Kata!
K...ög doki!igen!tényleg ez a magyar egészségügy!de gondolom,ha meglóbáltál volna előtte egy 5-öst,akkor biztos megnézte volna az a szemét

.és még felesküdött a gyógyításra.sajnos nem ő az egyetlen.tisztelet a kivételnek.
Gabi!
Két etetés között kapta a rotát.ügyesen bevette,még mosolygott is közben,pedig azt hallottam elég rossz az íze.pár csepp elkezdett kifolyni,mikor összeakarta csukni a száját,de vittem kiskanalat,gyorsan összeszedtem,és vissza a szájába.kis fecskendővel adják be,és olyan érdekesen,oldalról nyomta be a doktornő,úgy hogy ne tudja összezárni a száját.
Még mindíg nem lázasodott be,de nagyon nyügi ma,olyan ébren alszik,és fel is sírt álmában,ilyet még sose csinált

.lehet hogy emlékszik a szurira??!!
Katica!
Én hajpántot a dunakeszi auchan üzletsoron vettem Bettinek,ott ahol zoknit,sapkát,meg ilyesmiket lehet kapni.többféle méretben volt.majd lefotózom,hogy milyen,de neki nincs olyan sok haja,mint Vera Izácskájának,és Bettinek nem áll olyan jól,olyan kis kopaszka ,mint Léna
Kri!
Nem találtam meg azt a kismamát.valószínű papírgyűjtésen végezte,valamivel összefoghattam,mert ezek az újságok egy helyen voltak
Most látom csak:indula második babaprojekt? Tök jó!!
Bettikémet most kivétte apakeresztanya levegőzni,nagyok még nincsenek,apa meg alszik,front van fáj a feje nagyon

.pedig azt hittem olyan jó lesz 2 órát kettesben,összebújva....
Hát így jártam.
Betti amúgy 6 kiló,61 cm.így megduplázta a születési súlyát.kis tömör gyönyör.és tegnapelőtt az apja ölében többször is hangosan nevetett,hát majd megzabáltuk,apa szeméből még a könny is kicsordult,úgy meghatotta,de azóta nem ismételte ezt a tudományát.
Na megyek ,úgy hallom jöttek!