Kata,Dalma,és akiknek esetleg kevesebb a tejcsi!
Már írtam ,én ha úgy érzem 2 óránkánt fejek.nem a horrorfejés,csak 1 sima,de ezt is úgy csinálom,hogy addig fejem(nekem avent elektromosom van,és nagyon jó),amí a tejleadó rexlex be nem indul,azaz elkezd spriccelni több csatornából a tej.addig szívatom,amíg semmi nem jön,közben kézzel is nyomogatom,mert van hogy a gép már nem szívja,de ha a kezemmel megnyomom,akkor még jön.nekem egy belöveléssel átlag 30ml jön le,ez 2 ciciből min 60ml.
és mi van ha lefejtem és ordít a gyerek,hogy éhes??
rárakom cicire,mert ez a legjobb tejserkentő,és megint beindul a reflex,és ha ez kevés neki,akkor odaadom az előzőleg lefejtet.fél nap után beáll az,hogy szopizás után fejek,nem fordítva.ezt 2-4napig csinálom.mindezek mellé az esti uccsó szopizás után fél órával (nem rögtön)horrorfejek .és éjszaka is muszáj fejni.mivel nekem alszik éjjel ezért ha 10 kor horrorfejek,akkor csak 1-kor fejek(éjjel nem 2 óránként).de csak 2-3 napig.
Alkoholmentes sört dél körül iszok egyet,és délután 6-7körül,fél-fél litert.
urtica urens 5 is jó,de én most a ricinus communist szedem,reggel-este 5-5 szem.ez nekem most jobb,de lehet csak hozzászoktam az urticához,mert előtte csak azt zabáltam folyamatosan.szedtem a more milket is,amitől szerintem csak a pénztárcám lett kevesebb ,a tejem nem lett több
mindezek mellett sokat iszok,főleg ásványvizet,másfél liter reggeltől estig,ill. reggel főzök másfeles fazékba 5 filter laktoherbet,ezt is megiszom estig:szóval ha összeadom akkor kb.min.4 litert iszok naponta.
és enni is kell rendesen,na nem pörköltet pacallal,de nem is diétázok.sok banánt eszek,állítólag ez is tejserkentő hatású.
vitamintból én az elevitet szedem.
Hát ennyi röviden

.nem egyszerű,de megéri.nekem bejött.
olyan jó azoknak,akiknek nem kell ennyit kínlódni a szoptatással.
Katica!
gratula az átaludt éjszakához.nekem Betti 9 kor alszik,vagy legkésőbb 10kor,és 5-fél 6 körül ébred,akkor visszaalszik 8-9ig,utána ébred rendesen,akkor szopizik,játszunk,beszélgetünk 1 másfél órát,aztán alszik egyet,és megy az egész nap.
Tök jó,hogy átfordult,nekem még meg sem próbálta
Remélem segítettem lányok!megyek fürdeni,meg fejni
Jó éjszakát mindenkinek!