A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na, most csobbantunk ki a kádból. Manó szerintem fáradtabb, mint éhesebb így szerintem hamar bealszik most is a szopi alatt. (Vagy nem... :roll: :roll: :roll: )
Szóval, ha valaki úgy érzi, hogy már csak én hiányzom a boldogságához ( 8) 8) 8) ), annak elsősorban részvétem ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), másrészt pedig valószínűleg hamar itt leszek újra. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Én meg olyan 5-6 évesnek nézlek a profilképed alapján.

Kép
pagika

boo! :)
:wink:

pagika! :)
Jó az 3-4-nek is...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maradtok velem? :roll:

Kép
Kép
200907?

...

KépKép

KépKép
boo

Pagika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

nekem is kell még vallomást tennem egy barátnőmnek.
:?
neki szeptemberben volt egy vetélése, vagy 1,5 éve próbálkoznak.
Nagyon szeretem, és nagyon sajnálom :cry:
És félek, hogy megharagszik rám.

Szex: hát, úgy ahogy van, nem kívánom. Bár most, hogy ezeket a pozitúrákat emlegetted, lehet, hogy 1-2-t ki kéne próbálni :D :D :D

Kép
Kép]
hendegabi

A paripáról:
Férjem lovas oktató volt, ott ismerkedtünk meg.
Magyarul Ő tanított lovagolni.
Minden téren.... :D

Kép
Kép]
hendegabi

szilvia80! :)
Szerintem simogasd nyugodtan, ha jól esik. Ha bekeményedik, akkor viszont tényleg csak phentesd rajta a kezed.
(Mármint a pocakodon. Csak azért írom ide, mert tovább olvasva a válaszokat a végére már ez a kijelentés is kiérdemli a 18-as karikát... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

gabi1! :)
Végre jobban vagy! :)

kicsidodi! :)
Szerintem nyugodtan mekegj meg kuruttyolj olvasás közben. :D A gyerekek mindig a felnőtteket szeretnék utánozni és szeretnének az ő világukban élni. Szeretik, ha komolyan veszik őket. Ez nem azt jelenti, hogy a kecske nevét tudniuk kell latinul, hanem tetszik nekik, ha megmutatják, hogy milyen egy igazi kecske. Az ügyülübügyülüüüüüüüüüüüüüüüü nem igazán az ő világuk - mégha némelyik hülye felnőtt ezt is gondolja. :evil: :evil: :evil:
Manó szereti a könyveket. (Leginkább lapozni :roll: :lol: :lol: :lol: ). Ha neki állok szöveget olvasni, akkor ez csak pár pillanatig köti le, annál tovább szereti viszont nézegetni és mutogatni a képeket. :D Nemrég meg ujjbábokat kapott. Már nagy bőszen tudja utánozni az oroszlánt és a libát. :lol: :lol: :lol: :lol:
A tévé is érdekli - leginkább műszaki szempontból. :shock: :evil: :lol: :lol: A reklámoknál teljesen lefagy. Amíg azok mennek, addig se nem lát, se nem hall. :? :lol: :lol: De amúgy nem nézi. Azt tervezem, hogy ha már egy kicsit több türelme lesz az írott szöveghez, akkor jön szépen a diavetítő. :D Ugyan már kiírtunk egy pár mesét DVD-re, de nem szeretném ha tévé, videó meg a DVD lenne az, ami az első "önálló szórakozás" élményét nyújtja neki. Persze, az is lesz majd, csak nem szeretném ha az képezné az alapot.
És könyv, könyv, könyv minden mennyiségben. Nagyon szeretném vele megszerettetni az olvasást! És nagyon fogok örülni, ha olyan igényes lesz, hogy Tolkien-t olvas. :wink:

Legalább most odafigyelt a zöldbabfőzi készítésére vagy megint azzal voltál elfoglalva, hogy párás szemmel nézed Apát? :roll: :wink: :lol: :lol:

"Jó" Sommás egy vélemény első gyermekének élete első DVD-jéről... :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha ennyire zavar, hogy még nem látszol/néznek kismamának, akkor írd ki a homlokodra, hogy mi a helyzet, az ultrahangos képeket meg nyomasd pólóra és hordd azt. :lol: :lol: :lol: (Az Auchanban ki van írva, hogy a pénztáraknál előre engedik a kismamákat. Úgyhogy, a kiskönyvedet is viheted, ha gondolod :roll: :roll: :roll: )

