siker mindenkinek Puszi Lavy
lavy

Én most néztem visza mikor még ugyan aban a cipőbe jártam mint ti és a 14 tol lap vanak az akori eljárásaim.sok minden tanultam a topikrol és erő és tűrelem .még egycer puszi mindenkinek
lavy

Igen álítólag sétálni azért jó, mert a méhnek szüksége van a vérellátásra, és ha csak fekszik az ember, akkor renyülhet a vérellátása. Na ezt jól leírtam. :-)

Ági28

Hú! Pont írni készültem mikor berontott a főnököm. 8)

Lavy! Szépek a gyerekek!
Albi: Te is raktál ki új képet? Hát igen itt már komoly férfi :wink:

Azt a régi hozzászólásoknál is olvastam, hogy Apánk nem szereti a fehérjeporból készült italokat. De miért??
Pedig némelyik még fincsi is.
miciona

Ági
Kis sumák, ami a port illeti :lol: A Kaáliban az isostart írják fel a gyogyik mellé.

Miciona
A fönökök már csak ilyenek, mindig rosszkor vannak rossz helyen :lol:

Lavy
Én is feküdtem az első sikeresnél, de azóta 3* már nem vált be :( Azért gondoltam, hogy most változtatni kéne :lol:

Kata
Sztem legkésöbb 6-ra itthon vagyunk és jövök :lol: Addig jó locsi-fecsit itt :lol:
Vendég

Ja még annyit akartam, ghyo szerintem Eszter megszületett :lol:
Nem kapott senki sms-t Bodzától?
Vendég

Szerintem is Eszter már megszületett, nekem is van egy ilyen érzésem! Én egész nap ezt éreztem, és szorítottam is Nekik! :)
Aki kapott sms-t az sóljon nekünk is!
Janaka! Te menj már Apánkhoz, ne itt trécselj!!!!!! :):):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Még nem kaptam hírt Bodzáéktól... :shock: Neeem, holnap KELL jönnie Eszternek, Szimba lezsírozta nekik odafönn.

Nahát, Ági! A férjem is azt mondta, hogy igyak gyúróport, mert az tiszta fehérje, én meg jól kinevettem.... De elnézve a 3 babádat, csak használhat. :wink: Lehet, hogy néha mégis kortyintok belőle...

Inszemben rutinos vagyok. Kérdezzetek bátran!

Köszi Szikra a jótanácsot. Növelem az adagokat.

Mai eredményem: elég sok tüsző, és pénteken PUNKCIÓ!!! :lol:
Jaj, nagyon izgatott vagyok és izgulok is rettenetesen.
Más.
Rajtatok is gyakorolja az UHzást a Németh doki, vagy csak az enyém a megtiszteltetés? (ma már második alkalommal)
Semmi bajom vele, csak olyan kis rutintalan még Apánkhoz képest, hogy görcsöt kapott a hátsóm, mire megtalálta, -mérte az összes tüszőt. :)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok.

Rég voltam itt felétek.
Moncsiga:szoritok nagyon péntekre!!!! Kép

Kép
Kép
melánia

janaka:azt hiszem te írtad hogy konzultációkor volt andrológiai vizsgálat is.
Összesen mennyit fizettetek érte az érdekelne????
Én is bejelentkeztem a Dévai dr-hoz.Feb. 10-re kaptunk időpontot.
Akik nem ismernek azoknak írom hogy Kaáliba jártam eddig és most intézet váltás lesz.
Bár elég messze van nekünk de megpróbáljuk ott.Jó lenne már ha sikerülne.Túl vagyok 2 inszemen és 6 stimún amiből 2 végződött csak beültivel.

Kép
Kép
melánia

Lavy! A babák gyönyörűek.

Miciona!
Aranyos vagy, köszi.

Moncsi!
Péntekre drukk!

