A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok! Az ígértnél hamarabb jövök, de gondolom, ez nem baj.

Andinak és Hanna babának nagyon nagy gratula, jó egészséget, és elegendő tejecskét kívánok én is!!!

Szóval megjártuk Debrecent, nem volt semmi gondom az utazással, a rokonságnál szükséges folyamatos(szó szerint) kajáltatással annál inkább. És az eddigiektől eltérően, nagyon rosszul aludtam az idegen ágyban, a drága párnácskáim nélkül.
De! Ezek nem akadályoztak meg abban, hogy ma délelőtt Amival be ne dobjak egy isteni fini somlóit, azután meg egy szintén isteni sajttekercset!!! Olyan jó volt vele találkozni, nagyon aranyos, sokat beszélgettünk. Mondtam neki, h szeretnék majd a 39. hetemben én is ilyen nyugodt lenni, mint ő.
Képet az írás után máris nyomok a közösbe.

Ricsinek boldog szülinapot!!!! :D

Hajni, de jó, h megvagy, és h ilyen sokat írtál. Mostmár tartsd meg ezt a jó szokásodat! Édesapának holnapra nagyon boldog szülinapot kívánok, isten éltesse. Egyébként ha a kórházaitokban törekszenek a minél nagyobb mértékű háborítatlanságra, akkor talán ezért nincs olyan nagy igény az otthonszülésre.

Julcsi, fújj fújj gomba, sicc ki, de gyorsan!

Andi, Crocus, én most vetten a Vaterán pont ilyesmi hordozót, csak nem ilyen bundis, termó anyagból, hanem 100%pamut, így jó lesz melegebb idóben is, nem rohad rám (annyira). Olyan mint a Premaxx, de nem pont az, hanem Babysling, vadi új, piros, és 12.000 volt. Eszméletlen jó, csak sajnos Édesapára cseppet kicsi még a legnagyobb pántra állítva is, úgyhogy kell egy kis barbatrükk, h némileg átalakítsuk.

Verus! Nagyon tetszik az álmod, kiváncsi leszek, végül hogyan lesz majd. :D

Holnap megyek konzultációra a Geréb Ágihoz, szerdán meg ctg, uh. Én is szisszenek néha, bizonyos mocorkákra, de a debreceni rokonokat nagyon jól elszórakoztatta a látvány, és a tapogatás. A kisebbik lány védőnőnek tanul, most végez, megvizsgált :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi - orulok, hogy jol sikerult az utad es tudtatok talalkozni is. Melyik cukiban voltatok?
A te ferjednek is nagyon sok boldog szuletesnapot!
Ja es egyebkent tenyleg igy van - a korhazban a szuleszeti reszlegen az egyik emelet ugy van berendezve, hogy a szobak inkabb otthonosan neznek ki mint korhaziasan. Ott nem is csinalnak semmilyen komplikaltabb dolgot - ha az kell akkor irany egy emelettel lentebb. Sajnos nekunk egybol ott kell kezdeni, de mondjuk en nem is banom mivel nalunk nagyobb az esely a komplikaciora. :roll: Ja es egyebkent szeritnem azert sem voltak otthonszulosek a tanfolyamon, mert az csak elsobabasoknak volt es az otthonszules azert gyakoribb a tobbedik babasok kozott, legalabbis itt.

Majd ird meg mi volt konzultacion.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!
Úgy látom ma én vagyok az első :lol: Már a munkahelyen csücsülök... :?
Remélem mindenki jól aludt!
Én nem mondhatnám, hogy jól aludtam mert tüzel a kutyánk és a kankutyák meg vannak őrülve... fogamzásgátló meg csak este lesz... :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.01.27 07:05-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

Hát csajok, 10 perce a könnyeimtől nem látok!!!
Ez akkor jött:

Tegnap este 21.20 perckor megszületett a mi kis kincsünk, Vendi 3000g-mal, és 50 centivel. A mama, a baba és a büszke apuka is jól van.

ez hihetetlen, tegnap még 11-kor együtt sütiztünk, Amy hihetetlen nyugodt volt, mondta, h Vendi fenn van a pocakban, de a hét végefelé szerinte már kibújik. Szinte semmi jele nem volt a közelgő eseménynek, ha csak az a hajnali rendszertelen jósló-sorozat nem.
Gratula nekik és jó egészséget, elegendő anyatejecskét kívánok!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

De szuper!

