A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Esztryx Kép
egy dolog jutott erról eszembe, ami írtál.
"de ha csak spontán próbálkozik valaki, ott is
előbb-vagy utóbb megfogan,akinek meg kell"

Nekünk azt mondta az andrológus, hogy próbálkozhatunk spontán úgy 10-20 évig, és akkor lehet, hogy egyszer sikerül. Tehát az állítádos igaz, csak a valóságban nem állja meg a helyét.

Orsi
KépKépKép
icsilya

EsztiKép
Tudom, hogy nem úgy értetted, és biztos mindennek megvan az oka. Annak is, hogy sokunknak nem sikerült spontán. Én is azt tartom a legfontosabbnak, hogy mindenki találjon egy lelki kapaszkodót, és ha Te ebben hiszel, akkor ez jó. Sajnos én nem találtam az orvostudományon kívül semmi kapaszkodót, így rajtam az segített.

Egyébként szórol-szóra nekem is azt mondta az orvosom mint OrsinakKép.

Sajnos tuti tipp erre nincs, ezért születik kevesebb baba manapság, mert egyre többen ezzel a problémával küzdenek. A környezeti ártalmak, és a stresszes élet megnehezíti az eddig természetesnek tűnő folyamatot.

Mesélj kicsit magatokról ? Mióta próbálkoztok ? Kivizsgálások ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányokKépKép
Kösszönöm mindenkinek a jó kivánságokatKépKép
CatKép
45/milli
remélem jólvagytokKépKép

Sziasztok Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!
A leveleket olvasva már mindenki nagyon tájékozott, ezért hozzátok fordulok segítségért.
Mi egy éve próbálkozunk és nem akar összejönni a kisbaba. A hőmérős módszerhez szeretnék először folyamodni, mert az orvosom szerint még túl korai lenne bármilyen hormonális beavatkozás. Tudtok segíteni, hogy mikor kell elkezdeni a mérést, stb.
Tegnap jött meg a menstruációm, innentől mikor kell mérni?
Köszi előre is.
Tigris
tigris

Tigris Kép
Az efelett lévő topikban a hasznos anyagok közzött le van írva a pontos hőmérőzés menete. Emelett sok hasznos infót is találhatsz ott.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!KépKépKép

Olyan kedvesek vagytok, hogy így biztattok! Nem is tudom mi lenne velem nélkületekKépKép, na meg a párocskám nélkül!Kép
Hát nincs semmi vészes, a tisztaságibetét tiszta maradt, a wcpapír picit rózsaszín.
Nem merek holnap tesztelni, elég volt az egy csíkból! Várok egy kicsit, hátha nem történik semmi baj, majd akkor tesztelek.

BeaKép Nagyon gondolok rád reggel!!!KépKépKép

Puszi mindenkinek!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

V.Zita

Hát ebből még lehet picike, várjál még!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

dodo32

Én mást sem csinálok mint várom, hogy valami jelet észre vegyek. De még korai lenne, messze van még 19. Akkor meg amilyen szerencsés vagyok, ismételten meg fog jönni... Mikor lesz nekem kisbabám????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Virág Kép 10-dik napon volt egy 10mm-es tüsző, 15 napra az is eltünt, szóval UH szerint nincs peteérésem Kép Kép ... a csodák pedig mint tudjuk nem nálunk történnek Kép Kép

esztyx, kívánom soha ne történjen veled olyan ami megcáfolja "a mindennek oka van" szemléleted ...

Tigris Kép kivizsgáltak azért benneteket? Egy kivizsgálás még nem lenne hormonális beavatkozás. Ne maradj ebben a topikban sokáig Kép (hőmérőzésben én nem tudok okos tanácsot adni)

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Lányok

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot, de sajnos tegnap, épp tesztvétel előtt megjött. A teszten ezután egy kezdetben alig, később egy kicsit jobban kivehető vékonyka csík látszott, ha el is indult valami, sajnos akkor sem maradt megKép

A vérvétel reggel megvolt, 11-re visszamegyünk, bár értelme sajnos már nem sok van. Kívánom mindenkinek, hogy szerencsésebb legyen, mint mi voltunkKép

Bea
régibea

Jó reggelt lányok!

Látom megint bővültünk új taggal, üdv itt nálunk!Kép De ne sokáig!

