A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szerintem is valami félreértés van!
A vizsgálatokhoz nem kell az élettársi csak a beavatkozásokhoz.
Én is most fogom intézni....

Kép
akire79

hát gondolom is, hogy ez csak a beetetés volt :lol:
első konz-ról 15 perc alatt kijöttünk, mondjuk nem is tudtunk meg semmit :?
a mai vérvétellel is egy óra alatt végeztem, fél nyolckor már ott aludtam állva a nagyon picike sorban 8)

arra gondoltam amikor jöttem el, hogy hányan jöttek már ki innen nagyon boldogan/szomorúan. tele is lett a fejem annyira, hogy elsétáltam a Moszkva térig :roll:

szeretnénk gyorsan lezavarni a vizsgálatokat, mert érdekelne végre mit mondanak, illetve a férjemmel C+E vitamint szedetek a novemberi katonaszámlálás óta és kiváncsi vagyok ért-e valamit...
kpn

KPN!

Szerintem az a legbiztosabb, ha mindenre kérsz időpontot, max. azt mondják, hogy nem kell. Időpontot mindig a recepción kell kérni és ott úgyis segítenek neked.

Igaz nekünk tavaly volt, de mi úgy csináltuk, hogy az én 2. cn-on volt a párom első vizsgálata, a 20. cn-ra kértem az UH-ot és a megbeszélést és amikor a 24 cn-on mentem, akkor volt a párom második vizsgálata.

Amúgy nem kell félni attól, hogy ott kell leadni a mintát, mert ott mindenki ugyanazért van ott, senki nem fog ujjal mutogatni a másikra. Ha nagyon nem megy neki egyedül, akkor bemehetsz segíteni.
Az én drágám is elég szégyenlős, de már mind a 4 alkalommal tök jól megoldotta egyedül.
Vihet ő is újságot, de a szobákban is van.

Kép
akire79

na eldugulok, bepótoltam az utóbbi hetek hallgatását...

legyen mindenkinek szép és nyugodt éjszakája 8)
kpn

Sziasztok!
Gondoltam, még benézek hozzátok, mielőtt jön értem a taxi. Már tegnap feljöttünk anyósomékhoz Pestre, hogy ne kelljen hajnalban utazgatni.
A beavatkozásokhoz kell élettársi papír? Házassági akvi kivonat is kell? Senki nem mondta nekem, és nem is hoztam el otthonról.
Ha alá kell vmit írni, a férjem nem is lesz itt velem. Remélem, ettől még megcsinálják a punkciót.
Na akkor most drukkoljatok, itt a taxi.
mamba

Sziasztok lányok!

szöszi és akire!köszi nektek is! de nekem a recepción ténleg mondta a kis csaj hogy kérhetik a papirt és inkább legyen meg az élettársi papir!
nem értem de mindegy ez legyen a legkevesebb!

mamba:igen szerezd be a papirt!mit csinálnak neked?

Kpn:a legbiztosabb ha ténleg mindenre megkérdeted kell e időpont mikor felhivod őket!! :lol: :lol:

Kép
sting1982

kakti:mielöbbi előrelépést kivánok nektek is! kihez mész majd 5.én? :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Maradt utrogestan hüvelykapszulám,2009.10.-ig felhaználható.Ha valakinek szüksége lenne rá,féláron odaadom!
Egy volt BMC-s lombikos...
nagynéjudit

Szöszi: Csak azt hittem, hogy te kérdezted az élettársi papírt és rossz helyre ment a válasz.

Mamba: Drukkolunk természetesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

sting köszönöm az emaileket. Nagyon aranyos.

szép, esőmentes napot Mindenkinek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok,

van 3 doboz duphaston 10 mg tablettám. Ha kellene valakinek olcsón megszámítom :-)

üdv

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

[quote="sting1982"]k írta:sting1982akti:mielöbbi előrelépést kivánok nektek is! kihez mész majd 5.én? :lol: :lol:

„Természetesen” Szűcs dokihoz! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mamba ! Nagyon szorítok Neked , meglátod minden rendben lesz !

