A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

ladmon: Melegszendvics... HAMBURGER????? azt most én is szívesen ennék... de be kell érnem gulyáslevessel és Eszterházy tortával :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Gratulálunk Amynek és Vendinek:)

Andus: azért voltam ma 2. ctg-n, mert kb. 1 hét csúszásban vagyok, és mindig a naptár szerinti terhességi hetet kérdezik, nem a betöltöttet :)
Landmon: képzeld megkaptam Kecskemétről a házassági anyakönyvit, 1 hete kértem faxon:) tök rendesek:)

Köszönöm szépen a tejgyűjtéssel kapcsolatos infókat.

további jó babaesőt és rövid vajúdást...Húha, én is A betűs vagyok:)))

Üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella

Hú alig lehet követni a topikot úgy pörög :D

Olyan fura hangok jönnek a hasamból, pici buborékpattanások, olyankor mindig kiver a víz hogy te jó ég akkor most elkezdődött?? :shock: De aztán semmi... :roll: aztán nem merek felülni mert ha esetleg tényleg a burok pattant el akkor elszáll a magzatvíz. Tiszta lökött vagyok, lassan becsavarodok :oops:

Verus akkor ezek szerint a reggeli az jósló volt amit számolni kezdtél?

Zsunál tényleg nagy a csend!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andabella: örülök neki! Mondtam, hogy meglepően kedvesek voltak, amikor ott voltam személyesen.
Szerencse, hogy ilyen is van hivatali berkekben!

millye:
nanemár!! Hát mindjárt megsajnállak!! :lol:

ladmon

Amynek nagy-nagy gratula, sok örömöt kívánok Vendihez!!!

Tegnap este egyik ismerősünk is megszült, az első fájástól számított 3,5 óra alatt, a baba 3,7 kg... Én ilyenben nem is reménykedem.

Erika, akkor te is a szülinapomon szülsz :lol: . Szorítok!

Mi egyben tengődünk, este megyek dokihoz, meglátom, mit mond a méhszájra. A gép nála nem méri a fájáserősséget, így arról nem lesz infó, hogy van-e egyáltalán.

Őszintén szólva lassan nem bánnám, ha történne valami, leginkább Tamara miatt, szegény annyira türelmetlen, már igazán sajnálom. Kezd odáig jutni, hogy az ő tesója sohasem fog megszületni. Minden reggel látom az arcán a csalódottságot, amikor meglátja, hogy otthon vagyok, nagy hassal.

Kép
mist

Zéti miatt én sem bánnám ha megszületne a kicsi, nagyon hiányzik neki a "teljes" anyukája, igaz hogy már sosem lesz olyan az életünk mint eddig, de már egy hónapja nem vettem ölbe, még csak megölelni sem tudom rendesen a hasam miatt. Meg szerintem hiányoznak neki a séták, rengeteget mentünk babakocsival amíg bírtam.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Igen, én az első kettőt túlhordtam, de elég is volt. Most hordja túl más, én már eleget szenvedtem :roll: A cukromra már rá sem merek nézni, tutira elszállt a sok evéstől. Már nyüszítek egy-egy szelet csokiért, önuralmam szinte semmi, utána meg jön a lelkiismeret-furdalás. Elég volt. Szülni akarok :evil:

Kép
kangu

Sziasztok!

Tudtam, tudtam éreztem! Tegnap este arra gondoltam, hogy szerintem Amy már a szülészeten van! És erre tessék, jövök a hírre! :lol:
Potyognak is a könnyeim rendesen! :D

AMY: GRATULÁLOK VENDI BABÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Annyira örülök, hogy Apa itthon lesz februárba! Viszont márciustól elkezdődik a keményebb időszak :? , kolléganője megy szülni, de augusztustól vissza akar menni dolgozni, ezért nem vesznek fel a helyére senkit, hanem a többiek között oszlik meg a munka! Pontosabban két ember között: Apa és még egy kollégája fogja átvállalni a munkát! :?

Gjéti: Sajnálom, hogy tegnap se jártál sikerrel a dokiknál! :(
De a múltkori óta nem voltál rosszul, ugye?