Gratulálok a mamának! Sok-sok egészséget és sok tejcsit nekik! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

...!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:23-kor.
Vendég

Na, beindult a babagyár! Gratulálunk Amynek és Vendinek, jó egészséget és sok tejet!

Gerendai Zsuzsi: Az én kolléganőm is így járt, este még telefonon beszéltünk, másnap délelőtt meg már babázott! Ennél hosszabb vajúdást senkinek sem kívánok!

Crocus
Kép

Kép
crocus

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:23-kor.
Vendég

Milyen szuper hírek így kora reggel!!

Én is bedobok egy somlóit meg egy sajttekercset, hátha történik valami!! :)

Gratulálok és nagyon sok boldogságot a babához!!!! :D

Kép
cserkészkolbász

Na jó reggelt, hát látom most már minden nap be kell kukkantani, hogy van-e új babónk!!!!

AMY: Nagyon-nagy gratula Vendihez, sok boldogságot nektek!!!!!!!!!!!

Zsuzsi: Ezt jól kicentiztétek :wink: Egyébként a te pocid is szépen növekszik!!!

Zétivera: most már minden rendben lesz, remélem megnyugodtál egy kicsit!!

LkVerus: nem semmi álom :lol:

Dina, Nilabali, eltűnt többiek: mi újság????

Zsufi

KépKép
zsufi74

NAGY GRATULA AMYÉKNEK VENDIHEZ!!! SOK TEJECSKÉT KÍVÁNUNK!!!

Kép
Kép
abencze

B.sszus.... babával álmodtam, és rohantam a számítógéphez reggel megnézni nem történt-e valami, erre tessék! :D
De ma még lehet meglepi, mert az én álmomban 2 kisfickó is volt. :wink:

Amy: Hatalmas, óriási, Gigantikus Gratula! Jó egészséget, sok tejcit, és megszámlálhatatlan boldog pillanatot kívánok nektek!!!

Megvan a 37 hét, éljen :), következő kitűzött pont a hétvége, párom azt mondta addig nem szülhetek. De a család már amúgy is fogadásokat köt, szerintem kicsit túlzottan bíznak bennem, mert febr. 12. (kedvenc unokatesóm szülinapja), 14. (Valentin nap), és 16. a befutó szerintük, meg persze ott van talán a 7, bár azért mostmár ki tudja meddig húzhatom még...
Meglátjuk holnap mit mond a doki. :)

Kép
Kép
elif

Nagy-nagy gratula Vendihez!!!!

Kép
kangu

NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK ÉN IS AMYNEK, VENDINEK ÉS A BÜSZKE APUCINAK!!!! Minden jót Nektek, sok tejcit, boldog első napokat!!!!

Akkor azért a korábbi jövetel ugyan bejött náluk, de az extra méretek nem... Merthogy neki is mindig ezt mondogatták, nem? (Én már ebbben nem hiszek és normál méretű lesz a Bogyesz is. :))

Csak zárójelben jegyzem meg: BenczeAndi is majdnem tegnap, Amyt pedig Annamáriának hívják....:) Kinek kezdődik B-vel a neve? :D

Kaandi: Bocsánat, a jó alvással nem akartalak bosszantani.... :? Ma rosszabb volt, furcsa fájdalmak vannak a hasamban...

Hajni:
Ez az, minden nap kérünk bejelentkezést. :)

Millye: 7-kor a munkahelyen??? Nem ezt beszéltük meg... :wink: :lol:

ABencze: Nálad semmi azóta? Kangu, Te is egyben még? Panna?

Ma utolsó ultrahang nálam... Azért nagyon kiváncsi vagyok, főleg, hogy a fejecskéjére mit mondanak, az már decemberben elég nagynak tűnt... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

HÚHA!!!
Gratulálok Amynek a gyönyörű babához!!!!!!!!! Jó egészséget, sok boldogságot!!!!!!!!!

De szuper!!!!

Kreiszi, miért nem ehetsz szülés előtt fokhagymás piritóst??? :roll:

Kép
kaandi

Dehogy bosszantottál Julcsi, vicceltem! :lol:

Nem emlékszem mekkorára tippelték Vendit?
Kiváncsian várjuk majd a szülés-storyját! :lol:

Kép
kaandi

Jó reggelt!