Jájjj, de rossz lehet, hogy ilyen fiatalnak néznek!!! :lol: :lol: :lol: Nem is tudom, hogy tudnám feldolgozni ezt a traumát... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Mákosgubancot nem is mondtad eddig. Mondom én, hogy te tudsz főzni - mégha te nem is tudsz róla... :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)
Jól van, látom mindenki -végeredményét tekintve- ugyanazt a főzeléket csinálta elsőnek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.01.25 00:00-kor.

Kép
Kép
200907?

Na köszi csajok!!!! Legyetek már rám is egy kis tekintettel! Mi az elejétől fogva a végéig el vagyunk tiltva!!! Sőt a vége még csak nem is a vége, hanem még plusz 6 hét,ugye? :cry: :cry: :cry: :cry: Az első harmadban nem is volt semmi probléma ezzel, na de most hogy a második harmadba léptem..... Ajajajj! :lol:
Nem baj, ha teszek fel én is egy-két esküvői képet? Aztán majd én is leveszem (ha tudom), csak pont ma nézegettem őket, mert már elő kellene őket hívatni..... (cd-n vannak, és a papák mamáknak azzal nem sokat segítünk, szegények, már mióta kérik.... :roll: :roll: :roll: )

Két csokrom volt. Ez az egyik:
Kép
Ez a másik:
Kép
Ez meg úgy tetszik:
Kép
Meg ez is:
Kép
Ez a háttérdekoráció miatt, meg az előtérben a kocsidísz:
Kép

Kép
pagika

Ez is egy háttérdekorációs:
Kép
Ez a vőfélyünk miatt érdekes, a hoppmester az! És a torta:
Kép
És az egészet a menyecske ruhám miatt csináltam:
Kép

Kép
pagika

Nyugi, a végén alig várod majd, hogy legalább a nagylábujjad csücskét újra megpillanthasd! :lol: :lol: :lol:

Nem irigyellek a kamionozás miatt. Nem elég, hogy sokat van távol, de még veszélyes meló is. :( :( :(

Akkor marad a "hegyi levegő" meg az "ölbekuporodás"??
Ööö...az melyik? Amikor nagyokat sóhajtva lemond az ember a folytatásról és magába roskad...? :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem hiszem hogy nekem nagyon menne most a variatúra, később meg nagyobb hassal? Nyugi! Egy kis bénáskodás-röhögés-bénáskodás-mégtöbbröhögés-türelem-jó,mostmárcsakalábadteddarrébb és rájöttök, hogy melyik is az igazi póz. :lol: :lol: :lol: De van aki azt csinálja, hogy a konkrét fizikai aktus helyett inkább a "szájalásos" megoldásokat alkalmazza. :wink: :oops: :wink: :wink: :wink: (Már, nem úgy értve, hogy csak beszél róla... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Ne edd már magad minden barátnődőn, akiknek egyelőre nem jön össze a baba! :evil: Tényleg rossz lehet, de attól ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy neked sikerült és élvezed a dolgot!

hendegabi! :)
Ejnye, még egy ilyen mondat és kiég a monitorom szégyenlősségében! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na, szóljatok ám, ha elég belőlem... Úgyis megcsinálom! :lol: Tudjátok élvezkedek (ha már másképp nem lehet), hogy végre le tudom kicsinyíteni a képeket!!! Hogy én milyen ügyi vagyok!!!
Na, a menyecske ruhához annyit, hogy igen, az nem az az igazi menyecskeruha. Sima üzletben vettem, nyári kis ruci. De ez totál illik hozzám. És olyan jó érzés volt a nagy abroncsos ruha után egy ilyen kis könnyű egyszerű ruhát felvenni! Nem csoda hogy reggel 6-7ig ment a buli! Mezítláb meg azért vagyok (mert tök jó volt), mert betanultunk egy táncot, amit a menyecskeruhába adtunk elő (tehát átöltözés után). Össze lett vágva egy jó pár szám (először: Kelly Family: An Angel, aztán volt mindenféle pörgősebb zene, pl. a lambada, rock, samba... azt hiszem 5-6 szám volt összevágva) és erre egy tök jó koreográfiát sikerült kitalálni, persze tánctanárral, mert amúgy falábúak vagyunk. VAgyis csak én, mert a párom a profi! :lol: Szóval jól sült el, nagyon tetszett mindenkinek, a végén behívtunk mindenkit a tánctérre (bár nem nagyon kellett, jöttek maguktól, úgy felpörögtek), csak még egy kicsit belekavartunk a zenébe és belevágtuk oda a kacsatáncot, persze mindenki csak lesett, de egy-két perc után már azt jártuk.
Na, ez is jó hosszúra sikeredett....
Folytassam még??? Vagy menjek inkább aludni? :? :roll: :lol:

Kép
pagika

Már bocs a kérdésért, de a szextilalom az aktusra vonatkozik vagy az orgazmusra? :oops: Ha az előbbi, akkor marad a petting és a nem behatolós befejezés. Ha az utóbbi (esetleges görcsök miatt), nnaa akkor az tényleg sz@r...

Ti is szépek voltatok. Tök jó az első csokor is, de a második az naggyyoonn jó. Még egyikhez sem láttam hasonlót! :o :P (Látom, te is megszabadultál a fátyoltól, mihelyst lehetett... :wink: :lol: :lol: :lol: )

Folytassad csak! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.01.25 00:09-kor.

Kép
Kép
200907?

Na, látom eddig még nem szólt senki, akkor folytatom (mivel hallgatás= beleegyezés)
Szóval azt elfelejtettem írni, hogy anyuék virágkötők, és azért mutogatom az ő munkájukat! Szerintem annyira szép lett!

Kép
pagika

Ja, és a "nyakláncomat" is anyuék csinálták.

Kép
pagika

Hjjjjjaaaaaaa, így könnyűűűűűűűűűű!!!!! :roll: :roll: :roll: :P :P :P Egy ismerősre tippeltem, hogy ő követte el ezeket.

Kép
Kép
200907?

JÉ! már ennyi az idő?

Na, szóval semmit sem szabad!!! És ezt ne is mondd milyen szar!!! Persze csak nekem nem lehet, de hát ez csak annyiból jó, hogy legalább CSAK nekem szar....

Kép
pagika

Ja, asszem eléggé ismerem őket... :lol:

Kép
pagika

ja, és hát ezt fátylat szerintem mindenki ledobta volna, amint lehet!!! Ez egyben uszály is volt. Érdekes lett volna benne ropni!

Kép
pagika

na, mindenkit el is ijesztettem.....
Akkor megyek én is alukálni!
Jó éjt!

Kép
pagika

Hát, akkor csak annyit mondanék: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ööö...lehet, hogy én vagyok a hülye, de hogy lehet egy fátyol egyben uszály is? :shock: Hosszát tekintve oké, de a fátylat az ember fejére tűzik, az uszály pedig a ruha részét képezi. :roll:
Mi alapján választottad pont ezt a ruhát?

Kép
Kép
200907?

Hoppá, valaki most olvasgat erre! :lol:

Kép
Kép
200907?

Hát, úgy tűnik ma éjjel nem nagyon volt kivel beszélgetnem. :(
De azért lekötöttem magam. Ezt találtam nektek:

Ismerjük meg (fel) önmagunkat!!!

