Hali lányok!
Nagyon köszönöm a drukkokat, teszteltem, de úgy tűnik még mindig nem jött el az én időm....Azért az utrót nem hagyom abba holnapig, amíg a doki is azt nem mondja hogy hagyjam abba. Hát igazából már nem is tudom mit gondoljak, minden egyes sikertelenség után egyre távolibbnak tűnik ez az egész.
Mamba!
Sajnálom, hogy így alakult, tudom milyen érzés. Párom még elég jól viselte magát, amikor elmondtam neki (legalábbis kívülről úgy mutatta), én a Szűcstől tudtam meg. Hát nagyon kellett koncentrálnom arra, hogy ott előtte el ne bőgjem magam. Ahogy kijöttem egyből spuri a wc, na ott aztán jól kisírtam magam. De utána jobb volt.
Tudom, nehéz dolog ezzel a donor dologgal megbírkózni (nekem még most is vannak ellenérzéseim bár próbálom ezt minimalizálni) de amikor az embernek egyre kevesebb a lehetősége, úgy értékeli át a dolgokat.
Akire!
Ez csak természetes, hogy drukkolunk Neked 1000-el!!!!!!
Szöszi!
Na mi van, hogy vagy? Hogy telnek napjaid? Körömrágás??
Babszika!
Gratula a helyezésetekhez! Kaptatok érte valamit? 4.-ik hely lett ha jól emlékszem. Ti hogy viselitek a várakozást?
Vasikáé!
Nem is tudtam, hogy katona leadásnál be is lehetne menni.

Hát az én drágámat oda beküldték az t csukták is az ajtót, meg se kérdezték menni fog-e egyedül
De érdekes, hogy a pasid fiatalabb. Akkor ezek szerint te fiatalodsz hozzá, ugyi?

Akkor most hadd dicsekedjek, az én donorom meg 22 éves bi-bi.

Csak már lenne valami...
Kpn!
Már elég rég voltak ezek a vizsgálatok, de úgy emlékszem, hogy a 20.-ik napon csinálják a nőgyogyi stb vizsgálatokat. Azt azon a napon csinálják, amikor van az ideje, szerintem nincs értelme időpontot kérni mert csak azt az időpontot adhatná. Ha jól emlékszem inkább a katona leadásra kértem időpontot hogy ugyanakkor kelljen mindkettőnknek menni, a 20.-ik napon. De egyébként ha bármi nem tiszta, nyugodtan kérdezd meg a recepción, mert ők képben vannak.