Gratula Amynek!!!!!!!!! Beindul itt a baba eső. A táblázat 3. helyéről nagyon mélyen hátra fogok csúszni :D Füge lány nem akar kijönni.A héten még nagybevásárolni akarok, meg vacsizni megyünk, meg kozmetikába, meg ...valami még biztos van. Szóval én beálltam arra hogy majd jövő hét hétfőn kiderül hogy készül-e valami.

Cserkészkolbász: én is úgy vagyok a lábpufizással, hogy nagyon minimális még, ezért pihiztetem is de sétálok, tornázok, teszek-veszek is. Reggelre elmúlik.

Zsu: képzeld a vérnyomásom amióta tegnap haza jöttem a dokitól 120 körüli érték. Ma reggel 106-56 :D Kíváncsi leszek mit mond. A végén nagyon beelőzöl Bencussal.

Kép
budabo

Sziasztok!

NAGY NAGY GRATULA A KIS VENDIBABÁHOZ!!!!!!!!
Tök jó, hogy egyre többen jelentitek be a nagy eseményt!!! :)
Tegnap majdnem mentünk este apával a kórházba.....egész délután iszoyat keméyn volt a hasam, éjszaka éjfél körül elkezdtek 5-6 perces fura kis fájósféle dolgok lenni, aztán meg folyamatossá vált, tök bekeméynült minden, aztán meg semmi...elaludtam, Nem álmodtam :) és azóta is csak tök kemény vagyok, babóca mocorog, és lejebb ment a hasam......Nagyon közeledik ez a szerda.... Apa jön velünk úszásra.....vagyis én megyek velük, hogy ne maradjak itthon kocsi nélkül, egyedül :)

Vizesedés: Hát nekem szerencsére nem volt még, de úgy tudom a felpoclcolós pihentetés használ, nem pedig a megerőltetés.....

Fogyasztóvédelem: Hát nekünk is már volt ilyen jellegű problémánk...mi annak idején a konyhabútort rendeltük a Retz-től, és május elején.....azt mondták, 6-8 hét a szállítás, ezt aláírták papíron is.....aztán a cucc szept. közepén megérkezett, csk az összeszerelés maradt el....3 napos melóra kiküldtek délutánra két fickót leírás nélkül, a bútorlapokhoz...fogalmuk se volt mit is kell szerelni hova, és hogy is fog az a konyha kinézni, az én kis kézzel rajzolt tervem alapján kezdtek neki..... pár órát elvoltak vele, aztán kijöttek még egyszer novemberben, akkor már kezdett összeállni, és befejezték mikulás napján...na akkor már lett mosogató tálcám is! Hát írogattunk a fogyasztóvédelemnek, meg pereltük a retz-et, végül annyit értünk el, hogy 10% vásárlási kedvezményt kapunk, ha legközelebb náluk vásárolunk.....
Hát csak türelem, és próbálkozás. A fogyasztóvédelem le se szarta a fejünket!Addig meg kádból hordtam a vizet, és a mosogatógép a konyha közepén volt beüzemelve...laza fél évig :( Ja és a kis villanyrezsón főztem. És ez mind iszonyat drága volt!

6 kg-ot fogytam karácsony óta!!!!! Hogy hízzak?????? Most minden felesleg lement rólam. :( Azért is ily nehéz a pocak, olyan hirtelen lett keveseb cígölő súly rá.

Elkezedem a málnalevél teaivást....ma sikerült vennem :)
És asszem gyártok kis somlóit, meg veszek sajttekercset! Ha csak ez kell.....Bár akkor Zsuzsi te hogy hoyg még egyben vagy?????

Na éhes vagyok, megyek eszek valamit, aztán kivasalom a dedek gönceit, hogy megtalálják, ha már nem vaygok.....bár amilyen szerencsém lesz, még nem szülök egy hétig, és akkor le is használnka mindent, és kezdhetem előről.... :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

beindult a visszaszámlálás.....10.......:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ikervus: lehet hogy te leszel a következtő??????
Most beszéltem a fogyasztóvédelemmel, közölték hogy legközelebb nézzem meg milyen szerződést írok alá. :evil: Most már csak az a bajom hogy nem tudom hogy kell késedelmi kamatot számolni, mert hogy az jár a befizetett előleg után addig a napig amig nem kapom meg a szőnyeget. Csak nem tom hogy kell számolni, hogy kell értelmeznik az alapkamatot. Hülye vagyok én ehhez. Bár lehet hogy telefonon fűt-fát ígértek és nem lesz belőle semmi. Nagyon dühös vagyok rájuk :evil:

Kép
budabo

Verus, a másik két gyerköc időben érkezett? :D
Szerintem esélyes vagy Te is a 7en!, biztos, h ezen a 7en jó sok baba születik! Nagyon sokan vagyunk a 39 hétben! :lol: ésss már be is indult a babaeső! hurrá!

