üdv
rókalány közöttünk! remélem, hogy nem bántottalak meg az akkori kérdésemmel...

nem volt szándékomban!
Ádám nagyon édes kisfiú, és még Beninél is nagyobb súllyal született (ő "csak" 4120g, és 60 centi volt), gratulálok hozzá! és azon a lovacskán, hogy milyen ügyesen ücsörög!
Szuszu, Andris nagyon édes a videón! már kezdtem aggódni, hogy csak az én fiam visítozik, de megnyugodtam, hogy nem!

egyébként a kiütésre visszatérve, már vagy 1 hete ott van, csak eddig nem foglalkoztam vele... lefotózom, hogy milyen, hátha valamelyikőtök tud mondani rá valamit!
Andi, zeneovis téma érdekelne majd, ha megtudsz valamit, szólsz? köszi a krém tippet... holnapra már van időpontunk a bőrgyogyóra. viszont hallottam itt a lakóparkban 1-2 anyucit, akik azt mondták, hogy a gyerek a gyógyszertári fürdetőtől pattogott ki... pl. kíváncsi leszek, hogy mit mondanak!
Boni, nagyon ügyes Zsigi! amúgy minden kajcsit Te készítész neki? vagy szokott üvegest is kapni?
nálunk a sütőtök-alma nagyon bejött, ellenben a sütőtök-burgonya nem!
Mecsi, köszi a receptet krumpli ügyben, na meg a fogyis tippet is... csak tudnám megállni édesség nélkül!

na meg kenyér nélkül!

a blikkes fotópályázat elvileg babák és mamák versenye, de pl. a kismamában is van mostanában újfajta fotóbeküldős lehetőség, ha érdekel, szívesen írok bővebben róla, meg, hogy milyen témában lehet küldeni a fotókat!
én amúgy annyira béna vagyok, hogy nem tudom sosem megítélni, hogy ki kire hasonlít, így azt sem, hogy Beni apja, vagy anyja, mert egyáltalán nem látom benne magamat... de mindegy! most még szinte napról-napra sokat változnak, szóval nem tudok, hogy mi lesz belőle!
CsengeAndi, nagyon megváltozott Zsombid arocskája! most gondolnám, hogy nem kilóban nőtt nagyot, hanem inkább centiben, mert olyan kis megnyúlt az arca! és nagyon édes az a kis meglepődött fej a zacsiból kikandikálva!

jobbulást Nektek pocak fronton is!
Dia, nem semmi ez a 310-es evés! én már régen nem méregetem Benit, amikor mértem sem hittem el, hogy csak 20-at volt képes enni pl. szóval engem csak idegesített a méregetés, persze nálatok most fontos, mert Virág nem eszik valami jól!

kitartást! mindenképpen számolj be a fejleményekről, hogy mizújs nálatok!
azt hiszem, hogy mindenre reagáltam... vagyis remélem! majd még jövök, szép napot, és jó sétát a ligeteseknek, bár elég szürke idő van ma!
betegeskedőknek továbbra is jobbulást!