Bodza!
Szerintem nem jött még meg Esztikéd, mert nagyon jó neki odabent... De mostmár hamarosan előjön :)

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Moncsi
Szuper, ghoy tüszőcskék növögetnek szépen. De jó péntek már mindjárt itt van. Lassan szúrkolhatunk végre egy zebrás tesztért :lol:

Melánia
Ismerjük egymást a másik topicból, ahonnan elpártoltam :lol:

Kata
Igyekeztünk, de csak most tudtam jönni. Lehet te már pizsiben vagy :lol:

A kezdés még kicsit várat magára, mert elöbb némi gombatelepet ki kell írtani magamból :twisted: A rákszűrésem eredménye jó lett, de kimutatott némi gombát és candidát. Hihetetlen, egyszerűen semmi tünetem nincs ezekre :shock: Most ezt helyre kell tenni, és 3-án megyünk újra. Ha akkor minden oké, akkor jöhet a kezdés. Ezt a kis időt már csak kibírom vhogy
:roll: :? Egyébként Apánk nagyon kedves volt én már nem parázok Tőle......hallod Kata :?: :!: :lol: :lol:
Vendég

Moncsiga: péntekre egy kalappal! :wink:

Melania: mi hasonló cipőben járunk, még nem ismerjük egymást, most találtam rátok. Mi 2-án megyünk a Dévaihoz szintén a Kaáliból. Ezek után nagyon kíváncsi lennék, hogy ki volt ott az orvosod!

Janaka: fránya gomba!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Moncsi: ++++++++++++++++++++++++
remélem pénteken mehetek én is beállításra és lesz elég kezdő tüsző.
Moncsi neked végül hány jelentkező van? Szombaton is lehet érdeklődnöd, hogy mennyien lettek?

Melánia: már épp gondoltam rád, hogy régen írtál
Jó tele lehet Apánk határidő naplója, ha csak 10.-én mehetsz.De az is elrepül hamar.
Janaka: sajnálom, hogy csúszik.De pont most jöttem meg asztrológiáról és épp néztem a decemberi babák horoszkópja jobb lesz.
miciona

Sziasztok!

Új vagyok még itt, és nagyon örülök, hogy rátok találtam.
Magunkról néhány szóban: 2008 július óta (tehát fél éve) próbálkozunk babával, sajnos sikertelenül.Párom egy elég súlyos betegségére már 18 éve szed gyógyszert, emiatt gyanakodtunk, hogy talán baj lehet a 'katonákkal'. Ezért már december elején jártunk andrológusnál, aki meg is állapította, hogy baj van (6-8millió, 25% igazán mozgékony). Sajnos gyulladásra utaló jelek is voltak, igy kapott különböző gyógyszereket. Vasárnap megyünk kontrollra, ha a helyzet változatlan, akkor első körben inszem lesz (remélhetőleg).
Nekem még a szokásos vizsgálatokon kívül nem volt semmi, mivel hőgörbe alapján, meg egyébként is teljesen jó a ciklusom, a nődoki azt mondta, nálam ne vizsgálódjunk tovább. Viszont, ha a vasárnapi kontroll eredménye inszem, akkor én azt minél hamarabb szeretném. Fejembe vettem, hogy a követekező ciklusomnál már stimut szeretnék... ez február 16.án kezdődik. A probléma csak az, hogy még semmilyen vizsgálaton (vérvétel, átjárhatósági) nem voltam. Dévai doktorral még csak telefonon beszéltem, ő azt mondta, ha nagyon hajtok, még esélyes lehetek :)) Hétfőn megyek hozzá az első konzultációra, és beutalókért.
Nagy kérdésem, hogy szerintetek lehetséges-e 3 hét alatt mindent megcsinálni?? Elég pitbull típus vagyok ilyen szempontból, ezt kalkuláljátok bele. :D
És persze minden érdekel, mire figyeljek, stb, ami csak eszetekbe jut, teljesen kezdő vagyok.
És még egyszer, nagyon örülök nektek, remélem ti is befogadtok! :)
Üdv,
Julcsi
Ui: és még annyi, hogy mi is két kutyával és egy macskával élünk együtt, egyelőre nekem ők a mindeneim, imádom őket.Láttam, hogy többen vagytok még ilyen cipőben :)
És elnézést a kisregényért, de belelkesedtem :)
vjulcsi

... és ami kimaradt: az árak nagyon érdekelnének, már az átjárhatóságié is, illete a konzultációké, a vérvételeké (bár azt olvastam, hogy hormononként 3e, de nem mindenhol...?), ill. magáé az inszemé (a gyógyszerek tudom,hogy önmagában egy kis vagyont jelentenek, de kell külön fizetni az inszemért, vagy az itt is TB-re megy?)

Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat!
vjulcsi

Szia Julcsi!
Jó helyen vagy. Üdvözöllek itt.
Szerintem kezdj a házidokinál. Elvileg a vérvétel(teljes labor)+ vizelet megvan egy nap alatt. Az EKG-ra tud adni beutalót az is egy nap.Tüdőszűrés, ha nincs egy éven belüli leleted 1-2 nap az eredménnyel.
Hormon ciklus 3. és 20. nap körül, ezt ugye nem tudod befolyásolni, viszont kell hozzá beutaló.
Ami még kicsit hosszabb az az AIDS vizsgálat.
Kb., így kalkuláj. A hormonvételet számold ki, hogy beleesik-e a 3 hétbe. Bár nekünk az AIDS is kb. annyi volt.Ezt a Mária utcában csináltattuk és Dévai beutalójával.
miciona

Szia Miciona!

Sajnos nekem a házidoki nagyon messze van, és 'Apánk' azt mondta, mindezekre ő is tud beutalót adni. A munkahelyemhez nagyon közel van a Dévai intézet, ezért gondoltm, az egyszerűbb...

A hormonvizsgálat midnenképpen kell az inszem előtt? :(
Mert akkor már lecsúsztunk, most vagyok a ciklusom 4. napján Ezek szerintem már csak a márciusi körben lehet meg az inszem :(

Köszönöm a választ! :)
vjulcsi

Timi - és többiek, akik a Kaáliból igazoltok át
Vidd el a korábbi próbálkozásaitok zárójelentéseit, mert kell igazolás mindegyikről. Tőlem ma ezeket kérte Apánk. Persze az inszemesek nincsenek már meg (5 éve volt), csak a lombikosok, igy most mehetünk kuncsorogni érte a Kaáliba.

Miciona
Bizony, majd a karifa alá érkezik a tesó :lol:

Julcsi
Nekem is Apánk adott beutalókat, de vigyázz, mert volt olyan, hgoy ha nem Ő írta volna a beutalót, hanem sima nődoki, akkor nem kellett volna fizetni a vérvételért. Igaz mi már örültünk, hgoy legalább meglesz az is (ha elmegyek a nődokihoz felíratni, akkor az is pénz, igy mindegy volt). Micionának igaza van, hiába van hátra 3 hét a mensidig, ezt valszeg rákell szánnod a hormonokra. Az HIV nekünk 2 hét alatt megvolt, igaz nem Pesten. Szerintem ne kapkodj, nyugisan jobb lesz belefogni - tudom megy az a fránya idő :evil: :wink:

Az elöbb elfelejtettem írni, ghyo azért jó hírt is kaptunk, lesz progiszuri :lol: Tudom, goy nem ezen múlik, de nekem még nem volt soha, ezért bízok benne :lol:
Nem tudjátok nincs véletlen vkinek felesleges 50 db.? Vagy nem szeretne senki közössen rendelni?
Vendég

Bodza
Holnapra egy nagy kalappal, ha még 2in1 vagy :wink:
Vendég

Szia Janaka!

Köszi! Igen, kezdek rájönni,hogy ez hiú ábránd volt :( Igazából nem tudtam, hogy mennek itt a dolgok, most már kezdem látni. Mindegy, akkor majd márciusban kezdünk, addig meg mindent elintézünk. A vérvételre meg figyelek!

Mire való a progi szuri?

Miciona, Janaka, ti mindketten lombikra mentek? (bocsánat, próbáltam visszaolvasni, de lehetetlen megjegyezni..)
vjulcsi

Julcsi,
Szerintem a hormon a legfontosabb, akár inszem, akár lombik. Sajnos azt nem tudod befolyásolni, de nincs messze már március sem. Főleg, hogy lesz dolgod a többi beutalokkal.