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!
Hazaértem a punkcióról, 9 petesejtem lett.
Sajnos a férjem herebiopsziája nem járt eredménnyel. Szegényt csak holnap engedik haza.
Próbálkozunk a korábbi fagyasztott spermiumokkal, bár az előző 3 lombiknál ez nem jött be.
Azt hiszem, elkelne némi drukk....

Házassági papírt nem kértek, és az sem volt gond, hogy a férjem nem írta alá a hozzájáruló nyilatkozatokat. Egyedül mentem, de a főnövér tüneményes volt, végig segített az infúzióknál. 2 litert belém öntöttek. Velem zárt az intézet. :)
mamba

Mamba!

Drukk! Drukk! Drukk!
Reméljük, sikerrel járnak a hibernált kisfickók! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

A vizsgálatokhoz nem, de a beavatkozásokhoz kell a házassági akvi. kivonat vagy az élettársi papír. Tőlünk is kérték.

Vicky! Oké, nem tudtam, hogy mire értetted.

Mamba! Nagyon drukkolok, hogy felébredjenek az álmukból a kiskatonák.

Rony! Babszika! Hova tüntetek?
Rony! Drukk a holnapi teszthez!++++++++++++++++++++++
szöszi1977

mamba: Mennek azért a drukkok a fagyihadseregnek :)
vicky79
Budapest III. kerület

mamba!megy a drukk tőlem is a kis katonáknak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Rony,
drukk mára!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!
Egy ideje eltűntem és az utóbbi napokban már nem is nagyon volt időm olvasgatni soraitokat, de ma próbáltam bepótolni.
Rilla, köszi érdeklődésed és örülök, hogy nálatok minden ok.
Nekem késett kb. 9 napot a menzeszem, így csak ma tudok elmenni a dokihoz. Remélem ezzel nem lesz gond és jöhetnek a fagyibabák február elején.

Üdv. az újaknak. Jó helyen vagytok, itt mindenki segítőkész.

A tesztekhez sok +++++++++++++++, a várakozóknak kitartást kívánok.

Tudom kicsit szűk szavúra sikerült e hozzászólásom, de valahogy ez a 9 nap egy kicsit reménnyel telt és a tudat alatt éreztem nincs semmi, és a teszt ezt meg is mutatta, de valahogy próbáltam bízni benne. Fogalmam sincs mi történt az eddigi 28-299 napos ciklusaimmal, hogy most ez ennyi ideig elmaradt.

puszi mindenkinek.
remény73

Mamba !
Ne aggódj a kiskatonák miatt, meg fogják mutatni !! :wink:

Rony !
Teszteltél ma ?
++++++++++

Remény !
Hajrá fagyibabák !!!!!!!

Kép
Kép
rilla_

Köszi a drukkokat, nagyon jó érzés, hogy ennyien szurkoltok!
Ugyan fagyihadsereg nincs, csak pár gyalog, de remélem, nem véreznek el a felolvasztás során. :lol:

Páromért mindjárt indulunk, hazajöhet a MÁVból. Nem mozdíthatja a fejét, mert epidurált kapott, szegényke nagyon le volt törve, amikor meghallotta, hogy feleslegesen szúratta meg magát.

Rony! Várjuk az eredményt! Millió drukk!
mamba

Egy sem termékenyült meg. :(
Ez volt az utolsó esélyünk.
Viszont volt donorunk, abból mind elindult. Visszamegyünk értük holnap. A szívem szakad meg, hogy nem a férjemtől lesz baba. De legalább megtapasztalhatom az anyaság élményét már a kezdetektől.
mamba

Mamba!