Yve: Gratulálok Ricsi első lépéseihez, nagyon ügyes kisfiú! :lol:

Bogi: Mégis összejött a vacsi, csak a férjem az utolsó pillanatig titokba tartotta! Este 9-re kapott csak asztalt, ezért gondolta, hogy jól megtréfál! :? Na gondolod, hogy kellett kapkodnom, hogy kész legyek, de így is nagyon jól sikerült minden! :lol:
Nagyon örülök, hogy jól viselkedik a vérnyomásod! :)
Bence üzeni Füge babának, hogy szívesen megismerkedne vele a kórházba! :wink:
Most olvasom, hogy felhívtad a fogyasztóvédelmet! Na csak tudnám, hogy akkor minek vannak, ha elhajtanak! :evil:

Hajni: Na majd én is beijesztem Bencust a zoknival! :wink:

Julcsi: Jólesik, hogy hiányoltál! :) Tegnap este ugye vacsi, ma pedig délelőtt itt volt nálunk egy régi kedves barátnőm!
Megegyeztünk Apával, hogy nem tűzünk ki napot, rábízzuk Bencusra a döntést! Ezt tegnap este meg is beszéltük a Manóval vacsi után!
Várjuk az uh után a híreket! :)

Erika: A péntek mindjárt itt lesz, Nektek is mennek a drukkok! :D És ne aggódj, minden rendben lesz!

Kreiszi: Kíváncsi vagyok, holnap mit mond a doki! Elvileg ha már felpuhult a méhszáj, akkor könnyen nyílik, nem? :roll:
Megcsikiztem Bencus talpát, erre még jobban beindult! Apa szerint nagyon játékos lesz Bencus! :D
Láttam Alex kiságyát, nagyon szép lett! :)

Zsuzsi: Megnéztem a képeket, ez tényleg hihetetlen, hogy délelőtt még találkoztál Amyvel, este pedig már babázott! Holnap ha összefutunk, akkor lehet hogy én is babázni fogok estére? :wink:
Én 10.15-re megyek, ha jól emlékszem te 10.30-ra!?
BOLDOG SZÜLINAPOT A PÁRODNAK!!! :)

Elif: Gratulálok a 37. héthez!!!! Nagyon ügyesek vagytok Efével! :lol:

Ikverus: Lehet hogy Ti lesztek a következők? :wink:

Zétivera: Akkor régi doki letudva! :)
Úgy látszik az antibogyók mindenkinek betesznek! Sajnálom! :cry:
Látom te is hiányoltál! :D

Orsi: Örülök, hogy írtál!
Remélem minden ok, és csak a biztonság kedvéért kell menned ctg-kre! :roll:

Panna: Hú, olvasom elment a nyákdugó egy része! :shock:
De ma még maradjon bent Hanna baba , ha már Apa otthon felejtette a telefonját!
És nagyon jó dolgunk lesz nekünk februárba! De ennyi jár nekünk, a Te férjed is nagyon sokat dolgozik, az enyém is! :?

Ladmon: Hát a mai szülésről Apa lebeszélte Bencust, mert ma még dolgozik! De utána jöhet! :)
Na, hamburger, most jól megkívántam! Azt hiszem szólok Apának, hogy hazafele hozzon egyet, vagy kettőt!? :roll: :D
Ahol én szülök, ott kórházi rucit adnak a babákra!

Mist: Már biztos nem kell sokat várni Tamarának a kistesóra! Nagyon aranyos, hogy így várja! :)

Előre is bocs a hosszú hsz-ért :oops: , de ez van ha nem vagyok fél napig! De nagyon örülök, hogy ennyit írtatok, olyan jó olvasni a soraitokat! :)
zsu83

Sziasztok!

Egyből két babára érkeztem??? :shock: Aztamindenit!

Óriási gratula az anyukáknak és babáknak egyaránt!
Szüléstörténetet és képet kérünk ám, ha lehetséges!

Lányok, beindult nálunk is az élet :) Meg a babaeső is! Úgyhogy mindenkinek sok-sok pihenést addig is :)
Rohanok tanulni, mert február 9-én, 9-kor kezdődik az államvizsgám, mondjuk még pontos beosztást nem tudok :? remélem nem az utolsók közé osztanak be, mert nem akarok túl sok időt ott tölteni...
Csütörtökön CTG (első) meg bakterológia. Meg kapom a beutalót az aneszteziológia ambulanciára az altatás/érzéstelenítés miatt.