Janaka: sokat vártál? sokan voltak Nála?
miciona

Julcsi,
igen lombik (ez lemaradt)
miciona

Janaka: köszi az infót! Az inszemekről mi semmit sem kaptunk, a lombikról meg csak egy igazolást, hogy mikor volt a beültetés. Remélem ezt elfogadja, mert semmi mást nem kaptam. Meg az eddígi stimukról van kezelőlap.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt Mindenkinek!

Annyit írtatok, hogy nem győztem olvasni! Nagyon aktívak voltatok az este! Sőt mondhatom hogy ÉJJEL! :):):) Nekem már nem volt lelkierőm leülni a gép elé, ezért most potlólagosan olvasom a beszámolókat! :P :P

Julcsi! Üdv. a csapatban! Ugye tudod, hogy nagyon jó kis csapatba "csöppentél" bele :?: :?: Amúgy hol dolgozol, és hol laksz? Csak azért mert azt hiszem én is hasonló szituban vagyok, nekem közel van a melóhelyhez Apánk, de viszont a házidoki meg a lakóhelyen van, úgyhogy ennyiből "szerencsés" vagyok! És nyugi, attól mert sietsz, nem biztos, hogy előbb lesz baba! NYUGI!

Janaka!
Nem voltam még pizsiben, akkor szerintem éppen kutyasétáltatás volt a program! :) Sajnálom, hogy ki kell írtani a fránya gombákat, de szerintem jó, hogy "most" fedezték fel, mint mondjuk később 2-3 héttel, és bezavart volna "valamibe"! És milyen volt Apánknál?
Mert én még parázok! Hallod :?: :?: :?:

Kép

KépKép
ercsikati

JA! És egy valamit majdnem elfelejtettem!
Ma még Pozitívabb vagyok, mint tegnap! :lol: :lol: :lol:
És hát Csütörtök van! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

OK, nem türelmetlenkedem, tényleg nem egy hónapon fog múlni, és ahogy látom, addig is lesz mit intézni. :)

Ercsikati, a Rétköz u.-ban dolgozom, szóval tényleg közel Apánkhoz :) és a 16.kerületben lakom, de a házidokim Pesterzsébeten rendel, az eléggé kiesik (korábban ő volt az orvosom, és a költözés után, mivel nagyon jóban vagyok vele, nem akartam váltani).
Te merre dolgozol/laksz?

Nekem mi jön most? Régóta jársz a Dévaiba?
vjulcsi

Ja és igen, igen, látom, hogy nagyon jó helyre kerültem, és örülök is neki nagyon! :D
Viszont a munka miatt csak korán reggel vagy este tudok majd jönni :(
vjulcsi

Julcsi!
Én most fogok csak először menni (27-én :!: ), de nagyon parázok! Remélem minden gördülékenyen fog menni! Bízom benne! Én a XI. kerületben dolgozom - közel Apánkhoz - , és én Ráadásul Vidéken lakom, Budapesttől 30 km-re!
Én általában fel-fel nézek ha "látom", hogy van itt VALAKI!

Mikor mész? Ez lesz az első alkalom?

További szép napot!

Kép

KépKép
ercsikati

Én meg 26-án megyek, de én csak konzultációra, most fogja elmondani, hogy hogy megy ez az egész, meg az beutalókat, de nem vizsgál meg.
Te is ilyen beszélgetésre mész?
Úgy látom már sok újat nem fog mondani, mert addig itt jól kiokosítom magam, de majd akkor hétfő este mesélek, hogy nekem mi volt!

És Neked inszem lesz, vagy lombik, ezt már tudjátok? Megkérdezhetem, hogy melyikőtök oldalán van a bibi?
vjulcsi

Jó reggelt Lányok!

Julcsi, úgy néz ki, hogy mégis hétfőn megyek én is.

