A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

ja, és így tömködi a szájába a cumit(egyébként nem cumizik)csak ha a kezébe adom :D
Kép

meg egy apával sétához készülve
Kép
Vendég

Melaszka, lehet. én egy-két hétig alig adtam neki és az éjszakáink nem voltak olyan zökkenőmentesek mint előtte. Egyfolytában mocorgott, nyöszörgött. Amikor meg fent volt akkor ordított minden pukizás előtt. Aztán hétvégén voltak látogatóba a nagynénémék ő gyerekorvos és mondta adjam neki továbbra is úgy mint régen, mert nem minden baba növi ki 3 hónapos korára a hasfájós korszakát. Nyugodtan adható nekik tovább is. Aztán 2 nap alatt vissza is állt a régi nyugodt alvás éjszaka. :D
Marcel nagyon édi :lol: :lol: :lol:

Sonny, Noel igazi kis pasi :lol: :lol: :lol: Bízom benne, hogy most már hamarosan túl leszünk a pocifájáson.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok.

kevin már 3,4 napja tiszta nyügös :cry: már 3hete szürcsög a nozija,hiába szivom + orrcsepp.És képzeljétek tegnap ugy sirt hogy tisztára megilyedtem nagyon ilyesztő volt.Orditott potyogtak a könnyei és tiszta vörös volt a feje.de ugy sirt hogy már szinte nem vett levegöt :cry: már nem adott ki hangot csak ilyen szörcsögöst de orditott igy kb 5percig nem lehetett vele semmit ccsinálni.nagyon megilyedtem :cry: :cry: :cry: éjszaka meg fent volt fél 3tól majdnem 6ig.
Ma elvittem az orvoshoz megvizsgálta de aztmondta nincs semmi baja,picit piros a torka meg leszivta az orrát egy hosszu csövet ledugott teljesen a torkáig,szegény ugy orditott uugy sajnáltam.irt neki fel fenistin cseppeket mert hogy mindig dörzsöli az orrát meg adjak neki c-vitamint és aztmondta ha ilyen nyügi marad holnap vigyem vissza :cry: Szerintetek mi lehet a baja,miért sirhatott olyan ilyesztően ilyen még nem volt :cry: :cry:

000kata

Kata, Zsombi akkor sírt így amikor iszonyúan fájt a hasa. Kevin nem hasfájós? Igen ez elég ijesztő sírás, nekünk is percekbe telt ilyenkor megnyugtatni.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sensi, ilyen a pici füli

Kép

Apával kukucs hátra

Kép

Kép
Kép
dalminha

Kri: mostanába nem fájt a pocija.De ennyire sirna akkor?rettenetesen sirt ugy hogy már nem adott ki hangot se csak ilyen hökkenéseket és nagyon ilyesztő volt igy még nem láttam sirni pedig sokat fájt régen a pocija.

Dalma: nagyon édesek a képek :lol:

000kata

Kata!

majdnem egy cipőben járunk :( Aztán Neked Kevin alapból ilyen nyugtalan, meg még plusz rájön ez a hülye front is.
Szegényke!!Átérzem nagyon ezt a dolgot :(
De egyszer úgyis kinövik ezt az időszakot :wink:
Te adod neki az infacolt?
Vendég

Melaszka: nem adom neki mert mostanába nem fájt a pocija.Nem tudom mi baja lehet :cry:
nagyon édes Marcell baba,és hogy tömi a cumiját :lol:

000kata

nnnna, most meg alszik már fél 12 óta :D
Az szokott nálatok lenni, hogy alvás közben felsír? be is mentem hozzá, hogy felkapom, de visszaaludt.
Ez nem gond?
Bocs, a sok hülye kérdésért :oops:
Vendég

melaszka: nállunk is volt olyan hogy felsir,de visszaalszik.vagy olyanokat csinált tegnap hogy elaludt de közbe ide oda mozgatta a fejét és a kezét.Szegénykém uuugy sajnálom :cry: Kevin is alszik 12 óta jot tett neki a levegő

000kata

én is mindig kérdezek :lol: :lol: :lol:

000kata

szerinted az is baj lehet hogy nem kakilt????mit csináljak hogy tudjon?