Bjuti, mit kell tudnom az Uzsokiról (szülési-hálapénzi szempontból)? Nem ismerek senkit, semmit, szülésznőm se lesz :(
Na puszi, és ne haragudjatok, hogy ilyen kutyafuttában voltam csak... :? :oops: :oops:

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

húhaaa, nagyon pörög a topik, csak nem ez is vmi előjel a túlzott energiákkal :shock:

Panna neked tényleg közel az időpont, de drukkolok, hogy ne ma legyen a nagy nap... gondold el (illetve inkább ne gondold el :D ), hogy apa arra ér haza, hogy már hárman vagytok!

Nem semmi gond velünk. Igazából már tegnap este is úgy mozgott Petra, ahogy eddig. Csak elővigyázatosság volt, hogy mára is visszahívtak.
Lányok én sem sürgetem a picilányt, de oan jó lenne már találkozni vele :oops:

Orsi

Kép
bjuti

Jázmin: Örülök,hogy jelentkeztél! Nagyon drukkolok neked az államvizsgára! :D

Orsi: Örülök, hogy minden rendben van Petrával! :)
zsu83

lányok most jövök az orvostol, mert evés után nagyon nehezen kaptam levegöt és nagyon fájt. most már kicsit jobb , azt mondta az orvos h nagyon keveset szabad egyszere ennem( nem tudom h egyek még kevesebbet amikor igy is csak minimálisat eszek), mert annyira kevés helye van a gyomromnak és becsipödik vmi. ha belegondolok h van még 1 honap :? :? :?

Kép
Kép
nicko

sziasztok!

hú de sokat írtatok megint :D

először is naaagy gratula Andreának a kis Hannához, és Amynek Vendihez (tényleg az A betűsök szülnek először...) :lol:

mist mi február 12-re vagyunk kiírva. remélem Milos nem tréfál meg, és nem jön ki hamarabb. az elmúlt napokban nagyon durva jóslóim voltak, a hasam teljesen lent van, a feje nyomja a medencémet, de nagyon :?

kajarendelés: sokáig én is rendelgettem, de egy idő után már minden ilyen cégnek megutáltam az egyenízét. mostanában az oviban fizettem én is elő a kajára (ők is rendelik egy cégtől, nem ott főzik). hát nagyon tuti kis kaját csinálnak, meg is értem a gyerekeimet, hogy szívesen eszik az ovis kaját :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Hát most kínlódok... :? Egész nap mensiszerűen fáj a hasam, de folyamatosan... eléggé kellemetlen, olyan mintha meg akarna jönni, jóslófájásom viszont emellett nemnagyon van... :? Hát nehéz ez az utolsó egy hét...

Bjuti: hát ezen jót kacagtam :lol: , de azért szerencsére nem olyan vészes a helyzet, mert van csipogója és azon előbb utóbb a központi telefonon keresztül valahogy utol tudnám érni... csak azért egyszerűbb ha ott van a mobil a zsebében...

Panna
pandusika

Na csajok most derül ki mekkora béna vagyok...
NEm tudom magam beirni a táblázatba :oops:
Stelly:Jó az ha ide beirom az adatokat és te beirsz minket a táblázatba?Totál béna vagyok
Név:Petra Lillian
Szül.idö:2009.02.21
Szül.hely:Koppenhaga Hvidovre hospital
Tesó:nincs
Épp reggel kérdeztem Panna jól -e van....erre tessék..nyákdugó egy része elment...
Bepörögtünk rendesen...
nagyon izgi ki lesz a következö...
36+3napnál járok jó ha elkezdem a málnalevél teát?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zsancy: én csak a 37. héttől kezdtem el inni, de úgy tudom, hogy már a 36.-tól ajánlott. A nővérem is a 36.-tól itta, szóval szerintem nyugodtan elkezdheted!
Köszönöm, hogy érdeklődsz, összességében jól vagyok, csak tényleg kezd nehéz lenni ez az utolsó hét...

Panna
pandusika

Bjuti: Te is az Uzsokiban szülsz majd, ugye?