ZitaKép
Csak így tovább, meglesz az a második csík hamarosan!Kép

Csajok, Virág!Kép

Tegnap elég sokat kocsikáztunk a városban a párommal, amikor egyszer csak furcsa érzésem lett. Hirtelen úgy éreztem mintha megkövesedett volna a méhem. rettentően nyomott feszített, nagyon kellemetlen volt. Mindjárt mondam is neki, és nem hiszitek el mit mondott: " Akkor lehet, hogy sikerült? Már tegnap is sokat pisiltél este, az is annak a jele, nem?" Hát én majdnem dobtam egy hátast olyan aranyos volt. Mennyire figyelKép! Ma reggel ezen felbuzdulva hőztem is, és 37,2 volt. Majd meglátjuk....Kép

csutka
csutka

BeaKép

Sajnálom! Mást nem is tudok írni.Kép
Csutka
csutka

Bea!

Úgy sajnálom!KépKépKép De ha ott a csíkocska, nem lehet, hogy mégis? Azért 11-ig izgulok!

Nekem a rózsaszín már sötétedikKépKép, úgyhogy kár lenne tesztet csinálniKép. A hasam is fájdogált éjszaka...Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Csutka!Kép

Nagyon drukkolok érted!KépKépKép

Ja a hőm 37 volt reggel, bár nem mértem sokáig, amikor megláttam a pirosat...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok
Én tegnap voltam itt először Nálatok. Nekem ma reggelre megjött, bár én most ennek jobban örülök, mintha baba lett volna. A következő hónapban viszont már mi is aktívan azon leszünk, hogy ne jöjjön meg.

Zita!
Mit jelent az, hogy a "rózsaszín már sötétedik"? Ez valami előjele a mensidnek?

Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy használtatok már peteérést vizsgáló tesztet? Van esetleg róla véleményetek?

Csilla
spectro

Csilla!Kép

Igen, sajnos így szokott kezdődni a mensim, hogy pár napig csak pecsétel, és utána jön meg rendesen.Kép
A lányoktól mostmár tudom, hogy ez egyáltalán nem jó, úgyhogy ha megjön rendesen, akkor irány egy hormonvizsgálat! Pláne ezek után, hogy most ennyit késett. Csúnya tréfa volt a természettőlKép. Vagy figyelmesztetésKép.

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép
Nagyon sajnálomKépKépKép De új ciklus, kivizsgálások, és jöhet is a babó.KépKép

BeaKép
Akkor ez valszeg biokémiai terhesség volt.KépKép Sajnos jól érezted, hogy ez a poci fájás rossz jel. Nagyon együttérzek veled, de tudod soha nem szabad feladnunk. Újra fel kell állni, és csinálni tovább a sikerig.

CsutkaKép
Nagyon bíztatóak a tüneteid. Én szorítok, már csak pár nap!!!!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Bea Kép Zita Kép
Nagyon sajnálom.

Voltam reggel UH-n. Most már jól látszik a petezsák és benne egy maszat, de az ő mérete még nem mérhető. A teljes vérképem tökéletes lett. Azért a dokinak sikerült egy kicsit belém állítani az ideget (bár igaz, hogy én amúgy is aggódós vagyok Kép). Vett újra vért, és megnézi a béta HCG-t meg a hormonokat. Azt mondta, reméli nem csökkentek a hormonértékek meg a béta HCG. Rögtön szívbajt kaptam, most idegeskedhetek délutánig. Kép
Lányok, bocs hogy ezeket a dolgokat ide írom meg, de még annyira idetartozónak érzem magam, és egyenlőre nem tudok átmenni másik topicba.

Puszi, Alena
alena

Bea!

Nagyon sajnalom, pedig nagyon drukkoltam neked szivembol. Nem lehet hogy az a csikocska megis jelent valamit?

Zita!
Szerintem se stresszeld magad tesztekkel. Ki kell hagyni nehany napot, aztan majd meglatod mi lesz... En azert meg mindig nagyon remenykedem veled...

Csutka! Nagyon jo uton haladsz, igazan remelem, hogy ez tenyleg jot jelent!

Békáné

Nem kellene ennyire keresned magadon a tuneteket, tudod en is a multkor igy voltam, aztan produkaltam is oket, csak nem lett semmi! Csak nagy koppanas! Szoval most mar nem nezegetem, nem idegesitem magam, hogy meg miert nem erzek semmit.
Nem is kell ilyenkor erezni semmit.
Nem szabad igy gondolkodnod, tudod, hogy ugyis megjon meg mikor lesz kisbabad. Tudod, kuzdeni kell a vegsokig. Mi is ezt csinaljuk itt mindnyajan. Nem vagy egyedul. Orulunk hogy itt vagyunk egymasnak, orulunk egymas sikerenek, es egyszer hidd el neked is nagyon fog orulni itt mindenki egyszerre!!!

