Sziasztok Csajok!
Jelentem, visszatértem a normálisan élők sorába!!!!!:):):)
Vége a Mária utcás buliknak, kiszedték a csíkot a pofikámból, már csak begyógyul a seb, nem fáj semmi, zabálhatok, és egy foggal kevesebbem van

Nem akarok még szülni, mert végre rendbetehetem a lakást, meg főzhetek....meg jöhet vendég, és ma rámtört, hogy sütni akarok!!!!!!!! Végre! Szóval csinálok is egy kis Képviselőfánkot, mert az a kedvencem, aztán holnap főzök sok vadast, lefagyasztom, hogy legyen szülés utánra is, mer az meg másik kedvenc
Annyi sokat írtatok, hogy csak nagyjából olvasgattam vissza gyorsan!
Ananászzabáló én voltam, és mily meglepő, most újra fel vagyok tankolva, és tegnap este megin megettem egy egész konzervvel....jelent ez valamit?
Vagy csak azt, hogy újra jól vagyok
Tegnap voltam 2. ctg-n. a kisbébi hullámoztatta a hasam végig, olyan ábrákat kerált, hogy csak na! Tetszett is a dokinak....aki egyébként kezd parázni a szülésem miatt, mível hogy az elsőknél méhlepényletapadásom volt, mindkettőneél, és a 2. totál, és már rendeli a sok vért, meg felkészül lélekben, meg hülyeségeket kérdez....ja , májfunkcióim nagyon magasak, olyanok, hogy 2 érték a 30 as max. tartomány felett van igencsak (1035...és 910) szóval kissé magas. De nem indítunk mégse szülést, mert az a lepénytapadás kockázatát növeli

Szóval lehet szarrámennek az epeútjaim, de nekem nem fáj odabann semmi, és amíg nem szülök, úgyse lehet biztosra menni. Én bizakodok, hogy minden ok lesz. mondtam is a dokinak, nem tom mit paráz, mert én max. 2 órás szülést tervezek, és pottyanós lepénnyel

:)
Apás szülés: Nálunk apa nélkül elképzelhetetlen...mérnök vasúttervezőként rettentően érdeklődő az orvostudomány iránt, imád minden gusztustalan beavatkozást, sőt " élvezi", és nem undorítja....(szészedett állam is tetszett neki)a szüléseimnél nagyon jól érezte magát, és hatalmas élmény volt neki. minden kis vacak részletre odafigyelt, és totál emlékszik! Már nagyon várja, hogy megin menjünk

Ami jó ebben, hogy higadtan fog fel mindent, és totál mérnök aggyal képzeli el a zajló folyamatokat. Picifiam bélproblémájára is egyből rájött, csak hiába magyarázta annakidején a süket dokiknak...nem is értem miért nem orvosnak ment
Havazás nekem nagyon hiányzik!!!!! És most mennek a haverok síelni egy hétre, amire mi is mentünk volna, ha épp nem vagyok 38 hetes kismama.....

Annyira akarok nagy havat látni! De hát itt...csak köd, és eső, és pici hó mutatóba néha...
na lelövöm magam, kész kisregéynt írtam....

majd jelentkezem, de most apa migyá hazajön, és át kell adnom a masinériát
Vigyázzatok magatokra! Jöhet a babaeső!!!!!!!!

:)