Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól! Hát vannak híreim! Bő egy ujjnyira nyitva a méhszáj, Bence feje nagyon lent, doktornő szerint csak a burok tartja!

Ctg-n semmi extra nem volt egyszer felugrott 45-re!
Találkoztam Gerendai Zsuzsival is, a ctg-n bent volt velem, végig beszélgettünk, aztán átadtam neki a helyemet! A közös kép nem jött össze, mert közbe nekem el kellett indulnom hazafele, de azért rólam csinált Zsuzsi képet ctg közbe! Úgy jöttem el, hogy ok, megvolt Zsuzsival a tali, lehet hogy megyek szülni!
Na most jön a csavar, mert felhívtam a szülésznőmet, hogy szépen alakulok! De megkért, ha lehet ne ma szüljek, mert elkapott valami vírust, de megígérte holnapra összekapja magát! Szóval Bencust megint meg kellett kérnünk, hogy még legalább egy napot bírjon ki!
Ma be volt tervezve egy nagybevásárlás is, de így én kihagytam! Szülésznőm mondta, hogy pihenjek, üljek be vízbe, lazítsak!
Zsuzsi: Mondtam hogy Apa még nem látott ctg közbe, dehogynem látott, a szülésznőnél!
De azért köszi a képet! E-mail címemet elküldöm privibe!
Hajni: Hú, szerencse, hogy nem lett semmi bajotok! Nagyon ijesztő lehetett!
Gjéti: Remélem hamarosan megtalálják mi okozza a panaszaidat!
De jó, hogy Apa ilyen lelkesen várja Olit!
Nagyon szép a pelenkázótok!
Kreiszi: Sajnálom a Alex dédipapáját, részvétem!
Unokatesódnak gratulálok, remélem szépen megerősödnek az ikrek, és nem lesz semmi gond!
Ikverus: Ha hazaértetek az usziból kérünk egy bejelentkezést, hogy minden ok!
Bogi: Itt az étterem linkje:
http://www.trofeagrill.hu/
Mi az Újbudai éttermükbe szoktunk járni!
Érezzétek jól magatokat nagyon a mai vacsin, jó szórakozást!
Ricsibaba: Örülök, hogy ilyen ügyes volt Bencus az NST-n!
Andus: Nagyon jó a cikk!!!!
Zétibébi: Péntekre drukkolok Neked a dokihoz!
Mist: Örülök, hogy a ctg-n minden ok volt!
Nilabali: Szegénykém, ezt még olvasni is fájdalmas volt, nemhogy átélni!

Nagyon ügyesen végigcsináltad!
Remélem a következő NST-n minden rendben lesz! Drukkolunk Neked és Kisbalázsnak nagyon! +++++++++++++++++++++++
Ladmon: Köszönöm a receptet! Nagyon fincsinek tűnik! Este megcsinálom vacsira!
Nicko: Hát akkor ma se tudtál sokat intézni a kórházzal!
Panna: Doki után várjuk a híreket!