"Hogyan legyél trendi:
- A "magamról" rovatba legalább 5 sort írj és minimum 10 smile-t (ha valami betűkből kirakott gagyit is bemásolsz, még jobb), illetve az alapmondatot ki ne felejtsd, "Ha ismersz, úgyis tudod milyen vagyok" ...
- Képeid között mindenképpen legyen egy tükörből (lehetőleg sajátkezűleg) készült kép, de még menőbb, ha vakut is használsz. Ezen képek neve kötelezően "Én", ha több is van, jöhetnek a bővítmények (kevésbé kreatívak számára: "Én1", "Én2"...)
- Ha gyúrsz, kötelező a félmeztelen kép, de még jobb, ha egyenesen a konditeremben készült.
- Ha nem múltál még el 18, alap, hogy az egyik képen részeg legyél, és lehetőleg sörös vagy röviditalos üveget tarts a kezedben a fényképező felé hadonászva (ha részegen alvós, hányós kép is van, feltétlenül fent a helye...)
- Születési névnél figyelj oda, a születésed évét kell írni, véletlenül sem a neved!
- Lányoknál kötelező legalább egy olyan kép, amelyiken a mellek természetellenesen összenyomva látszódnak, ha ehhez még szexi csücsörítés, pucsítás, pléjmétes nézés is társul, még jobb.- Legyen legalább 5 kép a legjobb 'foreverfriends'-ekről (havonta cseréld!), mindegyik aláírásaként legyen ott a zárójeles 'L' betű. '(L)' kitétele kötelező akkor is, ha a baráttal, barátnővel készült közös kép feliratán törjük a fejünket.
- A profilunkban használjuk a 'naon', 'oan' és 'szerizlek' 'puszcsi' köszcsi" kifejezéseket, minél többször
- Ha szakítottál, írj ki naponta sok-sok versidézetet (ha tudsz ilyet), hogy mindenkivel tudasd a fájdalmad. Ha éppen jársz valakivel, akkor is.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)
Ezzel találkoztál már?

http://www.angoloktato.hu/

:idea:

És végül, de nem utolsó sorban, akkor íme rólam is egy esküvői kép:

Kép

8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

200907?!

Annyira tipikus a kép :lol: :lol: ! Nem feded fel Magad....INCOGNITÓÓÓÓÓÓ :lol: :lol: ! Szép ruhád volt nagyon!!!!

Pagika!

Nagyon szépek voltatok, a virágok is, meg a dekor is!

Ezek a másoknak nem jön össze stb. Borzasztó lehet! De valahogy, amikor meghalt az előző Baba nyilván először ha terhes nőt láttam elsírtam magam, de nem irigy voltam, hanem csak fájt, hogy nekem még nem lesz Babuci, viszont már 2 hét után az új Babára koncentráltam és alig vártam, hogy kezdhessük a projektet!!!! :lol: Persze a mai napig elsírom magam ha eszembe jut Prücsök!

Viszont én senkire nem haragudtam meg, akik akkor Babát vártak, pedig volt a környezetemben. Inkább örültem neki és drukkoltam és erőt merítettem belőle!!!!

És bíztam, hogy pikk-pakk jön az újabb már egészséges Baba! Aki ilyenért megharagszik az nem igazi barát! Nyilván fájó pont, ha valakinek nem jön össze, de arról nem TI tehettek

Jó mondjuk az én kelléktáramból az irigység mindig is hiányzott. Én mindig úgy voltam vele, hogy mindenkiben van valami ami jobb, mint a másikban, de van ami rosszabb. Akár külsőleg, akár belső tulajdonságokat nézve. :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

Amúgy az jutott eszembe, hogy a fehér ruha sem mindig fehér már, ugye van ekrü 18 évvel ezelőtt RÓZSASZÍN menyasszonyi ruhában esküdött! Na, ehhez mit szólsz....nagyon tetszett!

Szerintem úgy jó, ahogy a fiatalok akarják! Marhára nem szeretem, amikor az "örömszülők" akarnak diktálni és emiatt veszekszenek a fiatalok. Nálunk Férjem elment Szegedre, Szüleimmel közösen végigjárták az éttermeket amiket én előtte felhívtam telefonon időpontot egyeztettem velük (én dolgoztam, nem volt annyi szabi, mert kellett későbbre) és aztán tudtam, hogy a legjobbat választják majd! Így is lett!

A többit mi intéztük Férjemmel (nyilván segítettek a Szüleim, de nem Ők dirigáltak).