Kép
cserkészkolbász

Panna: azt honnan tudod, hogy a nyákdugónak csak egy része ment el? Én erre a kérdésemre nem kaptam kielégítő választ a dokimtól sajnos.
Kitartás! Nekem mindkét méhszájnyílásomnál (28., 36. héten) keveredtek a menzigörcsök a keményedésekkel, úgyhogy valami már készülődik nálatok is... :) Plusz mostanában minden este menzigörcsölök, és minden éjszaka egyre nehezebb.

Kép
Kép
elif

Elif: hát igazából én sem tudom egyértelműen... abból gondolom, hogy nem volt túl sok, csak egy kevés nyákos-zselés-kocsonyás szerű valami és olvastam, hogy akár több részletben is távozhat... Egyébként a doki nekem is azt mondta, hogy nem mindig lehet észrevenni a távozását és sokan tényleg észre sem veszik... :?:

A másik a hasfájásom mellett, hogy megint fájnak a melleim, különösen a bal... Mondjuk az eddig is érzékenyebb volt... Nektek mindkét melletek egyformán érzékeny vagy van más is úgy mint én...
Attól félek, hogy a szoptatás alatt nagyon be fog gyulladni, ha már most ennyire fájdogál... :? Ez normális szerintetek :?: :?: :?:

Panna
pandusika

Nicko: Hát ez nem lehet túl kellemes! :? Biztos azért van, mert André baba nagyon fent van, és felnyomta a gyomrod! Remélem jobb lesz!

Panna: Csak nem készülődik Hanna baba!? :wink: :D

Zsancy: Ahogy írta Panna is, a 36. héttől ajánlják a teát!
zsu83

Panna: A melleim mostanába nekem is nagyon érzékenyek lettek, az első harmadba ugyanez volt, aztán elmúlt! Szerintem készülődnek a szoptatásra! :)
zsu83

Zsu: örülök hogy jól sikerült a vacsi, nagyon rendes férjed van. Az én drága férjem múlt hét óta itthon van velem, vagyis párszor dolgozik. ezen a héten csüt. éjszaka, vasárnap nappal, de amúgy velem van. Jövő héttől viszont dolgozik rendesen, mivel azt hittük hogy addigra már régen otthon leszünk Fügével. Füge baba is szívesen megismerkeden Bencussal :D
Hiába viselkedett jól a vérnyomásom,mielőtt felhívtam a dokit felkúszott 136-60 ra úgyhogy azt mondta hogy kezdjem el szedni a gyógyszert, mivel szerinte a szülés környékére tutira felmegy. Reggel este fél-fél szem. Hát nem örülök, de Füge az első és ha a dokinő így látja jónak akkor legyen.
Ja remélem nekünk is holnap jó lesz a vacsi, ez olyan kínai Szentendrén, hogy x összegért annyit eszel amennyi belédfér. Egész nap koplalni fogok :D

Kép
budabo

Kangu, Zetivera: nektek van viszonylag kis manótok, Ricsi 4-5 napja nem hajlandó napi 30-40 percnél többet aludni.Eddig délelőtt és délután is aludt egy-egy órát. Gondolom valami fejlődési ugrás lehet nála, talán összefüggésben lehet azzal, hogy próbálkozik az önálló járással. Nálatok volt ilyen átemneti állapot? Több alvásra lenne még szüksége. Vissza fog állni, hogy legalább ebéd után aludjon egy órát? Most max 11 után alszik egy fél órát.
yve

Bocsi, Ricsibaba, most jut eszembe, hogy a te Ricsid áll korban legközelebb az én Ricsimhez! :oops:
yve

Cserkészkolbász: küldtem privit, hogy ne tartsam fel a topikot!

Orsi

Kép
bjuti

Gratulálunk Amynek és Vendelnek!!! Sok sok boldogságot, jó babázást, és finom tejcsit!!!
Tényleg abc sorrendben megyünk??? :wink: És most nézem, hogy engem azért cseszegetnek, mert kis súlyú a Erik, etessem sokat, mérjem stb. De egyáltalán nem vagyunk lemaradva. Sőt!!!!! :roll: :roll: Nem értem én ezt.

Köszi, hogy nem kell pironkodnom a kajarendelés miatt. Igazából már én is utálom, de inkább ezt eszem, és választottam, és így a megspórolt időben tudunk sétálni, foglalkozásokra járni, csavarogni. Nekem a kettő egyszerre sok(k) lenne.

No, hajrá babaeső, akkor most ki következik abc rend szerint??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

sziasztok!

