Virág
ET után 10 nappal 20-as érzékenységű teszttel negatívat teszteltem. És ikreim vannak. Pont Orsinak írtam ma meg, hogy a doki mondta, hogy a vizeletben sokkal kisebb koncentrációban van jelen a HCG, mint a vérben,és mindenkinek persze más. ET után 14 nappal volt az első pozitív pisilős tesztem. Szerintem korai volt még ez a teszt. Emlékszel milyen kétségbeesve hívtalak. Megspórolhattam volna magamnak 2 sírós napot a sz*r tesztek miatt. Ejnye-bejnye

Békáne
2 évet vártunk a babára, 6 sikertelen inszemmel mögöttünk, és számos stimulált ciklussal.
A hányinger már múlóban van, ma töltöttem a 9. hetet.
Anna
Nekem is minden inszem más volt. Volt ami után görcsöltem, és volt ami nem. Ez még nem jelent semmit. Én nagyon szorítok, hogy ez legyen a sikeres.
Lányok
A túrát nagyon bírtam. Ami nagy poén volt, hogy egy ismerős párral mentünk, és egy benzinkútnál találkoztunk reggel. Azzal kezdte a lány, hogy ugye lightos túra lesz, mert nagy bejelentésük van, kisbabát vár. Na erre képzeljétek el a hatást, hogy mi is bejelentettük, és fogtuk a hasunkat a röhögéstől. Szóval nagyon kis stramm csávók lesznek. 7 km-t mentünk, igaz csak 300 m szintemelkedéssel. Amikor itthon vagyunk egyik ágyról fekszem a másikra, mindenféle kínjuk van, most meg meg sem mukkantak, úgy élvezték.

Igaz hazajöttünk délután, és 2 órát aludtam utánna. Holnap is megyünk

Pusza
Cat