igyekszetem bele olvasgatni de nagyon sokat írtatok és én sem voltam múlt héten, bocsika ezért..igyekszem a héten többet jönni
Edina: sajnálom de ezután már csak jobb jöhet...
mi jól vagyunk ma voltam vérvételen, jövő héten megyek a kórházba és ott megint kapok vérnyomásmérő készüléket már alig várom sokat pihenek és az úszás is megy még, a lakás átalakítás is folyamatban van nem semmi....
kellemes napot és puszika
Helló Paradizs!
Örülök, hogy jöttél és jól vagytok az összes kis gyermekeddel együtt! Csütörtökön lesz szülésfelkészítő fél 4-kor az sztk-ban, jössz? Ott talizhatnánk végre. Módjával azt a lakásfelújítást a te részedről. A buszmegállótól a Pannónia felészámítva hányadik lépcsőházban laktok?
Én meg lementem anyuékhoz, és kollektíve kitakarítottuk a kocsit, apu ki is porszívózta, tök rendesek. Du. 2-kor meg jönnek az összeszedett nemkell cuccokért.
Melegítek egy paradicsomos bab konzervet + főzök hozzá tojást. Ez lesz az ebéd. Van még zöldségLEVES, meg egy kis süti. Ja, egyébként a süti nagyon finom lett, tehettem volna bele több túrót, de amúgy nagyon jó. Én csak 1 szeletet ettem, ugyebár tudjuk....
Az,hogy ez egy ikerpáré volt kettő ugyan olyan ágy(mi csak az egyiket hoztuk el.) és bele van a nevük gravírozva.Oda fog majd az L.egy kis falapot felrakni.de majd ha kész lefényképezem,úgy érthetőbb.
De jó! Akkor van kiságy! Nagyon jó áron vettétek. Egyáltalán nem probléma a név. Nem tetszik nektek, hogy esetleg ezt adnátok a fiatoknak? Akkor nem is kelllefedni.
Most kávéztam és ettem egy falatot.
Ildikó, én azért írtam le a mérleg sztorimat a fogyással, mert hihetetlenül sokat zabálok és mindketten elcsodálkoztunk, hogy hová tűnik a sok kaja belőlem.
Ildó, te drága, nekem is ez a szlogenem, tudod jól.... de egy kicsit muszáj változtatni rajta, különben önző dög leszek, és csak én férek el egyedül ebben a lakásban.
Tudom, hogy azért írtad. Én csak tanácsoltam, ha magátólígy beindult, akkor most könnyebben le tudnád adni. Ezért mondtam, hogy akkor most kéne fogyóznod.