Szegénykém, sajnálom. De elmesélek valamit. Míg jártam a BMC-be, találkoztam egy párocskával. Ott a férfinak egy egészésges spermája sem volt. És már tesóért jöttek, mert az első baba is donorral volt. A férfi szülei nem is tudták, hogy donorral van a baba, mert falusiak és nagyon vallásosak voltak. De amikor megszületett, azt mondták tiszta apja :). A férfi pedig imádja a fiát, és a fia is őt. Szóval nem számít biológiailag ki az apa ilyen esetben, ha a párod szívből szereti, és igenis ő az apukája. Kitartás.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Mamba !

Nagyon sajnálom !!!! :cry:
De osztozom Witch véleményével, attól, hogy nem a párod lesz a biológiai apuka, attól még ő lesz AZ APA és ez a legfontosabb !!
Ő fogja felnevelni és a pici őrá fog felnézni !

Kép
Kép
rilla_

mamba:sajnállak titeket hogy nem sikerültek a dolgok a pároddal!!

de ne csüggedj mással is előfordult már,és az a lényeg eggyütt fogjátok majd szeretni a csöpséget:)))))))))))

Whitch:szia de jó hogy jelentkezdtél :lol: :lol: :lol:
jól vagytok ugye mind ketten?????

Kép
sting1982

Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Nagyon sajnálom, hogy nem úgy sikerült, ahogy szerettétek volna! De Apa és gyermeke közt a kapcsolat olyan lesz, hogy senki meg nem mondaná, hogy így alakultak a dolgok!
Hajrá Nektek! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sting!

Sajna nem köhög a manó és szörcsög. A nóziját lassan ráköthetem a porszívóra... :shock:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok! Most hallottam csak a hírt, hogy Wiegandt P. dr már nincs a BMC-ben. :cry: :x Én hozzá jártam, csak pihiztünk. Szűcs doki és Zeke doki közül kell választanom. Tudtok segíteni????????? :roll:
Nagyon nagyon köszi
mezsu

Sziasztok!

Bocsánat, h eltűntem.
Köszönöm, minden ok velem.
Ha a csöcsfájást, a mellbimbó ágaskodást, méh görcsölgetést nem tekintem.... :roll:

mamba!
őszintén sajnálom!

babszika

mezsu!
emberileg tök más a két doki.
én nem szívesen adok tanácsot, mert az én ízlésem nem feltétlenül egyezik a tieddel :oops:

babszika

mezsu:én sem tudok adni tanácsot mert én most voltam elösször 27.én szűcs dokinál és a másikat egyáltalán nem ismerem!de nekem szűcs elsőre szimpi volt és alapos doki!még mosolygott is és állitólag ő nem nagyon szokott!velem normális volt! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

mamba, nehéz ilyenkor okosat mondani. szerintem ha megbarátkoztok a gondolattal (és ez talán a férjednek tovább fog tartani), nem lesz baj. a saját hadsereg is ütőképes lesz/lehet egyszer!

sting, te mikor kezded a nagy menetelést?

babszika :lol:

rony???
kpn

babszika, miért más? Te őt nagyon nem bírtad?
Tudom, hogy teljesen mások, volt szerencsém mindkettőhöz. Mindkettő mellett és ellen is vannak érveim.

sting1982, köszi. Lehet, hogy mégis mellé teszem le a voksomat. Ő most akkor fent rendel az emeleten? Gondolom, iszonyat sokan vannak nála.

Tudja valaki, mi lett Erikával? Ő most kihez tartozik?

Köszi mindenkinek
mezsu

mezsu!
hát, ha tudod, h mások.... ahgoy írtad, van mindkettőben jó és rossz.... mint ahogy mindannyiunkban.
de abban biztos vagyok, mindkettő legjobb tudása szerint tesz meg mindent értünk.

egyébként meg én elfogult is lehetek pár nap múlva :wink:

babszika

Hali lányok!