Kép
kaandi

budabo: nézd meg, hogy mikor fizetted be az előleget, mennyi volt akkkor és azóta, h változott a jegybanki alapkamat, aztán már csak napra vetítve ki kell számolni, segítsek? írd meg ha gondolod akár püben, aztán kiszámolom neked! ( összeg,dátum) Ja még nem kaptad meg a szőnyeget, most nézem, de majd ha aktuális lesz, csak szólj! :lol: :wink:

Kép
kaandi

budabo: nézd meg, hogy mikor fizetted be az előleget, mennyi volt akkor és azóta, h változott a jegybanki alapkamat, aztán már csak napra vetítve ki kell számolni, segítsek? írd meg ha gondolod akár püben, aztán kiszámolom neked! ( összeg,dátum) Ja még nem kaptad meg a szőnyeget, most nézem, de majd ha aktuális lesz, csak szólj! :lol: :wink:

Kép
kaandi

Azta! :D

Gratula Amynek és új családjának!!! :D :D :D

Beindult a gólya!! :D

Felhívtam a régi dokim hogy megköszönjem az eddigieket, hát nem viselte jól, azt hiszem kudarcként éli meg hogy egy kismama visszadobja ami valahol érthető, de most mikor felhívtam ugyanúgy hadart mint eddig, lehetőségem sem volt mélyebben elmagyrázni miért alakult így, aztán még egyszer vissza is hívott ( :shock: ) és elhadarta újra ugyanazt, hogy 36 hetesen nem műthetett volna meg hiába kérte az anyósom (...) de majd az új dokim biztos ír valami jó kis indukáltat (gondolom ezt úgy értette hogy ha megkérem megcsászároz az új doki, de ilyet nem tervezek kérni ha nincs rá ok...) szóval lényeg a lényeg: még most utoljára sem hagyta hogy én beszéljek egy kicsit, és maradt minden félreértés a helyén, úgy búcsúztunk el hogy semmit sem tudtam elmagyarázni neki. Hát mindegy, így járt, én megpróbáltam, azt azért értékelte hogy szóltam neki, gondolom más nem is szólt volna úgy lép le. Azért ez a kő is lehullott rólam, én megtettem mindent.

A múlt heti semicillin nálam is megtette a hatását :( nem úszom meg a kúpozást :(

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kaandi: írok püt.

Kép
budabo

Óriási gratula Amynak és Vendelnek! Kívánok nektek is sok anyatejet, összebújós meleg pillanatot!
yve

Kaandi: elvileg írtam, de lehet hogy nem ment el, akkor szólj és leírom itt is.

Kép
budabo

Én V-betűvel kezdődök, akkor még van bőven időm szülésig? :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Amy, Vendel-apa, Vendi: hatalmas gratula nektek!!!
Atyám, tiszta libabőr vagyok! Zsuzsi, de jó, hogy így az utolsó pillanatban tudtatok találkozni! na tessék, már potyognak a könnyeim is :D
Ahhoz képest, hogy Vendelt is eleinte "óriásbabának" mondták, ha jól emlékszem, neki sincsen semmi extrém a méreteiben. :)
Zsuzsi, jól megnőtt a pocid, mióta nem láttunk :D csini :)

Kajarendelés: szerintem is abszolút nem ciki - az első időkben szerintem sokan így oldják meg. Nekem nagyon nagy szerencsém van, mert sokszor jön majd anyu, és ígérte, hogy csinál enni, illetve a férjemnél kevés jobb szakácsot ismerek, úgyhogy asszem, habzsidőzsi lesz :lol: :lol: :lol:

Fájós moci: jó, nálam se könnybelábadós, de azért van, amikor komoly fájdalmat okoz. De én is úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint hogy ne mozogjon.

Megkérem Apát, hozzon nekünk hazafele egy somlóit, hátha... :lol:

KépKép

KépKép
stelly

És akkor újabb frissítés (de jó, mostmár lehet, hogy minden nap lesz változás a táblában? :D)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.01.27 10:34-kor.