000kata

Kata, Zsombi is így sirt. A nemkakilás is lehet ok, de az is normális ha ilyenkor 3-4 napig nem kakilnak. Ha gondolod lázmérővel kicsit ingerelheted, hogy kakiljon, de szerintem ezzel még várhatsz.

Dalminha, Panna baba nagyon édes :) :)

Mai alvós, és ébredés utáni képek.

Kép

Kép

Kép
Kép
kri29

Kri: nekem megszakad a szivem ha igy látom és nagyon megilyedtem,remélem több ilyen nem lesz. :cry:
Nagyon édes Zsombi,hogy nevet :lol:

000kata

Kata, igen tudom milyen érzés. Zsombi akkor is így sírt mikor először a lábára adtuk a gyógycipőt. Nekem is majd meg szakadt a szívem, még a szopizás alatt is hüppögött utána a kis drágám. :cry:

Ezt a nevetést már sokszor megpróbáltuk lefotózni most végre sikerült :D :D :D

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: szegény Zsombi :cry: és megszokta már a gyogycipöt?ez szoritja a kis lábát?
kevin is egy csomó ideig hüppögöttt utánna :cry: :cry:
Nagyon édes az a kép is ami a neved alatt van.Én is akartam új képet de nemtudom megcsinálni olyan picire :cry:

000kata

Kata, hát fogjuk rá hogy megszokta. Már csak egy kicsit sír mikor felhúzzuk. Kifelé feszíti a lábát hogy egyenesbe jöjjön.
Képet úgy tudsz feltenni, hogy gif formátumba mentsd le és azt hiszem nem lehet nagyobb 80x80 pixelnél. A gif azért jó mert így jelentősen csökken a kB-ok száma. Mire rájöttem :D :D :D

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: kifelé fesziti? juj szegényke :cry: de hamar rendbejön és elfelejti.
gif formátumba?azt hogy kell?

000kata

Milyen képnézegetőd van? Nekünk ACDSee Quick View. Ezzel szoktam a kép méreteit megváltoztatni és mikor elmentem akkor állítom be, hogy jpeg helyett gif legyen.

Kri

Kép
Kép
kri29

Hát nem nagyon van nekem én a painton szoktam kicsinyiteni.

000kata

Kata, azzal is lehet gif-be menteni. Kicsinyítsd le amit fel szeretnél tenni és utána nyomd meg a mentés másként, majd a fájl típusa-nál állítsd át gif-re, és enter. Ennyi az egész.

Kri

Kép
Kép
kri29

melaszka nekünk sincsen erkély meg földszinten lakunk de van amolyan áll erkélyünk :lol: :lol: :lol:
beöltöztetem mint ha mennénk ki sétálni, és berakom kocsistul a konyhába rányitom totál az ablakot és kész is az áll erkély :lol: :lol: :lol:
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera, Iza nagyon édes ebben a ruhácskában :D :D :D

Képzeljétek tegnap már nem sírt Zsombi mikor felhúztuk a cipőt. Úgy örültünk a párommal. :D Látványos a változás már szinte teljesen jól áll a lába. Reméljük, hogy tényleg használ neki ez a módszer.
Ma csináltattunk útlevelet neki. Nagyon vicce volt ahogy a fotót csinálták róla. Egy nő egy idétlen papagájt rángatott a szeme előtt, mire Zsombi nagy szemekkel nézte ez meg mit akar. :D Szerencsére elsőre sikerült a fotó. Nagyon cuki lett. :lol: :lol: :lol:

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Vera: nagyon édes Iza :lol:és milyen csini :lol:

kri: köszönöm :lol:
De jó már nem sirt,és az is jo hogy már látható hogy javult,nagyon örülök.
hova fogtok mennni hogy utlevelet csináltattatok?