Nagyon köszönöm a drukkokat, teszteltem, de úgy tűnik még mindig nem jött el az én időm....Azért az utrót nem hagyom abba holnapig, amíg a doki is azt nem mondja hogy hagyjam abba. Hát igazából már nem is tudom mit gondoljak, minden egyes sikertelenség után egyre távolibbnak tűnik ez az egész.

Mamba!

Sajnálom, hogy így alakult, tudom milyen érzés. Párom még elég jól viselte magát, amikor elmondtam neki (legalábbis kívülről úgy mutatta), én a Szűcstől tudtam meg. Hát nagyon kellett koncentrálnom arra, hogy ott előtte el ne bőgjem magam. Ahogy kijöttem egyből spuri a wc, na ott aztán jól kisírtam magam. De utána jobb volt.
Tudom, nehéz dolog ezzel a donor dologgal megbírkózni (nekem még most is vannak ellenérzéseim bár próbálom ezt minimalizálni) de amikor az embernek egyre kevesebb a lehetősége, úgy értékeli át a dolgokat.

Akire!

Ez csak természetes, hogy drukkolunk Neked 1000-el!!!!!! :D :D

Szöszi!

Na mi van, hogy vagy? Hogy telnek napjaid? Körömrágás?? :lol:

Babszika!

Gratula a helyezésetekhez! Kaptatok érte valamit? 4.-ik hely lett ha jól emlékszem. Ti hogy viselitek a várakozást?

Vasikáé!
Nem is tudtam, hogy katona leadásnál be is lehetne menni. :shock: Hát az én drágámat oda beküldték az t csukták is az ajtót, meg se kérdezték menni fog-e egyedül :oops:
De érdekes, hogy a pasid fiatalabb. Akkor ezek szerint te fiatalodsz hozzá, ugyi? :wink: Akkor most hadd dicsekedjek, az én donorom meg 22 éves bi-bi. :lol: :lol: Csak már lenne valami...

Kpn!
Már elég rég voltak ezek a vizsgálatok, de úgy emlékszem, hogy a 20.-ik napon csinálják a nőgyogyi stb vizsgálatokat. Azt azon a napon csinálják, amikor van az ideje, szerintem nincs értelme időpontot kérni mert csak azt az időpontot adhatná. Ha jól emlékszem inkább a katona leadásra kértem időpontot hogy ugyanakkor kelljen mindkettőnknek menni, a 20.-ik napon. De egyébként ha bármi nem tiszta, nyugodtan kérdezd meg a recepción, mert ők képben vannak.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony !

Nem ám elkeseredni !!! Nekem is negatív volt a tesztem a doki előtt 1 nappal és mégis terhes voltam ! Én még sosem láttam élő pozitív tesztet !! :D

Kép
Kép
rilla_

Mamba! Nagyon sajnálom, és tudom milyen nehéz lehet ezt feldolgozni. Kívánom, hogy sikeresen túl tudjatok ezen lépni és utána sikeresen záródjon minden babával.

Ma voltam én is a BMC-be. Kezdődhet a második projekt stimuval, és jöhetnek a fagyibabák. Remélem majd felélednek és minden ok lesz velük.
Mivel az előző alkalommal és előző ciklusban is vékony volt a nyálkahártyám, anno beszélgettünk a méhpempőről. Tudtok segíteni? Hogyan kell alkalmazi? És valóban segít?
Köszi a válaszokat.

Rony, ne add fel, majd ha már azt mondják majd legközelebb. Addig mindig van remény, s hallottunk már olyat, hogy negatív volt a teszt és mégis ott volt a baba. Tehát csak fel a fejjel, és ne csüggedj addig. Én drukkolok neked.
remény73

Rony!

Ne keseredj el. Nekem a vérvétel előtti napon olyan halvány volt a csíkom, hogy azt hittem káprázik a szemem, pedig akkor még két babám volt. Nincs minden veszve... Szorítok...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rilla!