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Háát, :roll: :roll: nem teljesen ez az én fórumom, azért remélem befogadtok, elvileg augusztus 9.re vagyok kiírva, de az augusztusi topik valahogy nem jött be, nem rosszból, de egy csomót vitáztak hülyeségeken, igaz még hozzá nem szóltam, babonából sem, hiszen a héten töltöttem a 12. hetet... :wink:
kicsidodi!:) asszem nálad olvastam, hogy mindenki megelőz és ezen nevettem, hogy írtad, az augusztusiaknál te lennél a királyság! háát most van valaki, aki mögötted van!:) hivatalosan
is én tartok a leghátrébb nálatok!..de úgy gondoltam, hogy az én hónapomhoz a legközelebb lévőt választom, ahol szimpik vannak!!:):) :lol: :lol:
Egyébként rólam,
24.éves vagyok, van egy 4 éves kislányom Lilil, aki már ovis cula,:),
2007-ben volt két vetélésem korai,4,7hetes kor körül, utánna sok kivizsgálás, végül inszeminációval lett ez a kis magzatocska!:):)
akire már két éve várunk!!
breki, nálad mi történt a babával?

megyek, de szerintem még sokat jövök, ha nem baj! :oops: :roll:
esztyx

jaa, a profilképemen, amit nem értek miért az van benn, meg éppen szülök:):)
esztyx

Jó reggelt mindenkinek!

Megint jó témák voltak éjjel :lol: ! Sajna én dolgoztam kicsit, Queen zenéket kellett válogatnom az év végi előadásunkhoz, így nem tudtam belépni a beszélgetésbe.

200907? ! Nagyon tetszett a leírásod, a "hogyan ismerjuk meg(fel) önmagunat". Annyira tipikus.

Pagika szépek voltatok!!!!

...és a sok esküvős képeken felbuzdúlva, én is tennék fel képet, ha nem gond.

Polgári szertartás júli 11 péntek, megismerkedésünk 5. évfordulója. A ruhát 11.000.-ért varrattam.
Kép

Szombati ruha, templomi szertartásra.
Kép

Menyecske ruhám
Kép

Ikrek a vacsi alatt
Kép

Tortánk
Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Most csak boonak egy rapid üzi.

Már nem tudom ki ajánlotta, de tabati már volt ott. Én csak a weboldalt néztem, szerintem teljesen jó lenne neked:

http://www.tothgyorgyne.hu/

Kép
Kép
200907?

bocsi lányok, hogy az éjjel olyan gyorsan megléptem.
Apa éjfélben ágyba parancsolt. :x

Breki, Boo: jó, hogy így álltok a dologhoz. Lehet, hogy csak én hozok ki sokat belőle, hogy hogy mondjam meg, mert nagyon kedves barátnőm, és nem akarok fájdalmat okozni, sem elveszíteni. De apa is azt mondta, hogy ha igazi barát, akkor velem örül, és nem haragszik.

az esküvői képek gyönyörűek! Vagyis TI vagytok gyönyörűek!
Nekem még "hagyományosan" negatívon vannak, meg papírképek. Talán holnap, vagy kedden, ha nem lesz főnök, beszkennelgetek párat. (ez is olyan trendi kifejezés :D ).

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jééé, mennyire hasonlítasz a profilképedre! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Hát lehet, hogy farönkrenek érezted magadat, de szerencsére azért nem kellett láncfűrészért szaladni, hogy javítsanak a kinézeteden. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tűzre sem vetettek, úgyhogy akár még szépnek is lehet mondani. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azééé majd a prividet is megnéznéd valamikor...? :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Most éppen van net (buzi fibernet),így gyorsan leírom,h tök tutik az esküvői képek,nagyon szép mindenki!! Én ilyen képekkel nem rendelkezem,mert 15 év után sem hagyom bekötni a fejem :) Ennyi év után már fura is lenne "feleségnek" lenni. Sztem maradok a párom 'tyutyukája' :)
Vendég

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy mennyire hasonlít a profilképre!
:D
De nagyon csini!
Én 17-18 hetes voltam az esküvőnkön. (Előbb jelentkeztünk be, mint Nóci minálunk!) És totál új ruhát kellett választanom! Ríttam, mint a lánc!

Kép
Kép]
hendegabi

Boo!
Szerintem is nagyon csinos voltál!!! Szuper ez a ruha, és a csokrod is!
A varrónőm nagyon olcsón varr! A ruha 8000 volt, az anyag 3000, így lett ennyi a ruci. A gyöngyöket én fűzögettem otthon, elég macerás volt, de megérte.
Vendég

Boo!