000kata

a vonalzom nem megy tegnap is eez volt,nemtudjátok miért?????

000kata

Sziasztok!

Kata, én látom a vonalzód. Jövő héten elmegyünk síelni Ausztriába. Igaz csak a férjem síel mi nem, de legalább kimozdulunk otthonról. Már nagyon várom. :D :D :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: én is látom a vonalzom :lol: csak nem váltja a napokat :lol:
De jó nektek :lol: tök jó lesz :lol: kocsival mentek?

000kata

Kri, Dejó nektek! Biztos szupi lesz! Hová mentek?
Örülök, hogy Zsombi egyre jobban tűri a cipőcskét!
Vera, nagyon édes Iza! És mindig olyan csini!!!
Kata, köszi a dícséretet! Amikor ennyire sír, hogy esetleg nem is vesz levegőt, fújj bele egy nagyot a szájába. Ilyenkor picit sokkolni kell, hogy magához térjen, mert lehet annyira belefeledkezett a sírásba. A másik ilyen praktika, hogy hirtelen legugolok vele, ekkor megijed, és magához tér, és abbahagyja a sírást. Pannánál még nem volt ilyen, de Korinak jónéhányszor fújtam már a szájába, és guggoltam le gyorsan. Kegyetlenül hangzik, de nekem bevált. :shock:

Kép
Kép
dalminha

Dalma: köszönöm szépen,remélem nem lesz több ilyen :cry: te se tudod h mitöl lehetett?

Csajok nektek mennyire gagyarászi a babucitok?Irtátok hogy már nektek sikit,Kevin még nem sikit csak néha ad ki hangokat.az nem baj szerintetek?jaj én mindenen aggodom :roll: :roll:
kevinnek már 3hete szürcsög a nozija mit csináljak vele hogy meggyogyuljon?mindig sivo neki elötte bespriccelem otribin sprével,meg van orrcseppje amit a doki irt fel de az ilyen kevert.nem ismertek valami jobbat esetleg?ami hatásosabb és jobb

000kata

Sziasztok!!

Dalmi!Kri! :)
Nagyon édesek a babák! :D
Vera!
Hááááát, ez a ruhácska Izán!Valami tünemény! :) Mi újság vele mostanában?
Igen, kössz, a tippet, nekünk is van kilépőnk, a hordozó éppen kifér, már gondolkodtam, hogy abban rakom ki, persze ha nem esik az eső :wink:

Ez egy tegnapi pihenős :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Kata, mi fluimare orrsprét használunk. Nekünk bevált. Nincs benne semmi adalék, vagy tartósítószer csak tengervíz. Így nem irritálja az orrát. Zsombi se sikít még csak gügyörészik, meg egyszer-kétszer előfordult már hogy kiabált is. Édes pofa. Nem hiszem hogy baj lenne a babák nem egyformán fejlődnek. :D
Huncutul szokott még mosolyogni, meg nemrég elkezdett csimpaszkodni belénk. Megragadja a ruhánkat.
Nem baj, hogy aggódós vagy egyáltalán. :wink:

Dalminha, köszi. Hinterstoder-be megyünk. Már nagyon várjuk. :D :D :D

Melaszka, nagyon édesen alszik Marcell :D :D :D

Ma kifejezetten jó napunk volt. Viszont a szél miatt nem érezte ma olyan jól magát kint, így hamarabb be is hoztam. Aztán elringattam. Délután együtt aludtunk, nagyon jó volt :D :D :D
Pocifájás is megszűnni látszik már alszunk. :lol:

Jó éjt mindenkinek
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: köszi szépen.

Vera: nagyon édes a kicsaj :lol:

Hát a ma éjszakánk nagyon rossz volt kb fél 2 fele felébredt kevin és csak 7kor aludt el nagy nehezen,nagyon sirt de már tuti a fáradságtól is.Szerintetek mi baja lehet?egyik perctöl a másikra elkezd sirni szegénykém. :cry:

000kata

Kata!