KépKép

KépKép
stelly

Igen, mi egyben vagyunk. Tul.képpen nem is nagyon tudom, mikor kéne szülnöm, a múltkori doki-látogatáson elhangzott 4-e, 5-e, 7-e, 8-a, szóval minden számolási módszerrel más és más. :? Majd Hunor baba eldönti, mi szerint számol, de a végső esetben az orvos fog az asztalra csapni. De hogy mi alapján számolja majd a túlhordásra engedélyezett 1 hetet? :roll:

Vera: Jól tetted, hogy orvost váltottál, végülis te fizeted, tehát lehetnek elvárásaid. Én az első gyereknél nagyon megbántam, hogy nem volt merszem otthagyni az orvost, és a kórházat...

Kép
kangu

Sziasztok!

Én is, illetve mi is nagyon gratulálunk Amynek és Vendinek, jó egészséget és sok tejet!
Zsuzsi: velem nem szeretnél sütizni egy kicsit :wink:

Már rég voltam itt, de jó olvasni,hogy a kisebb kellemetlenségeket leszámítva mindenki jól van!!

Nálunk tegnap is, ma is, holnap is ctg, mert Petra baba elég keveset mozgott a hétvégén. Mondjuk mikor hozzátettem a barátnőmnek, hogy tegnap óta egyfolytában takarítok és ablakot pucolok, egyből megkérdezte, hogy fájások nincsenek közben, mert ezek nagyon szülésközeledést jelző jelek :shock:

Julcsi, majd feltétlenül írj, milyenek lettek az UH eredmények!!

Orsi

Kép
bjuti

Kajarendelés? Nagyon helyes. A gyermekágyas anyukának a tejcsijét kell gyártani ágyban fekve, azért gyermekágy. Nálunk anyám vállalta az ételhordás nemes feladatát... :)

Kép
kangu

Hú, csupa éjszakai baba :D

Julcsi te kérdezted, hogy biztos császárom lesz-e, most reggel a régi doki azt mondta 99%, de én annyira felbátorodtam hogy totál spontánban gondolkozok, úgy vagyok vele hogy elmondom majd a dokinak hogy aggódok a metszésem miatt mert a babamozgáskor is érzem hogy nyilal, meg a medencém miatt hogy túl szűk és ő majd meglátja, ha kell akkor menet közben. Mindenki olyan szépen szül, és én is szeretnék szülés után pár órával pörögni, nem zombinak lenni két hétig, nameg nem 6 napig lenni a kórházban hanem 3.

Verus ha még gépnél vagy írj hogy alakulsz! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Húúúúú csajok!

Nem vagyok egy ici-picit és egyböl 2babával vártok!Nagyon szuper!
Nagy-nagy gratula az anyuciknak-apuciknak!
Babóknak sok-sok tejci...és persze egészség!
Ki lesz a következö?Kész reality show :wink:

Panna jól vagy????

Nagyon örülök...jaj már én is a karjaimba akarom tartani a mi kis babynket.... :P

Pusza mindenkinek! Vigyázzatok nagyon magatokra!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Kajarendelés: én vagy fél évig rendeltem mikor Z pici volt, tök egyedül voltam az egész háztartásra, nem bírtam volna még főzni is, főleg hogy Z eleinte állandóan ölben volt, egyszerűen nem tudtam letenni, éjjel nem volt vele gond de nappal semmit sem aludt.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Felébredtem fél 8-kor, gondoltam kijövök a géphez megnézni, van-e ma valami! De visszaaludtam!
Pedig van!!!

Nagyon nagy gratula Amynek és Vendibabának!

És tényleg vicces: potyogtatnak az A betűsök!!

Remélem, nemsokára képeket is nézegethetünk, meg születéssztorikat is olvasgathatunk!

ladmon

Mi is egyben, ma nincs semmi idáig, de gondolom, a bogyó is dolgozik. Szerintem nállunk nem lesz babázás még vagy 3 hétig. De jó lesz itt örülni a Ti babáitoknak addig is :lol:

Kép
Kép
abencze

Abencze, Kangu: Cukik vagytok, hogy ilyen szépen bejelentkeztetek. :) Tessék gyakran jönni! :lol: Mondjuk Andinak még szépen van ideje hátra... Te pedig mind a kétszer túlhordtál eddig, ugye, Kangu?

Stelly: Köszönjük a frissitést. :) Lehet ám, hogy most igen sűrűn kell majd? :wink:

Bjuti: Hajnalban épp arra gondoltam, hogy régen voltál, persze reggelre már elfelejtettem szólni... :? Ellenőrizni kell a kislányt gyakrabban? Ugye nincs gond?

