Sziasztok!
Ebéd után, szundi előtt még gyorsan írok egy kicsit.
breki76!
Személy szerint rühellem az ekrüt.

Láttam már csodaszép ruhát ebben a színben, de első körben mindig az jut eszembe, hogy úgy néz ki mint egy elkoszolódott vagy elhasznált fehér ruha. És ettől kissé nehezen tudok elvonatkoztatni.
esztyx!
Nem tudom milyen volt az augusztusi társaság,de ha itt jobban érzed magad, akkor üdv köztünk!
Lehet, hogy most te vagy a sereghajtó, de attól még simán beleelőzhetsz pár embert.
norka81!
Azért Queen-re annyira nem lehet szenvedni.
Eddig nem értettem, hogy hol júli 11, hol meg 12 szerepel a képeiteken.

Most már értem.
A polgári az milyen volt? Úgy értem, hogy mindenki kirittyentette magát, szertartás, örülés és utána mi történt? Mindenki ment amerre látott?
Szereted a lilát, hogy mindenütt megjelent?
boo!
Apa és az anyatej:
Ami azt illeti én nem tudtam róla, hogy nem illik fehérben és pirosban esküvőre menni.

Az egyértelmű, hogy mindkettő a menyasszony színe, de a fehér sem megengedett?

A nagyon színes ruhákat nem szeretem, így a teljesen piros ruci (is) zavar egy esküvőn - akárkié is legyen.
Amikor először próbáltam az esküvői ruhámat, akkor azt mondta a cipzár, hogy:
sutty!.

Aztán mielőtt elhoztam volna be kellett toldani egy csomót, mert addigra annyit nőttek a melleim. Kb. 3/4-ig lehett csak felhúzni a zárat. A ruha cseles volt, egész jól takart, úgyhogy nemigen lehett észrevenni sem a pocimat, sem a fenekemet. 21 hetes terhes vagyok ezen a képen.
hendegabi!
Szkennelni is trendi (

), csak ezzel a szóval az a baj, hogy nemigen sikerült magyarítani. A szkennert még csak-csak lehet lapolvasónak hívni, de szkennelés helyett max. csak azt tudod mondani, hogy beolvasom.
Ha sikerült beolvasnod, akkor örömmel nézzük majd a képeket!
conversano!
15 év után sem akarsz hozzámenni?

Akkor neked vagy rossz emlékeid/tapasztalataid vannak a házasságról vagy ennyire "lázadó", szabadszellemű vagy, aki nem szereti a konvenciókat.

(Mondd csak, nem vagy te véletlenül Nyilas...?

)
kicsidodi!
A boxedzés után fáradt, nem? Akkor minek...?

Ha meg nem fáradt, akkor egy kis levezetésnek pont jó, ha segít neked.
Úgy látszik én teljesen tudatlan vagyok az esküvői szimbólumok tekintetében: lövésem sincs, hogy mit jelent a piros...
pagika!
Hogy hogyan készült a kép? Több magyarázattal is tudok szolgálni. Döntsd el, hogy neked melyik a legszimpatikusabb.
A. Igen, már akkor tudtam, hogy majdnem 2 év múlva fel szeretném rakni ide.
B. A fotós azt mondta, hogy ez a legelőnyösebb pozíció.
C. Meggondoltam magam az "Igen" előtt.