Egy ismerősömnek itthon ugyanez volt a baja,mármint a sírás,nem alvás.elvitte a dokihoz,és fájt a füle.fülészet is ezt igazolta,most kap valami gyogyit,és pár napja nyugodtabb.annak a picinek is folyt az orra,hiába szívták neki,mégis ráment szegényke fülére.akkor vitték dokihoz,mikor ugyanúgy sírt,mint neked Kevin.
nagyon sajnálom az éjszakátokat!mikor tudsz így pihenni?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Tegnap mi is megkaptuk az oltásokat(kötelező+rota )pneo.cc nem,mert nincs :(
este 37,7C volt,azóta semmi,de az előzőnél is csak másnap lázasodott be.

Vera!
látom nagyon élvezed,hogy lánykád van :lol: !nagyon cuki ruhácskákban van!és nagyon szép Iza!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: köszi szépen én is gondoltam a fülére ma el is viszem mindjárt indulunk.hát aludni?nem sokat tudok :cry:

000kata

Sziasztok!

Vera, tündéri ruhái vannak Izának :D :D :D

Kata, sajnálom a nem alvást. Írd majd meg mi volt a dokinál.

Honey, reméljük nem lázasodik be Bernadett. Mi majd jövő héten megyünk oltásra.

Ma megyünk az ortopédiára kontrollra kíváncsi leszek mit mond a doki.
Szerencsére mi jól vagyunk. Most épp levegőzik a drágám. :D :D :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri
Különben a normál doki észre sem vette a lábacskáját Zsombinakl? Ha nem mentek -ugye csípőszűrésen derült ki-akkor ki sem derül?

Vera
cuki Iza! :) Léna is gyakran van ruhában,de általában a nyakában hordja :lol:
Hol szerváltad a fejpántot?? Én is szeretnék, Léna fülecskéi kissé elálnak :cry: :oops: Valami tipp esetleg valakinek hogyan lehet visszanyomni'? Még jó hogy ez a legnyagyobb problémám. :lol: Kép

Kép
katica_75

Sziasztok!

Kata!
Hát nagyon sajnálom Kevin nem alvását, csodálom is, hogy te ezt hogy bírod?? :roll: nnNekünk eddig mindössze EGY nyűgis éjszakánk volt, a többi szopi-alvás.....De az az egy után is hulla voltam másnapra.....én már rég kibuktam volna, ha ez így menne rendszeresen! Mi újság a fülével?

Vera!
Nagyon csini a kiscsaj! :)

Melaszka!
Mi is szoktunk így pihizni! :)

Honey!
Mi is épp csak belefértünk a pneumo-s oltásba, mert állítólag elfogyott.... :roll: Akkor minek hirdetgetik??

Ilyen az új játékunk: :)
Kép

Na, megyek, azt hiszem alvás következik, mert már igencsak nyűgi....

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Kata, Lackó is 3 hete beteg. Mi egy hétig nasivint használtunk. Az jó volt. Bár mi most már valami gyógyszert is kaptunk, mert már nagyon hosszú ideje szörcsögött az orra. Amúgy tengervizes orrspré+orrporszívó. Meg c vitamin és slejm oldó. A gyógyszer nagyon málnás valami. Kanállal adom, legalább szokja azt is. Olyan édes, ahogy hamizza. Szerintem javul, már csak reggelente van tele a nózi.

Majd leszakad a hátam! Elérjük lassan a 7. kg-ot.

Dalmi, én is néha ráfújok az arcára, ha túlpörög a sírással. Utána jobb lesz. Szerintem nincs ebben semmi. Nem lesz baja tőle.

Lacika is kezdi a kezét felfedezni, meg-meg fog dolgokat, meg minket. Olyan édes, ahogy kapaszkodik!!!!
És végre normálisan akár 2x-3x is kakil.

