Andinak és Hanna babának nagyon nagy gratula, jó egészséget, és elegendő tejecskét kívánok én is!!!
Szóval megjártuk Debrecent, nem volt semmi gondom az utazással, a rokonságnál szükséges folyamatos(szó szerint) kajáltatással annál inkább. És az eddigiektől eltérően, nagyon rosszul aludtam az idegen ágyban, a drága párnácskáim nélkül.
De! Ezek nem akadályoztak meg abban, hogy ma délelőtt Amival be ne dobjak egy isteni fini somlóit, azután meg egy szintén isteni sajttekercset!!! Olyan jó volt vele találkozni, nagyon aranyos, sokat beszélgettünk. Mondtam neki, h szeretnék majd a 39. hetemben én is ilyen nyugodt lenni, mint ő.
Képet az írás után máris nyomok a közösbe.
Ricsinek boldog szülinapot!!!!
Hajni, de jó, h megvagy, és h ilyen sokat írtál. Mostmár tartsd meg ezt a jó szokásodat! Édesapának holnapra nagyon boldog szülinapot kívánok, isten éltesse. Egyébként ha a kórházaitokban törekszenek a minél nagyobb mértékű háborítatlanságra, akkor talán ezért nincs olyan nagy igény az otthonszülésre.
Julcsi, fújj fújj gomba, sicc ki, de gyorsan!
Andi, Crocus, én most vetten a Vaterán pont ilyesmi hordozót, csak nem ilyen bundis, termó anyagból, hanem 100%pamut, így jó lesz melegebb idóben is, nem rohad rám (annyira). Olyan mint a Premaxx, de nem pont az, hanem Babysling, vadi új, piros, és 12.000 volt. Eszméletlen jó, csak sajnos Édesapára cseppet kicsi még a legnagyobb pántra állítva is, úgyhogy kell egy kis barbatrükk, h némileg átalakítsuk.
Verus! Nagyon tetszik az álmod, kiváncsi leszek, végül hogyan lesz majd.
Holnap megyek konzultációra a Geréb Ágihoz, szerdán meg ctg, uh. Én is szisszenek néha, bizonyos mocorkákra, de a debreceni rokonokat nagyon jól elszórakoztatta a látvány, és a tapogatás. A kisebbik lány védőnőnek tanul, most végez, megvizsgált