A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Minek is vennél!!Úgy se menne rád!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Felsőket vehetsz??? :lol: :roll:

Kép
martik77

Na megyek,már csak fel kell öltöznie,és indulhatunk.(ez kb fél óra :lol: :lol: :lol: )

Kép
martik77

Semmit. :twisted:
Csak szigorúan. :twisted:
Van kb. 5 fölsőm (több), tehát ha 4 napig nem mosunk, akkor is van mit fölvenni.
Jó? Szigorúan velem. :twisted:

KépKép
benó

Mondjuk tök szeretnék egy egyberuhát, olyan kantárosat, de szoknyásat.....
:roll: Kuss. :twisted:

Bocs, kicsit skizofrén lettem. :lol: :lol: :lol:

Menjetek nyugodtan. Puszi :D :D :D :D

KépKép
benó

Skizofrén??

Nem én,hanem én!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudod úgy mondják:Ha te szólsz Istenhez hívő vagy,ha Isten szól hozzád akkor Skizofrén!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

:lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szóval mentetek?

KépKép
benó

Jaj... nem mondom, hogy befejeztem. Csak abbahagytam. :wink: :?
Megyek valahová, megzöldülök idebent.
Puszi

KépKép
benó

sziasztok

igyekszetem bele olvasgatni de nagyon sokat írtatok és én sem voltam múlt héten, bocsika ezért..igyekszem a héten többet jönni
Edina: sajnálom de ezután már csak jobb jöhet...

mi jól vagyunk ma voltam vérvételen, jövő héten megyek a kórházba és ott megint kapok vérnyomásmérő készüléket már alig várom sokat pihenek és az úszás is megy még, a lakás átalakítás is folyamatban van nem semmi....
kellemes napot és puszika

Kép
paradizs

Helló Paradizs!
:D :D Örülök, hogy jöttél és jól vagytok az összes kis gyermekeddel együtt! :D :D :D :D
Csütörtökön lesz szülésfelkészítő fél 4-kor az sztk-ban, jössz? Ott talizhatnánk végre. :D
Módjával azt a lakásfelújítást a te részedről. :wink: :D
A buszmegállótól a Pannónia felészámítva hányadik lépcsőházban laktok?

Én meg lementem anyuékhoz, és kollektíve kitakarítottuk a kocsit, apu ki is porszívózta, tök rendesek. Du. 2-kor meg jönnek az összeszedett nemkell cuccokért. :D

KépKép
benó

Boldog 16. hetet nektek, Paradizs!

KépKép
benó

Melegítek egy paradicsomos bab konzervet + főzök hozzá tojást. Ez lesz az ebéd. Van még zöldségLEVES, meg egy kis süti. Ja, egyébként a süti nagyon finom lett, tehettem volna bele több túrót, de amúgy nagyon jó. Én csak 1 szeletet ettem, ugyebár tudjuk.... :roll:

KépKép
benó

Zsuzsi, megcsinálom a gyümölcskockádat. Ha van hozzávalóm. Megyek.

KépKép
benó

Sziasztok!

Benézek,hogy mi hír van.

Kép
flóra 11

Tancsu, nagyon örülök, hogy ma nem kellett Gergőt kínozni a szemészeten. Most már biztos megjavul a szeme. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, azért sztem még felsőre is szükséged lesz a terhességvégéig, vagy van akkora felsőd, amibe végig beleférsz majd? :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Timi,gondolom orvosnál vagytok még. Gyere majd elmondani, mi van Sanyival.Remélem a körülményekhez képest jól van.

Kép
flóra 11

Helló! És te hogy vagy?
Mikor kell menned dolgozni?

KépKép
benó

Na, egy 5 percre ledőlök, aztán pakolok valamennyit, hogy anyuék ne ájuljanak el. :roll:

KépKép
benó

Helló!

Holnap megyek ellenőrzésreés fogom kérni magam munkába szerdától. Bár a torkom még fájdogál,de csak elmúlik már. Lázam már nincs.

Kép
flóra 11

Viszont a Bálint elkapta tőlem, most ő beteg, szegény. Már tegnap is feküdt,ma is.Holnap őt is viszem dokihoz. Náthás,köhög és a torka is fáj. :(

Kép
flóra 11

Letelt az 5 perc!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Itt vagyok. :D

KépKép
benó

Ez nem jó hír Ildó!!De annak örülök,hogy te jobban vagy!!!! :D

Mi pedig vettünk egy kiságyat!!!!!!!! :D :D :D

Álomszép!!!!
9ezer volt de szivaccsal együtt!!!!!
Van ám egy kis szépséghibája!!!!De megoldjuk!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Jobbulást a kis Bálintnak. :cry: :idea: :idea: :idea:
Neked meg örülünk, hogy jobban vagy. :D

Ó, de szuper, vettetek kiságyat, Hajcsárkám? :lol: :lol: :lol: Mi a szépséghiba? :wink:

KépKép
benó

Na, pakolok, közben vagyok.