Amynek nagy-nagy gratula, sok örömöt kívánok Vendihez!!!
Olyan boldog lettem,hogy újabb babánk és boldog anyukánk van...

Megvolt a vérvétel...kissé darabosan...egy kismama rosszul lett,meg egy kis gyereket szurtak..szegényt alig tudták lefogni...
Aztán már minden utánam érkező kismamát megszúrtak de engem el feljtettek...hát szóltam...de kikaptam nagyon :?
Majd morogva behívtak...jól megdöftek..nst-re ezek miatt késve érkeztem :oops: hála ott nemtették szóvá.... az elején szépen mocorgott Zolika...(mert nem tetszett neki,hogy szorítja vmi)a felénél feladta...vagy arrébb ment...és elaludt....hát nem örültek neki...
méh tevékenység 0-és 20 között volt...szal még van időm...

tegnap nekem is megjött a melltartó...de a csipke a szélén annyira irritál....kí is pirosodott... :( most vmi megoldáson gondolkozom...

jajj majd el felejtem..a kokuszom :Negativ lett....
:wink:

Kép
zümis

Yve: Nálunk ilyen probléma nem volt. A délutáni alvásunk most is déli 12-fél kettőig tart percre pontosan mindkét gyereknél. :) Meg nálam is :oops: :oops: Az esti lefekvésnél viszont vannak gondok, de ott is csak a nagyocskánál.

Kép
kangu

Sziasztok!

Nos, az ultrahang tartotagtott némi meglepetést, úgyhogy sajnos át kell pártolnom a császáros anyukák táborába... :cry: :D Egyik szemem sír, a másik nevet.
Bogyeszt 4100 grammra mérték. :shock: :shock: :shock: és BPD: 100 mm :shock: :shock: :shock: Gondoltuk mi, hogy nagy lesz, de ennyire?
Szóval orvossal átbeszélés után Tesóm (ugye egypetéjű ikertesvér) hosszú és keserves szülését elmesélve arra jutottunk, hogy csütörtökön fekszem be (ez amúgy is kötelező, mert napi két ctg kell ekkora gyereknél) és várunk hétfőig, ha normál módon megindul, akkor hagynak vajúdni és megpróbáljuk a hüvelyi szülést (szerinte sok esély nincs rá, hogy sikerülne), de ha nem, akkor hétfőn vagy kedden császár. Sajnálom nagyon, igazán akartam szülni, de ha az orvos így látja jól... Akkor ez lesz, bízom benne nagyon. Van egy előnye, nem kap streptococcust a Kicsim, gombát, és az is lehet, hogy egyúttal a cisztámat is kikapják.
Ja, és Bogyesz azért nem nagyon mozgékony, mert nincs helye. :) Tapintásra is azt mondta az orvos, hogy nagyon nagy.

Viszont: hétfőn vagy kedden már lesz egy Kisfiunk!!!! Az apukája olyan ideges, hogy ezerrel takarítja a kisszobát, és örömében rikoltozik. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: nem semmi kiskrapek. Nekem az utcso UH-n a 36. héten normális méreteket mondtak, a dokinő szerint nekünk is 4 kg. körüli lesz. Szépen beelőzöl te is akkor. Ha nekem hétfőn se lesz semmi akkor én is megyek 40. heti UH-ra.

Kép
budabo

Julcsi: ez nem túl jó hír! De hátha sikerülne... Végülis a koponyacsontok összecsúsznak-deformálódnak a szülés alatt, az a 100 mm nem lenne annyi....Ha pedig a fej kifért, akkor a súly már mindegy :?

Kép
kangu

Julcsi: látod, mondtam én hogy még a végén beelőzöl! :D Szorítok nektek, hogy minden a lehető legjobban alakuljon! Hát tényleg nagyon izgi... :)

Panna
pandusika

Julcsi, kitartást!!! Akkor már nemsokára túl vagy Te is rajta! :lol:
Ne búsulj azért annyira, biztos minden jól alakul! :wink: De a legjobb a streptoc. mentesség az is biztos! :wink:
Egyébként gratula a saccolt méretekhez! Az első babám nekem is kb ekkora volt, még kifért éppen!! :lol: Tehát bármi lehet még! ( a 2.már neemmm) :cry:
De kíváncsi vagyok mekkora lehet az Botkám is....,de már nem nagyon megyek UH.ra,csak ctgre még utoljára csütörtökön.
Budabo, tényleg szarakodik a net ma is megint, ha gondolod küld majd el megint, egyszer csak ideér :lol:

Kép
kaandi

verus: kiváncsi vok történni fog e vmi holnap!!
kaandi: mond majd h sikerült a knödel, kiváncsi vok. tegnap amikor irtad a piritost ugy megkivántam én is de sajna
csak barna kenyerünk volt otthon abbol meg nem tul jo. na de majd ma. különben hol volt a szállásotok amikor kirchheimba
voltatok?
háfi: ez tényleg nem egy szerencsés dolog h meghalt a mosogép.
bogi: nincs receptem a salihoz, de ha gondolod nagyjábol leirom. szerdára jo étvágyat!!
yve: én is ugy tudom h a betöltött 36. hét után már nem koraszülött a baba.
julcsi: én is mindig erre gondolok h nyugodt gyerek lesz mert aztán mocorog de nem ugy mint ahogy a többiek mesélik.

juj de jo megint egy baba!!!!!!gratula amynak és nagyon sok tejcsit kivánok nekik!!!!
egyelöre csak ennxit sikerült olvasnom, majd holnap a többit

Kép
Kép
nicko

Yve: nem is emlékszek Z mikor szokott át a napi két alvásról az egy déli alvásra, de ő is kb egy éves lehetett, akkor pár napig felborult az alvási rend, de beállt magától arra hogy délben kidől. Lehet hogy nektek most jött el ennek az ideje. Én is úgy éreztem eleinte hogy kevés neki a napi egy alvás de pár nap alatt beállt.

Julcsi kár a császárért :( de ahogy mondod, az előnyét kell nézni, nem kap bacit plusz lehet hogy megúszol egy ronda szakadást (bocsi nem szeretnék sokkoló lenni de ez így van).

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Én is ma egész délután görcsöltem de nem szabályos :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi! De klassz, hogy ennyire nyugodtan és alázattal állsz a témához, és a hirtelen változtatáshoz. minden rendben lesz, akár hogy is lesz, mind a két verziónak megvan a pozitív oldala, és fontos, hogy te ezt látod, nagyon ügyi vagy. egyébként, ha névsorba megyünk, én leszek az utolsó? :shock: Ne már!!! :cry:

Szóval, mivel, még Lénus is a pociban van, nem a somlói és a sajttekercs a kulcs, hanem valószínűleg én :lol:
Készülj Zsu, holnap találkozunk. És még arra is gondoltam, hogy viszek fényképezőt és veled is csinálhatnánk közös képet (lehet, hogy ez is számít :wink: ).

Andus, Kistarcsára kell az Apjukoknak speciális öltözék? Ha igen, akkor azt ott lehet kapni a bejáretnál a patikában, és mennyiért?

Én is iszonyat evős lettem az utóbbi időben, de ha ti is, akkor ezek szerint nem az eddigi diéta miatti kiéhezésem az oka. Egyébként a cukorproblémám nem is létezik, azt mondta múlt héten a belgyógyász dokibá, hogy ha a terheléses cukim minden héten ilyen( 1.6 és 3.7 :shock: ) akkor az nem is cukibetegség. Ennyit erről, én ezt már hónapok óta tudtam basszus, csak nem hitte el senki :evil: .

Mi van Dinával???????????

Azért érintett meg annyira Amy szülése, mert úgy éreztem, hogy ezzel igazán testközelbe kerültem a szüléshez, és hogy ez velem is megtörténhet bármikor, és hogy nekem is eljön a szülésem előtti pár óra, és az is eltelik csakúgy, mint bármelyik másik pár óra. És ez most olyan nagyon közeli lett... De ma voltam Geréb Áginál megvizsgált, beszélgettünk és teljesen megnyugodtam, feltöltődtem az ő energiájával. Ja, és egész délután vásárolgattunk, annyira jó volt, imádok vásárolni, csak pénz legyen hozzá :oops:

Verus? holnap?? Még valaki? Amy kérdezte sms-ben, hogy van-e babánk rajta kívül azóta.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Bogi: Sajnálom a vérnyomásodat :( , de most tényleg Füge baba az első! Szülés után biztos rendeződni fog, és abbahagyhatod a gyógyszert!
Mi tegnap a Trófeába voltunk, lassan már törzshelynek számít, de szeretek oda járni! :)
Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani! :roll:

Zümis: Gratulálok a negatív kókuszhoz! :wink: :)

Julcsi: Szép nagy méretei vannak Bogyesznek! :D A császárt sajnálom, de jobb lesz így mindkettőtöknek, Neked is nehéz lenne, és a kisfiadnak se lenne könnyű dolga! Nagyon drukkolunk Nektek jövőhétre! :wink:
zsu83

Zsuzsi, az előbb meséltem Apának, hogy lehet holnap szülünk, elmeséltem az Amyvel való találkozásotokat! :D Azt mondta, hogy Ő benne van! :lol:
zsu83

Sziasztok,

Eloszor is nagyon nagy gratula Amynak es Vendi babanak es persze Vendi apunak is. Hat tenyleg gyorsan meglett, ha reggel megy egyutt cukiztatok Zsuzsi! :D

Sajnos az en napom bar jol kezdodott a vedononel, annyira nem lett jo... :roll:

Vedono megnezett, vernyomi, vizelet, baba szivhang minden ok. Mondta, hogy nincs meg lent a feje szoval maradunk meg 2in1 egy ideig. Megdicsert milyen szep csikmentes, formas pocim van. :D

Azutan be kellett menjek az irodaba nehany orara, meg az is rendben volt es el is inteztem mindent, amit kellett.

Hazafele egy olyan korforgalmon kell keresztuljonnom, ahol lehet egyenesen es korbe is menni. Szoval docogtem szepen egyenesen hazafele, amikor a lampa zoldre valtott, de hallom a szirena hangjat. Latom, hogy korbe jon egy mentoauto - fek, de meg nem is tul erosen, hogy elengedjem erre a mogottem levo auto jol belemcsattan hatulrol. :evil: Soha nem volt meg balesetem, hat ennek is pont most kellett megtortennie. Athajtottam a keresztezodes masik oldalara es kiszalltam. Kozben a menoatuto gondolom latta mi tortent, korbement es megallt. Latta, hogy mekkora pocival allok ott, ugyhogy kiszallt es megnezte, hogy rendben vagyunk-e. Be voltam kotve, szoval nem tortent baj es szerencsere a mogottem levo auto vezetoje is meguszta minden baj nelkul. Az autoval meg hazajottem, de nagyon gyanus hangokat ad ki, mert a Fiesta pont a kipufogomat (is) talalta telibe. Szoval remelem a baba meg nem jon ma este az izgalmak miatt, mert a parom sportkocsijaba szerintem csak akkor ferek be ha leszedi a tetot! :shock: Holnap reggel megy az autoert, amit a biztosito ad - amig az enyemet helyre nem hozzak addig azt hasznaljuk. :roll:

Szegeny ferjemnek nagyon nem ilyen szuletesnapot akartam. :evil:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hú Hajni de jó hogy megúsztad! Rendi volt a mentősöktől hogy megálltak megnézni! Reméljük hamar megjavítják a kocsidat!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nagyon-nagy gratula Amynek!!!
Beindult a topicgólya... :lol:

Julcsi, lehet h egy napon lesz a császárunk? :D

Sajnos a múltkori óra már 2* rosszul lettem, bár egyik sem volt
annyira komoly... Szerencsére. :)

Apa teljesen be van parázva nálunk is, folyamatosan aggódik,
h mi lesz hétfőn... De úgy várja már a kisfiát. :D

Lányok, szerintem Dina is szülni ment... :D
Most egy kislánynak kell jönnie! :P

Én a magam részéről elég jól elvagyok, keményedek néha
elég húzósan, Oli meg már olyan nagy... Legalábbis szerintem.
Majd mielőtt szülök lefényképezem a pocóm. :D

Kép

Kép
gjéti

Hajni szerencse, h nem lett semmi bajod. :)

Kép

Kép
gjéti

Kép a pelenkázónk :)

Kép

Kép
gjéti

Julcsi: nagyon szép méretek :wink: Biztos, hogy meg kell szokni a gondolatot, hogy császár lesz... de gondolj arra, hogy ti már legkésőbb kedden babázni fogtok!!