A férjem is naponta kérdezi, hogy csinálja a beosztását.Hát fogalmam sincs. Ez a legrosszabb, hogy nem lehet készülni rá. Meg most amúgyis ki kellett venni szabit ,de mi van, ha azon a héten még nem lesz meg a beültetés. ÁÁ

Bezzeg én jó messze lakom Gazdagréttől. A Forgách-hoz meg egy köpésre, még látásból ismerem is, még szimpi is, dehát Apánkért elmennék messzebbre is :)

Julcsi, tényleg hamar repül az idő. Alig vissza olvasol és láthatod.
Most szült Bbeti, Bodza talán kitudja.....tegnap, ma
Moncsinak holnap punkcio
és ezek csak a legaktuálisabb történések.
miciona

Szia miciona!

Buta kérdés, de még tudatlan vagyok: mi az a punkcio?

Igen, láttam a jó híreket, és nagyon örültem neki! És Ági a három babával, hát az szuper :)))

Én nagyon szeretnék ikreket!
vjulcsi

Én is iker párti lettem. Soha nem akartam, de mostmár, hogy látom egy is nehezen jön össze, akkor egyszerre szeretnék kettőt, mert lehet, hogy utána már nem jönne össze több.

A punkcio a petesejt leszívása.A Dévais honlapon, van egy kis ismertető ,mi hogy történik.
Ha neked inszeminácio volt eddig nem is tudhatod, mert ott csak a "fiukat" mozgatják, a petesejt marad a helyen. :)
Illetve most is csak inszeminácio lezs, ugye?
miciona

Julcsi
Lombik lesz nekem is. Eddig volt egy sikeres és 3 sikertelen. Most Apánkban nagyon bízok :lol: Nekem nem jött be az inszem, de van arra is sok példa, hgoy elég az is :wink:

Timi
Nekem is a kezelőlapok vannak meg, meg a végén kaptunk mindig zárójelentést. Nekünk konkrétan azt kérte, mert azon van rajta, hgyo valóban volt visszaültetés és nem csak kezelés, mert ugye olyan is van, hgoy mégse jut el valaki a beültetésig. Pesti Kaáliba jártál?

Kata
Egyébként a gombi mellett candida is van, igy most igyekszek másként étkezni. Azt hittem milyen egészséges, hgoy itthon sütöm a tönkölykenyeret, és most rákellett jönnöm, hgoy mégse, mert egy fél élesztő benne van, az pedig nem nyerő candida esetén :( Most keresek vmit élesztő nélküli receptet, mert az itthon sült kenyérnél nincs finomabb :lol:
Holnap péntek, húúúúúúúúúú gonolom mennyire pozitív leszel :lol: Jó egy kis vidám szinfolt ide :wink: Egyébként én 60 km-re vagyok, szóval a kis 30-ad semmi :lol: :lol: Azt hiszem Szikra viszi a prímet a távolságot tekintve :roll: :?

Miciona
4-re volt időpontunk és 3/4 5-re végeztünk. Ketten mentek be elöttünk, igaz kicsit korábban értünk oda. Mi nem voltunk most bent sokat, mert megbeszéltük, amit kell és nem volt uhu. De tényleg olyan kedves ott mindenki.

Tegnap elfelejtettem kérdezni, hogy mennyibe kerül a 100 progiszuri?

BODZA
Itt a nagy nap :lol: :lol: :lol: Bár tegnap gyanúsan nem jelentkeztél :roll: :?
Vendég

Miciona
Sikerült gyogyit szerezned?
Már én is hajlok az ikrek felé :lol:

Kata
Az jutott eszembe, hgoy miért nem csináltatod meg az átjárhatóságit mire mész Apánkhoz? Úgy is fogja kérni - gondolom :roll: A nődokid simán megcsinálhatná addig. Na jó, nem okoskodok :oops: :lol:
Vendég

miciona,
Nekem még nem volt semmi, márciusban lesz sztem az első inszem.
Illetve hétfőn derül ki, hogy inszem vagy lombik, mert párom akkor megy vissza andrológiára kontrollra. Ha nem romlottak az eredményei (és megszűntek a gyulladásra utaló jelek), akkor inszem.
Szóval én teljesen-nagyon kezdő vagyok :)
vjulcsi