KépKép
benó

Megcsináltam a Zsuzsi sütijét, még nem tudom, jó lett-e, nem olyan szép, az biztos, és gyümölcs se volt, csak lekvár + tejszín ízű pudingpor, ez van. :wink:

KépKép
benó

Az,hogy ez egy ikerpáré volt kettő ugyan olyan ágy(mi csak az egyiket hoztuk el.) és bele van a nevük gravírozva.Oda fog majd az L.egy kis falapot felrakni.de majd ha kész lefényképezem,úgy érthetőbb.

Kép
martik77

Jó reggelt! Kialudtam ! Még meg is lepődtem,hogy fél kettő van! :shock:
De fáj a fejem, ami remélhetőleg el is múlik.

Kép
muzsuzska

Értem én így is, hogy benne van a baba neve. :lol: :lol: :lol:
Az nem nagy baj, megoldható. :D :D :D
Jó áron vettétek, és tök jó, hogy szivacs is van hozzá. :D :D :D

KépKép
benó

Hellótok! :D

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi! :D :D
Remélem, hamarosan elmúlik a fejfájásod. :idea: :idea: Fújjj! :x

KépKép
benó

Na, mire ilyen szépen összejövünk, én mindjárt elbúcsúzom. :cry:

KépKép
benó

Márti, előszőr is boldog 30. hétfordulót! :D Ügyesek vagytok, akkor a babaágy is megvan. :wink:

Benó: Remélem a lekvár mellett kihagytad a cukrot az alsó részből! A tejszínes pudinghoz meg adtál vaniliacukrot? Érdekes lehet, Benó féle újítás! :D :D :D

Kép
muzsuzska

De jó! Akkor van kiságy! :D Nagyon jó áron vettétek. Egyáltalán nem probléma a név. Nem tetszik nektek, hogy esetleg ezt adnátok a fiatoknak? Akkor nem is kelllefedni. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hova szaladsz megint???? :shock:

Kép
muzsuzska

Nem hagytam ki. :shock: Túl édes lesz szerinted? :?

Jaj, hirtelen azt hittem, 30 éves a Márti és én nem kívántam neki boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

És ha lány név? :D

Kép
muzsuzska

Jaj, Zsuzsó,a fejfájás nem jó.Remélhetőleg hamar elmúlik. Igyál egy kávét.

Kép
flóra 11

Jönnek anyuék pakolni, ruhákat elvinni stb. :wink:

És mi van, ha lánynév van rajta? :lol:

Márti, ti hogy tároljátok a fedőket? Többieket is kérdezem, de a Mártiéknak ugyanakkora (kb.) konyhájuk van, mint nekünk.

Jaj, mindjárt jönnek.

KépKép
benó

Max összeragad a segged! :D A lekvárok 20% cukor. :wink:

Kép
muzsuzska

Én a saját lábosra rakom és így vannak egymáson.

Kép
muzsuzska

Benó, még van jónéhány heted a pakolásra.Minek ez a rohanás? :lol: (Ezt a Cseresznyéskertben is mondják.) :lol:

Kép
flóra 11

Igen, az is egy megoldás. :lol: :lol: :lol: Nekem túl bonyolult. :lol:

KépKép
benó

Most kávéztam és ettem egy falatot.
Ildikó, én azért írtam le a mérleg sztorimat a fogyással, mert hihetetlenül sokat zabálok és mindketten elcsodálkoztunk, hogy hová tűnik a sok kaja belőlem. :wink:

Kép
muzsuzska

Nekem van az ajtóra belülre szerelve egy fedőtartó. Ami ott elfér, azt ott, a többi a kredencben alul.

Kép
flóra 11

Ildó, te drága, nekem is ez a szlogenem, tudod jól.... :lol: :lol: :lol: de egy kicsit muszáj változtatni rajta, különben önző dög leszek, és csak én férek el egyedül ebben a lakásban. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ez se rossz. :roll: Majd mondom a Gy.-nak.
Az 1. ötlet (Zsuzsié) kivitelezhetetlen, majd jövök.

KépKép
benó

Tudom, hogy azért írtad. Én csak tanácsoltam, ha magátólígy beindult, akkor most könnyebben le tudnád adni. Ezért mondtam, hogy akkor most kéne fogyóznod.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?