Hajni: szerencse, hogy nem lett bajotok. Tök jó, hogy a mentő megállt megnézni titeket!! Azért vigyázz magatokra!

Gjéti: nagyon szép a pelenkázótok!

Orsi

Kép
bjuti

Julcsi - tenyleg jo nagy baba lesz Marci! :P De igy mar legalabb tudod, hogy max egy het van hatra es mar kezedben tarthatod a kicsiketek. Nalunk is nagy a baba feje (32. heten volt BPD 88 mm, 36. heten 94 mm), de nalam meg nem tettek celzast csaszarra. Mondjuk nalunk ezt ketszer is meggondoljak, mert a szurijaim miatt probaljak kerulni az epiduralt. :roll: Azert szetszakadni es sem igazan szeretnek. :shock:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Julcsi: sajnálom, h így alakult, de tényleg nézd a pozitívumokat. Szóval úgy néz ki, beelőzöl!

Bogi: én csütörtökön megyek Nst-re, UH-ra (flowmetria), de vasárnap azt mondta a doki, h még ez utáni időpontot is meg fogunk beszélni, így szépen beelőznek a többiek minket :shock: ?
A vérnyomi gyógyszer miatt ne csüggedj! Füge baba a legfontosabb, erre gondolj!

Zümis: de jó, h te sem tartozol a kókusz klubba!

Zsu: akkor volt nagy meglepi vacsi ügyben.

Hajni: szerencse, h nem lett bajotok!

Sajna, nekem nincsenek jó híreim, Alex már nem fog találkozni a dédi papájával.
Férjem nagypapája du. örökre elaludt.
A másik jó hír is meg nem is: hajnalban megszülettek az unokatesóm ikrei a 30. hétre 1400 és 1300 grammosak, lélegeztetik őket.
kreiszi

Jó estét minden kismaminak!

Még mindig nem megyek kh-ba, de sose lehet tudni...hugom hazament mégis, mert a barátja hiányolta, meg reggel korán edzése van vagy mi...szóval messze lakunk mi neki, így nem alszik itt....ez azt jelenti, hogy ma éjszaka csendben kell még lennem, mert mégse vigyáz senki a gyerekekre....hát várom a holnapot..... a háziorvosom épp most cseszte fel az agyam az aggódásával, hogy iszonyat magasak a májenzim értékeim, és hogy úristen, mi lezs ha leáll a májam, és ezért menjek be vérvételre őhozzá, reggel....nem tudom hogy képzeli, nekem 2 gyerekem van itt, suliba-oviba járnak, apa is tárgyalását fontosabbnak tartja, minthogy itthon legyen, erre én meg vezetgessek Bpre egyedül, egy vérvételért......főleg, hogy tök jól vagyok! Na kész is lettem így estére....megyek is veszek egy jó kis meleg, olivaolajgolyós fürdőt....és gyorsan megszülöm ezt a bébit, hogy békénhagyjanak!
Bárcsak tényleg túllennék már ezen az egészen!!!!!

Hajni! Jó hogy nem történt nagyobb baj! Nevettem a sportkocsis dolgon....annyira kicsi??? :):)

Mindenki nagyon vigyázzon magára! Holnap reggel újabb baba? Vajon A betűs lesz megin? Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kreiszi: Nagyon sajnálom. :cry: Idős volt a Papa nagyon? Sajnos nagyon sok felmenőt elveszítettünk ezen a fórumon... :cry:
Miért kell a Kicsiket lélegeztetni?

Hajni: Huhh, nagyon jó, hogy nem lett nagyobb baj!!! Vigyázz nagyon Magadra!

Ja, én meg Andrási vagyok. :) Szóval hamar kell jönnöm a sorban...
Azt hiszem, el kell fogadnom, amit az orvos mond, és a Tesóm is egyetért vele teljesen. Bízom benne, hogy ez a legjobb döntés.
A Bogyesz ágya kész, mindjárt lefényképezem. De jaj, holnap még annyi dolgom van!!! :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, Hajni, ebben a kórházban egy szakmai protokoll, hogy 100 mm felett nem is engednek bele normál szülésbe, szóval én határeset vagyok + egyéb tényezők, ezért született ez a döntés... De nyilván ez minden helyen másképp van, főleg külföldön mások a szakmai szabályok.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?