Alena
Gratulálok a petezsákhoz ! Ott van ám benne az emberke is, csak elég rossz az UH. Mennyi lett a progi ?
Anna
Drukkolok az inszemhez !

Én mind a 6-ot végigcsináltam, bár a 3. után már nem hittem a sikerében. Azért a mensi előtt pár nappal mindig ott volt bennem a hátha érzés. Ezért a hátha érzésért csináltam meg, és azért, hogy megnyugtassam magamat, hogy mindent megtettünk a lombik előtt a sikerért. Egyébként sem mehettem volna lombikra, mert az én dokim nagyon hitt az inszemben, és nem igazolta le a sikertelen inszemeket

Csutka
A megfázás nem árthat a picinek. Ha ott van, és jól kapaszkodik, akkor tuti nem lesz baja.

Igyál mézes teát, és pihenj sokat, de gyógyszert ne vegyél be, csak ha lázas vagy, mert az árthat neki. Akkor is csak Algopyrint. A hőmérőzéssel meg most ne törődj, nem fog megjönni!!!!!

Lányok
Tegnap nem nagyon jelentkeztem, mert megviselt Bea

esete is nagyon, meg világvége hangulatom volt. Ezt tetézte, hogy estére volt egy kis vérzésem, így feküdtem otthon mint a bot, és imádkoztam egész éjjel, hogy ne legyen baj, és félóránként kotorásztam a hüvelyemben, hogy nehogy vérezzek. A dokim persze azonnal berendelt, azt mondta, hogy ez nem jó jel, így ma reggel 7-kor ott kezdtem. Szerencsére nincs semmi gond a lurkókkal. Dobog a szívük, bár az egyik picur kicsit lemaradt növésben a másiktól. A méhszáj is zárt, nincs vérzés sem, sőt a méhemre is azt mondta, hogy szép nagy. Amikor megvizsgált majd leestem a székről úgy fájt, mert megrángatta a kacsát a hüvelyemben.

Ezeknek a híreknek nagyon örültem, de nem tudok felhőtlenül boldog lenni, mert aggódom, hogy ne legyen semmi gond. Bocsánat, hogy itt írom le én is ezt, mert tudom, hogy sokan lennétek a helyemben, de nem merek nagyon még kismamás topikokba írogatni babonából. Higyjétek el, hogy tiszta aggódás ez a kezdődő terhesség is.

Amikor mondtam a dokinak a félelmeimet azt mondta, hogy higyjem el én nagyon jól fogom fel ezt a terhességet, mert ilyennek kell lennie a hozzáállásnak. Nagyon sok ember óránként hívogatja őt telefonon, és földig ér az orra, és ettől sokkal apróbb dolgokon is aggódik. Én legalább kibírom 1 hétig.

Pusz
Cat