Sziasztok!
Na, bocsánat, kicsit sok voltam tegnap, de annyi érdekes témát hoztatok fel.
Ma meg végre mehettünk volna sétálni ebben a csodás napsütésben, erre kb. a háztól 500 méterre sikerült olyan gyomorgörcsöket produkálnom, hogy szegény Peti egyedül sétál ma.
Igen, tényleg jó volt ez a pár nap csak nagyon rövid.
Anna irigyellek, minden nyáron ilyen szép helyen....Parádsasvárat a szívembe zártam nagyon nagyon. Egyszer megnézném napsütésben.
Amit írtam a baby luuf-ról az inkább kérdés volt, bár nem úgy hangzott. Szóval ha ugyanaz a csomagolás, csak más színű, de az összetevők is ugyanazok, meg a mennyiségük is, akkor hogy lehet, hogy az egyikre 3 hós kortól van ráírva, míg a másik direkt kiemeli, hogy csakis féléves kortól adható....?
Andi és Judit, bátyám kislánya is extra ekcémás volt, külön mosás meg minden, kicsit idősebb Cintusnál és már talán egy fokkal jobb, szóval ne adjátok fel. Bár nála nem volt ételallergia....drukkolok hogy elmúljon mindkét lurkónál, mert nagyon kényelmetlen és fájdalmas tud ám lenni, a fene enné meg.
Tranzitba most már nagyon nagyon el szeretnék jutni, remélem összejön, bár kedden megint oltás....az utolsó.
Nyaralás: Mi külföldre sztem nem megyünk vagy talán szeptemberben egy utószezonos Horváto. de csak ha vmelyik tesó is jön családostul...viszont:
Erre a nyárra nagyon rákészül mindkét család, és ugye egyik sem kicsi.
Apum kariajándéka az volt hogy nővéreméket bátyámékat minket családostul levisz egy külön összkomfortos házba (ismerőséé) a Tisza tó partjára. Ugye van strand, a házban van tucatnyi bringa, gyereküléses is, lovaglási lehetőség, kirándulás. Szóval maga lesz a Kánaán.
Peti nagynénje meg tud szerezni egy többszintes ugyancsak hiperszuper házat Tihany régi részén, ahova lehívott mindenkit. Szóval összes tesó, unokatesó, ott is leszünk vagy 30-35en. Itt meg ugye adott a kompozás, Balcsi, Balatonfelvidék....
Mindkettő szép helyen egymástól jó távol, szóval felfedezhetjük a környéket és nem utolsósorban a nagycsalád mindig BULI.
Eszméletlenül várom már.
Na, lelövöm magam, megyek ebédet főzni.