Alena!

Jaj, de jo, persze hogy ird ide nekunk hogy mi tortenik, nagyon kivancsiak vagyunk es varjuk a hireket toled!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Bea KépKép Zita KépKép

Sz.

KépKép
sziszus

Heló csajok!
MA megyek megint uh-ra, ha elég nagyok tüszők, akkor repesztünk, és holnap inszem. Kedden egyik oldalon 17.5-ös volt, azt mondta, még nőhetne....(12.nap volt), a nyálkahártyám pedig 9mm-es volt, erre azt mondta, szuper. Ti mit gondoltok?Az idegesít, hogy a múlt hónapban sem írt fel proginövelőt -esetleg duphastont-, mit csináljak, ha most sem mondja? mondjam én, vagy szerintetek van oka annak, hogy nem kell.
Békáné hogy vagy? Mikor lesz, volt az inszem?
Cat, számolj be minden apró terhességi észrevételről, jó? Hányinger? Pocak? Kép
Puszi, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!

A 9mm-es nyh az jo, kicsit meg biztos novekszik majd a repesztotol is. A tuszo olyan 18 mm-tol jo, nekem azt mondta a doki. de nem a merete szamit csak, hanem a minosege is...Azt meg ugye nem lehet tudni, hogy milyen...
Azert szerintem mindenkepp kerdezd meg, hogy mit gondol nem kellene-e duphaston vagy utrogestan. Atrani nem art, azt mondtak itt a "dokinenik".
Tudod, en is inszemes vagyok, csak azert okoskodom itten....

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Köszi dodo!
Csak valahogy fura az, ha én kérdezem meg, nem?Hogy bírtál ki öt inszemet? Én így a másodkinknál sem reménykedem már annyira, úgy bízam az elsőben.... Pedig tudom, hogy nem szokott sikerülni. Mi az oka annak ,hogy a későbbi eredményességre több esély van az inszemben. Vagy mindig csak 10%?Nektek mi is a probléma?
Puszi, Anna

madaran

Holnap lesz az inszem és elkéredzkedtem egész napról. Úgyhogy, bár reggel lesz, utána pihi.
Dodo! Te mennyit szoktál fekve maradni? Mi van akkor, ha még nem telt el a 20 perc, és azt mondja,hogy már felkelhetek....
Na, heló
A.

madaran

Holnap lesz az inszem és elkéredzkedtem egész napról. Úgyhogy, bár reggel lesz, utána pihi.
Dodo! Te mennyit szoktál fekve maradni? Mi van akkor, ha még nem telt el a 20 perc, és azt mondja,hogy már felkelhetek....
Na, heló
A.

madaran

Alena
Ne izgulj(mondom én)! Minden rendben lesz.
A talin lévők közül még ki nem babás rajtam kívül?Alena velem szemben ült, Cat mellettem. Fertőzzetek meg lécccciléccilécciiiKép
Lujza
lujza

Dodo, Zita, Alena, Sziszus

hát remény sajnos már nincsKép. Visszajöttem a dokitól, jól sejtettem, megint elindult a terhesség, de nem maradt meg. Hcg még mindig van a véremben, de már kevés, úgyhogy sajnos az első lombiknak lőttek. KépMivel nekünk az 5. inszem is ugyanígy végződött, sajnos kezdek egyre reményvesztettebb lenni. Főként azért, mert érthetetlen, nálunk ugyanis férfi eredetű a meddőség, én hormonálisan teljesen rendben vagyok. Ugyanakkor a sejtek szépen osztódtak, volt már köztük szedercsíra is, ami a blaszto előtti igen fejlett állapot. Mégsem maradt meg. Május végén kezdjük a következőt, addig próbálunk talpra állni, egyelőre még 5 percenként bőgök, de majd lesz ez még jobb is. Mindenkinek szebb hétvégét kívánok.

Bea
régibea

Drága BEA:sírd csak ki magad, erre majd csak az idő fog gyógyírt jelenteni. Reményvesztettségre semmi okod - Te is tudod mekkora mázli kell ahhoz, hogy az első lombik sikerüljön! Normál teherbeeséshez is kell 4-5 hónap még ha minden rendben is van, mert annyi mindennek kell egybeesnie! Valószínűleg nem ezek közt a sejtek közt volt a nyerő kombináció, de előbb vagy utóbb igenis sikerülni fog! Soha nem szabad feladni! Sok erőt kívánok hogy minél hamarabb túllépjetek az egészen és csak a jövőre koncentráljatok!Ha bármiben segíthetek dobj egy mail-t vagy hívj!