Én sem voltam irigy, mert a nagymamám mindig azt tanította, hogy attól, hogy másnak több van, nekem még nem lesz kevesebb!

Jaj, ez annyira igaz, mindig ezt próbálom megértetni az emberekkel! Pl. a barátaink ki vannak készülve azon, hogy a médiában dolgozók (mármint akik képernyőn is vannak) milyen aránytalanul sokat keresnek annyi munkával, mint a "hétköznapi emberek", és a '"!%%//=== (válogatott szitkok) -nak le kéne vinni a fizuját 100.000-re, mert az lenne a reális, na én erre azt találtam mondani, hogy én nem sajnálom tőlük, és nem az övéket vinném lejjebb, hanem mindenki másét feljebb, mert nem azt akarom, hogy nekik is szar legyen, hanem hogy mindenki másnak is jobb! NA, volt nagy hőzöngés... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ja, és szex: nagy pocakkal mi tutti kiskifli-nagykifli-be nyomjuk majd, mert már most is szeretjük, és terheseknek van ahol azt ajánlják. Ráadásul ha vki nehezebben megy el, így kézbe tudja venni a párja a dolgokat, sőt a nő maga is :wink: ! Már ameddig elérjük a hasunktól... :lol: :lol: :lol:

Majd én is teszek fel esküvős fotókat, cs most megyek kicsit pakolászok, mert a férjem mindjárt hazaér a boxedzésről, és nem akarom, hogy rumli fogadja :oops: :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

hát, boxedzés után...... jobb is, ha elpakolsz! :D :D :D

Amúgy a hozzáállásod - és persze a mamáé - nagyon tetszik.!

Bocsi Esztyx (remélem jól írtam), hogy eddig nem köszöntöttelek! Üdv nálunk, remélem, itt jobban érzed magad...

Kép
Kép]
hendegabi

Jó reggelt!
Esztyx! Üdv nálunk!

200907?!
Nagyon tetszik ez a kép!!! És amikor volt az esküvő, direkt megkérted a fotós, hogy fényképezzen már le így is, mert majd jössz ide fórumozni, és inkognitóban akarsz maradni, de szeretnél feltenni magadról esküvői képet? :roll: :roll: :lol: :lol:

Norka! Tényleg nagyon (bocsi, naon) szupika ez a rucika! (na, ezt gyorsan abba is hagyjuk, mert így is kiráz a hideg ettől a dumától! ) De mindegyik ruha szép, és csinos vagy!

Boo! Nekünk is már egy évvel az lagzi előtt volt az esküvőnk, és kb. 6 perc alatt zavartuk le, két tanúval (ill. négy,mert nővérem volt az enyém, és ott volt a kisfia, meg terhesen jött :D ) Annyira öltöztünk ki, hogy szoknya, fehér felső, a párom meg fekete 3/4-es kicsit elegánsabb rövidnadrág, fehér ing. Ja, és nyári papucs (az is egy kicsit elegánsabb, szóval nem strandpapucs). És akkor még nem tudtuk, hogy lesz majd igazi nagy templomi esküvő és lagzi is. Amúgy 9 éve vagyunk együtt, és mi is "kényszerből" házasodtunk össze, amúgy nem terveztük még ennyire korán(!). Lakást vettünk, és felvettük a megelőlegező kölcsönt, emiatt házasodtunk össze.

Kép
pagika

Ja, még azt akartam írni:
Kicsidodi, ilyen az egész magyar nép!!! Ezért nem is tudunk előre haladni. Mert mindig mindenki azt nézi, a másiknak mi van, és nehogy már jobban éljen a szomszéd,mint ő! Ezért képes, és inkább feljelenti, vagy valahogy keresztbe tesz neki. És az is tök furcsa, hogy én is és a párom is így gondolkozik (meg szerencsére akkor ti is), de pl. a barátainkkal ha beszélgetünk, ők már nem. Pedig azt gondoltam, végre egy újabb generáció, hátha normálisabb felfogással tud valamit változtatni, de látom nem. De nem is érdekel, mert amíg ők a másikkal vannak elfoglalva, addig mi meg a saját dolgunkkal, és csak így lehet előre jutni. Aztán nehogy majd minket jelentgessenek fel! MErt az meg így szokott lenni.
Ja, azért valakiknek a fizuját akkor is levenném! A politikus néven álcázott semmittevő majmokét. Mert ők, akik nem csinálnak semmit, azok pénzéből kapnak fizetést, akik meg güriznek ezerrel. És azok mintha mi lennénk.... (mennyit is kell adóznunk??? És hova kerül az a sok pénz, és mennyi embert kell belőle eltartanunk? )

Kép
pagika

Breki!