Moncsi
Most néztem, hgoy óvónéni vagy :lol: Akkor jól körül vagy véve kis lurkókkal. Lehet igy mégnehezebb neked :roll: Gondolom vannak nagyon édesek és igazi rosszcsontok is. Milyen csoportod van?
Vendég

Kata
Merre vagy kis jogászunk? :lol: Itt uncsizok :( Még a végén elkezdek tenni-venni, főzni itthon :roll:
Vendég

Julcsi!
Én kedden megyek, és nekem az első találkozás lesz Apánkkal! Nem tudom még hogy mi lesz, én még semmi vizsgálaton sem voltam! Kíváncsi vagyok neked mi lesz a "program"! Nálunk valószínűleg velem van a baj, mert a párom spermái szinte tökéletesek, tehát velem van a bib! :cry: :cry: :cry:
Én nagyon remélem, hogy egy átjárhatósági vizsgálat, vagy 1-2 inszem segíteni fog a bajomon!

Tényleg azt tudja valaki, hogy az átjárhatóságit a ciklus mely időpontjában végzik? Mert amikor én menni fogok kedden akkor éppen a 8. napon leszek! :?:

Janaka!
Azért nem csinálja meg a nődokim, mert azt mondta, hogy ő nem szeretne a "nagyok" dolgába beleszólni! Így azt mondta, inkább bízzam rá magam, mert nagyon aranyos és azon van, hogy legyen baba! Egyébként a doki is nagyon édes, én Imádom! :):):)
Azért "örülök" hogy nem én vagyok a legtávolabbi vendék! :P :P
Holnap lehet még pozitívabb leszek! De észre vetted, hogy milyen gyorsan mennek a napok?? Holnap már PÉNTEK! :) Szeretnék nektek is egy kis pozitív energiát adni, remélem SIKERÜL! :) :)

Miciona!
Osztom a véleményedet, mert azt hiszem én is iker párti lettem! Mondjuk azt nem tudom, hogy hová tenném a két gyerkőcöt az 52 m2-es lakásunkba, de valószínű azt is megoldanám!

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka!
Én itt vagyok! Hát te?! Csak nem teszel-veszel főzöl otthon?!
Mi lesz a mai menü?! Ha erre jársz a XI. ker-ben hozhatsz nekem is! :P :P :P :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Értem, csak egy gondolat volt, hogy háth előrébb lennél. Persze Julcsit is nyugtatjuk, hgoy ne rohanjon :lol: Szóval Te vidék a 30-al én meg már tanya a 60-al :P :P
Két kutyuhoz két gyerek dukál :lol: :wink:
Vendég

Kata
Csirkehusit fogok enni karfiollal. Tudod én most diétán vagyok a cand. miatt, ami igazából rám is fér egy kicsit :lol: Amúgy teljesen homály, hgoy pl a XI.ker melyik. Semmi, de semmi helyismeretem nincs Pesten. Én kis vidéki liba :lol:
Vendég

Ha hiszed, ha nem a párom is ezt mondta! :):):)

Szó szerint: "Ha két kutyánk van, legyen már egyből két gyerekünk!!" :P :P :P
Kicsit meglepődtem, de aranyos volt! Aztán amikor közölte, hogy ő komolyan mondta, még jobban meglepődtem!
Neked mi a "program" a következő találkozásig?

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Kúrálom magam Apánk receptje szerint és számlálom vissza a napokat. Próbálok minnél egészségesebben élni addig :lol: És boldogítalak addig itt Titeket :lol:
Egyébként azért ahova akarok azért eltalálok Pesten. Én vezetek a férjem meg navigál :lol:
Látod összebeszéltem a pároddal :wink:
Vendég

Janaka!
Tudom, hogy diétán vagy! De ha ez az ára annak, hogy CAN. távozzon a szervezetedből, vagy legalább is egy kis időre kiűzd onnan, akkor szerintem megéri! Vagy nem? :S
A karfiolt megpárolod, és teszel rá fűszert úgy eszed? Vagy kaptál valami titkos Dévais receptet? :?: :) :lol: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?