BÉKÁNÉ:No para!!!

ALENA:hagyd abba az aggódást és maradj velünk ameddig csak jól esik!!!KépKépKép

ESZTER:én osztom a "mindennek oka van" nézeted és az erős hit nagy segítségemre van!

ANNA:ne izgasd magad a fekvés miatt, igazából nincs sok jelentősége. Az USA-ban a nők rögtön dolgozni mennek az inszemek után és éppen ugyanakkora a sikerarány, mint itthon! Holnap drukkolunk.

ZITA:Kép Legközelebb sikerül!!

SZISZUS:előfordul olyan ciklus hogy nincs peteérés pedig minden stimmel. Azért csináltass egy hormonvizsgálatot, abból kiderül mia bibi. Nem nagy ügy gyógyszerrel szép kis peteérést csinálni!

CSUTKA:szép kis hő!!!

Virág
virag

Lanyok Kép
Lehet, hogy hulyeseg, amit kerdezek: honnan latszik, hogy volt tuszorepedes vagy nem? Arra gondolok, hogy Sziszusnal honnan tudjak pl. hogy a 14. napon nem volt meg a tuszorepedes, es esetleg a 15-en azert nem latszott semmi?

Mandula
mandula

Bea
Nagyon sajnálom.Tudom nagyon fáj a kis lelkednek, de fel a fejjel!!Sikerülni fog. Én most megyek a 4.lombikra és tele vagyok energiával. Nekem is nagyon szomorú sikertelen év van a hátam mögött. Májusig használd ki az időt a feltöltődésre, szeretgessétek egymást a pároddal, hidd el ez nagyon sok erőt tud adni. Nincs recept arra, hogy elsőre, vagy másodikra, vagy akárhányadikra sikerüljön, viszont mi nők arra vagyunk teremtve, hogy gyermekeket szüljünk és szülni is fogunk. Sírdogálj, mert az megnyugtatott engem is, de sokat ne keseregj, mert ezt már nem lehet megváltoztatni, viszont előre kell nézni, és újult erővel belevágni!!!!!Hidd el lesz baba!!!!
Lujza
lujza

Mandula, nálunk csak ezért mert a 4 nap kevés volt, hogy megérjen Kép aztán meg jól eltünt Kép Kép

Virág, már vettek vért hormonokhoz, csak nem tudom az eredményt, ha megjön úgyis mennem kell ...

Bea Kép nem tudom mivel vígasztalhatnálak ...Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Anna,

Hogy birtam ki öt inszemet? Eleg nehezen, be kell vallani, erosnek kellett lennem, es kell meg mindig. Persze vannak itt masok is akik kibirtak 6-ot is, valoszinuleg ki fogom birni en is, mert mast nem nagyon tehetek (persze ha most nem sikerul). Most hagyjam abba? De azert be kell vallani hősiesen, hogy most az 5.-nel ereztem, hogy elegem van, es nincs hozza kedvem. Elotte mindig "tancolva" mentem a med. kp-ba...
De, furcsa, hogy neked kell kerdezned a gyogyikat, de meg mindig jobb, mintha egyaltalan nem beszeltek rola.
Nekunk az a bajunk, hogy semmi bajunk es megsincs babank... Szoval ferjem tok jo, en viszonylag jo vagyok, erik minden honapban egy tuszocskem (persze puregonnal) aztan meg is reped, de valahogy valami nem stimmel. Jo vastag a nyh is 11, 12 mm, de megse...
En egyebkent 10 percet szoktam csak fekudni, mert nekunk annyit mond a doki. Aztan volt hogy hazamentem, de volt hogy bejottem dolgozni rogton.

Bea!

Tenyleg nagyon sajnalom, de tudod, nem szabad feladni. Mindannyian itt vagyunk es kuzdunk. Nehez, de kerlek folytasd te is! A kovetkezoig pedig pihenjetek, es hidd el, egyszer nektek is osszejon!
Ne haragudj, hogy ezt most ilyen lelkiallapotban kerdem toled, de az 5. inszemnel honnan tudtad, hogy elkezdodott, volt pozititv teszt es lattatok is vagy csak erezted?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

ORSI:elfelejtettem válaszolni Neked. Nekem úgy sikerült legyűrnöm a 4 litert, hogy próbáltam változatossá tenni:gyümölcstea, víz, tejeskávé, higított gyümölcslé, leves és hogy "szomjasabb" legyek sós dolgokat ettem. Feküdj sokat, ha az esik jól.
Puszi!
Virág
virag

