Sziasztok!
Tudtam, tudtam éreztem! Tegnap este arra gondoltam, hogy szerintem Amy már a szülészeten van! És erre tessék, jövök a hírre!
Potyognak is a könnyeim rendesen!
AMY: GRATULÁLOK VENDI BABÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira örülök, hogy Apa itthon lesz februárba! Viszont márciustól elkezdődik a keményebb időszak

, kolléganője megy szülni, de augusztustól vissza akar menni dolgozni, ezért nem vesznek fel a helyére senkit, hanem a többiek között oszlik meg a munka! Pontosabban két ember között: Apa és még egy kollégája fogja átvállalni a munkát!
Gjéti: Sajnálom, hogy tegnap se jártál sikerrel a dokiknál!
De a múltkori óta nem voltál rosszul, ugye?
Yve: Gratulálok Ricsi első lépéseihez, nagyon ügyes kisfiú!
Bogi: Mégis összejött a vacsi, csak a férjem az utolsó pillanatig titokba tartotta! Este 9-re kapott csak asztalt, ezért gondolta, hogy jól megtréfál!

Na gondolod, hogy kellett kapkodnom, hogy kész legyek, de így is nagyon jól sikerült minden!
Nagyon örülök, hogy jól viselkedik a vérnyomásod!
Bence üzeni Füge babának, hogy szívesen megismerkedne vele a kórházba!
Most olvasom, hogy felhívtad a fogyasztóvédelmet! Na csak tudnám, hogy akkor minek vannak, ha elhajtanak!
Hajni: Na majd én is beijesztem Bencust a zoknival!
Julcsi: Jólesik, hogy hiányoltál!

Tegnap este ugye vacsi, ma pedig délelőtt itt volt nálunk egy régi kedves barátnőm!
Megegyeztünk Apával, hogy nem tűzünk ki napot, rábízzuk Bencusra a döntést! Ezt tegnap este meg is beszéltük a Manóval vacsi után!
Várjuk az uh után a híreket!
Erika: A péntek mindjárt itt lesz, Nektek is mennek a drukkok!

És ne aggódj, minden rendben lesz!
Kreiszi: Kíváncsi vagyok, holnap mit mond a doki! Elvileg ha már felpuhult a méhszáj, akkor könnyen nyílik, nem?
Megcsikiztem Bencus talpát, erre még jobban beindult! Apa szerint nagyon játékos lesz Bencus!
Láttam Alex kiságyát, nagyon szép lett!
Zsuzsi: Megnéztem a képeket, ez tényleg hihetetlen, hogy délelőtt még találkoztál Amyvel, este pedig már babázott! Holnap ha összefutunk, akkor lehet hogy én is babázni fogok estére?
Én 10.15-re megyek, ha jól emlékszem te 10.30-ra!?
BOLDOG SZÜLINAPOT A PÁRODNAK!!!
Elif: Gratulálok a 37. héthez!!!! Nagyon ügyesek vagytok Efével!
Ikverus: Lehet hogy Ti lesztek a következők?
Zétivera: Akkor régi doki letudva!
Úgy látszik az antibogyók mindenkinek betesznek! Sajnálom!
Látom te is hiányoltál!
Orsi: Örülök, hogy írtál!
Remélem minden ok, és csak a biztonság kedvéért kell menned ctg-kre!
Panna: Hú, olvasom elment a nyákdugó egy része!
De ma még maradjon bent Hanna baba , ha már Apa otthon felejtette a telefonját!
És nagyon jó dolgunk lesz nekünk februárba! De ennyi jár nekünk, a Te férjed is nagyon sokat dolgozik, az enyém is!
Ladmon: Hát a mai szülésről Apa lebeszélte Bencust, mert ma még dolgozik! De utána jöhet!
Na, hamburger, most jól megkívántam! Azt hiszem szólok Apának, hogy hazafele hozzon egyet, vagy kettőt!?
Ahol én szülök, ott kórházi rucit adnak a babákra!
Mist: Már biztos nem kell sokat várni Tamarának a kistesóra! Nagyon aranyos, hogy így várja!
Előre is bocs a hosszú hsz-ért

, de ez van ha nem vagyok fél napig! De nagyon örülök, hogy ennyit írtatok, olyan jó olvasni a soraitokat!