Zsu, nagy a csönd!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Abencze, Kangu: Cukik vagytok, hogy ilyen szépen bejelentkeztetek. :) Tessék gyakran jönni! :lol: Mondjuk Andinak még szépen van ideje hátra... Te pedig mind a kétszer túlhordtál eddig, ugye, Kangu?

Stelly: Köszönjük a frissitést. :) Lehet ám, hogy most igen sűrűn kell majd? :wink:

Bjuti: Hajnalban épp arra gondoltam, hogy régen voltál, persze reggelre már elfelejtettem szólni... :? Ellenőrizni kell a kislányt gyakrabban? Ugye nincs gond?

Zsu, nagy a csönd!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

vagyok még.....migyárt megyek hugomért az állomásra....ma ittalszik elvileg, aztán már a férjem huga is elérhető lesz péntekig, akkor még egy éjszakát kell kibírni, és megjönnek síelésből szombatona barátok...na onnan már nincs aki ne vigyázna a picinyeimre, úgyhogy már nem kell izgulnom!
Amúgy meg én is V betűs vagyok..:(
Az elsőket 39. hétre szültem, nagyjából a kiírtnál 1 hétttel előbb....
Andris febr. 14re volt, és 10.én érkezett, Ági meg Jún. 5re, és máj. 31én kibukkant.....Hát meglátjuk Vince mennyire sietne...bár most hideg van odakinn, szerintem megvárjuk az újabb melegáramlatot :)

Kajarendelés: Amikor a 2. bébivel hazakerültem, én is rendeltem egy kifőzdétől, de pár hónap után ráuntam, és váltottam, mert olyan egyforma ízeik voltak, aztán meg beállt az élet, mire mindenevő lett a lányzókám már én főztem...reggel gyors főzés, valmi gyerekberát kajcsi, aztán játszi, bevásárlás, haza ebéd, lefekvés.....minden nap, és ez nagyon jó, és nyugis volt így...ha meg épp reggel nem sikerült főzni, hát szégyenszemre kaptak porkrumplipürét, és dínóhusit, vagy fasírtot, az volt az ünnepi kedvenc kaja :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

vagyok még.....migyárt megyek hugomért az állomásra....ma ittalszik elvileg, aztán már a férjem huga is elérhető lesz péntekig, akkor még egy éjszakát kell kibírni, és megjönnek síelésből szombatona barátok...na onnan már nincs aki ne vigyázna a picinyeimre, úgyhogy már nem kell izgulnom!
Amúgy meg én is V betűs vagyok..:(
Az elsőket 39. hétre szültem, nagyjából a kiírtnál 1 hétttel előbb....
Andris febr. 14re volt, és 10.én érkezett, Ági meg Jún. 5re, és máj. 31én kibukkant.....Hát meglátjuk Vince mennyire sietne...bár most hideg van odakinn, szerintem megvárjuk az újabb melegáramlatot :)

Kajarendelés: Amikor a 2. bébivel hazakerültem, én is rendeltem egy kifőzdétől, de pár hónap után ráuntam, és váltottam, mert olyan egyforma ízeik voltak, aztán meg beállt az élet, mire mindenevő lett a lányzókám már én főztem...reggel gyors főzés, valmi gyerekberát kajcsi, aztán játszi, bevásárlás, haza ebéd, lefekvés.....minden nap, és ez nagyon jó, és nyugis volt így...ha meg épp reggel nem sikerült főzni, hát szégyenszemre kaptak porkrumplipürét, és dínóhusit, vagy fasírtot, az volt az ünnepi kedvenc kaja :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Abencze, Kangu: Aranyosak vagytok, hogy ilyen szépen bejelentkeztetek. :) Tessék gyakran jönni! :lol: Mondjuk Andinak még szépen van ideje hátra... Te pedig mind a kétszer túlhordtál eddig, ugye, Kangu?

Zsu, nagy a csönd!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bocs, vacakol a net. :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsancy, most nézem, te még nem vagy bent a táblában. A közös gmail dokumentumainál van egy excel, ha gondolod, oda írd be magad, és akkor legközelebb téged is befrissítelek Petrával :)

KépKép

KépKép
stelly

AMYNEK NAGY GRATULA ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!