Virág Kép
Köszi az infót. Szerencsére ma már jobb a helyzet. Egész jó a pocim, felpuffadva már egyáltalán nincsen, csak kicsit fájogat, a keménysége is megszűnt Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszus Kép

Ezt azert nem ertem, mert nekem egyszer a 12. napon volt 12 mm-es tuszom, ami a 14. napra 16 mm-es lett. Es akkor azt mondta a doki, hogy valszeg ez a kovetkezo napon fog megrepedni.
A te 10. napi 10 mm-esed ezek szerint a 14. napra 18 mm-es lehetett, es ekkora allapotban elvileg meg is repedhet. Vagy rosszul gondolom?

Mandula
mandula

Mandula Kép

Hát elvileg van egy minimális esélye, de a doki ezzel nem igazán bíztatott Kép
Bár ránk is ránkférne egy csoda.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus!Kép
Nekem is az a véleményem, hogy 4 nap alatt megérhetett és megrepedhetett. A 10. napi UH korainak tűnik. De a dokid nem mondta, hogy volt-e a petefészekben sárgatest? Az egyértelművé tenné a helyzetet.

Alena!Kép
Nagyon örülök, meglásd rendben lesz minden, én nagyon drukkolok! Ne idegeskedj, az nem segít! (Bár nem kell segítség, mert tutira minden rendben van!)

Bea! Zita! Nagyon sajnálom!Kép

Virág!Kép Orsi!Kép
Drukk továbbra is!!!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

LeoneKép

Olyan jó mikor néha benézel ide!Kép Remélem jól vagytok.Kép

DodoKép

Kitartásod az van!Kép Biztos hamarosan meg is lesz az eredménye! Ez a legrosszabb, amikor minden oké, aztán mégsem jön össze. Ha az ember tudja mi a baj, akkor legalább tud mire készülni.

Lányok!
Hát erre megint ráfáztam!Kép Olyan náthás lettem tegnap estére, hogy köpni nyelni nem tudok! Ez kell most nekem, holnap kellene megjönnie, reménykednék, hogy nem fog, de így? még hőmérözni sem tudok, biztos nem az igazat mutatnáKép
csutka
csutka

Csutka!

Ne aggodj a natha miatt, szerintem biztos van eselyed! Nekem a doki azt mondta a multkor, hogy az nem lehet oka a "bajnak"!

Holnap nagyon izgulunk! Mikor tesztelsz?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép

Azt nem tudom mikor tesztelek, de talán ma megveszem, mivel most 3 napos hétvége lesz. Vasárnap reggel megcsinálom, ha semmi előjele nem lesz a mensinek, de csak kedden jövök, így csak akkor tudom elmondani mi a hírKép

Csutka
csutka

AlenaKép
Gratulálok a petezsákhoz ! Ott van ám benne az emberke is, csak elég rossz az UH. Mennyi lett a progi ?

AnnaKép
Drukkolok az inszemhez !KépKép Én mind a 6-ot végigcsináltam, bár a 3. után már nem hittem a sikerében. Azért a mensi előtt pár nappal mindig ott volt bennem a hátha érzés. Ezért a hátha érzésért csináltam meg, és azért, hogy megnyugtassam magamat, hogy mindent megtettünk a lombik előtt a sikerért. Egyébként sem mehettem volna lombikra, mert az én dokim nagyon hitt az inszemben, és nem igazolta le a sikertelen inszemeketKépKép

CsutkaKép
A megfázás nem árthat a picinek. Ha ott van, és jól kapaszkodik, akkor tuti nem lesz baja.KépKép Igyál mézes teát, és pihenj sokat, de gyógyszert ne vegyél be, csak ha lázas vagy, mert az árthat neki. Akkor is csak Algopyrint. A hőmérőzéssel meg most ne törődj, nem fog megjönni!!!!!KépKép