Vera, Iza nagyon csini mindig!!!!! Tiszta hölgyemény!!!!

Kri, most irigykedem!!! De jó lesz nektek! Én már akkor is örülök, ha hétvégén elvisszük Lacikát a nagyijához!

Honey, a rotát könnyen lenyelte? Kajcsi előtt kapta? Nem tudom nálunk hogy lesz. Jó lenne, ha sikerülne lenyelni....

Szerintetek attól, hogy kicsit náthás, még ki lehet vinni? Mert én eddig nem nagyon mertem kivinni. Csak amikor nagyon jó idő volt. Elvileg a levegőn jobban gyógyul mindenki, nem? Bár nem ezen az esős nyálkás izén.....

Kép
Kép
gabi82

Csajok!elegem van a sok hülye emberböl.Mindjárt felrobbanok az idegtöl.Elmentünk a fülészetre (vonattal +az esőbe) .2töl volt rendelés odamentünk 3/4 2re.mondták hogy beteg a doki és nincs rendelés de menjek fel mert van egy másik.felmentem erre azt mondja hogy ö már kikapcsolta a gépet+lejárt a munkaideje és nem nézi meg vigyem a madarász korházba.Ez hülye a gyerek meg ott orditott a kezembe.Mondtam neki hogy most meddig tart megnézni,erre ö nem akkor sem,jöjjek vissza holnap.Hogy lehet ilyen szemét most mondjátok?meddig tartott volna megnéznie.Á elegem van a sok idiota emberböl.

Kri: vettem fluimaret remélem bevállik,azt mondta a gyogyszertáras nö hogy az otrivint nem is lehetett volna sokszorcsak max 3* mert abba van még valami nemcsak tengeri izé.

Ditta: nagyon jo az uj játék,elvan benne a babó?nagyon édesen nézelödik ott :lol:

Katica: milyen nagy lett Léna baba,és sokat hizott nagyon édes és kis gyönyörű :lol: nekünk is eláll egy picit az egyik fülecskéje.ha tudsz rá valami jot szolj :lol:

000kata

Kata, a doki megérdemelte volna, hogy lezúzzanak neki egyet!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Kata!

Ez felháborító!!!
Ennyire szemét nem lehet!!nyugodtan feljelenzheted az orvosi kamaránál!
Ez majdnmhogy csecsemőkorú veszélyeztetése!!!!
Azóta hogy van Kevinke?
Vendég

Meszka: hát igen tiszta szemét,és vállalja a felelöséget mert ha valami baja lesz Kevinek feljlentem,mert ha elküld egy felnöttet az is más de egy pici babát.áh nem is értem hogy lehet ilyen szemét.Alszik Kevin reggel óta kisebb megszakitásokkal,jo lenne ha már nem lenne ilyen nyügi ugy sajnálom szegénykét.most majd mehetek ujra a fülészetre remélem azért nincs baja a fülecskéjének csak már nemtudok mire gondolni,de megvárom mig a másik orvos lesz mert ehhez nem megyek az tuti,ha meg ilyen nyügi marad pénteken visszaviszem a gyerekorvoshoz.

000kata

Sziasztok!

kata
Borzasztó amit írtál! Magyar egészségügy, de komolyan!! :( Egyszer éjjel mentünk Kincsővel a Jánosba és az ügyeletes minket is elküldött. Én nem is értem, hogy mernek ilyet csinálni!!! Sajnálom a pici Kevint, hogy ennyit sír! Kincső is sírt így sokat. A fiad csak anyatejet kap??

sonny, maleszka, dalhmina, kri, harivera, katica, ditta :) Nagyon szépek a babák!!!

harviera
Nálatok most már jobb a helyzet? Használt a gyógyszer??

Mi jól vagyunk a vérszegénységre azt mondta a doki, hogy minden kisbaba vérszegény.