Ki esküdött 18 éve rózsaszínben? Mert azt nem írtad oda! :roll: :wink: ! De végüli mindegy, tényleg rendhagyó volt :D ! Ez teljesen egyedi, hogy kinek mi fér bele! Az ekrüvel nincs bajom, van akinek tényleg nagyon gázul áll a fehér, de én tuti nem vettem volna fel semmilyen más színt! És a pirosnak is megvan a maga szimbolikus jelentése, ahogy a tányértörésnek, a sós kenyér evésének, a cipőlopásnak...stb. És nagyon szeretem az ilyen tradicionális dolgokat! Én pl. a templomba is felvettem egy csipkebolerót, pedig már nem kötelező, de én úgy tartottam illőnek. iskoromban úgy tanultam, hogy "fedetlen vállakkal, nem illik templomba menni". És bennem ezek megmaradtak!
A kaparós sorsjegy nagyon nagy ötlet :D :D ! Hogy találtátok ki? Nyeretetk azért vele rendesen? :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

Ebéd után, szundi előtt még gyorsan írok egy kicsit. :wink:

breki76!
Személy szerint rühellem az ekrüt. :roll: :oops: Láttam már csodaszép ruhát ebben a színben, de első körben mindig az jut eszembe, hogy úgy néz ki mint egy elkoszolódott vagy elhasznált fehér ruha. És ettől kissé nehezen tudok elvonatkoztatni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:

esztyx!
Nem tudom milyen volt az augusztusi társaság,de ha itt jobban érzed magad, akkor üdv köztünk! :)
Lehet, hogy most te vagy a sereghajtó, de attól még simán beleelőzhetsz pár embert. :wink:

norka81!
Azért Queen-re annyira nem lehet szenvedni. :roll: :lol: :lol: :lol:

Eddig nem értettem, hogy hol júli 11, hol meg 12 szerepel a képeiteken. :roll: Most már értem. :D
A polgári az milyen volt? Úgy értem, hogy mindenki kirittyentette magát, szertartás, örülés és utána mi történt? Mindenki ment amerre látott? :o
Szereted a lilát, hogy mindenütt megjelent?

boo!
Apa és az anyatej: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ami azt illeti én nem tudtam róla, hogy nem illik fehérben és pirosban esküvőre menni. :oops: :oops: :oops: Az egyértelmű, hogy mindkettő a menyasszony színe, de a fehér sem megengedett? :shock: :shock: :shock: A nagyon színes ruhákat nem szeretem, így a teljesen piros ruci (is) zavar egy esküvőn - akárkié is legyen.

Amikor először próbáltam az esküvői ruhámat, akkor azt mondta a cipzár, hogy: sutty!. :lol: :lol: :lol: Aztán mielőtt elhoztam volna be kellett toldani egy csomót, mert addigra annyit nőttek a melleim. Kb. 3/4-ig lehett csak felhúzni a zárat. A ruha cseles volt, egész jól takart, úgyhogy nemigen lehett észrevenni sem a pocimat, sem a fenekemet. 21 hetes terhes vagyok ezen a képen. :roll: :wink: :oops: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi!
Szkennelni is trendi ( :lol: :lol: 8) :lol: :lol: ), csak ezzel a szóval az a baj, hogy nemigen sikerült magyarítani. A szkennert még csak-csak lehet lapolvasónak hívni, de szkennelés helyett max. csak azt tudod mondani, hogy beolvasom. :?
Ha sikerült beolvasnod, akkor örömmel nézzük majd a képeket! :wink:

conversano!
15 év után sem akarsz hozzámenni? :shock: :shock: :shock: Akkor neked vagy rossz emlékeid/tapasztalataid vannak a házasságról vagy ennyire "lázadó", szabadszellemű vagy, aki nem szereti a konvenciókat. :roll: (Mondd csak, nem vagy te véletlenül Nyilas...? :roll: :roll: :wink: :lol: )