LányokKép
Tegnap nem nagyon jelentkeztem, mert megviselt BeaKép esete is nagyon, meg világvége hangulatom volt. Ezt tetézte, hogy estére volt egy kis vérzésem, így feküdtem otthon mint a bot, és imádkoztam egész éjjel, hogy ne legyen baj, és félóránként kotorásztam a hüvelyemben, hogy nehogy vérezzek. A dokim persze azonnal berendelt, azt mondta, hogy ez nem jó jel, így ma reggel 7-kor ott kezdtem. Szerencsére nincs semmi gond a lurkókkal. Dobog a szívük, bár az egyik picur kicsit lemaradt növésben a másiktól. A méhszáj is zárt, nincs vérzés sem, sőt a méhemre is azt mondta, hogy szép nagy. Amikor megvizsgált majd leestem a székről úgy fájt, mert megrángatta a kacsát a hüvelyemben.Kép Ezeknek a híreknek nagyon örültem, de nem tudok felhőtlenül boldog lenni, mert aggódom, hogy ne legyen semmi gond. Bocsánat, hogy itt írom le én is ezt, mert tudom, hogy sokan lennétek a helyemben, de nem merek nagyon még kismamás topikokba írogatni babonából. Higyjétek el, hogy tiszta aggódás ez a kezdődő terhesség is.Kép Amikor mondtam a dokinak a félelmeimet azt mondta, hogy higyjem el én nagyon jól fogom fel ezt a terhességet, mert ilyennek kell lennie a hozzáállásnak. Nagyon sok ember óránként hívogatja őt telefonon, és földig ér az orra, és ettől sokkal apróbb dolgokon is aggódik. Én legalább kibírom 1 hétig.KépKép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Na ma reggelre megjött rendesenKép. De a jó a rosszban, hogy csak tegnap barnáztam kicsit.
3-ik napi vérvételre nem tudok menni, mert az vasárnap, de úgy számoltam, hogy a jövőhét utáni hétfő az lesz a 11-ik nap, akkor megyek dokihoz, és kérek beutalót vérvételre. Aztán a továbbiakat majd meglátjuk.

Csutka!Kép Én is göthösködök, na de nekem most végül is mindegy, csak a hőmet nem tudom mérni, de most nem is akarom.
Gyógyulj meg gyorsan, vigyázz magadra, nagyon szorítok neked a hétvégén!!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Cat!Kép

Rendben lesz minden meglátod! De megértelek, hogy aggódsz, ez teljesen természetes! Én személy szerint nagyon örülök, hogy ide írogatsz még, mert nagyon sokat segítettél már nekünk, és remélem még fogsz is!Kép
És képzeld, tegnap éjszaka azt álmodtam, hogy találkoztam veled!Kép Az egész álomra nem nagyon emlékszem, csak arra, hogy dumcsiztunk - persze a babókról!Kép
A lényeg, hogy maradj velünk babásan is, mert nagyon szupi húzóemberke vagy, és itt mindenki kíváncsi rád, és arra, hogy hogyan fejlődnek a krumplicskáid!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép

Sajnálom, hogy megjött Neked, de tudod mindig előre kell nézniKépKép Nem baj ha most nem tudsz 3. napira menni, de a 11. napon kérj egy beutalót 21. napi vérvételre. Akkor megnézik a progidat,prolaktinodat, abból is sok-sok információt le lehet vonni. Hátha a következő ciklus 3. napi vérvételére már nem is kerül sor, mert nem lesz 9 hónapig több mensidKépKép

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Te most dolgozol?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!Kép

Igen, tudom, csak előre szabad nézni, nagyon egyet értek veled!
Nem is vagyok már magam alatt, tudom, hogy ez a pár napos késés figyelmeztetés volt, hogy ÉBRESZTŐ!!!
KépKépKép
Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok,

Leone, nem volt sárgatest, semmi nem volt Kép

és ma negatív is lett a tesztem Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

OrsiKép
Dolgozom ma. Miért kérded ?

SziszusKép
Fel a fejjel, stimulálással szép kis ciklust tudnak Neked csinálni a következő ciklusban.
Ilyen lassan van meg ott a hormonvizsgálat ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép ... én nem "szép kis ciklust" hanem babá(ka)t szeretnék Kép
Lehet már meg vannak az eredmények, de úgy egyeztünk meg csak ciklus első napján telefonálok.

Kép

A kedvem meg úgyis mindig szar ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Csutka!
Nagyon varunk kedden, es nagyon remelem, hogy jo hirekkel jossz!!!!

Cat!
Ugy orulok, hogy nincs semmi bajod. Sajnos ez az eleje tenyleg nagyon izgalmas. De olyan jo hogy ilyen jo kezekben vagy es igy figyelnek rad.
Mindenkeppen maradj koztunk, es olyan jo hogy irsz ide is, mert azert tenyleg nagy szukseg van a tamogatasotokra, tanacsaitokra.

Sziszus, Zita

Sajnalom, de jon uj ciklus, es akkor biztos sikerul nektek is!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?