Mindjárt folytatom csak etetés. :)

Kép
Kép
anya1118

anya: és nállatok kiderült hogy miért sir?igen csak anyatejet kap

000kata

Szóval minden kisbaba vérszegény csak Kincsőnél azért derült ki, mert vért vettek tőle. Az EEG eredménye még mindig nincs meg. Az oltást megkaptuk nagyon sírt szegénykém, ahogy késöbb Anya is. De aztán elringattam és szépen elaludt a kezemben. Már most félek a köv oltástól. :(

Pocakfájósok, Kata mi most a Gripe watert adjuk babámnak és úgy néz ki bevált. Próbáljátok ki! Amúgy Mi is a reflux-al küzdünk. :(

Vigyázzatok Magatokra és a Babákra, beteg babuciknak jobbulást, gyógyuljatok hamar!!!

Rakok fel Én is egy képet. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anya1118 2012.08.26 07:30-kor.

Kép
Kép
anya1118

kata
nem bukik sokat? nálunk a reflux miatt úgy néz ki, de persze semmit nem mondanak, nálunk is minden lelet , minden rendben.... Annyira rossz, hogy senki nem tud segíteni!!!! :(

Kép
Kép
anya1118

Anya:

kevin egyáltalán nem bukik csak nagyon nagyon ritkán.És elvileg már elmult a pocakfájásunk,de lehet hogy most megint az fáj neki.Én régebben az infacolt adtam ez amit te irtál ez milyen???ugy sajnálom szegénykémet.most meg hogy egész éjszak nem aludt végig alussza a nappalt este megint nem lesz alvás,csak ne sirjo szegénykém már azt se bánom ha éjszaka nézelödik csak ne szenvedjen szegény :cry:

000kata

Kata!

K...ög doki!igen!tényleg ez a magyar egészségügy!de gondolom,ha meglóbáltál volna előtte egy 5-öst,akkor biztos megnézte volna az a szemét :twisted: :twisted: :twisted: .és még felesküdött a gyógyításra.sajnos nem ő az egyetlen.tisztelet a kivételnek.

Gabi!

Két etetés között kapta a rotát.ügyesen bevette,még mosolygott is közben,pedig azt hallottam elég rossz az íze.pár csepp elkezdett kifolyni,mikor összeakarta csukni a száját,de vittem kiskanalat,gyorsan összeszedtem,és vissza a szájába.kis fecskendővel adják be,és olyan érdekesen,oldalról nyomta be a doktornő,úgy hogy ne tudja összezárni a száját.
Még mindíg nem lázasodott be,de nagyon nyügi ma,olyan ébren alszik,és fel is sírt álmában,ilyet még sose csinált :roll: .lehet hogy emlékszik a szurira??!!

Katica!

Én hajpántot a dunakeszi auchan üzletsoron vettem Bettinek,ott ahol zoknit,sapkát,meg ilyesmiket lehet kapni.többféle méretben volt.majd lefotózom,hogy milyen,de neki nincs olyan sok haja,mint Vera Izácskájának,és Bettinek nem áll olyan jól,olyan kis kopaszka ,mint Léna :lol: :lol:

Kri!

Nem találtam meg azt a kismamát.valószínű papírgyűjtésen végezte,valamivel összefoghattam,mert ezek az újságok egy helyen voltak :( :( :(
Most látom csak:indula második babaprojekt? Tök jó!!

Bettikémet most kivétte apakeresztanya levegőzni,nagyok még nincsenek,apa meg alszik,front van fáj a feje nagyon :(.pedig azt hittem olyan jó lesz 2 órát kettesben,összebújva.... :wink: :wink:
Hát így jártam.
Betti amúgy 6 kiló,61 cm.így megduplázta a születési súlyát.kis tömör gyönyör.és tegnapelőtt az apja ölében többször is hangosan nevetett,hát majd megzabáltuk,apa szeméből még a könny is kicsordult,úgy meghatotta,de azóta nem ismételte ezt a tudományát.
Na megyek ,úgy hallom jöttek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?