kicsidodi!
A boxedzés után fáradt, nem? Akkor minek...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Ha meg nem fáradt, akkor egy kis levezetésnek pont jó, ha segít neked. :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy látszik én teljesen tudatlan vagyok az esküvői szimbólumok tekintetében: lövésem sincs, hogy mit jelent a piros... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

pagika!
Hogy hogyan készült a kép? Több magyarázattal is tudok szolgálni. Döntsd el, hogy neked melyik a legszimpatikusabb. 8)

A. Igen, már akkor tudtam, hogy majdnem 2 év múlva fel szeretném rakni ide.
B. A fotós azt mondta, hogy ez a legelőnyösebb pozíció.
C. Meggondoltam magam az "Igen" előtt.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok csajszik!

Nagyon aranyosak vagytok,mindannyiotoknak koszonom szepen a szulinapi koszontest!!! :lol: :lol: :lol: Jol esett !

Nagyon jol sikerult a tegnapi nap...mar reggel atjott az egyik baratunk tesojanak a baratnoje!Egesznap dumcsiztunk,elmentunk sutizni,vasarolgatni,setalni!!!!!!Fu de reg ereztem ilyen jol magamat.Aztan este ugye volt a vacsi!Annyi tengeri herkentyut,halat,sushit megettem.... :shock:en nagyon szeretem,es hat itthon nem mindent tudok am elkesziteni...es meg enekeltek is nekem,es volt gyetyefujas is...
Na szoval jo kis nap volt vegre!!!

Szia Esztyx!Gyere csak kozenk!!!

Szepek vagytok csajok az eskuvotokon!Mindenki egytol-egyig!Hat tenyleg hozod a formad :lol: :lol: 200907? :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyebkent en nem vagyok nagy hagyomanyorzo...es ugy gondoltam minek is kene ragaszkodnom olyas valamihez,amiben nem jo nekem(lazado vizonto)!!!Es ez a mi napunk,es nekunk igy volt jo :wink:!

Ime:

Kép megpihentem,,, Kép az ifju par!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Nagyon szép mindenki az esküvői képeken. És én is hoztam nektek. Huh de régen is volt. Júliusban lesz 11 éve.

Ja és 16 hetes kismama voltam. Nagyon nem látszik rajtam, azt nem mondom hogy nagyon kényelmes volt a ruha már, de azért jó volt szép volt, rég volt. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Te is nagyon szép voltál, mint egy kis eldőáldozó :lol: :lol: ! hihetetlen, hogy mennyire "kislány" vagy a képeken :shock: :D ! Nem vagy vmi koravén alkat :lol: :lol: ! Ráadaásul a férjed magassága is rásegít! Az első képen olyan, mintha a 12 éves koszorúslánnyal lenne :lol: :lol: :lol: ! Nagyon jól állt a hosszú haj, nem akarod megint megnöveszteni?
A férjed milyen magas? És te? Én ugyanis elég apró vagyok, 160, a férjem meg 183, szóval így is pipiskedek időnként :wink: :D !

Ancsurti!

Baromi jó ez a ruha!!!!! :D :D Én mondjuk tuti nem vettem volna fel esküvőinek :oops: , hanem mondjuk estélyinek, de hozzád tényleg nagyon illik :wink: :D !!!

007!

Az ekrüvel máson nincs bajom, de mikor én a saját ruhámat néztem és megláttam a sok fehér mellett a "sárga" ruhákat, azok ott tényleg úgy néztek ki, mintha 150* viselték volna őket.... De Boo ruhája pl. kifejezetten tetszik, csak nekem széles e csípőm és nem akartam egy ilyen fazonnal ráerősíteni!

Na, teszek most már én is képeket! :wink:

Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi te is nagyon szép vagy:)

Megnöveszteni? Hát mielőtt terhes lettem épp elhatároztam hogy növesztek rajta, de aztán csak levágattam, idegesített hogy minden felé áll. Pedig már hajlanék felé, csak nem ennyire hosszúra.
Férjem 189 cm, én meg 154 cm vagyok

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?