És ha most csinálsz egyet? Csak az élmény miatt?? :D :D

Remény!
Ott a gyógyszertárban szoktam venni, sajnos a nevét pontosan nem tudom, de valami propolisz nevű lehet. Méhpempős, szopogatós cukorka. Nem tudom, hogy ez segített-e de a mnyh mérete nálam mindig nagyon jó volt. Nekem is itt a fórumon ajánlották a lányok.

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

rony!
igen, kaptunk. egy vacsorautalványt és egy fotós emléklapot. (ha érdekel, a blogomba feltettem)
na, nálunk is apácskát berendelte a kis lukba a "néni", rá csukta az ajtót, pedig apácskámna egyedül nem nagyon megy.... :oops: :roll:
én még mindig szurkolok!!!!!

rilla!
hát, én is meglepődnék, ha élő pozitív tesztem lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Sziasztok!
Hú de sokat irtatok mióta nem voltam, képtelenség mindenre reagálni, de az utolsó oldalt megpróbálom.

REMÉNY
Propolisz cseppeket lehet kapni patikában de bűn rossz az íze, van még számtalan készítmény, ha rám hallgatsz a mézzel kevert a legfinomabb. Egy doboz kb. 500 ft és egy hétre elég. Én herbáriában vettem. egy picit belenyaltam, vagy apró műanyag kanállal reggel éhgyomorra bevágtam és nagyon szép volt a ménynyálkahártyám, persze mellette faltam a túrót, kefirt és joghurtokat.
Fém kanállal ne nyúlj a méhpempőbe, csak fa vagy műanyag kanállal.
Van még egy eastraderm nevű tapasz, ha nem elég a méhpempőzés a tapasz tutira beválik. Clostisoknak szokták felírni, mert a closti vékonyítja a mnyh-t.
Sok sikert, drukkolok a fagyikhoz! +++++++++++++++

RONY
Még ne add fel!

BABSZIKA
Mikor tesztelsz?

RILLA
Csinálj egyet, később beragaszthatod a babanaplódba! :wink:

MAMBA
Én is osztom a többiek véleményét. Egy fokkal azért jobb a helyzet mintha örökbe kéne fogadni egy kisbabát, hiszen te fogod kihordani, és legalább az egyikőtök génjeit örökölheti, de sztem egy idegen kisbabát is annyira meg lehet szeretni akár a sajátot. A párod spermaképe javulhat az évek során, nem kizárt hogy akár még spontán is lehet majd később babátok. Én nemrég hallottam ilyen esetről..... mi ez ha nem csoda, amely hozzátok is bármikor eljöhet. :wink:

ORSIKÁM
Nagyon szűkszavú voltál. :?

Most más nem jut az eszembe..... ja igen akinek kell az élettársi papír legépeltem és szívesen el tudom küldeni emailben. A BMC-s már egy kicsit agyonmásolt szegényke.

Mennek a drukkjaim akinek kell.

dita75

Dita!
Vasárnap leszek 12. dpo-n .... leghamarabb akkor..... persze, csak ha merek :oops:
tetsz a boszid :wink:

babszika

Köszi mindannyiótoknak a biztató szavakat.
Micsoda páli fodulat pár óra alatt! Délelőtt még romokban hevertem, most már optimistán állok az új feladat előtt.
Igazából nem gondoltam soha végig, amikor donort is kértem, mi történik, ha szükség is lesz rá. A dokik mindvégig mondták, hogy érdemes talonban tartani. Azt hittem, soha nem kell felhasználni. Mindvégig a herebiopsziában bíztam. Ezért ért reggel hidegzuhanyként a hír. Férjemmel úgy döntöttünk, szólunk a szüleinknek is, és meglepően jól fogadták. Talán apósomat érinti érzékenyebben a dolog, mert így megszakad a fiú-vérvonal. Ledőltem tévézni az Utroval, pont erről a témáról ment egy műsor. Ez is megerősített abban, hogy mi mindent megpróbáltunk, elmentünk a végsőkig, hogy vér szerinti babánk legyen. Most már el tudnám fogadni a donor-babákat. Nagyon jó fej a biológiai apa, sokat tudunk róla. Nem titkolunk majd semmit a gyerkőcök előtt, és ugyanúgy fogjuk szeretni őket, semmi sem lesz másképp. Csak már lennének itt a pocakomban. :D
mamba

[quote="mamba"] írta:mamba....mi mindent megpróbáltunk, elmentünk a végsőkig, hogy vér szerinti babánk legyen.