Hú, mennyit írtatok 1 nap alatt... Beindult a topik, mindenki nagyon izgatott, most hogy már ennyien közel vagyunk a kiírt időponthoz. Lányok! ABC sorrendben szülünk? Mert akkor hamarosan rám is sor kell, hogy kerüljön.... :D
Nálunk egyelőre még semmi jele a szülésnek.... Fájogatok, de ez csak a szokásos és úgy tűnik, hogy a nyákdugó egy része is távozott, de hát az még semmit sem jelent.... Remélem ma nem történik semmi, mert Apa itthon hagyta a telefonját és elég nehéz lenne így elérni... :?

Méretek - ezen most már Én sem töröm a fejem, mert ha jól emlékszem Amy-nek jó nagy babát jósoltak... Nekem meg picit, szóval remélem hogy a végén nem lesz óriásbébink...

Vizesedés - nálam nagyon durva, már az üléstől is feldagad estére a lábam. Nekem csak a fekvés segít és hát én is úgy tudom, hogy ilyenkor a legjobb a lábakat felpolcolni, nem pedig erőltetni.

Háfi: nem vagy bolond! Én is egyre jobban parázok, ahogy közeleg az időpont... :?

Zetibebi: szuper, hogy végre találtál egy normális dokit! Remélem most már a legjobban alakul nálatok is! :)

Zsu: szuper, hogy nálatok is el tudta intézni a párod, hogy februárba otthon legyen. Nálunk is így lesz és olyan jó, hogy egy teljes hónapot együtt tudunk majd lenni. Ezért is lenne jó, ha a hétvégén megérkezne a baba, mert akkor egy egész hónapunk lenne együtt.... :D

Julcsi: jobban vagy?

Kórházi szoba - hát itt állítólag elég szépek, 2 ágyasak saját fürdővel és wc-vel és a baba az elejétől a mamával van. Ha szerencsém van és nem lesz telt ház, akkor lehet, hogy egyágyas szobába raknak... Az jó lenne... Mégis irtózom a gondolattól, hogy minimum 3 napot bent kell tölteni... :roll:

Panna
pandusika

Naa! Eltelt két óra aztán sehol egy baba! Mi van veletek?? :)

Jól bekajáltam melegszendvicset, mert mostanában nem sok egészséges ételt kívánok meg.... :(

Ennél már csak az jobb, hogy drága férjem elvisz délután hamburgerezni, mert már napok óta, ha behunyom a szemem, nagy-nagy hamburgerek úsznak el előtte!
Szóval szerintem nálunk ez lesz az uccsó romantikus vacsiprogram! :D

Zsu: Te ma szülsz a terveknek megfelelően?

Amikor a baba megszületik, akkor utána kórházi ruciba öltöztetik be?? Mert sehol nem olvastam, hogy kéne vinni neki ruhát!

ladmon

Sziasztok!

Hatalmas gratula Amynek Vendel babához!!!!!

Itt vigyorgok mióta olvastam a hírt, tök jó, beindultak a babók. Hihetetlen, hogy délelőtt még sütiztek Zsuzsival, este pedig megszült :)

Én ma voltam laboron, kókusz szűrésen, éa a bartánőm csinált ctg-t, ha már ott vagyok.
Dokibá azt mondta még a héten szedjem a magnéziumot, a jövő héttől leállhatok, és kezdhetem a málnalevél teát, meg a homeós hókuspókuszokat.
Én még 2 hétig nem szeretnék szülni, bár már minden este vinnyogok, hogy nehezen bírom az egész napos pocakcipelést, de nekem még anny ide annyi dolgom van babázás előtt.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Amynek gratulálok Vendihez! Jó egészséget, sok örömet és rengeteg tejcsit kívánok! Itt törölgetem a könnyeimet :) .

Kaandi: nem akarok bűzölögni a fokhagymától szülés közben, azért nem eszek :D .
kreiszi

ladmon: Igen kórházi ruhát kap. Egyedül kesztyűt és pelust kell neki vinni.. de ez kórházfüggő... amúgy vihetsz neki ruhát csak ügyelni kell rá, hogy amikor visszaviszed a csecsemősökhöz akkor már ne a saját ruha legyen rajta mert automatikusan dobják a szennyesbe... és utána keresheted.. :?

julcsi-79: Jót mosolyogtam reggel amit írtál: "7-kor a munkahelyen??? Nem ezt beszéltük meg..." :lol: :lol: :lol: :lol: Ez egy kivételes nap volt... :oops: de már visszaszámolok :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?