Pontosan ezt mondta a párom is. És milyen igaza van.
Igazság szerint én is rettenetesen bíztam a biopsziában. De hát az élet máshogy hozta.
Tudod mivel nem vagyok tisztában? Hogy ilyenkor Neked már marad a lombik, vagy akkor elölről inszem következik? Mert hát ugye a donorosnál már más a helyzet.... Vagy ilyenkor már elbukja az ember a 6 inszem lehetőségét?

Babszika!
Szép az emléklap, naná hogy megkuksiztam :D :D Mikor mentek vacsizni? :lol:

(Rodin)
rony77

Rony!Úgy tudom, fizetni kell érte, 40-60.000 Ft-ba kerül.
De erre most nem gondolok, csak a holnapi beültetés sikerére. :)
Ráadásul mától van 2 fagyibabánk is. :)
Ez majd a kistesóprojektnél jól fog jönni.
mamba

MAMBA
Holnap gondolok rád. Mennek a drukkjaim!

BABSZIKA
Köszi a banyadicséretet! :wink: :D
Vasárnapra egy kalappal!

dita75

Sziasztok,még új vagyok itt :oops: .Nemúgy a BMC-ben 6 inszem és egy hálisten sikeres lombik :D :D Drága picikém 15 hónapos. :lol: Azonban Dr.Wiegandt volt az orvosom,és teljesen váratlanul ért a hír hogy nincs már. :cry: :cry: jövő hónapban mennénk a kistesóért.(hat tesónakvaló van lefagyasztva)de most aztán tanácstalan vagyok teljesen lepadlóztam.Most kihez menjek?Dr Zekéről kérnék véleményeket.előre is köszönöm :shock: Dr Szűcshöz már volt szerencsém...grrr... :evil: :evil: De azt hallottam van egy új Dr.nő is ez igaz?? Üdv:dobosancsa[/u]
dobosancsa

ancsa: Először is gratulálok a babához. Másodszor: nekem Zekéhez volt már szerencsém, de Szűcshöz még nem. Zeke nem aza a finomkodó típus, volt már olyan csajszi is, akivel rendesen vitatkozott mert elfelejetette a szurit beadni. Nekem is W. volt a dokim, de az első inszemet Zeke doki csinálta és nekem nem volt vele bajom. Szűcsöt állítólag jobban szeretik. És van doktornő, de úgy tudom, hogy ő még nem szakvizsgázott le. Ilyen formában nem tudom, hogy mi az amit csinálhat már egyedül is és mi az amit nem. Talán kérdezz rá és ha megtudsz valamit, akkor engem is érdekelne.
vicky79
Budapest III. kerület

Mamba !
Nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan gondolkodtok, meglátod hogy meg lesz a jutalmatok !! Hajrá-hajrá ! :wink:

Rony !
Már nem csinálok tesztet, mert minek, különben is úgy berágtam ezekre a tesztekre, hogy így átvertek ! :twisted:
Mi volt ma ???

Remény !
Ne aggódj azon, hogy felébrednek-e a fagyik, hisz annyi sok van belőle neked ! :lol: :lol:

Babszika !
Gratula a nyereményhez !
És remélem, hogy jövő héten Te látni fogsz pozitív tesztet !! +++

Vicky !
Veled mi van most ?

Ancsa !
Én a Konc Tanár Úrra esküszöm ....

Kép
Kép
rilla_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: